eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.6هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
محلبی با بیسکوییت لیدی فینگر🍮 مواد لازم: یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر سس شکلات آماده مواد لازم برای محلبی 🍮 ۱ لیتر شیر ۲ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۱ عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه طرز تهیه: 🍮 بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید. شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید. به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید. دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید. با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم امیدوام براتون مفید باشه‌. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
‌مواد لازم:👇 ۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است. ) ۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته) ۲۴۰ گرم پودر نارگیل سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده) ‌‌ ‌طرز تهیه:👇 شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ‌ ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید . ( اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید. ) سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید. با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید. ‌ ‌ 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
‍🥗 محلبی زعفرانی مواد لازم: شیر ۱ لیوان نشاسته ذرت نیم قاشق آرد برنج نصف قاشق شکر ۲ قاشق وانیل نوک قاشق زعفران دم کرده گلاب ۱ قاشق طرز تهیه: آرد، نشاسته و شیر سرد را باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد روی حرارت ملایم گذاشته شکر را اضافه کرده ومرتب هم میزنیم تا حباب بزند و به غلظت فرنی در بیاید. حتما شعله ملایم باشد تا ته نگیرد. بعد وانیل، زعفران و گلاب را اضافه کرده از روی حرارت برداشته و درظرفهای تک نفره میریزیم. در پایان به دلخواه تزیین میکنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
نیم کیلو توت فرنگی رو تمیز میکنیم درشتهاش رو نصف میکنیم همراه ۴۵۰ گرم تا نیم کیلو شکر لایه لایه تو قابلمه میریزیم و یه شب تا صبح میذاریم تا توت فرنگی آب بندازه . قابلمه رو روی حرارت میذاریم و به مدت نیم ساعت اجازه میدیم توت فرنگی ها بپزه و مربا قوام بیاد در این فاصله با قاشق کف روی مربا رو همش میگیریم این کف باعث میشه که رنگ مربا بعد ازپخت تیره بشه . در اواخر پخت به اندازه یه نیشگون جوهر لیمو یا نصف قاشق مرباخوری آبلیمو میریزیم تا مربا شکرک نزنه و هم رنگ شفافی داشته باشه وقتی مربا حاضر شدقبل از خاموش کردن کمی وانیل بهش میزنیم و زیرش روخاموش میکنیم وتا سرد،شدن کامل مربا درش رو با دمکنی میپوشونیم و اجازه میدیم کاملاسردبشه این مربا نیاز به آب اضافی نداره یعنی همون آب توت فرنگی کافیه ولی اگه خواستید شربت داشته باشید قبل از اینکه رو حرارت بذارید نصف لیوان آب سرد میریزید و قبل از اینکه مربا روخاموش کنیدکمی از شربتش رو برمیدارید و بقیه رو میذاریدداخل مربا بمونه دوستان توت فرنگی من ازنیم کیلو بیشتر بود ولی شکرش روکمتر ریختم اگه خیلی،شیرین دوست دارید میتونیدهم وزن توت شکر بریزید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: شیر یک فنجان کاکائو 2قاشق مرباخوری نسکافه 1 قاشق مرباخوری شکر 1- 2 قاشق مرباخوری خامه1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود.بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه قرار می دهیم و سرو می کنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
ســـــــلام🕊🍎 صبحتان بـخیر سر آغـاز صبح🕊🍎 قلبی که امواجش روی فرستنده های آسمانی تنظیـم شـده باشـد 🕊🍎 همیشه موسیقی زیبای پرستش از آن شـنیـده می شـود 🕊🍎 دوستـان قلب تـون آسمـانی و شــروع صبحتـون پُـر بـرکت
برای 30 عدد 250 گرم آرد 125 گرم کره 125 گرم شکر 1 تخم مرغ پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش) برای آیسینگ رویال یا همون سس روش: 1 سفیده تخم مرغ 220 گرم پودر قند 10 میلی لیتر آب لیمو 🍪کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین. برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین.آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم) 1/2 استکان آب (45 گرم) 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده کمی جعفری پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری 1 قاشق چایخوری نمک 3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید) طرز تهیه: در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود. فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم : سینه مرغ : 1 عدد نخود : 2 پیمانه پیاز : 1 عدد سیر : 4 حبه تخم مرغ : 2 عدد جعفری خرد شده یا شوید : 2 قاشق غذا خوری ادویه کاری : به میزان لازم نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم پودر سوخاری : مقداری طرز تهیه: ابتدا بایدنخود را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید تا نفخ نخود گرفته شود. آب نخود را چند مرتبه عوض کنید. اگر فرصت کافی برای خیساندن نخود ندارید نخود را 2 بار در آب بجوشانید و آبش را خالی کنید .مرغ را با آب و نمک نیم پز کنید.سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم 3 مرتبه چرخ کنید تا مواد خوب با هم میکس شوند.جعفری خرد شده، تخم مرغ و ادویه کاری را به مواد فلافل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سپس از مایه‌ی فلافل به اندازه‌ی نارنگی بردارید، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده ودر پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ و شناور سرخ کنید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه: ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
موادلازم 2 لیوان خامه صبحانه 1/2 لیوان پودر قند 2 لیوان پودر نارگيل بيسكويت به ميزان لازم شكلات تخته ايي به ميزان لازم طرزتهیه پودر قند را با خامه قاطي كرده خوب هم ميزنيم بعد پودر نارگيل را اضافه كرده با دست مخلوط كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و يك لايه از بيسكوييت كرمدار را برداشته و توپك را روي بيسكوييت قرار داده با دست خوب حالت داده شكلات تخته ايي كه بشكل بن ماري آب كرديم قسمت رويه توپك را توي شكلات ميزنيم بعد با پودر پسته تزيين می کنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz