اوتمیل
اوتمیل یک صبحانه ی بسیار سالم ، مقوی و سیر کننده(رژیمی) است که امروزه طرفداران زیادی هم داره.
اوتمیل در واقع ترکیب جو پرک دو سر با شیر هستش. که برای افرادی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند و نمی خوان اضافه وزن پیدا بکنن یک صبحانه و حتی شام بسیار مناسبه.
اوتمیل در مدل های مختلف تهیه میشه.
◀اوتمیل ساده با آب
◀اوتمیل استاندارد با شیر کم چرب
◀اوتمیل پروتئینی با شیر پر چرب
◀اوتمیل مخصوص با شیر کم چرب و موز و گردو
که شما می تونید بنابه شرایط رژیمی خودتون و اعضای خانوادتون هر کدوم ازمدل های اوتمیل رو که دوست دارید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
بچه ها خیلی اوتمیل رو دوست دارد. مخصوصا برای بچه های بد غذا یک انتخاب مناسب و متفاوته.
✔مواد لازم
▫جو پرک دو سر : 3 قاشق غذاخوری
▫شیر کم چرب : 1 لیوان
▫دارچین : مقداری
▫موز : 1 عدد
▫گردو : 1-2 عدد
▫عسل یا شیره ی انگور یا شیره ی خرما : 1-2 قاشق غذاخوری
🌟قوطی های اوتمیل رو از فروشگاه های مواد غذایی و سوپر مارکت ها می تونید تهیه کنید.
🌟جو پرک دوسر اوتمیل با جو پرک مخصوص سوپ متفاوته هر چند با اوتمیل میشه سوپ درست کرد. ولی با جو پرک سوپ نمیشه اوتمیل درست کرد.
اوتمیل نرم تر و ریز تر از جو پرک سوپ هست.
🌟به جای موز از هر میوه ی دیگر فصلی و یا میوه های خشک مثل کشمش ،خرما می تونید استفاده کنید.
🌟به جای دارچین از طعم دهنده های دیگه مثل کاکاءو یا زعفران هم می تونید استفاده کنید.
🌟به جای گردو از دیگر مغز هایی چون بادام ،فندوق و یا پسته هم می تونید استفاده کنید.
✔طرز تهیه اوتمیل مخصوص
◀برای درست کردن این صبحانه ی ساده و خوشمزه ابتدا در قابلمه ی کوچکی یک لیوان شیر کم چرب می ریزیم و تقریبا 3 قاشق غذاخوری جو دو سر پرک رو بهش اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم. مرتب هم می زنیم.
◀زمانی که شیر شروع به جوشیدن کرد؛حرارت رو ملایم می کنیم و مرتب هم می زنیم. تا اوتمیل به غلظت مورد نظر برسه. نباید زیاد غلیظ بشه. چون بعد سرد شدن کم سفت ترمیشه.
حدودا 8-10 دقیقه زمان نیاز هست که اوتمیل آماده بشه.
◀و بعد از روی حرارت برمی داریم و در بشقاب سرو می ریزیم.
روشو با مقداری دارچین، موز حلقه شده و گردوی خرد شده تزیین می کنیم.
و در نهایت عسل یا شیره خرما یا شیره ی انگور روش می گردونیم.
🍲 @bebinobepaz
#باترچیکن#غذای_هندی#باتر_چیکن
📌مواد لازم برای مزه دار کردن:
سینه مرغ خورد شده سیصد گرم
حریره سیر و زنجبیل 1 ق غ (اگر حریره نداشتین میتونید از پودر یا رنده شده استفاده کنید)
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه نصف ق چ
روغن یک ق غ
ماست 2 ق غ
📌باقی مواد:
پیاز 100 گرم یا یک عدد درشت
گوجه نیم کیلو
حریره سیر و زنجبیل 1ق غ
شنبلیله خشک 1 ق چ
نمک به میزان لازم
گَرَم ماسالا نصف ق چ
کره 5 ق غ
خامه 3 ق غ
سرکه سفید 1و نیم ق غ
بادام هندی 50 گرم
شکر 1 ق غ
📌طرز تهیه :
مرغ رو به تیکه های کوچیک برش بزنین و مواد لازم برای مرینیشن رو اضافه کنین و حداقل نیم ساعت استراحت بدین، هرچی بیشتر بهتر😍
.
تو تابه کره و روغن بریزین پیاز رو تفت بدین سبک که شد گوجه های خورد شده، بادوم هندی، حریره سیر و زنجبیل، نمک شکر، گرم ماسالاو سرکه رو اضافه کنین یکم اب بریزین و ده دقیقه بذارین تا کامل بپزه و نرم بشه، بعد یا با گوشتکوب برقی یا میکسر پوره کنید، مرغ ها رو هم با کره تفت بدین، وقتی سرخ شد جمع کنید و کنار بذارین، پوره مواد رو از صافی رد کنین البته میتونین هم این کارو نکنین، مایع غلیظ تری خواهید داشت، بهش خامه شنبلیله خشک اضافه کنین و در آخر مرغ های سرخ شده ده دقیقه زمان بدین تا جا بیفته، روش رو با شنبلیله و خامه تزیین کنین، نوش جان❤
🍲 @bebinobepaz
چیزکیک سه توت
برای کراست :
۴۰۰ گرم بیسکوییت سبوسدار
۱۵۰ گرم کره آب شده
-
برای لایه وسط:
۳۰۰ گرم خامه قنادی
۱۲۰ گرم خامه صبحانه
۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
۳ قاشق غذاخوری آب
۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
نزدیک نیم پیمانه شکر
وانیل
یک پنس نمک
-
برای لایه سوم:
۲۵۰ گرم رزبری (توت قرمز)
۱۲۵ گرم شاهتوت یا توت سیاه
۱۲۵ گرم بلوبری
۶۵ گرم شکر
یک پنس نمک
-
برای کراست، پودر بیسکوییت و کره آب شده رو مخلوط کنین و کف قالب ۲۳ سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و یکدست فشار بدین.
برای لایه سوم، همه موادو داخل قابلمه بریزید و شکرش هم بستگی به ذایقه شما داره. اونقدر بپزین تا له و نرم شن بعد از روی حرارت بردارین و با بلندر پوره کنین بعد از صافی رد کنین و اگه خیلی آبکی بود، دوباره روی حرارت بجوشونین تا سس مانند بشه.
برای لایه وسط، پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین و بعد ازینکه اسفنجی شد، بصورت بن ماری حرارت بدین تا شفاف شه بعد کم کم خامه صبحانه رو اضافه و مخلوط کنید. در طرف دیگر، پنیر خامه ای، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی هم بزنین تا یکدست شه بعد ترکیب خامه و ژلاتین رو اضافه و مخلوط کنید. ژلاتین بهتره ولرم مایل به گرم باشه و پنیر هم همدمای اتاق. اگه سرد باشه احتمال داره ببره یا خوب نشه. خامه قنادی که یخش باز شده هم با همزن برقی هم بزنین داخل فرم بگیره ولی خیلی سفت نشه بعد اضافه کنین و مخلوط کنین.
روی کراست، ۲/۳ مخلوط رو بریزین و سطحشو صاف کنین بعد بقیه مخلوط رو با ۳-۴ قاشق غذاخوری از پوره میوه ها مخلوط کنین و روی لایه سفید بریزین و سطحشو صاف کنین.
سپس پوره میوه هارو بصورت نقطه نقطه روی لایه آخر بریزین و با خلال چوبی طرح دلخواه بدین و یک شب بذارین یخچال بعد دربیارین و ببرین.
مقدار ژلاتین کافیه و حتی بیشتر از دستور نوشتم.
اگه طعم پنیر خامه ای رو دوس ندارین، از ماسکارپونه استفاده کنین که نمک نداره و اگه دوس دارین طعم پنیر بیاد، از ویلی استفاده کنین یا ترکیب ویلی و ماسکارپونه.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🍲 @bebinobepaz
اگه میخواید فقط با یک لیوان شیر ۴ تا بستنی مگنوم خوشمزه رو خیلی آسون و سریع تو خونه درست کنید کپشن رو با دقت بخونید👇🏻
بستنی مگنوم خونگی🍦🍫
۱-ابتدا یک قاشق غذاخوری نشاسته گل تکه ای ، یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت ، نصف لیوان شکر و یک لیوان شیر رو داخل قابلمه بریزید خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته کاملا در شیر حل بشه سپس روی شعله متوسط گاز قرار بدید(قبل از حل شدن نشاسته روی شعله ی گاز قرار ندید چون نشاسته گلوله میشه) مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه بعد شعله گاز رو خاموش کنید و بذارید کمی از داغی بیفته سپس ۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه حین هم زدن نصف قاشق چایخوری پودر وانیل هم اضافه کنید.
۲-مواد آماده شده رو در قالب پاپسیکل یا قالب بستنی بریزید و داخلشون چوب بستنی قرار بدید(اگر قالب ندارید میتونید تو لیوان کاغذی یا لیوان یک بار مصرف بریزید) و قالب ها رو به مدت ۱۲ ساعت یا بیشتر داخل فریزر قرار بدید.
۳-برای کاور بستنی ها مقداری شکلات تخته ای رو تکه تکه کنید و داخل ظرف فلزی بریزید و روی بخار آب جوش کتری بن ماری کنید تا ذوب بشه برای رقیق شدن شکلات ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع بهش اضافه کنید سپس از روی بخار کتری بردارید و دو یا سه قاشق خلال بادام یا فندق خرد شده داخل شکلات ذوب شده بریزید و مخلوط کنید و شکلات رو داخل یک لیوان بریزید و بذارید شکلات کمی سرد بشه ولی مرتب هم بزنید تا شکلات تو لیوان نبنده.
۴-بستنی ها رو بعد از ۱۲ ساعت دونه دونه از تو قالب خارج کنید و داخل لیوان حاوی شکلات فرو کنید و بستنی ها رو با شکلات کاور کنید چون بستنی ها سرد هستن خیلی سریع شکلات دورشون میبنده و منجمد میشه.
بستنی مگنوم خوشمزه شما آماده اس.نوش جان
پ.ن : این بستنی ها اصلا حالت یخی ندارن و فوق العاده خوشمزه ان🍦🍫
اگر از هشتگ و اکسپلور این پست رو می بینید خوشحال میشم با من همراه باشید تا آموزشهای خوشمزه مون رو از دست ندید❤️🔥
🍲 @bebinobepaz
بمب پروتینی مخصوص صبحانه
مواد لازم برای ۴نفر:
2 فنجان جو دوسر
2 قاشق غذاخوری دانه چیا
2 فنجان شیر
1/4 فنجان شربت افرا خالص ، یا عسل
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/4 فنجان ماست یونانی
برای تزیین:
4 موز کوچک
1/3 فنجان ماست یونانی
1 فنجان توت فرنگی خرد شده
1 فنجان توت تازه یا هرمیوه که دوسدارید
2 قاشق گردوی خرد شده
2 قاشق شکلات تلخ ، ذوب شده
دستورالعمل ها:
برای تهیه جو دوسر :
تمام مواد جو دوسر و دانه چیا و شیر،ماست،وانیل،عسل، را در یک کاسه مخلوط کن قرار دهید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود ، سپس آن را بپوشانید و اجازه دهید حداقل 4 ساعت (یا یک شب) در یخچال قرار گیرد.
سپس برای تزیین موزها را به صورت طولی از وسط نصف کنید و برش بزنید.
همانطور که نشان داده شده ، نصف موز را به کاسه های خود اضافه کنید.
جو دوسر را در وسط اضافه کنید و به دنبال آن یک قاشق ماست اضافه کرده.
توت فرنگی و توت تازه را اضافه کرده
و شکلات ذوب شده و گردوی خرد شده بپاشید.و نوشجان 😍
🍲 @bebinobepaz
شکربورا 🥟🥟❤️
هرچقدر بگم که این شیرینی چقدر تُرد و خوشمزست کم گفتم
مخصوصا با چای و برای پذیرایی فوقالعاده هست ❤️
مواد لازم
کره ۲۰۰ گرم
آرد ۲/۵ لیوان
شیر ۱/۳ لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ق چ
شکر نصف لیوان
نمک ۱ پنس
مواد میانی
نصف لیوان شکر رابا ۱۵۰ گرم پودر بادام ویک ق غ پودر هل مخلوط میکنیم و کمی گلاب رویش میپاشیم و کنا میزاریم
خمیر :مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در ظرف گودی میریزیم زرده تخم مرغ و خامه را بهش اضافه میکنیم به همراه کره داخل ظرف ریخته و در آخر آرد را اضافه میکنیم و شروع می کنیم با نوک انگشتتان خمیر را درست کردن در صورت نیاز شیر هم اضافه میکنیم
خیلی ورز ندین چون به روغن میفته و به مدت نیم ساعت خمیر را در یخچال استراحت میدهیم بعد با وردنه خمیر را باز کرده و کاتر گرد میزنیم و داخل آن را با مواد میانی پر کرده ومیبندیم رویش را قالب قطاب میزنیم لقمه ها را داخل سینی فر چیده دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه میزاریم تا زیرش طلایی شود.
🍲 @bebinobepaz
امروز با رسپی یه مرغ مجلسی خوشرنگ ، ملس و فوق العاده خوشمزه درخدمتتون هستم😉
مرغ با سس لبو😋
ابتدا از چند ساعت قبل تکه های مرغ رو با نمک ، آبلیمو ، روغن زیتون و فلفل سیاه مزه دار کنید.
یک عدد پیاز متوسط رو ریز خلالی کنید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن تفت بدید سپس تکه های مرغ مزه دار شده رو به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید و اجازه بدید دو طرف تکه های مرغ سرخ بشن نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه اجازه بدید تا با شعله ی کم مرغها پخته ، مغزپخت و کم آب بشن.
در حین پخته شدن مرغ به ازای هر نفر یک یا دو عدد لبوی متوسط رو پوست گرفته با رنده ریز رنده کنید نمک و چند قاشق آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و روی تکه های مرغ سرخ شده بریزید (میتونید چند تا دونه آلو هم کنار مرغها قرار بدید) و نیم ساعتی زمان بدید مرغها با رنده های لبو سرخ ، طعمدار و خوشرنگ بشن.
این مرغ فوق العاده ملس ، خوشرنگ و خوشمزه اس حتما امتحانش کنید (نوش جان)
پ . ن : اضافه کردن نمک و آبلیمو حین سرخ شدن رنده های لبو از شیرینی لبو کم میکنه و طعم ملسی به مرغ و لبو میده.
🍲 @bebinobepaz