#پای_سیب
تخم مرغ ۳ عدد متوسط یا درشت
شکر110
روغن مایع 60گرم
ارد125گرم
بار یا همون شیره ی نبات یا عسل ۲۰ گرم
وانیل یک چهارم ق.چ.
بکینگ پودر یک دوم ق. چ.
سیب بمقدار لازم
دارچین بمقدار لازم
سفیده رو با همزن میزنین تا خوب حالت بگیره یابه اصطلاح بالا بیادبعد اروم اروم شکر رو اضافه میکنیدشکر که حل شدباید از ظرف نریزه
بار یا شیره یا عسل را داخل زرده ریخته با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و خوب مخلوط بشه روغن مایع را اضافه کرده سپس وانیل وهل وبعد به سفیده اضافه کرده و با لیسک هم بزنید وهمزن رو کنار میذاریم بگینگ پودر را داخل ارد ریخته و کم کم اضافه کرده به سفیده وموادو هم میزنیم توجه کنین این قسمت حساس می باشد ارد را که قبلا الک کردید کم کم ریخته وبه ارامی هم بزنید تا تسمه نشودسپس قالب های خود را که مسلح به کپسول پای سیب کردید اماده واندازه یک یا دو قاشق کف هرقالب ریخته وبعد سیب ودارچین را نهاده و دو قاشق دیگر خمیر پای سیب ریخته و در فر ۱۸۰درجه گذاشته تا خوب پخته شود باشد که سربلند شوید
کیک پای سیب هم میتوانید در یک قالب بزرگ کیک ریخته وسط ان سیب گذاشته دوباره خمیر بریزید حتما کف قالب کاغذ گذاشته نوش جان
🍲 @bebinobepaz
برای اول کار از دو تا ژله بلوبری استفاده میکنم ژلرو با دو لیوان اب جوش به روش بن ماری کامل حل میکنم و میذارم از حرار ت بیوفته و یک لیوان بستنی وانیلی اب شده و کمی رنگ خوراکی ابی بهش اضافه میکنم و خیلی خیلی خیلی خوب هم میزنیمش و داخل قالب میریزیم میذارم چند ساعت داخل یخچال بگیره
بعد از چند ساعت از قالب در میاریمش و داخل حفرش و پر میکنم حالا برای اون قسمتش من از قبل نصف ژله الئوورا رو داخل نصف لیوان اب جوش حل کردم و گذاشتم از حرارت بیوفته و ۳ ق غ بستنی اب شده داخلش ریخته خیلی خوب هم میزنیم و میریزیم داخل یه ظرف من از یه پیرکس کوچیک استفاده کردم که یکم وقتی کات میکنم حجیم تر باشه پس میذاریم تو یخچال بگیره و بعد چند ساعت در میاریم و قالب میزنیم
بعد از قااب زدن داخل حفره میچینمشون و ۱بسته ژله الئوورا رو با ۱ لیوان اب جوش بن ماری و حل کرده و از حرارت برمیدارم و نصف لیوان اب خنک و چند تیکه یخ میندازم تا زود خنک بشه بعد داخل حفره و دور دونه های برف نصفشو میریزم و میذارم داخل یخچال و یک ساعت بعد هم بقیشو میریزم و میذارم کامل بگیره و قبل سرو روشو پودر نارگیل میریزم و سرو میکنم
نوشجان
🍲 @bebinobepaz
سلام دوست جونیا صبحتون بخیر
خوبید انشالله؟
#رولت مرغ_سالاد گل کلم
اول همه بگم اون نون نون سبوس داره که خودم درست کردم مزه و بافتش عالی بود ولی چون ظاهرشو دوست نداشتم براتون عکسشو نذاشتم.ولی اینجا برش زدم کنار غذام گذاشتم.
در اولین فرصت یدونه خوشگلشو درست میکنم.
رولت مرغ امتحان کردید تاحالا؟با مرغ چرخ شده نیستا!!با سینه مرغ فیله شده است .
مواد داخلش به دلخواهه من فلفل دلمه ای رنگی.پنیر پیتزاو جعفری گذاشتم.
سینه مرغ کاملا بکوبید با پیاز و ابلیمو مرینیت کنید.بعد 2 ساعت روی مرغاتونو کمی سس خردل و سیر رنده شده با فرچه بمالید بعد از مواد داخلی بریزید و رولش کنید .بعد دو طرفشو سرخ کنید و در اخر 40 دقیقه در فر بپزید...عالیه امتحان کنید.👌👌👌
🍲 @bebinobepaz
#سالاد_توپی
سالاد توپی یکی از زیباترین و خوشمزه ترین سالادهایی است که به سادگی تهیه وبسیار چشم نوازورنگین کمانی از رنگهاست.
🍃🍀🍃چی لازم داریم؟؟.
سیب زمینی شسته و پخته 3 عددمتوسط.
کره 30 گرم.
نمک و فلفل و سس مایونز2 ق.
سیب زمینی هارابکوبید وداخل کاسه ای ریخته وبه ان مایونزو کره آب شده و نمک وفلفل اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شده ودرش را ببندید و یک ساعتی در یخچال بگذارید.
🍀🍃🍀موادلازم برای مغز سالاد.
ژامبون خرد شده یک لیوان.
فلفل دلمه ای خردشده نصف لیوان.
خیار شور نگینی نصف لیوان.
اماده سازی":👈مواد مغزی را با هم مخلوط کنید.
👈مقداری ازمایه سیب زمینی را در کف دستتان پهن کنید.
👈ومقداری ازمخلوط مغزی رادرداخلش گذاشته واز اطراف سیب زمینی را گرد کنید.
🍃🍀🍃مواد لازم برای تزیین روی سالاد👈کلم سفید ...کلم بنفش....جعفری...هویج.... ریز ساطوری شده یا با دستگاه خرد کنید.
🌸🍃حالا به نوبت هر توپ سیب زمینی رادریکی از سبزیجات بچرخانیدتا تمام سطحش پوشیده شود.
🌸🍃هرچه بافت سبزیجات ریزتر باشدسالاد شما زیباتر خواهدبود.
🌸🍃برای سرودر ظرف مورد نظر کاهو خردشده بریزیدو سالاد توپی را رویش قرار دهید
🌸🍃برای مواد میانی یا مغزی می توانید ذرت و نخود پخته ویاتن ماهی و یا قارچ و تخم مرغ استفاده کنید
🍲 @bebinobepaz
.#فروماژ_پرتقال
مواد لازم
زرده تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 1 پیمانه
آب پرتقال : 2 پیمانه و نیم
خامه صبحانه : 1 پاکت
وانیل : 1 قاشق چایخوری
ورق ژلاتین : 4 عدد یا 4 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه فروماژ پرتقال :
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین رو با 1/4 آب به روش بن ماری حل می کنیم.
زرده مخلوط شده با شکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم .
در این مرحله پوست پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ،
مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 6 تا 8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود.
برای زیباتر شدن میتونید ژله ی پرتقال رو ساده درست کنید و یه لایه قبل از اینکه فروماژ رو بریزید ژله بریزید.
🍲 @bebinobepaz
#کوکو_سبزی_قالبی
🙏 هر چی دستور کوکو سبزی داشتید کنار بگذارید و حتما با این دستور امتحان کنید واقعا بافت نرم و خوش طعم و منحصر به فردی داره .
سبزی کوکو دو و نیم لیوان
تخم مرغ سه تا چهار عدد
پیاز رنده شده کوچک یک عدد
آرد سفید یک ق غ
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر نصف ق چ
عصاره مرغ الیت یک عدد
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز .
.
برای این کوکوسبزی ابتدا سبزی کوکو را شسته خرد کنید به اندازه دو و نیم لیوان از سبزی کوکو را با سه تا چهار عدد تخم مرغ مخلوط کنید . اگه تخم مرغ ریز هست چهار تا بزنید ولی اگه درشت هستند سه تا کافیه مواد نباید خیلی شل باشد.
یک عدد پیاز را خام رنده کرده و آبش را گرفته و اضافه سبزی کوکو کنید. آرد سفید و بکینگ پودر و نمک و فلفل و یک عدد عصاره مرغ را که پودر کرده اید به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید از آخر روغن مایع را نیز اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید .
قالب سیلیکونی را چرب کنید و مواد کوکو را درون قالب بریزید تا دو سوم قالب پر شود .
من از قالب سیلیکونی شکل دونات استفاده کردم . سپس در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بگذارید.
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_پنجره_ای
تخم مرغ ۳عدد
پودر نشاسته یک دوم پیمانه
آرد۱ پیمانه
شیر یک پیمانه
وانیل نصف ق چایخوری
گلاب دوق غذاخوری
زعفرون یکم برای زرد شدن مایع
پودر قند برای تزیین
ابتدا نشاسته وشیر را با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نشاسته با شیر خوب مخلوط شد دانه دانه تخم مرغها را اضافه و کمی هم میزنیم در این موقع مقداری از وانیل و کمی گلاب دوقاشق به مخلوطمون اضافه کرده و کمی زعفران میزنیم حالا آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آماده شده را از صافی رد میکنیم تا اگر گلوله هایی در خمیر است از بین برود.بعد قالب را در روغن گذاشته تا داغ شود البته خیلی داغ نشود چون اگر قالب را زیاد داغ کنیم وقتی که در مایه میزنیم خمیر را به خود نمی گیرد وخمیر پخته می شود وخیلی زود از قالب جدا می شود.بعد قالب را در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب وچند لحظه ای را در خمیر نگه داشته تا خمیر به قالب بچسبد وبعد قالب را در روغن فرو کرده وقالب را به طرفین وبالا حرکت میدهیم تا خمیر از قالب جدا شود.بعد از اینکه رنگش کمی طلایی شد از روغن بیرون میاریم روی دستمال آشپزخانه میزاریم. تا روغن اضافی اش گرفته بشه در اخر پودر شکر یا قند میپاشیم و سرو میکنیم.
نکته:
در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشود.
اگر دوست دارین شیرینی هاتون رنگی بشه از رنگهای خوراکی مجاز استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
#حلیم_بادمجان
گوشت گردن ۲۵۰گرم
بادمجان ۸ عدد
پیاز داغ ۳ ق غ پر
نعناع داغ ۵ ق غ
عدس ۱ لیوان
سیر ۵ حبه
نمک ، فلفل، زرد چوبه ، دارچین
پودر گردو ۲ ق غ
طرز تهیه
ابتدا گوشت رو با عدس بزارید بپزه ، یه دونه پیاز بزرگ ، نمک و فلفل و زرد چوبه و چوب دارچین، سیر هم اضافه کنید و بزارید خوب بپزه
بعد بادمجونها رو هم با کمی روغن سرخ کنید .
من برای پخت بادمجون ها کمی از آب گوشت اضافه مبکنم بهش ، کمی دارچین هم بزنید.
بعد پیاز داغ درست کنید، سپس نعناع داغ . بعد وقتی بادمجون هاپخته شد اونا رو بکوبید ، گوشتا رو هم ریش ریش کنید به همراه عدس و پیاز داغ و دو ق از نعناع داغا به بادمجونها اضافه کنید . من دو ق پودر گردو هم میزنم . بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید و روشو تزیین کنید .
برای این که حلیم بادنجونتون محشر تر بشه تو کشکتون یه حبه سیر رنده کنید و بریزید روش .
🍲 @bebinobepaz
#کلم_پلو_شیرازی
برنج ۴پیمانه
سبری کلم پلو خرد شده ۶۰۰گرم(تره،ریحان،ترخون،شوید)تره وریحان به میزان مساوی استفاده شود.شوید کمتر از تره وریحان باشه وترخون هم از همه کمتر وگرنه تلخ میکنه کلم پلوتونو.
گوشت چرخ کرده ۶۰۰گرم
کلم برگ یک عدد متوسط
پیاز ۲عدد برای داخل کوفته قلقلیها
پیاز برای درست کردن پیازداغ ۳عدد خلالی خرد شود وسرخ کنید (البته کلم پلو شیرازی پیاز داغ نداره ولی من همیشه میریزم بنظرم خوشمزه ترش میکنه)
آبلیمو و نمک وفلفل وزردچوبه وفلفل سیاه به میزان لازم
برنج رو از قبل خیس کنید.کلم رو بصورت خلالی ویکدست خرد کنید وداخل ماهیتابه روغن وکمی زردچوبه بریزید وکلمها رو داخلش ریخته ودر ظرف رو بزارید تا نرم شه.نمک و۳ق غ آبلیمو بزنید واجازه بدید خوب سرخ وطلایی شه.پیاز داغ رو که بصورت جداگانه سرخ کردید به کلم اضافه کنید +سبزی خرد شده تا خوب باهم مخلوط وسرخ بشن.برنج رو بجوشونید داخل آب برنج مقداری زردچوبه بریزید.آبکش کنید .حالا کف قابلمه نچسب رو مقداری روغن بریزید وتهدیک مورد علاقه رو بزارید ولایه لایه برنج وکلم بریزید تا آخر وبزارید دم بکشه(میتونید کوفته قلقلی رو لابلای برنج بزارید تا باهم دم بکشه ولی من موقع سرو لابلاش میزارم).برای کوفته قلقلی هم گوشت رو با پیاز چرخ میکنم وفلفل ونمک وزردچوبه ویکی دو قاشق آرد میزنم وورز میدم بمدت بیست دقیقه بزارید تو یخچال وبعد بادست شکل بدید (قلقلیهاهر چه ریزتر شکیلتر ومجلسی تره)تو روغن سرخ کنید.
همراه با سالاد شیرازی سرو ونوش جان کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کباب_تابه_ای
پیاز رو رنده کردم و با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و یه قاشق آرد نخود چی به گوشت اضافه کردم وخوب ورز دادم و دو ساعت تو یخچال گذاشتم
بعد به شکلی که خواستم داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم
کنارش رب رو با ادویه و نمک تفت دادم و یه لیوان آب اضافه کردم؛ کبابا رو داخل تابه گذاشتم وقتی بجوش اومد زیرش رو کم کردم تا جا بیفته☺
🍲 @bebinobepaz