#عدم_تمرکز و از این شاخه به آن شاخه پریدن در انتخاب سهام شرکت ها، به مانند دنبال کردن همزمان #دو_خرگوش است و شما هر دو را از دست خواهید داد.
#آموزشی
🔮 ناو (NAV)
● ناو عبارتست از ارزش کل داراییهای شرکت پس از کسر بدهیها.
محاسبه ناو درمورد شرکتهای سرمایهگذاری مناسبترین روش جهت ارزشگذاری سهام است.
● جهت محاسبه دقیق ارزش خالص داراییها در شرکتهای سرمایهگذاری لازم است که ارزش روز سرمایهگذاریهای انجام شده توسط این شرکتها کشف شود و سپس این رقم را با بهای تمام شده مندرج در ترازنامه مقایسه کرد و در صورتی که ارزش بازار بیشتر از بهای تمام شده باشد، این مازاد ارزش نسبت به بهای تمام شده، باید در محاسبه خالص ارزش داراییها در نظر گرفته شود، زیرا در حقیقت این مازاد ارزش، به هنگام ارائه اطلاعات در بخش داراییها در ترازنامه پنهان مانده است.
● محاسبه ناو بیشتر در شرکتهای سرمایه گذاری کاربرد دارد و این شرکت ها معمولا در محدوده ۸۰درصدی ناو (ارزش ذاتی) خود معامله میشوند.
#بورس #بازار #سرمایه
🆔 https://eitaa.com/bboors2
#آموزشی
🔹چه کسانی در بورس بطور مداوم سود میکنند؟
1-استراتژی دارند .
2-در سهم هایی که رشد بسیار کردند سرمایه گذاری نمی کنند .
3-در خرید و فروش صبور هستند و به سیستم خود پایبند هستند.
4-به شایعه ها توجه ندارند و به تحلیل خود پایبند هستند .
5-با پول بدهی سرمایه گذاری نمی کنند .
6- بلافاصله بعد از فروش سهم ،سهمی را نمی خرند .
7- تو بازار صعودی برای فروش صبر میکنند و تو بازار نزولی برای خرید صبرمی کنند.
8- برای خرید کمین میکنند و به سود کم در بازار منفی اکتفا می کنند .
9- شرایط کلی بازار رو در نظر می گیرند.
10- هر وقتی و تو هر سهمی وارد نمی شوند .
11- به زمان خرید و نوع سهم خیلی توجه می کنند .
12- عجله در خرید و فروش نمی کنند.
#بورس #بازار #سرمایه
🆔 https://eitaa.com/bboors2
#آموزشی
چرا یک معاملهگر شکست میخورد؟
▫️نداشتن برنامه
▫️نداشتن حد ضرر
▫️نداشتن استراتژی آزمونهای پس نگری
▫️عدم آموزش
▫️نداشتن صبر
▫️نداشتن زمان
▫️نداشتن انضباط
▫️عدم تمایل به یادگیری
▫️نداشتن تلاش ذهنی
▫️نداشتن استاد
#بورس #بازار #سرمایه
🆔 https://eitaa.com/bboors2
چند نکته مهم در مورد #بازار
نکته اول در بازارهای صعودی به سودتون اجازه پیشروی بدید، بازار براش ابدا تفاوتی نداره شما در چند درصد سود یا زیان هستید مسیر خودش را خواهد رفت.
نکته دوم در بازارهای صعودی ابدا از شاخه به شاخه دیگری نپرید 5% مثبت بودن در سهم X یا Y مهم نیست، مهم بازدهی سبد سهام شماست.
نکته سوم در بازارهای صعودی اسیر #هیجانات زودگذر نشوید، بارها و بارها در یک مسیر صعودی روزهايی وجود دارد که معامله گران هیجان زده یک سهم که در روند صعودی پرقدرت قرار دارد با ترس حتی تا آستانه #صف_فروش و #منفی ها به قصد نوسانگیری می فروشند اما به سرعت سهم به مدار مثبت برمیگردد و به شدت جا می مانند.
نکته چهارم رمز #موفقیت در بازار تنها یک کلمه هست #صبر
به جای صدها معامله بدون نظم در یک سال کاری، فقط 5 معامله بزرگ با ریسک به ریوارد مطلوب انجام دهید گام به گام #حد_ضرر را تریل کنید به راحتی با قدرت اهرم شگفت انگیز #تصاعد می توانید بازدهی های بالای چند صد درصدی بگیرید.
نکته پنجم #چسبندگی ذهنی خود را نسبت به #صف_خرید بودن هر روزه سهام سبدتون از بین ببرید، استراحت و اصلاح در یک روند صعودی امری بديهی است.
#بورس #بازار #سرمایه
🆔 https://eitaa.com/bboors2
نمودار لگاریتمی یا حسابی در تحلیل تکنیکال؟
نمودارهای قیمت به طور معمول دو نوع اطلاعات را در اخیتار بیننده می گذارند : قیمت و زمان. زمان به صورت افقی نشان داده می شود ، که تاریخ ها در پایین نمودار از چپ به راست حرکت می کنند. مقیاس قیمت به صورت عمودی نمایان می شود، از قیمت های پایین تا قیمت های بالاتر. دو روش برای نشان دادن قیمت ها وجود دارد. رایجترین راه با استفاده مقیاس خطی یا لگاریتمی است. در نمودار مقیاس خطی برای مثال، هر افزایش قیمت به صورت یکسان رسم شده است. برای مثال صعود از 10 به 20 همانند صعود از 50 به 60 نمایش داده می شود، در هر دو مورد 10 واحد صعود شکل گرفته که در مقیاس عمودی یکسان نشان داده می شود. این مقیاس خطی رایجتر است. نوع دیگر از مقیاس ها، مقیاس لگاریتمی است.
در نمودارهای لگاریتمی تغییرات قیمت به صورت درصدی اندازه گیری می شود. به بیان دیگر، حرکت قیمت از 10 تا 20 بسیار بزرگتر از حرکت قیمت از 50 تا 60 نشان داده می شود. دلیلش این است که از لحاظ درصدی، صعود از 50 تا 60 معادل 20 درصد رشد است اما صعود از 10 تا 20 معادل 100 درصد صعود است. نمودارهای لگاریتمی بر اساس صعود درصدی ایجاد شده اند و صعود از 10 تا 20 را معادل صعود از 50 تا 100 نمایش می دهد.
به صورت عمومی، تفاوت مابین دو مقیاس برای دوره های زمانی کوتاه مدت خیلی اهمیتی ندارد. بیشتر تحلیلگران همچنان از مقیاس حسابی برای تحلیل هایشان استفاده می کنند. اما تفاوت در نمودارهای بلند مدت تر اهمیت بیشتری دارد. در یک نمودار لگاریتمی، صعود متوالی قیمت در مقایسه با حرکتهای ابتدایی قیمت کوچکتر نمایان می شود. در نتیجه، خطوط روند در نمودارهای لگاریتمی بسیار سریعتر شکسته می شوند. هیچ جواب قطعی وجود ندارد که نشان دهد کدام تکنیک برتر است. برای بیشتر نمودارهایی که من استفاده می کنم نمودارها حسابی هستند. با این حال ، نگاه کردن به هر دوی این نمودارها برای انجام تحلیل های بلند مدت تر ایده ی بسیار خوبی است. نرم افزارها تغییر مقیاس نمودار را به سادگی انجام می دهند.
نوشته جان مورفی