♥️شاورما مرغ اصل ♥️
مواد لازم :
1کیلو سینه مرغ
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری فلفل معمولی یا تند
2 قاشق غذاخوری سس کچاپ
3 قاشق غذاخوری روغن
ادویه شاورما
1/2 قاشق غذاخوری، پودر پیاز، پودر سیر، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، نمک
آب نصف لیموترش و نصف پوست لیمو
آب یک چهارم پرتقال با پوست یک چهارم پرتقال
.
برای سس سیر:
سیر
2 لیوان آب
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
5 تا 10 حبه سیر (به مقدار دلخواه)
1/2 فنجان روغن خوراکی
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک، فلفل سیاه .
نان ساج سفید یا قهوه ای(یا نان لواش)
برش های خیار شور سیب زمینی سرخ شد(اختیاری)
آماده سازی:
برای تهیه دیپ سیر، نشاسته را در آب حل کرده و با هم زدن مداوم روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بگذارید کاملا خنک شود. سپس با سیر، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید و روغن را کم کم به آن اضافه کنید تا یکدست شود و آن غلظت شبیه کلیپ پیدا کند.
مرغ را مزه دار می کنیم و بهتر است شب در مواد بماند
روی کاغذ روغنی کمی چرب کنید مرغ پخش کنید و از بالا و پایین به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 200 درجه داخل فر میگذاریم تا مرغ سرخ شود.
نان را با سس سیر به مقدار زیاد چرب کنید و مرغ و خیارشور را روی آن پخش کنید و بپیچید
و روی تابه گریل کنید و حلقه ای برش دهید و سرو کنید.
*توجه داشته باشید که شاورما اصلی شامل سیب زمینی، کاهو یا پیاز نمی شود .
.
🍲 @bebinobepaz
بريم سراغ طرزتهيه #جوجه_چينی با #سس_تارتار
سينه مرغ بدون استخوان يا فيله مرغ
آرد سفید به میزان لازم
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
دلستر ساده یک پیمانه
آب یه لیوان
نمک فلفل پودر سیر(به مقدار دلخواه)
سینه مرغ را به شكل فیله درمیآوریم و دراز برش ميزنيم .تكه هاي مرغ را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده و زعفران کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شود
در يه کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمک و و پودرسیربه آنها اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كمكم آرد را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. و خوب توجه كنيد بكينگ پودر به مواد اضافه كنيد و خيلي اروم هم بزنيد و سه چهار دوره هم بزنيد كافيه تا اثر پفش كم نشود تکه های مرغ آماده را در این مواد بغلطانید و در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود بیندازید.و سرخ كنيد و روي دستمال حوله ايي بزاريد تا روغن اضافه روجذب كند نووش جان
نكته: ميتونيد با همين دستور بجاي مرغ از ميگو يا پياز حلقه ي استفاده
سس تارتار:
خیار شور: رنده شده
آب لیموی تازه
سس مایونز
پیازچه خرد شده ريز
تخممرغ آبپز: یک عدد رنده شده
سیر: یک حبه له شده
جعفری: ريزخردشده
نمک و فلفل به میزان لازم...همه مواد رو باهم مخلوط كنيد نوش جاان .
.
🍲 @bebinobepaz
برنج سرخ شده ریحان بادام هندی 🌿
2-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 حبه سیر، ریز شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده
پیاز 1 عدد خرد شده
1/2 فلفل دلمه ای قرمز
150 گرم قارچ، ورقه ای یا خرد شده
160 گرم ذرت
500 گرم برنج پخته
2 قاشق غذاخوری سس سویا تیره
1 قاشق چایخوری روغن کنجد برشته شده
2 قاشق چایخوری شربت افرا
نمک و فلفل، به مزه
2 عدد پیاز، خلال شده
یک مشت یا بیشتر ریحان
75 گرم بادام هندی برشته شده، تقریباً خرد شده
در یک ماهیتابه، روی متوسط رو به بالا، روغن را حرارت دهید و سیر، زنجبیل و پیاز را اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید و سپس قارچ و فلفل را اضافه کنید. ادویه زدن با نمک و فلفل. آنقدر بپزید تا سبزیجات کمی رنگ بگیرند.
و ذرت را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. برنج را هم اضافه کنید
سس سویا تیره، روغن کنجد و شربت افرا را اضافه کنید. هم بزنید و با حرارت متوسط به پخت ادامه دهید. ریحان تایلندی و بادام هندی را اضافه کنید
ادویه را بر اساس ترجیح شخصی تنظیم کنید و با پیاز خلال شده و ریحان تزیین کنید. لذت ببرید!
🍲 @bebinobepaz
💜لازانیا رولی سوخاری💜
.
مواد لازم:
لازانیا یک بسته
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یک پیمانه
پودر پیاز دو قاشق مرباخوری
اویشن یک قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ دو عدد
پودر سوخاری یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
.
.
طرز تهیه
ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش قرار داده تا بپزد در این فاصله گوشت چرخ کرده را به همراه پودر پیاز ، پاپریکا و آویشن، نمک و فلفل تفت دهید . ( در صورتی که پودر پیاز نداشتید از پیاز تازه استفاده کنید )؛ رنگ گوشت که تغییر کرد و کمی سرخ شد رب گوجه رو با چند قاشق آب رقیق کنید و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید رنگ رب که باز شد کمی پنیر اضافه کنید.
در این مرحله طبق ویدیو کمی از خوراک گوشت و پنیر داخل لازانیا ریخته و آن را رول کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فریزر قرار داده .سپس داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید و به سطح ان کمی پنیر پیتزا و سبزی معطر مثل جعفری و ریحان اضافه کنید و با سس دلخواهتون نوش جان کنید 😍
طعمش خیلییی عالیه حتمااا امتحان کنید 😋😍
🍲 @bebinobepaz
اسلایس بادام زمینی
اسلایسها اونجایی پر طرفدار شدن که درست کردنشون راحت بود و نیازی به قالب و دونه دونه شکل دادن نداشت. اسلایس بادام زمینی هم یه اسلایس خوشمزه و بینظیره، طعمش شبیه به شکلات اسنیکر میشه!
مواد لازم برای پایه اسلایس:
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
پودر قند ۱۰۰ گرم
کره سرد مکعبی خرد شده ۱۷۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه بادام زمینی:
کره ۴ قاشق سوپخوری
شکر قهوهای ۵۵ گرم یا ۵۰ گرم شکر سفید
شیر غلیظ شده شیرین (شیر عسلی) ۴۰۰ گرم
شهد ۳ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
کره بادام زمینی ۳ قاشق سوپخوری
بادام زمینی بو داده و خرد شده ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای رویه شکلات:
شکلات چیپسی سفید ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم)
شکلات چیپسی دارک ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم)
کره ۳ قاشق سوپخوری + ۲ قاشق سوپخوری
کره بادام زمینی ۳ قاشق سوپخوری
برای تهیه پایه، تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا مواد حالت خرده نان پیدا کنند.
کف و دیواره های یک قالب ۲۰× ۲۰ را چرب کنید و با کاغذ مومی بپوشانید. مخلوط پایه را کف قالب به صورت یکنواخت پخش کنید و با پشت لیوان خوب فشار دهید تا بهم بچسبد. سپس در فر داغ شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه لایه بادام زمینی، کره، شکر و شهد را در قابلمهای روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا شکر ذوب و کاراملی شود. شیرعسلی را اضافه و حدود ۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد غلیظ شود. نمک و کره بادام زمینی را اضافه کنید و وقتی مواد یکدست شد از روی حرارت بردارید و بادام زمینی خرد شده را به آن اضافه کنید. این مایه را داخل قالب بریزید و روی لایه بیسکوییت پهن کنید.
شکلات چیپسی تلخ و ۳ قاشق کره را با هم مخلوط و روی حرارت ذوب کنید و روی لایه بادام زمینی بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
شکلات چیپسی سفید، کره بادام زمینی و ۲ قاشق سوپخوری کره را نیز با هم مخلوط و ذوب کنید و با آن روی لایه شکلات تلخ را تزیین کنید.
قبل از برش زدن اسلایس، اجازه دهید به دمای محیط برسند و سپس در یخچال به مدت دو ساعت استراحت کنند بعد از آن میتوانید آن را از قالب خارج و با چاقویی تیز اقدام به برش زدن کنید.
🍲 @bebinobepaz
کوفته کباب مرغ هندی
یک کباب چوبی آسون که میتونه توی تابه یا منقل درست شه. این کباب معمولا در کنار سس رایته یا همون ماست و خیار خودمون به همراه نان یا برنج سرو میشود.
مواد لازم
سینه مرغ چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
سیر ۱ حبه له شده
آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
نعناع تازه خرد شده ۱ ساقه (گشنیز هم انتخاب خوبیه☺)
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری یا زنجبیل تازه له شده یک تکه کوچک
پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن (ترجیحا زیتون) به مقدار لازم
سینه مرغ، پیاز، سیر ، آب لیموترش، نعناع، زنجبیل، پودر زیره، پودر کاری و مقداری نمک و فلفل قرمز را با هم ورز دهید تا چسبنده شود. اجازه دهید مواد نیم ساعت استراحت کند.
در این مدت سیخهای چوبی را در آب بخیسانید تا روی حرارت نسوزند.
از مایه کوفته به اندازه یک گلوله کوچک بردارید و به صورت بیضی فرم دهید و سیخ چوبی را از میان آن رد کنید و خوب فشار دهید تا به سیخ بچسبد.
روی کوفته کبابها با قلمو روغن بمالید.
تابه گریل یا چدنی را روی حرارت ملایم گرم کنید و کبابها را داخل تابه از هر طرف گریل کنید. (میتوانید کبابها را به روش معمول کباب روی منقل کباب کنید.)
سس ماست رایته:
۲ عدد خیار رنده شده ، یک قاشق چایخوری زیره و مقداری نعناع یا گشنیز تازه خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز و دو پیمانه ماست غلیظ در ظرفی مخلوط کنید.
🍲 @bebinobepaz
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای دریایی و پرطرفدار هستش🐟مخصوصا اگه با ته چین سبزی پلو باشه👌🏼
من معمولا کنار سبزی پلو با ماهی کوکو سبزی هم درست میکنم که مکمل همدیگه هستن✌🏼
ماهی قزل آلا رو با نمک و زعفرون دم کرده ،دو حبه سیر رنده شده ،آب لیمو ترش تازه، فلفل و پودر زنجبیل (در صورت تمایل)مزه دار کردم و گذاشتم یه شب تا صبح تو یخچال بمونه
قبل از پخت هم توی آرد کاملا غلتوندم و بعد توی روغن هر دو طرفش رو سرخ کردم
تهچین سبزی پلو
دو پیمونه برنج رو به صورت کته گذاشتم تا آبش تبخیر بشه
۳پیمونه برنج رو هم به صورت کته گذاشتم روی حرارت وقتی آب برنج به جوش اومد ۲۵۰گرم سبزی پلویی رو اضافه کردم و گذاشتم تا آب برنج تبخیر بشه
۴ تا زرده تخم مرغ با یه تخم مرغ کامل رو تو یه ظرف با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد ،بعد دو لیوان ماست پر چرب و سه چهارم لیوان روغن مایع و زعفرون دمکرده و کمی نمک و فلفل اضافه و مخلوط کردم
این مواد رو نصف کردم و نصفش رو با برنج ساده و نصفش رو با برنج سبزی دار مخلوط کردم
داخل قالب( قابلمه )رو چرب کردم و لایه اول برنج زعفرونی رو ریختم و سطحش رو صاف کردم ،بعد یه لایه سیر ورقه شده چیدم
لایه دوم هم برنج سبزی دار رو اضافه کردم و سطحش رو صاف کردم بعد روی قالب رو با فویل پوشوندم و روی فویل با چنگال چند تا سوراخ ایجاد کردم و گذاشتم داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یکساعت و نیم
بعد از پخت هم به راحتی از قالب در آوردم
پاناکوتا : 👇
۴قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
نصف لیوان آب جوش
۱و نیم لیوان شیر
نصف بسته خامه صبحانه
نصف قاشق چای خوری وانیل
نصف لیوان شکر
طرز تهیه:
ژلاتین رو به همراه نصف لیوان آب جوش کامل مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت کتری تا کامل ژلاتین داخل آب حل بشه
یک و نیم لیوان شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت میزاریم تا شکر داخل شیر حل بشه و بعد میزاریم تا به دمای محیط برسه
حالا نصف بسته خامه و نصفی از ژلاتین رو اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم و میریزیم داخل قالب مورد نظر (حتما چرب کنید) و میزاریم داخل یخچال ۱ الی ۲ ساعت بمونه تا نیم بند بشه
دسر خرمالو:نصف بسته خامه صبحانه
نصفی از ژلاتین بن ماری شده
۴ ۵ تا خرمالو رسیده
طرز تهیه:👇
پوست خرمالو هارو میگیریم و کاملا پوره میکنیم
به پوره خرمالو خامه و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنم و هم میزنیم.دسر خرمالو رو روی پاناکوتا که نیم بند شده میریزیم و میزاریم ۲ ساعت داخل یخچال بمونه.
🍲 @bebinobepaz
پیلاف پرتغالی
خیلی وقت بود غذای دم دستی نداشتیم....خوب اینم یه پلو یا بهتر بگم پیلاف به روش پرتغالی... حالا هی بیاین مثل اون دستورهای قبلی پرتغالی هی کامنت بذارین پس پرتقالش کو؟🍊 (شوخی با یه عده خاص) 🤣🤣🤣🤣
خوب تو روش تهیه اصلی این پیلاف از گوشت دودی و نمک سود شبیه به بیکن استفاده میشه که به صورت ریز خرد شده و همراه سبزیجات تفت داده میشه اما چون این مدل محصولات کمیابه در ایران و البته پول خون بابامونه میریم سراغ روش گیاهی و با استفاده از عصاره یا استاک گوشت و مرغ میپزیمش... آب قلم هم انتخاب خوبیه یا اینکه کلا برید سراغ استاک سبزیجات و یه وعده غذای گیاهی داشته باشید.
مواد لازم
پیاز ۱ عدد بزرگ
کره ۳ قاشق سوپخوری
روغن (ترجیحا زیتون ) ۳ قاشق سوپخوری
هویج ۴ تا ۵ عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
استاک یا عصاره مرغ ، گوشت یا سبزیجات ۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برنج شسته شده ۲ پیمانه
پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه کره و روغن داخل قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
هویج ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند سپس سیر ، رب گوجهفرنگی و برنج را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رب رنگ بیاندازد.
استاک را به قابلمه اضافه و با مقداری نمک و فلفل غذا را مزهدار کنید و بعد از به جوش آمدن مایعات صبر کنید آب برنج کشیده شود و سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید پلو دم بکشد.
🍲 @bebinobepaz