May 11
با سلام و عرض خوش آمد به بانوان عزیز این کانال، ان شاءالله بتوانیم با یاری شما عزیزان ثمربخش باشیم
این کانال جهت اطلاع رسانی جلسات بازخوانی مادری میباشد
سلام طبق روال هفته های گذشته فردا ساعت ۹:۴۵ صبح تا ۱۲
یعنی ۵شنبه ۲۰ بهمن،جلسه بازخوانی مادری
درحسینیه هاشمی تشکیل می شود.
منتظر حضور سبزتان هستیم
#رسانه_باشیم
#جلسات_بازخوانی_مادری
📣📣📣
حاج آقا پناهیان میگفتن
الآن یکی از مهمترین امر به معروف ها تبلیغ چهره به چهره فرزند آوری هست باید تک تک با اونایی که قصد ندارن بچه بیارن صحبت کنیم و تشویق کنیم به فرزند آوری..
حاج آقا پناهیان میگفتن با پیامبر(ص) کسایی مخالفت کردن که نتونستن مناسبات زندگی شون رو با اسلام هماهنگ کنن،میگفتن داریم زندگی مون رو میکنیم،هجرت چیه؟
🔹 امام حسین رو کسایی تنها گذاشتن و کسایی شهید کردن که نمیخواستند مناسبات زندگی شون رو تغییر بدن
یکی اومد به امام حسین گفت نرو
خطر داره
کشته میشی
امام حسین گفت بیا باهم بریم
طرف گفت من میگم خطر داره نرو، شما میگی منم بیام!
🔸 حاج آقا پناهیان گفتن، عمر سعد از فرزندان رزمنده های اسلام بود طوری کارش عجیب بود که حضرت زینب سلام الله علیها بهش گفتن عمر سعد، تو اینجا هستی و دارن حسین رو شهید میکنن!
حاج آقا پناهیان میگفتن الآنم آقای ما(امام خامنه ای ) دستور کار تولید دادن؛ کدوم ما شغلمون رو تغییر دادیم رفتیم سراغ کار تولیدی؟!
دستور فرزند آوری دادن، کدوم ما مناسبات زندگی مون رو تغییر دادیم و فرزند آوری رو بیشتر کردیم؟!
💜علامه تهرانی(ره) توی صحبتاشون میگفتن الآن اولویت فرزند آوری انقدر زیاده که حتی میشه شیر دهی تا دوسال رو انجام نداد و بارداری های نزدیک بهم داشت تا بتونیم تعداد بیشتری بچه بیاریم.
یه بار از حاج آقا پناهیان هم همین سؤال رو پرسیدن،
✅ حاج آقا پناهیان گفتن تنها دوره ای از تاریخ که فرزند آوری برای حفظ اسلام اینقدر اهمیت داره، این دوره ست که ولی فرمان داده؛پس توی تغذیه فرزند و شیردهی و تربیت فرزند اینقدر وسواس به خرج ندید که خدا خودش به خانواده های چند فرزندی برکت میده و بچه هاشون بهتر تربیت میشن إن شاءالله
و بچه هایی که بخاطر دستور ولی أمر مسلمین به دنیا بیان بچه های خاصی میشن إن شاءالله
#تبلیغ_چهره_به_چهره_برای_فرزندآوری
#فرزندآوری
┄┅┅❅🤰🤱👶👩🦰🤰🤱❅┅┅┄
خلاصه ی بخشهای مختلف کتاب اول مجموعه ی چله ی مادری که در سلسه جلسات بازخوانی مادری تا به امروز خوانده شده و پیرامون آن بحث شده است👇👇👇
منِ دیگرمِا/کتاب دوازدهم(استاد محسن عباسی ولدی)
بخش اوّل
زن بودنِ زن اگر فراموش شود
در این که از نظر دینی،مرد وظیفه تامین مخارج زندگی را بر عهده دارو و زن به طور کلی،وظیفه ای در برابر تامین مخارج زندگی ندارد،تردیدی نیست.
در بحث زن به شدت به بندگی نیاز داریم.بندگی در اینجا یعنی پذیرش این که خدای مهربان،مالک و مدبّرماست و ما در زندگی خویش اجرا کننده نقشه ای باشیم که او کشیده است.نقش اصلی زن در خانواده،شوهرداری و مادری کردن است.این مسئله از نگاه معارف دینی،قطعی و مسلّم است.
زن به گونه ای آفریده شده است که مسیر رسیدن او به هدف آفرینشش،ازداخل خانه می گذرد.
باید تکلیف خودمان را با آینده فرزندمان مشخص کنیم.کدام آینده را برای او سعادت و خوش بختی می دانیم و نام کدام عاقبت را شقاوت و بدبختی می گذاریم؟نگاه ما به خوش بختی و بدبختی فرزندانمان،به شدّت در تلاش های ما برای تربیت تاثییر دارد.آیا باور کرده ایم جز بندگی،هیچ هدف دیگری برای زندگی قابل ترسیم نیست؟پدر و مادر موفّق،کسانی هستند که خوش بختی و بدبختی را در چیزی جز بندگی جستجو نکرده اند و همین باور را در جان فرزندانشان جاری می کنند.
در مسیر تربیتی بسیاری از والدین،انحراف از همین نقطه آغاز می شود:فراموش کردن هدف زندگی.
چرا این قدر فاصله میان نگاه ما و نگاه دین وجود دارد؟باید نگاه دختران به آینده خویش،نگاهی همراه با ایمان باشد.آنها باید فارغ از نگاه تبلیغاتی و زن فریب(بخوانید زن ستیز)تصویری از آینده بسازند که در آن،بندگی سرلوحه همه کارها باشد.
برای تغییر این تصویر باید نظام محاسباتی خود و دخترانمان،براساس آنچه دین گفته است،تغییر کند.مشکل،از نظام محاسباتی به هم ریخته است.
ما باید دخترانمان را مشتاق خدمت در خانه بار بیاوریم تا سنگینی کارخانه به آنها حسّ بدی ندهد که هیچ،به آنها حسّ خوش بختی بدهد.
#خلاصه_کتاب
#من_دیگر_ما
#جلد_دوازدهم
بخش دوم
نور مِه مادری که خاموش شود
رسول خدا(ص)فرمود:
زن هنگامی که باردار می شود،اجرش مانند کسی است که با جان و مالش در راه خداوند جهاد می کند.هنگامی که فرزندش را به دنیا می آورد،به او گفته می شود:((گناه تو بخشیده شد.پس عمل را از نو آغاز کن))و هنگامی که به فرزندش شیر می دهد،در برابر هربار شیردادن،به او پاداش آزاد کردن یکبرده از فرزندان اسماعیل را می دهند.
دختر اگر دغدغه بندگی داشته باشد،عطش مادر شدن خواهر داشت و اگر نظام محاسباتی اش بر اساس دین شکل گرفته باشد،در همه لحظه بارداری،احساس جهاد در راه خدا رافراموش نکنید که طرز نگاه دختران ما به آینده زنانه خویش،از دوران کودکی و نوجوانی شکل می گیرد.امروز در دنیا دغدغه مادری کردن،به دغدغه مادر شدن تبدیل شده است.این،یک فاجعه بزرگ است.دخترها بر اساس همین نگاه،تربیت می شوند.وقتی کسی فقط به بچّه داشتن فکر می کند و کاری به تربیت او ندارد،بچّه را عنصر مزاحمی می داند که غریزه بچه داشتن اجازه نمی دهد از این عنصر مزاحم چشم بپوشد.یکی دیگر از فمینیست های افراطی به نام تای گریس آتکینسون می گوید:
بسیاری از زنان،حاضر به دست برداشتن از زندگی خانوادگی نیستند؛اما آنان دریابند که در واقع از چیزی دست نمی کشند،بلکه دارند از شّر چیزی خلاص می شوند،آن را کنار خواهند گذاشت.
اسیر بودن در زندگی خانوادگی،به گمانم مفهموم چندان نا آشنایی برای دختران ما نباشد.هست؟افکار مادرستیز برای مقبول افتادن،تلاش می کنند خودخواهی زنان را به نام توجه به استعدادهای خویش تقویت کننده و مادری را هم تا می توانند،پایین بکشند.
#خلاصه_کتاب
#من_دیگر_ما
#جلد_دوازدهم
بخش سوم
دنیا اگراز مهر تو منقوش شود
یک.غریزه،یک واقعیت انکار نشدنی است که در دوران نوجوانی فعّال می شود.غریزه اگر مدیریت نشود،فرد را به ابتذال می کشد و جامعه را به یک باغ وحش تبدیل می کند.اگرچه برخی با انکار غریزه،صورت مسئله را پاک کرده اند،ولی در هیچ مقطعی از تاریخ بشریت،انکار غریزه،دردی از انسان دوا نکرده است.
دو.همسری کردن و مادری کردن،مقوله هایی هستند که از مسیره غریزه عبور می کنند.یعنی برای همسری و مادری،باید از غریزه استفاده کرد.
سه.هراندازه همسری کردن و مادری کردن،ضروری و مقدس باشداستفاده از غریزه در مسیرهمسری و مادری،ضرروی و مقدس می شود.
چهار.ضرورت یعنی یک روز همه باید ازدواج کنیم.تقدس یعنی همسری و مادری،جایگاهی معنوی است که باید با روحی پاگ و جسمی به دور از خیانت،وارد آن شد.
پنج.ضرورت،مادری و همسری را در اولویت دغدغه های دختر قرار می دهد و تقدس انگیزه او را برای رعایت حدود همسری و مادری تقویت می کند.
شش.اگر هر کدام از دوپایه ضرورت و تقدس سست شود،انگیزه خویشتن داری هم کم می شود.
نتیجه.برای فاسد کردن دختران یک جامعه،کافی است ضرورت و تقدس همسری و مادری را از ذهنشان پاک کرد.
تردید نکنید که حذف دغدغه مادری و همسری،بیشتراز دعوت مستقیم به فساد،در فاسد کردن دختران یک جامعه اثر دارد.اصلا اگر بناست دختران را به فساد دعوت کنند،قبل از آن باید ضرورت و تقدس همسری و مادری را از ذهنشان پاک کرد.تمدن غربی به دختران ما می گوید:ازدواج نکنید و مادر نشوید.اگر می خواهید ازدواج کنیدومادرشوید،عجله نکنید؛وقت زیاد است.
#خلاصه_کتاب
#من_دیگر_ما
#جلد_دوازدهم
خلاصه بخش سوم فصل دو/کتاب من دیگر جلد 12
ضرورت و تقدّس همسری و مادری،هنگامی که در نگاه دختران یک جامعه متزلزل می شود،در همان جا متوقّف نمی شود.تزلزل این جایگاه به نگاه همه افراد جامعه،از جمله پسران و مردان نیز منتقل می شود.متزلزل بودن این جایگاه در نگاه پسران و مردان نیز به دختران و زنان سرایت می کند.برای از میان بردن امنیت اخلاقی دختران و زنان یعنی حیا و عفاف آنان ،کافی است به جایگاه همسری و مادری بتازید.خانم وندی شلیت این نویسنده آمریکایی می گوید:محترم شمردن پاک دامنی،به زنان نیرو می بخشید.
دو جمله از کلام خانم شلیت را کنار هم بگذارید تا ببینید عقبگرد تا چه اندازه انجام گرفته است.جمله اوّل،مربوط به گذشته دانشگاه های آمریکاست:((دانشجویان مجبور بودند مخفیانه رابطه جنسی برقرار کنند))و جمله دوم،وصف حال امروز همین دانشگاه هاست:((باید تمایل خود را به پاک دامنی جنسی،آن قدر محتاطانه نشان دهی که گویا هرزگی می کنی.))از پنهان کردن هرزگی تا پنهان کردن پاک دامنی،چه قدرفاصله وجود دارد؟این فاصله چگونه پیموده شده است؟واقعا تقدّس زن به چیست؟چرا باید از زنی که مقدّس نیست،برای لذّت بردن استفاده نکرد؟به نظرشما می شود زنی را که وارد کارهای مردانه شده،در نگاه مردان و پسران،مقدّس جلوه داد؟در جامعه ای که همسری و مادری برای زن،مقدّس است مردان جامعه مدافع پاکی و طهارت همه دختران و زنان می شوند.امروز ما موظّفیم فطرت را فریاد بزنیم.مادری کردن و همسری کردن،با فطرت زنان،عجین است.
#خلاصه_کتاب
#من_دیگر_ما
#جلد_دوازدهم
خلاصه ی بخش سوم فصل چهار/کتاب من دیگر ما ؛جلد 12
پاک شدن تقدس از چهره«مادری»و«همسری»در میزان تقیدات زنان جامعه نیز اثر می گذارد.این یکی از تلخ ترین قسمت های قصه طولانی مادری و همسری است.گاهی لازمه مراقبت از یک جایگاه مقدس،پذیرش برخی از محدودیت هاست.«مادری»و«همسری»همیشه در معرض تهدیدند و باید از آنها مراقبت کرد.البته اصلی ترین مدافعان مادری و همسری،زن ها هستند.در این میان باید توجه داشت که برخی از عوامل تهدید،با تمایلات نفسانی زن هماهنگ اند و از آن سو مادری و همسری،محدودیت هایی را برای زنان تولید میکنند.بنا براین باید دید به چه اندازه ایمان به جایگاه مادری و همسری می توان در برابر عوامل تهدید مقاومت کرد و محدودیت را با دل و جان پذیرفت.
ایمان به تقدس مادری و همسری انعکاس ایمان فطری به خداست.زنانی که با جایگاه مقدس همسری و مادری کنار نیامده اند معلوم است که از فطرت خویش فاصله زیادی گرفته اند حتی اگر ظاهر مذهبی داشته باشند.هنگامی که خانواده برای کسی قداست نداشته باشد مگر از هم پاشیدن یا پا برجا بودن آن چه قدر برای او می تواند اهمیت داشته باشد؟
#خلاصه_کتاب
#من_دیگر_ما
#جلد_دوازدهم