eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
131.7هزار دنبال‌کننده
35.9هزار عکس
5.5هزار ویدیو
14 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
ماست و موسیر خانگی چگونه تهیه میشود؟😋😍 نیم لیتر ماست (پرچرب) ▢1/2 پیمانه موسیر (خشک) ▢1 قاشق چای خوری نمک ▢1 قاشق چای خوری فلفل دستور تهیه🧄🧄 شب قبل موسیرها رو توی آب خیس می کنیم و می ذاریم تا روز بعد نرم بشه. روز بعد آب اون رو تخلیه می کنیم و قسمت‌های زائد موسیرها رو جدا می کنیم و دور می کنیم و باقی رو با کارد خوب ریز می کنیم. ماست رو با اون مخلوط می کنیم، نمک و فلفل می زنیم. بهتر اینه که ماست موسیر یک روز دیگه توی یخچال بمونه.😋 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
ترشی بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍 بامیه ۲ کیلو گوجه فرنگی یک کیلو فلفل دلمه‌ای قرمز دو عدد متوسط سیر یک بوته سرکه ۳الی ۴ لیوان شکر ۱ قاشق فلفل قرمز تند پودری ۱ قاشق نمک دریا به میزان لازم 🫒🧄🫒 🥪بامیه ها را داخل آب جوش می ریزیم. بعد از دو سه دقیقه از داخل آب خارج می کنیم طوریکه بامیه ها تغییر رنگ ندهد و آب سرد روی بامیه ها باز می کنیم تا روند پخت متوقف شود. برای تهیه آب ترشی هم گوجه ها را پوست می کنیم و خرد کرده و به همراه فلفل دلمه قرمز خردشده داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می‌دهیم کاملا بپزد. به کمک میکسر مواد را میکس و سرکه و نمک و فلفل قرمز پودری و شکر را اضافه می کنیم. داخل شیشه مورد نظر بامیه و سیر را ریخته و آب ترشی را روی آن میریزیم و در آن را بسته و بعد از استراحت به مدت یک الی یک و نیم روز در محیط آشپزخانه داخل یخچال گذاشته و بعد از 10 روز الی دو هفته ترشی قابل استفاده است. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
حلیم ماش و قمری چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥩گوشت : ربع کیلو ماش : 2 لیوان ماش خرده برنج لنجانی : 1 لیوان سبزی قمری : ( جعفری ، تره ، شوید ، تلخون ، مرزه و شنبلیله ) ادویه : نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و ادویه کاری 🌾سبزی را خرد کرده و کمی سرخ کنید بعد گوشت و قمری را هم با پیاز سرخ کرده ادویه ذکر شده را به دلخواه به مواد اضافه کنید بعد که گوشت و قمری را که سرخ کردید و ادویه زدید سبزی را اضافه کنید کمی آب هم اضافه کرده بگذارید پخته شود برنج و ماش را هریک جداگانه بگذارید تا پخته شود آنقدر باید پخته شود که حالت وارفتگی پیدا کند بعد وقتی گوشت و قمری خوب پخته شد برداشته و بکوبید و بعد که خوب کوبیده شد برنج و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید جابیفتدد پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود به موادتان اضافه کنید کمی از آن را برای تزیین غذایتان نگه داریدغذایتان را با ترشی سرو کنید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
بلوبری چیا چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍡2 فنجان ماست یونانی (بدون چربی) ▢1 و 1/2 فنجان شیر ▢1/4 فنجان دانه چیا ▢2 قاشق چایخوری عصاره وانیل ▢3 قاشق غذاخوری عسل ▢1 قاشق چایخوری کره بادام زمینی 🍒دستور تهیه🍒 تمام مواد رو در یک ظرف بزرگ ترکیب کرده و اجازه بدین به مدت 4 ساعت یا طول شب همون‌طور باقی بمونه. سپس اون رو به کاسه ریخته و تزئین کنید. فقط یک قاشق چای‌خوری کره بادام‌‌زمینی بریزین. نوش جان! 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
پوره سیب زمینی شکم پر چگونه تهیه میشود؟😋😍 3 عدد سیب زمینی ▢1 عدد پیاز ▢3 قاشق غذاخوری زرشک ▢3 قاشق غذاخوری کشمش پلویی ▢2 قاشق غذاخوری شوید و گشنیز (خرد شده) ▢4 قاشق غذاخوری شیر ▢1 قاشق غذاخوری خامه (کم چرب) ▢ادویه (به میزان لازم) ▢روغن کنجد (به میزان لازم) 🧆🧆🧆🧆🧆🧆 🥔دستور تهیه🥔 سیب زمینی ها رو بپزید و با شیر و خامه به خوبی له کنید. پیاز ها رو تفت بدید تا طلایی بشن و یه مقدار زردچوبه اضافه کنید. بقیه مواد رو با سیب زمینی و پیاز ترکیب کنید. زردچوبه، نمک، فلفل، آویشن بزنید و به خوبی ترکیب کنید. پوره رو قالب بزنید و در روغن سرخ کنید. نوش جان! 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
سلام سلامی به قشنگی بهشت به بی‌انتهایی هستی بزیبایی بهار بگرمی تابستان به‌جلوه برگهای پاییزی وسفیدی وپاکی برفها سلامی به محکمی پیوندقلبها که یادآورخوبیهاست     
کوکی لیمو چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍪🍪🍪🍪🍪 🍋مواد لازم آب لیمو سنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری لیمو سنگی: یک عدد پنیر خامه ای: 100 گرم کره (به دمای محیط رسیده): 115 گرم شکر: یک پیمانه وانیل: یک قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم تخم مرغ: یک عدد زرده تخم مرغ: یک عدد آرد: یک و یک دوم پیمانه بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری پودر شکر: به مقدار لازم 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 🍪طرز تهیه: 1. پنیر خامه ای و کره را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. 2. شکر، آب لیموترش، پوست رنده شده یک عدد لیموترش، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید. 3. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. 4. آرد، بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را حدود 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. 5. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر به دست آمده جدا کنید و کف دست خود به آنها شکل دهید. 6. آنها را در پودر شکر بغلتانید و سپس با فاصله از هم در سینی فر بچینید. 7. کوکی ها را حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
میان وعده خوشمزه شکلاتی چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍪مواد لازم: * 1 فنجان خرما بدون هسته * 1قاشق عسل یا شربت افرا * 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل * 1/3 فنجان پودر کاکائو * 1/4 فنجان آرد جو دوسر * 1/4 فنجان چیپس شکلات 🧉🍵🧉 * اگر تازه و نرم نیست ، آنها را به مدت 10-15 دقیقه در آب گرم خیس کنید. در همین حال ، یک ظرف را با کاغذ روغنی بچینید. * خرما را خیس کنید ، اگر خیسانده شود ، و با عسل ، وانیل ، پودر کاکائو و آرد جو دوسر را به مخلوط کن اضافه کنید. مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. * خمیر را درون یک کاسه قرار داده و چیپس شکلات را اضافه کنید. و داخل یخچال برای چن ساعت قرار دهید. * سپس ، به 32 مربع برش دهید. دوباره در یخچال در یک ظرف درب دار قرار دهید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
" کشکبا " چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍲اسفناج یا برگ چغندر ۱ کیلوگرم گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد) پیاز سرخ شده ۲ عدد جو پخته شده یک و نیم لیوان کشک ۱ کیلوگرم پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری 🍞🍕🍞 جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید. اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد. سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید. نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
ترشی انار چگونه تهیه میشود؟😋😍 لبو پخته و رنده شده :500 گرم دانه انار:1 کیلوگرم آب انار:1 لیتر سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور :1 لیوان پودر گلپر :1 قاشق غذاخوری پودر گشنیز :2 قاشق غداخوری سیاه دانه:2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز :1 قاشق چای خوری نمک:به مقدار لازم 🧆🍖🍖🧆 ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید. در مرحله بعد آب انار و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید برای دو الی سه دقیقه بجوشد . دانه های انار مزه دار شده و لبوی پخته و رنده شده را داخل سرکه در حال جوش بریزید و برای دو دقیقه اجازه دهید قل بخورد سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک گردد. بعد از ابنکه مخلوط بالا کاملا خنک شد پودر گشنیز ، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را افزوده و خوب مخلوط نمایید. ترشی را در شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا برسد و جا بیافتد.🍵 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
برای از بین رفتن بوی بد دست ناشی از پاک کردن ماهی چیکار کنیم؟🤔 از برگ درخت نارنج ویا مقداری آبلیمو استفاده کنید✋ یا اینکه دستانتان رابه پشت ظرفی از جنس استیل ماساژ دهید.🍃 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
پنکیک پنیر کشمشی چگونه تهیه میشود؟😋😍 🧇🧇 400 گرم پنیر ▢4 عدد تخم مرغ ▢3/4 لیوان آرد ▢2 قاشق غذاخوری شکر ▢1/2 قاشق چایخوری نمک ▢1 لیوان شمش ▢1 قاشق چایخوری جوش شیرین ▢1 قاشق غذاخوری سرکه 🥞🥞🥞دستور تهیه🥞🥞🥞 پنیر، آرد، تخم مرغ، شکر و نمک رو داخل کاسه ای بریزین و مخلوط کنین. سرکه و جوش شیرین رو با هم مخلوط کنین و به مواد دیگه اضافه سپس با همزن بزنین تا مایه پنکیک یکدست بشه. پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدن کشمش رو اضافه کنین، مقداری آرد داخل ظرفی بریزین، از مایه پنکیک با قاشق بردارین و داخل ظرف آرد قرار بدین و اطراف اون رو به خوبی با آرد آغشته کنین. ماهیتابه رو روی حرارت متوسط قرار بدین و پس از اینکه داغ شد پنکیک ها رو داخل اون قرار بدین. هر طرف رو چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی بشه. سپس داخل ظرف بذارین و با تکه های میوه و عسل تزیین و سرو کنین. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz