eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
131.7هزار دنبال‌کننده
35.9هزار عکس
5.5هزار ویدیو
14 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراکی جذاب که بچه‌ها عاشقش میشن چطور درست کنیم؟😋😍 ببینید 👆 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
بستنی انار چگونه تهیه میشود؟😋😍 1-آرد ذرت یک ونیم قاشق غذاخوری 2- شکر 175 گرم 3- آب انار یک ویک چهارم پیمانه 4- آبلیموی تازه یک قاشق چایخوری 5- خامه پرچرب 350 گرم 6- شیر نصف فنجان 8- نمک یک هشتم قاشق چایخوری 🍶🧉🍶 🧉🍶🧉 🍭شیر، شکر وخامه ،آرد ذرت ،نمک را با هم مخلوط کنید روی حرارت گذاشته وهم بزنید وقتی به جوش آمد دو دقیقه زمان دهید سپس از روی حرارت بردارید وآب انارو آبلیمو را افزوده هم بزنید سپس در ظرف مناسبی ریخته ودر یخچال قرار دهید پس از اینکه به اندازه کافی خنک شد از یخچال بیرون آورده ودر دستگاه بستنی ساز بریزید پس از آماده شدن بستنی انار آن را در ظرف در داردر فریزر به مدت چند ساعت نگه داری کنید .😋🍀 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه ناگت توفو چگونه است؟😋😍 🍘ناگت که همیشه نباید با مرغ درست بشه امروز بهتون یه ناگت توفوی خیلی خوشمزه آموزش میدیم. 😍 ¾ پیمانه مایونز مخصوص وگان ▢¾ پیمانه پودر سوخاری ▢2 قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای ▢1 قاشق چایخوری پاپریکا ▢1 قاشق چایخوری پودر سیر ▢400 گرم توفو (پنیر سویا) 🥪دستور تهیه🥪 مایونز مخصوص وگان رو توی یه کاسه کوچک بریزید و تو کاسه ی دیگه پودر سوخاری، مخمر تغذیه ای، پاپریکا و پودر سیر رو با هم مخلوط کنید. فر رو با دمای 200 درجه روشن کنید. پنیر توفو رو به مکعب های کوچک و مساوی تقسیم کنید و توی مایونز و پودر آماده شده بغلتونید. پنیر ها رو توی فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه قرار بدید 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
پلو فلفل دلمه ای چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔸 مواد لازم برنج: 4 پیمانه فلفل سیاه: یک قاشق سوپ خوری مرغ: 1 کیلو نمک: به میزان لازم زعفران ساییده شده: به مقدار كافی پیاز: 2 عدد متوسط زردچوبه: نوك قاشق چای‌خوری فلفل دلمه ای : 3عدد 🫑🍚مراحل:در اولین مرحله برنج را پاک کنید و آن را برای مدتی در آب و نمک بگذارید.سپس پیازها را پوست كنده و به صورت درشت خرد كنید.در یک قابلمه تكه‌های مرغ پاك شده و شسته شده را به همراه 4لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید.بعد از آنكه كف روی آب را گرفتید، مقداری نمك، زردچوبه، یك دوم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه كنید و بگذارید مرغ به طور كامل بپزد.مرغ پخته را در ظرفی بگذارید کنار ولی آب آن را نگه دارید.در قابلمه‌ای دیگر برنج خیس‌كرده را بدون آب در آن بریزید.سپس به جای آب به‌ همان میزان، آب مرغ به آن اضافه كنید.فلفل دلمه ای ها را نیز به برنج اضافه کرده و بگذارید تا با شعله زیاد به جوش بیاید.بعد از اینكه آب بخار شد، كمی روغن یا كره روی برنج ریخته و دم‌كنی را روی قابلمه قرار دهید.بعد از پخت پلو و فلفل می توانید مرغ را به آن اضافه کرده. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
3.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه میخوای چیزی رو تموم کنی تنبل بودن رو تموم کن بهانه آوردن رو تموم کن صبر کردن برای زمان مناسب رو تموم کن... از همین حالا شروع کن از همین امروز
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای رسول خدا ! سرگذشت فاطمه را تو خود از او بپرس و از چگونگی رفتار امت با وی از او سوال کن! نهج البلاغه خطبه ۲۰۲ شهادت مظلومانه بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله بر پیروان راستینش تسلیت باد
نحوه درست سرخ کردن ماهی چگونه است؟😋😍 🥘در حالی که مشغول پختن ماهی یا پروتئینی هستید که پوست آن وجود دارد، مطمئن شویدکه ماهی تابه را در دمای بالا گرم کرده و سپس ماهی یا مرغ را درون آن بگذارید. با گرم کردن ظرف در دمای بالا، فوراً پوست کاملاً ترد می شود و از چسبیدن آن به ته ظرف و خشک شدن آن جلوگیری می کند. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
کیک رژیمی بدون شکر و روغن چگونه تهیه میشود؟😋😍 1 پیمانه آرد جو پرک ▢3 عدد تخم مرغ ▢2/3 پیمانه شیره انگور، خرما یا توت ▢1 قاشق چایخوری بکینگ پودر ▢1/2 قاشق چایخوری وانیل ▢2 قاشق غذاخوری آب جوش دستور تهیه🍪🍪🍰🍰 ابتدا فر رو روشن می کنیم و به مدت 10 دقیقه می ذاریم داغ بشه. تخم مرغ ها رو با وانیل به مدت 10 دقیقه می زنیم تا پف کنه. شیره خرما، انگور یا توت رو اضافه می کنیم و 3 دقیقه مواد رو هم می زنیم. آب، آرد جو پرک و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و با لیسک خوب مخلوط می کنیم. داخل قالب رو چرب می کنیم و مواد رو داخل قالب می ریزیم. دمای فر رو، رو 180 درجه می ذاریم و کیک رو به مدت 40 دقیقه توی فر قرار می دیم. ☑️نکات مهم یادتون باشه چون تو این کیک روغن استفاده نمی شه قالب رو خوب چرب کنید که مواد به ته قالب نچسپه. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
سس آنچیلادای قرمز چگونه تهیه میشود؟😋😍 3/4 قاشق چای خوری نمک ▢1/2 قاشق چای خوری پودر سیر ▢1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز ▢1/2 قاشق چای خوری زیره ▢2 قاشق غذا خوری آرد ▢2 قاشق غذا خوری روغن گیاهی ▢2 قاشق غذا خوری فلفل سیاه ▢2 فنجان آب ▢85 گرم گوجه فرنگی دستور تهیه🌶 روغن، آرد و فلفل سیاه رو توی یک قابلمه متوسط می‌ریزیم. روی حرارت متوسط قرار داده و با هم مخلوط می‌کنیم. به هم زدن ادامه می‌دیم تا مواد به جوش بیاد. زمانی که به جوش اومد، یک دقیقه روی حرارت هم می‌زنیم. آب، رب گوجه فرنگی، زیره، پودر سیر و فلفل قرمز رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا پخته بشه. زمانی که به جوش بیاد سس کمی غلیظ تر می‌شه نمک رو اضافه می‌کنیم و سس آماده استفاده ست. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
بال مرغ کبابی با سس بوفالو چگونه تهیه میشود؟😋😍 1 کیلو و 360 گرم بال مرغ ▢½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ▢1.5 قاشق مرباخوری نمک ▢به مقدار لازم روغن مایع 🍣مواد لازم برای سس بوفالو: ▢85 گرم کره ▢¼ پیمانه سس فلفل قرمز ▢2 قاشق غذاخوری سس فلفل قرمز ▢½ قاشق مرباخوری پودر چیلی ▢1 حبه سیر ▢¼ قاشق مرباخوری نمک ▢½ قاشق مرباخوری پودر پیاز ▢¾ قاشق مرباخوری شکر 🧆دستور تهیه🧆 کباب پزتون رو روشن کنید و روی حرارت متوسط قرار بدید. سپس بال های مرغ رو با 1 و 1/2 قاشق مرباخوری نمک و 1/2 قاشق مرباخوری فلفل سیاه طعم دار کنید. کباب پز رو با کمی روغن مایع چرب کنید سپس بال های مرغ رو روش قرار بدید تا زمانی که پخته بشن و به رنگ طلایی دلخواه تون در بیاد. کره رو توی یک کاسه ای که بتونید اون رو توی ماکرویو قرار بدین بریزید و بعد سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید و توی ماکرویو قرار بدید تا کره ذوب بشه. سپس سس فلفل قرمز، نمک، پودر پیاز، پودر چیلی و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه بال های مرغ کاملا کبابی شدند اونها رو توی سس بوفالو بغلتونید و بعد نوش جان کنید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
ماکارونی با عدس چگونه تهیه میشود؟😋😍 🧆🧆🧆🧆 🍛500 گرم ماکارونی ▢1 عدد پیاز (نگینی) ▢2 الی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▢200 گرم هویج (نگینی) ▢3/4 پیمانه عدس (پخته) ▢2 پیمانه پوره گوجه ▢200 گرم سیب زمینی (نگینی) ▢3 پیمانه آب سبزیجات ▢3 قاشق غذاخوری رب گوجه ▢نمک و فلفل (به میزان لازم) 🍝🍝دستور تهیه🍝🍝 پیاز رو در مقداری روغن تفت بدین تا سبک بشه. سپس هویج و سیب زمینی رو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه روی شعله نسبتا کم تفت بدین. رب بزنین و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدین. حالا عدس، پوره گوجه و آب سبزیجات رو اضافه و مخلوط کنین. وقتی جوش اومد، نمک و فلفل اضافه کنید. شعله رو کم کنین و در قابلمه رو بذارین. سس اسپاگتی بدون گوشت شما آماده ست. در آخر می تونین ریحون و جعفری خرد شده به دلخواه به سس اضافه کنید. ماکارونی رو داخل آب جوش بریزین. مدت زمانی که روی بسته اون نوشته رو صبر کنین و بعد ماکارونی رو آبکش کنین. حالا مقداری از سس رو درون ظرف بریزین و ماکارونی رو قاطیش کنین. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
اسپرینگ رول مرغ و سبزیجات چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥙1/2 لیوان جعفری (خرد شده) ▢1/2 لیوان هویج (رنده شده) ▢1 عدد تخم مرغ ▢1 عدد پیاز ▢2 حبه سیر ▢1 قاشق چای خوری زنجبیل (چرخ شده) ▢400 گرم مرغ ▢به میزان لازم خمیر فیلو 🧅دستور تهیه🧄 سیر و پیاز رنده شده، مرغ چرخ کرده، تخم مرغ، هویج، جعفری، زنجبیل، نمک و فلفل رو داخل کاسه ای می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه رو می پوشونیم و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا مواد مزه دار بشن. خمیر فیلو رو به صورت مربعی برش می زنیم، قسمت پایینی خمیر مقداری از مواد می ریزیم. خمیر رو رول می کنیم. (در زمان رول کردن گوشه ها رو به داخل خمیر میدیم و با مقداری آب لبه ها رو به هم می چسپونیم). تمام رول ها رو به همین صورت آماده می کنیم، داخل قابلمه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا داغ بشه. رول ها رو توی روغن داغ قرار میدیم تا سرخ بشن، بعد از ۵ دقیقه برمی گردونیم تا طرف دیگه رول هم سرخ بشه. بعد از سرخ شدن رول ها رو روی توری یا دستمال کاغذی قرار میدیم تا روغن اضافی رول ها گرفته بشه و رول ها رو همراه با سس دلخواه یا خامه ترش سرو می کنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz