#کدوحلوایی
#پوره_کدو_حلوایی
#نکات_خانه_داری
اول کدو رو می شوریم. خرد می کنیم و تو قابلمه با نصف استکان آب میزاریم بپزه .در قابلمه حتما کیپ باشه. وقتی کاملا پخت درش رو بردارین تا آب کدو بخار بشه کاملا. بعد بزارین سرد بشه و کدو رو با قاشق از پوستش جدا کنید و بریزید تو الک یا سبد چند ساعت بمونه تا تمام آب داخلش خارج بشه و بعد با گوشتکوب پوره کنید. تو مخلوط کن هم میشه بریزید ولی نیازی نیست چون خیلی نرمه و راحت پوره میشه .
من تو زیپ کیپ به اندازه های دویست و ده گرمی بسته بندی کردم برای کیک کدو حلوایی.
این هفت بسته پوره از کدویی به همین اندازه به دست اومد.
این پوره ها برای #آش_کدو_حلوایی#کاکا_کدو_حلوایی#کیک_کدوحلوایی استفاده میشن .البته دسر های دیگه ای هم میشه باهاش درست کرد که من همین ها رو دوست میدارم😊
🍲 @bebinobepaz
۲۷ دی ۱۳۹۸
۲۷ دی ۱۳۹۸
مرنگ 🏵🏵🏵
.
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ : 3 عدد
پودر قند : 1 پیمانه سر خالی
کرم تارتار : 1/4 ق م
وانیل : 1/4 ق چ
.
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ باید به دمای محیط برسه بعد از اینکه سفیده رو از زرده جدا کردین بزارید تو محیط آشپزخونه تا هم دمای محیط بشه.
فر رو روشن میکنیم و میزاریم روی 120 درجه سانتیگراد ، سینی شیرینی پزی رو کاغذ روغنی میزنیم ، قیف و ماسوره دلخواه رو آماده میکنیم.
سفیده های همدمای محیط رو میریزیم تو همزن و اونو خووووب میزنیم تا سفت بشه ، چون قدرت همزنها مختلفه دقیق نمیتونم زمان بدم ولی همینکه از ظرف برنگرده کافیه ، حالا وانیل و کرم تارتار رو اضافه میکنیم و بازم میزنیم ، همینطور که همزن روشنه قاشق قاشق پودر قند رو اضافه میکنیم و با بالاترین قدرت همزن میزنیم تا وقتی پودر قند تموم بشه و به مرحله قله ای یا به قول معروف سافت پیک برسه ، این مرحله یعنی جوری میشه که وقتی پره همزن رو برمیدارید مایه مرنگ به پره همزن بچسبه و نوک تیزبشه
اگه میخواید مرنگ رنگی داشته باشید خیلی کم با خلال دندون به مایه رنگ اضافه کنید و با لیسک یا همون قاشق سیلیکونی آروم هم بزنید تا فرمش خراب نشه ، به هیچ وجه با قاشق دیگه ای مثلا فلزی یا چوبی مایه مرنگ رو هم نزنید. اگه چند رنگ میخواید میتونید مایه رو چند قسمت کنید.
مایه رو میریزیم توی قیف و با ماسوره به هر شکلی دوست داریم میزنیم. بسته به سایزی که میزنید تعدادش متفاوته ولی یه چیزی حدود 50 تا شیرینی مرنگ خواهید داشت.
سینی رو میفرستیم تو فر و 30 دقیقه بهش زمان میدیم تا آروم آروم پخته بشه.
یعد از این مدت فر رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم شیرینی تو خود فر با در بسته سرد بشه ، وقتی از دما افتاد از فر درمیاریم و چون شیرینی خیلی حساسی هست و اصلا نباید هوا بخوره اونو تو ظرف در دار نگه میداریم.
اگه نکات رو رعایت کرده باشید مرنگ خوبی خواهید داشت.
🍲 @bebinobepaz
۲۷ دی ۱۳۹۸
احتمال ميدم #خورش_گل_گلم رو خيلي هاتون امتحان نكردين...
و بايد عرض كنم كه به شدت هم ضرر كردين😁 چرا كه از نظر من تو بهشت روزي سه وعده خورش كلم ميدن🙈
.
دستور اصلي خورش كلم با جعفري و نعناس كه من چون تازه ش رو نداشتم از پودرشون استفاده كردم كه خيلي توي عكس مشخص نيست و انگار ته نشين شده🙄 اما اگه جعفري و نعناي تازه بريزين ميتونه با قرمه سبزي رقابت تنگاتنگي داشته باشه😁
یه پیاز متوسط رو نگینی خرد و به همراه دو قاشق رب گوجه توی کره سرخ کنين
دو قاشق نعنا( ترجيحا تازه) و سه قاشق جعفری اضافه کنين تا عطرشون آزاد بشه به همراه دو حبه سیر رنده شده،نمک،فلفل سیاه،آویشن،زنجبیل و زردچوبه
حالا بسته به تعداد، گوشت خورشي (توجيحا گوسفندي) رو اضافه کنين و اجازه بدين تغيير رنگ بده
دو لیوان آب جوش اضافه کنين و حدود ٢/٥ ساعت زمان بدين تا گوشت بپزه
.
١٥ دقیقه به سرو ٣٠٠ گرم گل کلم رو با دو قاشق كره و مقداري نمك تفت بدين و به خورش اضافه كنين تا جا بیفته و آماده سرو بشه و حتما يه كم غوره بذارين تنگش😉
.
🔴میتونین جعفری و نعنارو حذف کنید که پیشنهاد نمیکنم 🔴استفاده از لیمو عمانی و لپه توی خورش مجازه(تو دستور اصليش نيست)
🍲 @bebinobepaz
۲۷ دی ۱۳۹۸
۲۷ دی ۱۳۹۸
۲۷ دی ۱۳۹۸
🍕 🍕پیتزا لقمه ای داخل نون تارت آماده
مواد داخل پیتزا رو آماده کردم
شامل. پیاز و گوشت چرخ کرده. فلفل دلمه سبز و رنگی و قارچ( که میکس کردم ) و ذرت و کمی رب گوجه و نمک و فلفل سیاه و اویشن. وقتی این مواد رو تفت دادم و حاضر شد و خنک شد پنیر پیتزای رنده شده داخلش ریختم. داخل نونها رو پر کردم. و یه تیکه پنیر ورقه ای روی هر کدوم گذاشتم و داخل فر گذاشتم و فقط گریل رو روشن کردم تا زمانی که پنیر روش طلایی بشه.
تو این فاصله من با آب پاش چندبار آب روشون پاشیدم که هم پنیر نرمتر بشه و هم نون ها نرم بشن و خشک نباشن.
هم بخاطر اینکه مواد گوشتی رو داخل نونها میریزی کمی خیس میخورن و نرم میشن. نگران خشکی نونها نباشید
بسته های نون تارت آماده هستن. حدود چهل تا داخلشه.
تارت شیرین مخصوص حلواس ولی این تارتها نمکی هستندو مخصوص کشک بادمجان و پیتزاست.
🍲 @bebinobepaz
۲۷ دی ۱۳۹۸
#فلافل ترد و تند
شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️
مواد لازم ( ٦ نفر)
نخود >> نيم كيلو
پياز >> ١ عدد
جعفري >> ١٥٠ گرم
گشنيز >> ١٠٠ گرم
سير >> ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد
ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ .
طرز تهيه✍️
اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم ،نوش جانتون❤️
🍲 @bebinobepaz
۲۷ دی ۱۳۹۸
۲۷ دی ۱۳۹۸
#كيك_موز_وكشمش
كيك موز از اون كيكهاى خوشمزه اى است كه دستورات زيادى براش هست ومشكل رايج اين كيك هم اينه كه بخاطر حجم زياد موز داخل كيك ،معمولا خيس وشفته ميشه ويا كيك منسجم نيست وخرد ميشه ويا با استفاده از جوش شيرين اين مشكلات را برطرف مى كنن
اما امروز من بهترين رسپى از اين كيك ميوه اى خوشمزه را تقديم شما عزيزان همراه مى كنم كه با نكته طلايى اضافه كردن نشاسته ذرت،يك كيك موزى با بافتى بى نظير را براى عزيزانتون تهيه كنيد
موادلازم
كره هم دماى محيط صدگرم
شكر يك يا يك وچهارم پيمانه
زنجبيل يا دارچين ويا وانيل يك چهارم ق چ
تخم مرغ متوسط سه عدد
موز رسيده وشيرين دوعدد يا دويست گرم پوره موز
آرد سفيد دو پيمانه
نشاسته ذرت سفيد وپودرى دو ق غ
بيكينگ پودر دو ق چ
نمك يك پنس
كشمش،گردو يا بادام از هركدام كه دوست دارين يك پيمانه
طرزتهيه
ابتدا كره را باشكر با سرى همزن پارويى با سرعت متوسط خوب همزده وبين كار مرتب همزن را خاموش ومواد را دورگيرى كرده تا همه مواد يكسان وبه يك اندازه هم بخورن
وبين كار اسانس مورد نظرتون كه من زنجبيل استفاده كردم را اضافه كرده وسپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه وخوب همزده
در مرحله بعد سرعت همزن را كند وكم كرده وموز له شده با چنگال را اضافه وسپس تركيب مواد خشك را كه شامل آرد الك شده ونمك وبيكينگ پودر ونشاسته ذرت هست وخوب ويسك شده اند را كم كم اضافه ودر آخر همزن را خاموش وكشمش يا آجيل مورد نظر راهم اضافه وبا ليسك مخلوط مى كنيم
ودر پايان،قالب لوف ده در ده در سى سانت كه من از قالب پيركس استفاده كردم را كاغذروغنى انداخته ومواد كيك را داخلش ريخته وروى آن براى تزيين موز مى چينيم ودر فر صدوهشتادگازى يا صدو شصت برقى در طبقه وسط قرارداده تا به مدت چهل دقيقه يا زمانى كه تستر از مركز تميز بيرون بياد مى پزيم وبعداز سردشدن برش مى زنيم
🍲 @bebinobepaz
۲۷ دی ۱۳۹۸
۲۷ دی ۱۳۹۸
#کیک_سینابون یا
#کیک_سینامون
مواد لازم :
آرد دو پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
ماست سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ چهارعدد
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک پنس
مواد میانی کیک:
پودر نارگیل سه قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای (سفید) دو قاشق سوپخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
همه مواد میانی کیک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
فر را از قبل روشن کرده و قالب را نیز چرب و آردپاشی کنید .
مواد لازم را هم که از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
ارد و بیکینگ پودر و نمک را هم سه بار الک کنید
تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشند و سپس روغن و ماست و شیر را نیز به نوبت اضافه کنیدو در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد مخلوط ارد و بیکینگ پودر و نمک را که الک کرده اید در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
نیمی از مواد کیک را در قالب ریخته و سپس مواد میانی را روی آن بریزید، بهتر است مواد میانی به کناره های قالب نیاید و وسط کیک باشد، بعد مابقی مایه کیک را به آرامی روی مواد میانی ریخته تا همه سطح کار را بپوشاند.
و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم و طبق معمول همه کیکها بعد از چهل دقیقه با خلال دندون تست کنید.
میتونید به دلخواه خودتون کیک را تزیین کنید، من از شکلات آب شده و اسمارتیز استفاده کردم
🍲 @bebinobepaz
۲۷ دی ۱۳۹۸