eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
135.4هزار دنبال‌کننده
33.1هزار عکس
4.6هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکرپاره 🍲 @bebinobepaz
شکرپاره مواد لازم: 150 گرم کره و یا مارگارین نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم) نصف استکان فندق و یا گردو ریز خرد شده(من نصف استکان داشتم اما اگر 1 استکان دارید بریزید. لذیذتر میشود👍) نصف استکان ایرمیک (سمولینا ، 30 گرم) حدود 1 استکان پودر قند (50 گرم) 2 عدد تخم مرغ کامل + 1 عدد زرده تخم مرغ جدا( زرده تخم مرغ برای روی آن) 3 الی 3.5 لیوان آرد(نسبت به نوع آرد میتواند متغیر باشد لطفا با کنترل اضافه کنید) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) نصف قاشق چای خوری نمک برای شربت: 3.5 لیوان شکر 4 لیوان آب طرز تهیه: ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد 10 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید. (میتوانید قبل از اینکه از روی اجاق بردارید چند قطره آب لیمو بریزید.) مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید. خمیر باید نرم باشد. فندق آسیاب شده را اضافه کنید. ورز داده و مخلوط کنید. خمیر را بصورت بیضی شکل داده روی سینی بچینید. زرده تخم مرغ بمالید و با چنگال روی قرابیه ها خط بیندازید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه روی آن سرخ شود بپزید. روی تاتلی از فر خارج شده بدون معطلی شربت سرد شده را بریزید. (تاتلی گرم، شربت سرد) برای اینکه هر طرف آن شربت را بطور یکسان جذب کند، میتوانید برگردانید و کمی به این صورت نگه دارید. روی آن را بپوشانید و یکی دو ساعت استراحت بدهید. سپس سرو کنید. روز بعد لذیذتر میشود 😊 به هیچ وجه داخل یخچال نگذارید. 🍲 @bebinobepaz
#کالجوش 🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه پیاز و سیر رو خورد کرده با کمی روغن یا کره تفت میدیم زردچوبه اضافه کرده .حالا نعناع خشک اضافه میکنیم و سریع کشک رقیق شده رو اضافه میکنیم به همراه کمی نمک و پودرفلفل قرمز و هم میزنیم تا کشک شروع کنه به جوشیدن و در نهایت گردوی خورد شده رو اضافه میکنیم چندجوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم به همین راحتی آماده شد. بعضیا گوشت قلقلی هم بهش اضافه میکنن. ۱لیوان آب+نصف لیوان کشک سابیده رو مخلوط و رقیق میکنیم پیاز یه دونه کوچیک سیر یه حبه نعناع خشک ۱ق غ یا کمتر گردو خُرد شده ۱ق غ نمک و زردچوبه و پودرفلفل قرمز 🍲 @bebinobepaz
#سمبوسه_هندی 🍲 @bebinobepaz
سمبوسه هندی بریم سر طرز تهیه: برای درست کردن خمیر اول دو پیمانه آرد رو با یک چهارم لیوان روغن و کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم یک چهارم لیوان آب رو اضافه میکنیم و مدام ورز میدیم. باید بصورت ارتجاعی در بیاد. اگر دیدین اون حالت نشد یه کم روغن دیگه بصورت قطره قطره اضافه کنید و دوباره ورز بدید.خمیر کتک خورده😄 رو میزاریم کنار تا یکی دو ساعت استراحت کنه. 😊😆 برای مواد میانی دو تا سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم به همراه یک لیوان نخود فرنگی کنار میزاریم. . توی تابه روغن رو داغ میکنیم و یک قاشق مرباخوری سیر له شده، مقداری زنجبیل رنده شده کمی زیره، فلفل سبز تنددریز شده و کمی زنیان رو میریزیم توی روغن وقتی بوی سیر آشپزخونه رو برداشت😌 اونوقت سیب زمینی و نخودفرنگی رو اضافه کنید و بقیه ادویه جات شامل پودرانبه، تخم گشنیز، ادویه گرام ماسالا و نمک و در آخر کمی گشنیز خرد شده اضافه میکنیم. . . 🍀هر کدوم از ادویه ها رو میشه حذف کرد ولی در واقع طعم اصلی این سمبوسه با عطرو طعم خوش ادویه ها بدست می آید.🍀 توی این فاصله که خمیرمون هم استراحت کرده . از خمیر به اندازه یه گلوله اندازه سیب گلاب برمیداریم و پهن میکنیم و نیم دایره می بریم و هر نیم دایره رو بصورت قیف در میاریم و توش از موادمون میریزیم. و لبه هاش رو با آب بهم میچسبونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم . . برای درست کردن سس قرمز ، سس تند رو با کمی آب تمر و شکر مخلوط کردم و گذاشتم روی گاز جوش بخوره. . برای درست کردن سس سبز رنگ مقداری برگ گشنیز تازه چند برگ نعنا ، زنجبیل تازه رنده شده، فلفل سبز تند، آبلیمو و نمک رو توی مخلوط کن میریزیم تا یه محلول یکنواختی بدست بیاد.من کمی روغن زیتون هم بهش اضافه کردم. . . 🍲 @bebinobepaz
سالاد گل‌کلم با کینوا 🍲 @bebinobepaz
سالاد گل‌کلم با کینوا مواد: گلم کلم، کینوا، جعفری، پسته یا بادام هندی، انار سس: روغن زیتون، آبلیمو، پوست رنده‌شده لیمو پ.ن. ۱. گل‌کلم را با فلفل قرمز (پاپریکا)، روغن زیتون و زیره مخلوط کنید و در فر سی‌صدوهفتادوپنج ف. یا صد و نود س‌. برای بیست دقیقه بگذارید. ۲. کینوا را زیر آب بگیرید تا تلخی طبیعیش برود اگر دد فرآیند بسته‌بندی خوب نرفته. با سه برابر حجمش آب قاطی کنید و روی شعله زیاد جوش بیارید. بعد در ظرف را ببینید و با شعله کم ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید. ۳. کینوای پخته را با جعفری، پوست لیموی رنده‌شده و نمک و فلفل قاطی کنید. بعد گل‌کلم و روغن زیتون و آب‌لیمو را اضافه کنید. ۴. در آخر انار و پسته یا بادام هندی اضافه کنید. 🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_برشتوک_نخودچی_شکلاتی 🍲 @bebinobepaz
آرد نخودچی 150 گرم کره یا مارگارین 85 گرم پودر قند 75 گرم(شکلات رنگی50گرم کافیه) محلول زعفران1/2قاشق چایخوری هل ساییده ½ قاشق چایخوری شکلات تلخ 100 گرم(من ازشکلات رنگی استفاده کردم😋☺️) ✍چطوری درست کنیم؟ 👈شکلات را خرد کنید دو سوم شکلات را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری در حال جوش) ذوب کنید. باقیمانده خرده های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شده و یکدست شود . شکلات را در قیف یکبارمصرف ریخته و نوک قیف را قیچی کنید و به اندازه نیم سانت قالبها را با شکلات ذوب شده پر کنید. قالب شکلات را بیست دقیقه در یخچال بگذارید. 👈 آرد نخودچی را الک کنید سپس در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. 👈کره آبکرده را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد آرد برود (دوسه دقیقه)تابه را از روی حرارت بردارید و پودر قند و هل ساییده وزعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایه خمیر مانندی بدست آید(برشتوک نخودچی )بعد👈 قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پرس کنید . قالبها را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خنک شوند سپس از فریزر خارج کرده و به راحتی از قالب جدا کنید.♦️ برشتوک در ظرف دردار به مدت دو هفته داخل یخچال قابل نگه داریست. اگر از روغن جامد استفاده کنید ماندگاری بیشتری خواهد داشت. ♦️اون قاشق رنگی هم اول درقالب ترافل(اسمارتیز)ریختم وبعد بابرشتوک کاملا پرس کردم برای اینکه شکلات به برشتوک بچسبه ودوفازنشه،برشتوک روگرم روشکلات بریزیدوپرس کنید 🍲 @bebinobepaz
#کیک_مرغ_و_گردو 🍲 @bebinobepaz