#دسر_زعفرانی
این دسر عزیزان از دو لایه تشکیل شده لایه ی اول برای زیبایی دسر از ژله ی زعفران(فرمند) و لایه ی دوم از دسر زعفرانی تهیه شده. شما میتوانید اگر مایل بودید فقط در قالبتون دسر بریزید و از ژله استفاده نکنید
مواد لازم جهت تهیه دسر زعفرانی:
_شیر دو لیوان
_ خامه ی صبحانه ۱۰۰گرم
_شکر ۳/۴ لیوان (میزان شکر را با توجه به ذاإقه ی خود کم یا زیاد کنید)
_گلاب ۲ قاشق غذا خوری
_وانیل نوک قاشق چای خوری
_پودر ژلاتین ۲قاشق غذاخوری
_زعفران مقداری
(میزان مواد را با توجه به سایز قالبتان تغییر دهید)
طرز تهیه:
ابتدا شیر و خامه را با هم مخلوط میکنید (با همزن برقی یا دستی)و بعد روی حرارت قرار می دهید سپس شکر و زعفران (زعفران به مقداری که دسر شما کامل زرد رنگ شود)را به آن اضافه میکنید و بگذارید تا بجوشد تا شکر حل شود و بعد از آن گلاب و وانیل را به مواد اضافه میکنید , قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مواد کمی خنک شود
سپس پودر ژلاتین را در ۱/۳ لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف شود و به مواد بالا که تهیه کردید اضافه کنید, مایع را داخل قالبی که قبلا چرب شده بریزید و درون یخچال قراردهید.
طرز تهیه لایه اول (در صورت تمایل):
یک بسته ژله ی زعفران را در یک و نیم لیوان آب جوش بنماری کنید و بعد داخل قالب بریزید وقتی نیم بند شد دسر زعفرانی را که قبلا تهیه کردید را روی آن بریزید و درون یخچال قراردهید. نوش جان.
نکته: وقتی دسر زعفرانی را روی ژله ی نیم بند شده میخواهید بریزید حتما دسر سرد شده باشد چون اگر گرم باشد ژله ی شما را آب میکند
🍲 @bebinobepaz
#باقلوا👇
مواد لازم:
تخم مرغ ١عدد
روغن مايع يك چهارم ليوان معادل٨٠گرم
ماست ازنصف ليوان يه كم كمتر معادل١٠٠گرم
سركه سيب يا انگور دوقاشق غذاخوري (من سركه سيب زدم)
٤پيمانه ارد
نمك يه پنس
اب نصف ليوان معادل١٠٠گرم
براي شهد باقلوا:
شكر ٤استكان
اب ٤استكان
اب ليمو يك قاشق غذاخوري
براي داخل باقلوا :
بادوم يا گردو يا پسته حدودا ١٠٠گرم
مواد روي باقلوا:
كره ١٥٠گرم
يك استكان معادل ١٣٠گرم روغن مايع
نشاسته ذرت به مقدار زياد❤️
طرزتهيه:
همه مواد رو باهم مخلوط ميكنيم به جز ارد، ارد بايد كم كم اضافه بشه تا خمير نرمي بدست بياد به چونهاي ٤٠گرمي اندازه كنيد توي ظرفس نشاسته ذرت بريزيد چونه هارو داخلش بزاريد روشم كلي نشاسته ذرت بريزيد❤️
خوب ميزاريم كنار تا سه ساعت داخل يخچال استراحت كنه ميشه تا ٨ساعتم استراحت كنه
حالا ميريم سراغ ❤️❤️شهد باقلوا❤️❤️
٤استكان شكر با ٤استكان اب رو مخلوط ميكنيم تا شكر حل بشه ميزاريم روي حرارت زياد وقتي جوش امد زيرشو كم ميكنيم به مدت بيست دقيقه بجوشه تا كمي غليظ بشه دراخر يك قاشق ابليمو اضافه كرده ميزاريم كنار تا سرد بشه❤️
بادوم رو با دستگاه يا هر وسيله ي ديگه اي خرد كنيد دندون گير باشه اماده بزاريد كنار.كره و روغن مايع رو روي حرارت كتري ذوب ميكنيم تا كره وروغن يكدست بشن وميزاريم كنار
🍲 @bebinobepaz
#دونات
بافت این دونات خیلی عالی و پوک هست و اگه خمیرشو خوب درست کنین مطمین باشین دوناتهای عالی و نرم و پوکی بهتون میده .
شیر یک لیوان
ارد الک شده سه لیوان پایه کار(اگه کم بودقاشق قاشق بیشتر بریزین)
تخم مرغ دوعدد
شکر چهار قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق مرباخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
روغن مایع یا کره اب شده نصف فنجان
اول شیر ولرم(گرماش دست رو نسوزونه) و خمیر مایه و یک قاشق شکر رو با هم مخلوط میکنیم و ده دقیقه کنار میزاریم تا خمیر مایع عمل بیاد(کف کنه)
تویه ظرف دیگه دوعدد تخم مرغ و نمک و باقی شکر را با هم مخلوط میکنیم و با هم زن کمی میزنیم
وقتی تخم مرغها کف کرد روغن یا کره رو اضافه میکنیم
وبعد از اون مخلوط شیر و خمیر مایه را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
در اخرین مرحله ارد را اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم(مقدار ارد دقیق مشخص نیست باید خمیری به دست بیاد که به دست نچسبه سه لیوان کامل بریزین بعد اون کم کم ارد اضافه کنین تا خمیری به دست بیاد که چسبناک نباشه)
خمیر که اماده شد میزاریم دو ساعت بمونه تا پف کنه.
بعد دوساعت من مقداری از خمیر رو برداشتم کردالی کردم و کمی کف دست بازش کردم و گذاشتم رو کاغذ روغنی بعد قالب زدم و خمیرهای اضافه رو ازش جدا کردم ( اگه عکس مراحل رووببینین خودتون متوجه میشین)
فقط اینکه سعی کنین کاغذ روغنی رو چرب کنین تا خمیر بهش نچسبه من از کاغذ روغنی استفاده کردم که زمانی که میخوام این دوناتهارو بلند کنم و تو روغن بزارم فرمش خراب نشه و کج و کوله نشه😉. برای روش هم میتونین از پودر قند یا شکر و یا شکلات تخته ای اب شده استفاده کنین
🍲 @bebinobepaz
#سالاد_توپی
سالاد توپی یکی از زیباترین و خوشمزه ترین سالادهایی است که به سادگی تهیه وبسیار چشم نوازورنگین کمانی از رنگهاست.
🍃🍀🍃چی لازم داریم؟؟.
سیب زمینی شسته و پخته 3 عددمتوسط.
کره 30 گرم.
نمک و فلفل و سس مایونز2 ق.
سیب زمینی هارابکوبید وداخل کاسه ای ریخته وبه ان مایونزو کره آب شده و نمک وفلفل اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شده ودرش را ببندید و یک ساعتی در یخچال بگذارید.
🍀🍃🍀موادلازم برای مغز سالاد.
ژامبون خرد شده یک لیوان.
فلفل دلمه ای خردشده نصف لیوان.
خیار شور نگینی نصف لیوان.
اماده سازی":👈مواد مغزی را با هم مخلوط کنید.
👈مقداری ازمایه سیب زمینی را در کف دستتان پهن کنید.
👈ومقداری ازمخلوط مغزی رادرداخلش گذاشته واز اطراف سیب زمینی را گرد کنید.
🍃🍀🍃مواد لازم برای تزیین روی سالاد👈کلم سفید ...کلم بنفش....جعفری...هویج.... ریز ساطوری شده یا با دستگاه خرد کنید.
🌸🍃حالا به نوبت هر توپ سیب زمینی رادریکی از سبزیجات بچرخانیدتا تمام سطحش پوشیده شود.
🌸🍃هرچه بافت سبزیجات ریزتر باشدسالاد شما زیباتر خواهدبود.
🌸🍃برای سرودر ظرف مورد نظر کاهو خردشده بریزیدو سالاد توپی را رویش قرار دهید
🌸🍃برای مواد میانی یا مغزی می توانید ذرت و نخود پخته ویاتن ماهی و یا قارچ و تخم مرغ استفاده کنید
🍲 @bebinobepaz
.
#علت_های_شکسته_شدن_ژله_رولی
1) پهن برداشتن ژله
2) زیاد گذاشتن ژله در یخچال قبل از رول کردن ژلمون
نکات مهم در خوب در اومدن و ترک نخوردن ژله رولی
1) بستنی در دمای اتاق باشد تا کاملا باز شود
2) زمانی که ژله را با یک لیوان اب جوش به روش بن ماری درست کردیم ،بستنی را به ژله داغ اضافه میکنیم تا دو رنگ شود ژله ما
3) بستنی را زیاد هم نمیزنیم در حدی که فقط با ژله مخلوط شود کافیست
4) اگر ژله سرد شود ،ژله رولی ما دو رنگ نمیشود
5) انتخاب سینی مناسب سایز متوسط تقریبا اندازه 20در30 خوبه
6) سینی را در یک سطح صاف در یخچال قرار دهید بعد مواد را داخل سینی بریزید
7) زمان کافی برای گرفتن ژله در یخچال 45دقیقه است با انگشت امتحان کنید اگر انگشت روی ژله فرو نرود در همین حد کافیست وژله اماده برای رول کردن است
8) اگر بیشتر از 45 دقیقه در یخچال بماند ژله رولی ماخوب در نمیاد و ترک میخوره
9) زمانی که ژله اماده شد از یخچال خارج کرده به صورت عمودی برش دهید و به ارومی با انگشت رول کنید
10) بعد از رول کردن اگر هر چقدر در یخچال بماند مشکلی نیست
🍲 @bebinobepaz
#سالاد_لبــو_با_كلم_بنفش
تركيبات اين سالاد ؛
لبوي پخته شده با شكر ( لبو رو به شكل نواري برش ميديم ) هويج ( خام يا پخته شده با كمي شكر) خلالي و نازك بريده شده
كلم ( خام) بنفش ريز ريز بريده شده و يه مقدار خيلي كم ذرت
چاشنيش هم بستگي به ذائقه ها داره ميتونيد از سركه بالزاميك و سس سركه بالزاميك كمي هم شيرين مزه ست يا اينكه سس انار يا آبليمو يا سس سركه خرما ( من به شخصه از سس سركه بالزاميك استفاده ميكنم چون شيرين و ملسه😋) و در آخر دوستاني كه اهل سس مايونز هستند ميتونند از سس مايونز استفاده بكنن و نوش جان كنيد😋 اين سالاد رو اگر با آبليمو مصرف ميكنيد چون لبوهاش شيرين هستند ، مزه سالاد ملس(ترش و شيرين )میشه
🔴بعد از درست شدن اين سالاد بهتره يك ساعت توي يخچال بمونه تا با شيره لبو ، هويج ها نرم بشن 🔴. . .😋
🍲 @bebinobepaz