eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
138.9هزار دنبال‌کننده
32هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ براي درست كردن سوسيس فندقي با رول يوفكا كافيه يه بسته سوسيس فندوقي مرغوب با يه بسته خمير يوفكاي مستطيلي داشته باشين و به مقدار فراوون روغن سرخ كردني🙈‌‌ ‌ ‌ ‌يه كاسه شير بذارين كنار دستتون، خمير يوفكارو به عرض ٢ سانت برش بدين، با فرچه از شير روي يوفكا بمالين و دور سوسيس بپيچين و با خلال دندون فيكس كنين توي روغن يه كم نمك بريزين و سوسيس هارو سرخ كنين بعد از پخت خلال دندونا راحت در ميان و آماده سرو ميشه... حواستون باشه موقع برش خمير يوفكا روي بقيه خمير يه پارچه نازك و نمدار بندازين كه خشك و شكننده نشن... از نظر مزه ما واقعا دوسش داشتيم مخصوصا قسمت يوفكاي ترد و خوشمزه ش با سس تند تاباسكو عالي بود ولي با سس مايونز و سس گوجه هم خيلي خوبه نكات: 🔴سعي كنين كه سوسيس ها كاملا توي روغن غوطه ور باشن كه يكنواخت سرخ بشن 🔴مدت زماني كه براي سرخ شدن سوسيس ها لازمه ٣ دقيقه اس، نه كمتر باشه و نه بيشتر، با احتساب اينكه روغن داغِ داغ باشه🔥 🔴ميتونين به جاي شير از آب و يا كره آب شده (به مقدار كم) استفاده كنين 🔴ورژن سالمش رو ميتونين توي فر درست كنين، فقط حتما با زرده تخم مرغ و كمي روغن رومال كنين و بعد بفرستين توي فر پ.ن.١: مارچوبه ها كنسروي هستن و اكثر هايپرها دارن پ.ن.٢: بهترين نوع سوسيس از نظر من فرانكفورتر هست كه اون رو هم ميتونين توي هايپر پيدا كنين پ.ن.٣: اين مدل سوسيس هم سردش و هم داغش خيلي خوشمزه س، ميتونه يه فينگر فود هيجان انگيز واسه مهمونياتون باشه☺️ 🍲 @bebinobepaz
اینم یه سالاد خوشمزه دیگه باترکیباتی یکم متفاوت تر شامل کدو حلوایی و گل کلم و کدو و قارچ و ... ‌ازخواص کدوحلوایی بگم براتون که:‌ ‌ 👒این گیاه خوراکی حاوی اکسید های قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول های مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان می کند. همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلول های پوستی جدید و نرم تر و جوان تر  شدن این بافت کمک می کند. 👒کدو حوایی با داشتن غنی ترین ریزمغذی ها، مجهز به سلاح هایی موثر برای مقابله با بیماری ها است. 👒کدو حلوایی به دلیل داشتن مقادیر بالای کاروتنوئید30 درصد از بروز تمام انواع سرطان ها پیشگیری می کند 👒کدو حلوایی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن که در میوه ها و سبزی های نارنجی رنگ مثل هویج و کدو به وفور  یافت می شود، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء بنفش محافظت می کند و مصرف عصاره آن به طور روزانه حتی تاثیر محافظتی کرم ضد آفتاب را افزایش می دهد. 👒عصاره کدو حلوایی لایه محافظتی روی پوست در برابر فاکتورهای محیط زیستی دیگر مثل آلودگی هوا، استرس و دود سیگار  ایجاد می کند. 🍲 @bebinobepaz
#سبزى_پلو ماهى 😋 ماهى رو به مدت ساعت داخل مخلوطى از مواد زير بخوابونيدتا طعمداربشه ابليمو يك فنحان،روغن مايع نصف فنجان آب پياز يك فنجان،نمك فلفل زردچوبه مقدارى،زعفران دمكرده دوق غ بعداز سپرى شدن اين زمان ماهى رو داخل پودرسوخارى كه خودم تهيه كردم ميغلتونم وتو روغن كمى با حرارت ملايم سرخ میکنم. #پودر_سوخاری نان باگت يا نان تست رو گذاشتم خشك شد بعد با ادويه هاى مختلف آسيابشون كردم فلفل سياه، فلفل قرمز، آويشن، تخم گشنيز، ادويه كارى، زردچوبه، پودر سير و يه مقدار نمك نكات_تهيه_سبزى_پلو براي تهيه سبزي‌پلو يا هر نوع پلوي ديگه، برنج را كمي زنده‌تر برداريد تا پلو شفته نشه. براي عطر بيشتر يك ساقه سير تازه را با چاقو رشته‌رشته كنيدو لاي پلو بذاريدسپس آن را دم كنيد اگر از سبزي‌پلوي استفاده مي‌كنيد، آن را ٥دقيقه پس از جوشيدن برنج در آب و به همان صورت منجمد اضافه كنيد، اين كار باعث قد كشيدن برنج ميشه براي تهيه سبزي‌پلو آب برنج را كمي با نمك‌تر بگيريد تا سبزي آن نيز طعم بگیره براي تهيه يك ته‌ديگ خوب، در ٥دقيقه آخر پخت پلو دوقاشق غذاخوري روغن دور برنج بديد تا روغن به كف ديگ برسد و شعله را نيز زياد كنيد. پيشنهاد ميكنم قبل از كشيدن پلو يك قاشق چاي‌خوري پودر دارچين روي آن بپاشيد. 🍲 @bebinobepaz
کبه 🍲 @bebinobepaz
کبه برنج دوپیمانه (لیوان دسته دار) سیب زمینی دوعدد متوسط مرغ یک سینه بزرگ قارچ نیم کیلو ویا بیشتر فلفل دلمه دوعددبزرگ پیاز دوعدد برزگ زرشک یک مشت پر گردو یک مشت پر تخم مرغ یک عدد نمک، فلفل، زعفران آب کرده برنج رو خیس کرده و با آب زیاد میذاریم بصورت کته بپزه ولی شفته بشه. سیب زمینی رو آبپز و بعد رنده ریز می کنیم. مرغ رو پخته و ریش ریش می کنیم. پیاز رو رنده یا نگینی خرد کرده و همراه زرد چوبه سرخ می کنیم. فلفل دلمه رو نگینی خرد و سرخ می کنیم. قارچ رو خرد و با کمی آبلیمو و کره ویا روغن با حرارت بالا سرخ می کنیم تا آب نندازه. زرشک و گردو رو هم با کمی روغن تفت میدیم. و همه این مواد رو با هم مخلوط می کنیم و نمک و فلفل می زنیم. موادمون رو میذاریم خنک شه. برنج و سیب زمینی له شده رو که روکش کارمون هستن با تخم مرغ و زعفران مخلوط می کنیم. کاسه آب رو کنار دستمون قرار میدیم. دستمون رو با آب مرطوب می کنیم. از برنج و سیب زمینی یک توپک باندازه یک نارنگی بر میداریم کف دست پهنش می کنیم واز مواد سرخ شده مقداری توش میذاریم و به آرامی جمعش می کنیم. بصورت یک توپ. وقتی همه توپک هارو به این صورت آماده کردیم می چینیم توی سینی و بمدت دوسه ساعت میذاریم یخچال. هرچه بیشتر بمونه به مراتب خطر وارفتگیش کمتر میشه. سینی رو بیرن میاریم توپک هارو گرد و مرتب می کنیم و بمدت نیم ساعت تو دمای محیط قرارش میدیم تا از سرما بیفته و داخل روغن داغ وا نره. توی یک قابلمه که بشه چهار پنج تا توپک رو باهم سرخ کرد، اونقدری روغن مریزیم که سه چهارم ارتفاع توپک رو بگیره. وقتی روغن داغ شد دونه دونه کبه هامون رو با کمی فاصله از هم میندازیم توش تا همه ورش سرخ بشه. بعد روی دستمال آشپز خونه میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه. از روغنی که بعد از سرخ شدن کبه ها تو ظرف باقی میمونه ، بعدا برای سرخ کردن مرغ و سیب زمینی میشه ازش استفاده کرد. 🍲 @bebinobepaz
🇦🇫جـوجه کباب این روش میتونم بگم تک ترین و بی نظیرترین روشه ،تضمین میکنم پیاز بزرگ یک عدد سینه مرغ یک کیلو مرچ دلمه فلفل دلمه ای دو عدد لیموی تازه دو قاشق سوپ خوری ماست سه قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده فراوان روغن سه قاشق سوپ خوری ابتدا پیاز رو خورد میکنیم بزرگ بزرگ تو ظرف جادار خوب با دستمون حسابی ورز میدیم سه دقیقه یعنی اب پیاز دربیاد حالا سینه های مرغ رو که نازک ومربع شکل ریز کردیم با پیاز سه دقیقه دیگه خوب چنگ میزنیم بعد فلفل دلمه مربع شکل این رو هم خوب با دست چنگ میزنیم حالا زعفران و ماست و ابلیمو را اضافه میکنیم خوب میکس میکنیم حالا سلفون میکشیم به مدت دوازده ساعت مزه دار میکنیم من چون وقت نداشتم سه ساعت گذاشتم بازم عالیشده بود روغن رو بعد سه ساعت به مواد اضافه میکنیم چون اگه اول بریزیم طعم مواد به خورد هم نمیرن حالا میتونید هم رو ذغال بپزید هم تو تابه ،من تو تابه پختم ،تابه ی دو طرفه اول یه قاشق روغن بریزید بعد کمی کره گوشت ها رو به سیخ چوبی کشیدم و تو تابه سرخ کردم زود به زود جابه جا کنید که نسوزه ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ،نـوشجان مهربونا جوجه کبابش محشر میشه چنان نرم ،لطیف و ابدار که اصلا گلو گیر نیست 🍲 @bebinobepaz
اسلایس گردو و نسکافه آرد ۸۰ گرم پودر قند ۳ ق غ خ کره ۷۵ گرم وانیل کمی مواد لایه ی روی شیرینی : شکر قهوه ای ۴ق غ خ تخم مرغ ۱ عدد گردوی خرد شده نصف پیمانه خامه صبحانه ۲ ق غ خ نسکافه ۱ ق غ خ آبجوش۱ ق غ خ آرد و پودر قند و کره(کره سرد باشه) رو با هم مخلوط میکنیم تا خمیر شکل خرده نون بشه بعد یه قاشق آب سرد اضافه میکنیم تا خمیر منسجم بشه،داخل یه قالب ۲۰ در ۲۰ رو کمی چرب میکنیم و خمیر رو قرار میدیم و با غلتک صافش میکنیم،و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا نیم پز شود تو این مدت مواد روی شیرینی رو درست میکنیم 🌺 تخم مرغ رو با شکر قهوه ای و وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد خامه و عسل رو اضافه میکنیم ،بعد نسکافه رو میریزیم تو آبجوش و به مایع اضافه میکنیم ، بعد گردو خرد شده رو میریزیم 🌺 خمیر رو از فر در میاریم و مواد رویه رو روی شیرینی میریزیم،و مجدد ۲۵_۳۰ دقیقه بهش زمان میدیم تل پختش کامل بشه 🌺 🍲 @bebinobepaz
موادش:اسفناج(بیس اصلیش اسفناجه)،کاهو،عدس، ذرت،مرغ مزه‌دار شده و گریل شده و سیب زمینی(میتونید سیب زمینی رو فقط با کمی نمک و پودر سیر پخارپز،تنوری، یا آبپز کنید. من نیم پختش کردم و بعد برش زدم و توی همون تابه که مرغ رو گریل کردم، یه کم گریلش کردم بدون اینکه خیلی کریسپی بشه) سس جذابترش:جعفری، سس خردل، خیلی کم مایونز ،پیاز قرمز(همون بنفش) ،روغن زیتون بکر،سرکه سفید، فلفل و نمک(تمام مواد رو در بلندر بریزین تا یکدست بشه) این سس با عطر پیاز و جعفری رو با سالادتون مخلوط کنید و حظ وافر ببرین😋✌ 🍲 @bebinobepaz
#توپک_خرمایی_عصرانه☕️ خرما ,كره ٣٠گرم ,كنجد، خلال پسته ، پودر نارگيل براي تزيين . 👇👇👇 خرما ها رو از هسته جدا كنيد و در قابلمه روي شعله خيلي ملايم بزاريد و كره اب شده رو بهش اضافه كنيد تا خرماها يكم نرم بشه بعد از روي شعله برداريد و ورز بديد اونقدر ورز بدين تا تمام خرماها يكدست بشه اگر به دست ميچسبيد يكم اب بزنيد به كف دستتون ، و به شكل توپك دربياريد و بغلتانيد توي كنجد ، خلال بادام ، پسته و نوش جان كنيد. ╭✵🍝🍔🍝✵╮
بفرماييد لازانيا .خب اول بریم سراغ موادش👈ک کاملا سلیقه ای هس ولی من برای مواد ی پیاز رو خردمیکنم تفت میدم گوشت اضافه میکنم(قارچ رو اگ خاستین میتونین وقتی گوشت تفت خورد اضافه کنید)اگر ن میتونین مث من خام استفاده کنید نصف نصف لیوان ذرت و نخود فرنگی هم اصافه کردم با نصف فلفل دلمه.زردچوبه فلفل ادویه خود لازانیا پاپریکا نمک ب مواد زدم یکم تفت خورد ۱ق غ رب گوجه فرنگی با ۲ ق سس کچاپ و یکم هم سس فلفل اضافه کردم بهش. .ی نکته خیلی مهم👈روغن خیلی کمی برای سرخ کردن موادتون استفاده کنید ک غذا چرب نشه. تهیه سس سفید یا بشامل👈ک از واجبات هس.یک لیوان شیر رو با ۲ ق آرد و نمک فلفل آویشن و ی ق چ خوری کره مخلوط میکنم میذارم رو شعله همش میزنم تا یکم غلیظ بشه.میتونین بذارین سس غلیظ تر بشه ولی من معمولا با این غلظت استفاده میکنم. خب حالا اول کف ظرفم رو از سس سفید میریزم بعد ورقه های لازانیارو میچینم روشون از مواد گوشتی مریزم بعد قارچ و پنیر و بعد کمی سس بشامل.همینطور ادامه میدم تا ظرف پر بشه.لایه آخر رو فقط روش قارچ و پنیر میریزم و فلفل اویشن و با یکم از همون ادویه لازانیا.و بعد دورتا دور ظرفمو با روی پنیرا سس بشامل میریزم.میتونین دورش رو فویل بکشین و بعد میذارین تو فر با دمای ۲۴۰درجه واس ۵۰دیقه اخر ۵دیقه اخرم گریل روشن کنین ک روش برشته تر شه. 🍲 @bebinobepaz
شیرینی نعلی آرد شیرینی 350 گرم پودر قند 60 گرم پودر بادام 4 قاشق غذاخوری وانیل کمی زرده تخم مرغ 2 عدد کره 200 گرم به دمای محیط برسه شکلات آب شده حدودا ۱۰۰ گرم طرز تهیه : اول از همه کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .بعد زرده ی تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم .بعد پودر بادوم و در انتها آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم ...ورز نمیدیم تا به روغن بیفته چون خشک میشه... .بعد روشو میپوشونیم و به مدت نیم ساعت تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره . بعد به اندازه ی یه گردوی کوچک ( بزرگتر از فندق ) از خمیر برداشته و کف دستمون گرد میکنیم و بعد روی سطح کار گذاشته و به شکل مداد درش میاریم و بعد دو سرشو انحنا میدیم و به شکل نعل اسب درآورده و تو سینی میچینیم ....میتونین دوسرشو به هم وصل کنید تا شکل اشکی بشه....یا حتی با قالب مدلای مختلف قالب بزنید..... سینی رو به مدت 20تا30 دقیقه تو فری که با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار بدین تا بپزه. بعد از پخت هم تغییر شکل چندانی نمیده و فقط رنگ زیر شیرینی کمی تغییر میکنه.بعد از خنک شدن از سینی درش بیارین و سرشیرینیرو تو شکلات آب شده بزنید و بعد اگه دوست داشتین تو پودرهای مختلف بزنید...یا اونایی که قالب زدین به سلیقه ی خودتون با شکلات و پودرهای مختلف تزیین کنید.*دمای فر نسبیه و بستگی به حرارتفرتون داره...مثلا من خودم شیرینی هارو رو 140میزارم.*تو همه ی شیرینی ها چند قاشق از آردو نگه دارین و اگه لازم بود اضافه کنید..مثلا تو این شیرینی ممکنه بسته به جنس آرد تا هفتاد گرم آرد کمتر بخواد. 🍲 @bebinobepaz
#دسر_لایه ای مخملی