تاجین مرغ مراکشی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد لازم
لیمو ترش بزرگ 2 عدد
مرغ پاک کرده متوسط 1 عدد
پیاز سفید خلال شده 1 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه خرد شده 1 قاشق چایخوری
فلفل و نمک به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
زعفران آبکرده 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/3 پیمانه
کره یا روغن حیوانی1 قاشق غذاخوری
زیتون سبز 1 پیمانه
آب 1/3 پیمانه
🍜تابهی مناسبی را روی شعله بگذارید و کمی از روغن زیتون را کف تابه بریزید. مرغ مارینه شده با سیر، پیاز، زنجبیل، نمک و فلفل،را درون تابه بگذارید و زیتون سبز را نیز به تابه اضافه کنید. اجازه دهید مرغ درون تابه به مدت 15 دقیقه تفت بخورد. سپس آب را درون بریزید و همچنین باقیمانده روغن زیتون به همراه گشنیز و جعفری خرد شده را روی مرغ بریزید.
🔸درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا این خوراک خوشمزه مراکشی به آرامی و با شعله کم به مدت 90 دقیقه بپزد و خوب جا بیافتد. در مدت طبخ اگر آب تابه خشک شد، کمی آب جوش اضافه کنید. بعد از گذشت این زمان مرغ را بگردانید تا روی دیگر مرغها نیز کمی تفت بخورد. حال خوراک تاجین مراکشی آماده است.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
سس سفید برای لازانیا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
▫️آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
▫️شیر: دو فنجان
▫️کره: 50 گرم
▫️نمک و فلفل: به مقدار لازم
🍥طرز تهیه سس سفید
ابتدا کره را در تابه ذوب کرده و سپس آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس شیر را به تدریج به مواد اضافه کنید تا سس بشامل شما صاف، یکنواخت و غلیظ شود. در انتها نمک و فلفل را اضافه کنید؛ سس آماده است.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
مرغ خامه ای درفر چگونه تهیه میشود؟😋😍
8_7 عدد ران مرغ (قسمت ساق پا)
1 قاشق مربا خوری پر رب
3_2 قاشق روغن مایع
1 حبه سیر
نصف قاشق مربا خوری نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک شده
پودر فلفل قرمز
نصف قوطی خامه (100 میلی) .
🥙🧆🍗طرز تهیه🍗🧆🥙
سیر را رنده کنید و همراه با بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سس آماده شده را روی مرغ بریزید و خوب هم بزنید اگر وقت دارید روی ظرف را بپوشانید و چند ساعتی در یخچال بذارید. سپس داخل تنورک(پاکت مخصوص فر بذارید)و پاکت را ببندید. سیب زمینی ها را مربع بزرگ خرد کنید و روی سس باقیمانده بریزید هم بزنید و داخل پاکت دیگر بریزید. هر دو را داخل سینی فر بذارید و در فر 200 درجه 45دقیقه الی یک ساعت بپزید سپس قسمت رویی پاکت را باز کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا کمی روی مرغ و سیب زمینی سرخ شود
نکته.روی تنورک چندتاسوراخ ایجادکنید
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
آش_خرفه (پرپین) چگونه تهیه میشود؟😋😍
♻ مواد لازم برای ۵-۴ نفر
1 پيمانه برنج
1 كيلو خرفه خردشده
2 پيمانه عدس پخته شده
3 عدد پياز متوسط سرخ شده
1 پیمانه کشک
نمك ،فلفل،زردچوبه وروغن به ميزان لازم
1/2 پيمانه بلغور گندم یا جو
نعاع داغ براى تزيين
🍲مراحل پخت:
1⃣ بلغور و برنج را با آب و پياز و كمى زردچوبه و كمى فلفل بذاريد بپزد (له شود)
2⃣ خرفه خرد شده و عدس پخته را به برنج و بلغور پخته شده اضافه كنيد و اجازه دهيد سبزى بپزد.
3⃣ وقتى آش جا افتاد كشك را اضافه كنيد. بعد از ١٠ دقيقه آش آماده است. اما پيش از اينكه آش را سرو كنيد اجازه دهيد آش درون قابلمه بماند و مقدارى جا بيفتد.
4⃣ آش را درون ظرف ريخته با نعناع و پياز داغ تزيين كرده نوش جان بفرمایید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
خورشت آلو گشنیز چگونه تهیه میشود؟😋😍
🫕یک فنجان روغن
یک عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
4 حبه سیر (له شده)
یک قاشق چایخوری ادویه خورشی
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
500 گرم گوشت راسته گوسفند (تکه شده)
4 عدد لیمو عمانی
یک کیلوگرم گشنیز (ساطوری شده)یک قاشق سوپخوری
گرد لیمو عمانی3 عدد
سیب زمینی (خرد شده)یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق سوپخوری زعفران (حل شده)
🌀طرز تهیه:🌀
مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ آن طلایی شود. سیر را به همراه ادویه و گوشت به سیر و پیاز اضافه کنید، 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ گوشت کمی تیره شود. حالا 3 فنجان آب به آن اضافه کنید تا گوشت بپزد.
روی لیمو عمانیها سوراخی ایجاد کنید و آنها را داخل یک فنجان آب قرار دهید تا خیس بخورند. بعد از پخته شدن گوشت، لیمو عمانیها را به قابلمه اضافه کنید.
گشنیز را در مقداری روغن خوب سرخ کنید و وقتی پخته شد، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیبزمینی به خورشت اضافه کنید. 45 دقیقه دیگر خورشت را بپزید تا خوب جا بیفتد و روغن بدهد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
آش عناب چگونه تهیه میشود؟😋😍
✅مواد لازم
🍲لوبیا قرمز. ۴۰ گرم
برنج. ۴۰ گرم
عناب. ۵۰ گرم
خلال بادام. ۳۰ گرم
رب انار. به اندازه کافی
شیره انگور. به اندازه کافی
روغن زیتون. به اندازه کافی
نمک و دارچین. به اندازه کافی
نعناع خشک به اندازه کافی
ادویه به مقداردلخواه
🍀طرز تهیه🍀
ابتدا لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپز.
نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن اب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید.
در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد.
موقع مصرف می توانید از کمی نعناع داغ استفاده کنید
مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل می باشد.
مقوی و انرژی زا، تقویت دستگاه هاضمه و آرامبخش و مقوی قلب می باشد.
درصورت نفخ می توان کمی زیره سبز نیز به آن اضافه نمود.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
دیپ آووکادو چگونه تهیه میشود؟😋😍
✅مواد مورد نیاز
▫️ آووکادو رسیده یک عدد
▫️پیاز ریز خرد شدهنصف یک عدد
▫️ماست (ترجیحا ماست کم آب)٣پیمانه
▫️سیر له شده ٢حبه
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
🥑مراحل تهیه
در ابتدا آووکادو را با چنگال خوب له کنید.سپس با سایر مواد به خوبی مخلوط کنید.پس از مخلوط شدن کامل، دیپ را درون یخچال قرار دهید تا طعم و مزه بهتری به خود بگیرد.
✅نکته: این دیپ را میتوانید در انواع ساندویچ سرد استفاده کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
دست پیچ کرمانشاهی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍛مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر🍣
نخود پخته و له شده – ۵ لیوان و نیم
گوشت دو بار چرخ شده – ۶۰۰ گرم
تخم مرغ – ۲ عدد
پیاز رنده شده – یک عدد بزرگ
آرد نخودچی – ۲ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
آب لیمو – ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه – ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل :
مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو – به میزان لازم
🍲🍲🍲
طرز تهیه🍴
۱. ابتدا مواد دست پیچ را با هم مخلوط کنید.
۲. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، تخم مرغ، نخود پخته و له شده ، آرد نخود چی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
۳. مایه گوشت را در دستتان به صورت لولهای فرم دهید و مقداری از مواد داخل دست پیچ را داخل آن قرار دهید.
۴. سپس دست پیچ های آماده شده را داخل ماهیتابهای گود بچینید.
۵. داخل ماهیتابه، نصف لیوان آب، آب لیمو، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک ، فلفل و آویشن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و در تابه را ببندید تا به مدت یک ربع مواد گوشت پخته شوند.
۶. دست پیچهای پخته شده را با ترشی یا هر چیز دیگری که دوست داشتید سرو کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
روگان جوش چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍖مواد لازم🍖
▢400 گرم گوشت ماهیچه
▢1 عدد پیاز
▢2 لیوان گوجه فرنگی
▢4 عدد فلفل قرمز خشک
▢1 لیوان گشنیز خرد شده
▢2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
▢3 قاشق غذاخوری روغن
▢10 گرم زنجبیل تازه
▢1 قاشق چایخوری برگ بو
▢1 قاشق چایخوری گل میخک
▢1 قاشق چایخوری هل
▢1 قاشق چایخوری پودر سیر
▢1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
▢1 قاشق چایخوری رازیانه
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم زردچوبه
🌶دستور تهیه🫑
فلفلهای قرمز خشک رو 15 دقیقه توی آب گرم بذارید تا فلفل ها نرم بشن و بعد اونا رو له کنید.
در تابهای بزرگ روغن رو داغ کنید و کره، برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفلهای قرمز رو داخلش بریزید و کمی سرخ کنید.
بعد از چند دقیقه پیازها و زنجبیل تازه خلال شده رو بهش اضافه کنید. بعد از کمی سرخ کردن زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو به همراه گوجه فرنگی های خرد شده و رب اضافه کنید. نمک رو بریزید و خوب تفت بدید.
گوشتها رو اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید و زمان بدید تا خورشت پخته و جابیفته. بعد از پختن درون ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزیین کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پیتزا آناناس (پیتزا هاوایی) چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍍مواد لازم:
🔸خمیر پیتزا برای ۴ نفر
🔸یک پیمانه گوشت چرخ کرده یا ۳۰۰ گرم ژامبون مرغ دودی
🔸۴۰۰ گرم آناناس خرد شده
🔸نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
🔸نصف پیمانه فلفل دلمهای خرد شده
🔸۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
🔸سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
🔸سبزیجات معطر خرد شده مثل ریحان، جعفری، پودر آویشن
🍕روش تهیه
فر را از ده دقیقه قبل، با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
روی خمیر پیتزا، یک لایه سس گوجه فرنگی پخش کنید.
گوشت چرخ کرده سرخ شده یا ژامبون مرغ دودی را با فلفل دلمهای، پیاز، سبزیجات معطر و تکه های آناناس روی خمیر پخش کنید.
در آخر پنیر پیتزا را روی مواد پیتزا بریزید و پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود و روی آن طلایی شود.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
سینه مرغ با سس سیر چگونه تهیه میشود؟😋😍
سینه مرغ بدون پوست و استخون ۴ تیکه
سیر رنده شده ۴ حبه
روغن زیتون ۱ ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب مرغ نصف لیوان
کره ۲۵ گرم
رزماری ۱ ق غ
آویشن ۱ ق غ
👇
🥪 سینه مرغ رو از عرض برش بدین تا ورقه های نازک تر بشن.هر سینه رو حدودا به ۲ تا ۳ ورق نازک تبدیل کنین و با گوشتکب یا بیفتک کوب بکوبین تا نازک بشن. ورقه ها رو خشک کنین و با نمک و فلفل دو طرفش رو نزه دار کنین و توی یه تابه بزرگ روغن زیتون رو اضافه کنین و هر طرف ورقه ها رو حدودا ۵ تا ۶ دقیقه تفت بدین. مرغ و بزارین توی یه بشقاب کنار و کره رو به تابه اضافه کنین. سیر رو هم اضافه کنین و تفت بدین خیلی کم تا سیر طلایی بشه. اب مرغ و رزماری و آویشن رو اضافه کنین و بزارین مواد حدودا ۱ دقیقه باهم بپزه. مرغ رو به تابه برگزدونین و بزارین توی سس کمی بپزه . با قاشق سس رو روی مرغ بریزین تا مزه بگیره حدودا ۲ تا ۳ دقیقه کافیه.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz