eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
136هزار دنبال‌کننده
32.9هزار عکس
4.5هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : پیاز یک‌عدد متوسط پنیر پارمیزان رنده شده  ۱/۲ لیوان تخم مرغ (زرده) ۱ عدد گوشت چرخکرده ۱۰۰گرم سوسیس سه عدد(دلخواه) شکر ۱ قاشق چای خوری آب ولرم یک لیوان یا شیر ولرم یک‌لیوان نمک ۱ قاشق چای خوری خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری آرد ۳ لیوان روغن ۱/۴ پیمانه . طرز تهیه: خمیر مایه،شکر و‌ نمک و یک لیوان آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید و در حد مخلوط شدن هم میزنیم(تو این دستور نیازی نیس خمیر مایه عمل بیاد).بعد روغن مایع ، 2 لیوان آرد را اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند 1 لیوان باقی مانده آرد را اضافه کنید. با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را چند دقیقه ورز میدیم، کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بزارید ، روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی قرار بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه. فر را با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. مواد میانی: گوشت همراه یک عدد پیاز رنده شده خوب‌تفت میدیم تا سرخ شه.ادویه زردچوبه و فلفلو نمکم به مقدار لازم اضافه میکنیم. در آخر یه قاشق رب اضافه کردم تا حسابی خوش طعم بشه.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه بزرگتر از قالب مورد نظرتون باز کرده. خمیرو داخل قالبی که کاغذ روغنی‌گذاشتیم و چرب کردیم‌قرار میدیم طوری که لبه ها از قالب بزنه بیرون. حالا روی خمیر از مواد گوشتیمون میریزیم و پنیرم روی مواد میزاریم سپس خمیر را تا بزنید ، لبه های خمیر را به تو‌برمیگرونیم و‌با زرده تخم مرغ و‌یکم زعفران رومال میکنیم. پیراشکی داخل فری که از قبل گرم‌ کردیم تو دمای ۱۸۰به مدت بیست دقیقه قرار میدیم و در آخر گریل فر روشن تا روش طلایی بشه☺️ 🍲 @bebinobepaz
روش پخت تهچین مرغ 🍲 @bebinobepaz
روش پخت تهچین مرغ : سینه مرغ رو با زردچوبه، نمک، فلفل، پیاز خلال شده، پودر یا سیر تازه له شده و چند تا دونه هویج خورد شده برای اینکه بوی مرغ رو بگیره و من معمولا کمی آب لیمو یا نصف خود لیمو ترش تازه رو با همون پوستش میریزم داخل مرغ ها. البته که خیلی سلیقه ای هستش، من خیلی غذای ترش دوست دارم. اولش روی حرارت متوسط تفت بدید برای ۱۰ دقیقه و بعدش آب جوش رو بهش اضافه کنید، فقط در حدی که روی مرغ هارو بگیره. روی حرارت ملایم بزارید که کاملا بپزه. وقتی مرغ ها کاملا پخته شد، هویج و لیمو رو ازش جدا کنید. مرغ رو ریش ریش کنید و بزارید کنار همچنین آب مرغ رو. برنج رو از قبل با آب و یک قاشق نمک بزارید تا خیس بخوره‌ برای چند ساعت. روی شعله ی ملایم برای ۱۵ دقیقه بپزید ، نباید کاملا پخته بشه. برنج‌ رو با آب سرد آبکش کنید و بزارید کنار. برای مایع تهچین: من هم فقط با زرده تخم مرغ و هم با زرده و سفیده درست کردم، جفتش خوب بودن اما بهتره که با زرده باشه. چند عدد زرده تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، چند قاشق ماست پر چرب، روغن زیتون، از آب مرغ هم میتونید کمی بهش اضافه کنید و از همه مهم تر زغفران دم کرده که از قدیم گفتن هر چی زغفران بیشتر بهتر☺️. هم میتونید از همزن برقی استفاده کنید هم باهم زن دستی، نباید زیاد آبکی یا خیلی غلیظ باشه. برنج آبکش شده رو داخل مایع تهچین خوب هم بزنید. توی قابلمه نچسب کمی روغن، کمی آب و زعفران بریزید تا کاملا داغ بشه. برنج مخلوط شده رو داخل قابلمه بریزید و لایه وسط مرغ ریش شده و پودر دارچین(اینم سلیقه ای هستش، اما عالی میشه به نظر من) دوباره یه لایه برنج. روی برنج با ته قاشق چند تا سوراخ درست کنید و حتما از دمی استفاده کنید. اول روی شعله زیاد برای ۱۰ دقیقه و‌ بعدش روی شعله متوسط بزارید برای ۳۵ دقیقه تا دم بیاد. هر وقت میبینید دور برنج مثل تهدیگ شده یعنی وقتشه که زیرشو خاموش کنید. ۵ دقیقه صبر کنید و برگردونید توی دیس. زرشک رو از قبل توی آب خیش کنید تا نرم بشه. با آب، روغن زیتون، زعفران، کمی گلاب و شکر تفت بدید. از خلال پسته و بادوم هم میتونید استفاده کنید. 🍲 @bebinobepaz
پنکیک دستور تهیه های متفاوتی داره اما پنیک در اصل نباید شیرین باشه و بعدا با عسل یا مربا یا شکلات صبحونه سرو بشه . بعضی دستورها همون کیک خونگی هست که داخل تابه میریزن و پنکیک درست میکنن درسته که خیلی هم پف میکنه و بافت لطیفتری پیدا میکنه اما از نظر من پنکیک محسوب نمیشه و همون طعم کیکهای خونگی رو میده منم گاهی که قالب کیکهام کوچیکه و از مایه کیکم اضافه میاد داخل تابه مابقیشو مثل پنکیک می پزم . و اما دستور تهیه ی من برای تهیه ی پنکیک میوه ای تخم مرغ یک عدد شکر یک ق غ کره نصف ق غ آرد یک و نیم لیوان آب پرتقال یا آب هر نوع میوه ای که دوست دارید سه چهارم لیوان بکینگ پودر نصف ق غ نمک یک پنسه وانیل نوک ق چ انجیر به تعداد لازم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ، شکر،نمک و وانیل را کمی هم بزنید به همزن برقی نیازی نیست ، بعد کره آب شده و آب میوه رو اضافه کرده مخلوط کنید و آرد و بکینگ پودر الک شده را افزوده همبزنید ، کف تابه را خیلی کم چرب کنید وقتی داغ شد انجیر را کف تابه قرار داده و از مایه پنکیک روی آن بریزید روی شعله ی کم باشه وقتی روی پنکیک حباب زد برگردونید تا سمت دیگه ی پنکیک هم بپزد . و بعد با عسل سرو کنید . نکته :به جای آب میوه از شیر هم می تونید استفاده کنید ، اگر چربی تابه زیاد بود با دستمال چربی اضافه را پاک کنید وگرنه روی پنکیکهاتون صاف و یکدست نمیشه . 🍲 @bebinobepaz
روش پخت تهچین مرغ 🍲 @bebinobepaz
روش پخت تهچین مرغ سینه مرغ رو با زردچوبه، نمک، فلفل، پیاز خلال شده، پودر یا سیر تازه له شده و چند تا دونه هویج خورد شده برای اینکه بوی مرغ رو بگیره و من معمولا کمی آب لیمو یا نصف خود لیمو ترش تازه رو با همون پوستش میریزم داخل مرغ ها. البته که خیلی سلیقه ای هستش، من خیلی غذای ترش دوست دارم. اولش روی حرارت متوسط تفت بدید برای ۱۰ دقیقه و بعدش آب جوش رو بهش اضافه کنید، فقط در حدی که روی مرغ هارو بگیره. روی حرارت ملایم بزارید که کاملا بپزه. وقتی مرغ ها کاملا پخته شد، هویج و لیمو رو ازش جدا کنید. مرغ رو ریش ریش کنید و بزارید کنار همچنین آب مرغ رو. برنج رو از قبل با آب و یک قاشق نمک بزارید تا خیس بخوره‌ برای چند ساعت. روی شعله ی ملایم برای ۱۵ دقیقه بپزید ، نباید کاملا پخته بشه. برنج‌ رو با آب سرد آبکش کنید و بزارید کنار. برای مایع تهچین: من هم فقط با زرده تخم مرغ و هم با زرده و سفیده درست کردم، جفتش خوب بودن اما بهتره که با زرده باشه. چند عدد زرده تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، چند قاشق ماست پر چرب، روغن زیتون، از آب مرغ هم میتونید کمی بهش اضافه کنید و از همه مهم تر زغفران دم کرده که از قدیم گفتن هر چی زغفران بیشتر بهتر☺️. هم میتونید از همزن برقی استفاده کنید هم باهم زن دستی، نباید زیاد آبکی یا خیلی غلیظ باشه. برنج آبکش شده رو داخل مایع تهچین خوب هم بزنید. توی قابلمه نچسب کمی روغن، کمی آب و زعفران بریزید تا کاملا داغ بشه. برنج مخلوط شده رو داخل قابلمه بریزید و لایه وسط مرغ ریش شده و پودر دارچین(اینم سلیقه ای هستش، اما عالی میشه به نظر من) دوباره یه لایه برنج. روی برنج با ته قاشق چند تا سوراخ درست کنید و حتما از دمی استفاده کنید. اول روی شعله زیاد برای ۱۰ دقیقه و‌ بعدش روی شعله متوسط بزارید برای ۳۵ دقیقه تا دم بیاد. هر وقت میبینید دور برنج مثل تهدیگ شده یعنی وقتشه که زیرشو خاموش کنید. ۵ دقیقه صبر کنید و برگردونید توی دیس. زرشک رو از قبل توی آب خیش کنید تا نرم بشه. با آب، روغن زیتون، زعفران، کمی گلاب و شکر تفت بدید. از خلال پسته و بادوم هم میتونید استفاده کنید. 🍲 @bebinobepaz
شیرینی دورنگ برای ۲۲ عدد شیرینی ۱۵۰ گرم کره، همدمای اتاق ۱۰۰ گرم پودر شکر ۱ تخم مرغ ۵۰ گرم نشاسته ذرت ۱۵۰ گرم آرد ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر پوست پرتقال یا لیمو ،ریز رنده شده یا وانیل - کره، وانیل و پودر شکرو با همزن برقی هم بزنید تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنین و هم بزنید . ۱۵۰ گرم آرد و نشاسته ذرت رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، در این مرحله چسبناک خواهد بود. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و به یکیش پوست پرتقال رنده شده و حدود ۲۰ گرم آرد اضافه کنین و ورز بدین تا به دست نچسبه، اصلا زیاد ورز ندین . به دیگری هم ۱۵ گرم پودر کاکائو و حدود ۱۰ گرم آرد اضافه کنین و ورز بدین تا به دست نچسبه و یکدست شه، اصلا زیاد ورز ندین. شاید ارد کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشین. لطفا از ترازو استفاده کنین. خمیر سفید رو بین دو کاغذ روغنی بزارین و با وردنه باز کنین تا مستطیل ۲۰ در ۲۶ سانتیمتری بشه. بعد در طرف دیگه، خمیر کاکائویی هم به همان صورت باز کنین و به آرامی روی خمیر وانیلی بزارین و بعد رول کنین و داخل کاغذ روغنی و سلفون بزارین و حدود ۱ ساعت در یخچال بزارین بعد دربیارین و به اندازه ۱ونیم سانتیمتر، ببرین و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ، حدود ۱۲-۱۵ دقیقه بپزین . 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: 250 گرم کره (ترجیحاً مارگارین) هم دمای محیط نصف پیمانه روغن 1 عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای رومال هستش) 3 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری پودرشکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته بیکینگ پودر (۱۰گرم) نصف قاشق چایخوری مهلب (اختیاری) آرد به میزان لازم طرز تهیه: تمام مواد لازم برای خمیر به جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم. آرد رو الک و کم کم اضافه می کنیم تا یه خمیر نرم بدست بیاد (چسبندگی خمیر رو با ورز دادن از بین میبریم) از خمیر تکه های کوچکی برمیداریم و به شکل گل کنار هم میچسبونیم (میتونین به هر شکلی دوس دارین درش بیارین.) قرابیه ها رو روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار میدیم. زرده تخم مرغ رو روش میپالیم و روش کنجد می پاشیم.در فر از قبل گرم شده با دمای درجه 180 میپزیم. نوش جان‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد آرد یک پیمانه تخم مرغ 1 عدد شکر ۴ ق غذاخوری نمک 1/4 ق چ بکینگ پودر یک ق م وانیل کمی طرز تهیه: سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی بشه . 🍲 @bebinobepaz
👗👚🧛‍♀🧕 بلاخره لو رفت بازیگرا از کجا لباس میخرن😍😍😍😍 ❌❌فروش ویژه لباس مجلسی و مانتو های خاص و مزون دوز امکان انتخاب پارچه و رنگ به دلخواه مشتری و مطابق با هر سایزی بدون محدودیت❌❌❌ ارسال به سراسر ایران https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4 ۳۰۰۰مدل مانتو خاص و زیبا ، فقط کافیه ببینی 👆👆👆👆
ببین و بپز( آشپزی)
👗👚🧛‍♀🧕 بلاخره لو رفت بازیگرا از کجا لباس میخرن😍😍😍😍 ❌❌فروش ویژه لباس مجلسی و مانتو های خاص و مزون د
😱معدن مانتو در ایتا رو پیدا کردم 🔴 خواستم به شماهم بگم گرون نخرید 👍 👌 مانتو همه چی نصف قیمت بازار😱 🎀عرضه مستقیم https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4 🏴 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴