موقع پخت ماکارونی به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
🍝هنگامی که ماکارونی را در آب جوش ریختید مرتب ماکارونی را با یک چنگال هم بزنید تا رشتههای ماکارونی به هم نچسبند.
🍝به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید چون چربی رشتههای ماکارونی اجازه نمیدهد که مایه ماکارونی خوب به خورد آن برود و یک ماکارونی قرمز خوشمزه با سویا و قارچ داشته باشید.🍜
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
ناگت مرغ پفکی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥐مواد لازم🥐
▢1 بسته پفک نمکی
▢500 گرم سینه مرغ چرخ شده
▢1 عدد پیاز
▢3 حبه سیر
▢به مقدار لازم پودر رازیانه
▢به مقدار لازم تخم گشنیز
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل
▢3 قاشق غذاخوری آرد
▢150 گرم پنیر پیتزا
▢1 عدد تخم مرغ
▢به مقدار لازم روغن
دستور تهیه🥐
پفکها رو داخل یک زیپ کیپ بریزید و با استفاده از وردنه، اونا رو خرد کنید.
سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده، سیر، پودر رازیانه، تخم گشنیز، نمک، فلفل، آرد، پنیر پیتزا، تخم مرغ و نیمی از پودر پفکها مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
مواد رو به شکل دایره دربیارید و در پودر پفک بغلتونید.
سپس ناگتهای آماده شده رو در مقداری روغن سرخ کنید.
نوش جان!
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
کباب ترکی مخلوط گوشت و مرغ چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم
🥩🥩🥩
▢250 گرم گوشت چرخ کرده
▢10 عدد مرغ
▢2 عدد پیاز سفید
▢2 عدد گوجه
▢15 عدد قارچ
▢20 گرم کره
▢6 عدد فلفل سبز شیرین ( یا یک عدد فلفل دلمه سبز)
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل سیاه
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پاپریکا
دستور تهیه🧅🧅
پیاز ها را به صورت خلال درشت خرد می کنیم و آنها را با گوشت چرخکرده روی حرارت میزاریم تا با هم پخته بشن.
بعد سراغ قارچ ، فلفل و گوجه میریم و اونها رو خرد می کنیم .
سپس فیله های مرغ را خرد و به گوشت و پیاز اضافه می کنیم، زمانی که فیله های مرغ تغییر رنگ داد، ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت میدیم.
توی یک تابه دیگه مقداری کره رو با قارچ ها روی حرارت میزاریم و بعد از اینکه قارچ ها کاملا تفت داده شدند مخلوط گوشت و فیله را به آنها اضافه میکنیم و در نهایت فلفل ها و گوجه های خرد شده را اضافه و حدودا بیست دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا تفت میدیم تا کاملا پخته شن.
نکات مهم🥣
نکته: این غذا نباید آب بندازه (حرارت شعله باید نه خیلی کم باشه که آبدار بشه نه خیلی خیلی زیاد که سرخ بشه)
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
کوردن بلو به سبک فرانسوی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧀مواد لازم :
🔸فیله گوساله : ۴ تکه
🔸پنیر گودا : ۲ ورقه
🔸کالباس : ۲ ورقه
🔸آرد سوخاری : نیم پیمانه
🔸آرد سفید : نیم پیمانه
🔸تخممرغ : ۲ عدد
🔸روغن مایع : نیم پیمانه
🔶روش تهیه :
فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشتها میکوبیم تا کمی له شود.یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبههای گوشت برش داده و روی گوشت قرار میدهیم. لبههای گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار میدهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم میزنیم.روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شود.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
کیک شیفون چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍮مواد لازم🍮
▢180 گرم شکر (دانه ریز)
▢140 گرم آرد (سفید)
▢40 گرم نشاسته ذرت
▢1 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
▢1/2 قاشق چای خوری وانیل
▢6 عدد تخم مرغ (همدمای محیط)
دستور تهیه🥧🥧🥧
آرد، نشاسته، بیکینگ پودر رو الک می کنیم. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل توی یک کاسه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه این خیلی مهمه حتما باید تخم مرغ خوب زده بشه.
فر رو روی دمای 180 روشن کنین تا گرم بشه.
آرد و بکینگ پودر و نشاسته رو که الک کردیم را کم کم به مواد نخم مرغ اضافه و با یک همزن دستی به صورت دورانی مخلوط می کنیم. با سرعت کم زیاد هم نمی زنیم فقط در حد مخلوط شدن آرد هم می زنیم نه بیشتر.
ته قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخل قالب می ریزیم.
کیک رو در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت پنجاه دقیقه میپزیم .
وقتی که کیک پخته شد روی توری سیمی می گذاریم تا خوب خنک بشه و بعد داخل سلفون می پیچیم حداقل 5-6 ساعت داخل یخچال استراحت کنه و برش میدیم و برای خامه کشی استفاده می کنیم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پاستا گیاهی قارچ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍝مواد لازم
🔸 پنیر پیتزا در صورت تمایل: به اندازه نیاز
🔸 جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
🔸 پاپریکا : به اندازه نیاز
🔸 نمک و فلفل: به اندازه نیاز
🔸 سس سفید: یک پیمانه
🔸 کره: بیست و پنج گرم
🔸 فلفل دلمه سبز یا رنگی: یک عدد
🔸 قارچ ورقه شده: دو لیوان
🔸 پاستا فرمی: دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه
▫️مرحله اول – کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچ های ورقه شده را بیافزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.
▫️مرحله دوم – پاستا را طبق دستور روی آن پخته و آبکشی کنید.
▫️مرحله سوم – مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیافزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بکدست وگرم شوند.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
تخم مرغ بندیکت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥚مواد لازم
۴ شاخه پیازچه
به میزان لازم روغن زیتون
۴۰۰ گرم اسفناج
قدری جوز هندی
به میزان لازم نمک و فلفل
۱ عدد لیمو
۲ عدد بزرگ زرده تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری سس خردل
۱۰۰ گرم کره
قدری سرکه سفید
۸ عدد کوچک تخم مرغ
۴ برش نان تست
۱۰ گرم ژامبون
🍳🍳طرز تهیه
۱- پیازچه ها را تمیز کرده و بشویید. آن ها را ریز خرد کنید. ۲- می توانید از بیبی اسفناج هم استفاده کنید. اگر برگ های اسفناج بزرگ هستند، آن ها را خرد کنید. ۳- کره را آب کنید. ۴- برش های نان را نصف کنید و آن ها را به روش دلخواهتان برشته کنید. اگر دسترسی دارید از ۴ عدد مافین انگلیسی استفاده کنید، آن ها را نصف کرده و در فر گرم کنید. پیازچه ها را به همراه کمی روغن زیتون در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به پایین بریزید. اسفناج، کمی جوز هندی و قدری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید.تخم مرغ بندیکت بگذارید تا آن ها خوب پخته شده و آب اضافیشان گرفته شود. قدری آب لیمو روی آن ها بچکانید و آن ها را گرم نگه دارید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
املت کم کالری چگونه تهیه میشود؟😋😍
😋غذای کم کالری برای خوش اندام شدن
🥚🍳۳ عدد تخم مرغ، ۲ عدد گوجه فرنگی قرمز، ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، یک چهارم از یک پیاز زرد متوسط، اندکی فلفل و مقداری نمک بردارید.
🥙پیازها را ۴ دقیقه سرخ کنید، سپس گوجه ها را اضافه کرده و مخلوط را تا زمانی که آب آن بخار شود بپزید. تخم مرغ های هم زده، فلفل و نمک را اضافه کنید و همه آن را چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
دسر كاپوچينو و موز چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍺مواد لازم🍌
1 عدد موز
1 شاسه كاپوچينو
وانيل كمي
نصف پيمانه آب جوشيده
1 پيمانه شير
2 ق غ پودر ژلاتين
نصف پيمانه خامه صبحانه
3 ق غ شكر قهوه اي يا عسل 2 ق غ سر پر
مراحل
ابتدا پودر ژلاتين رو با ٢/٤ آب سرد مخلوط ميكنيم اجازه ميديم ٢ دقيقه بگذره. بعد به روش بنماري ژلاتين رو حل ميكنيم وقتي ژلاتين روان شد و حل شد از روي حرارت برميداريم كنار ميگذاريم تا سرد بشه كه در عين حال خود به خود يك مايع شفاف ميشه
موز رو داخل مخلوط كن ميريزيم پوره ميكنيم بعد پودر كاپوچيونو رو همراه با كمي وانيل روي پوره ميريزيم همراه با شكر و شير كه از قبل گذاشتيم به دماي محيط برسه همراه با آب جوشيده كه به دماي محيط رسيده و مايع ژلاتين همه رو با هم مخلوط ميكنيم در آخر هم خامه رو اضافه ميكنيم و مجددا مخلوط ميكنيم
مواد مخلوط شده رو داخل ظرف سرو ميريزيم و داخل يخچال به مدت ٢ تا ٣ ساعت قرار ميديم بعدشم كه ديگه نوش جان
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨آدینه تون شاد و زیبـا
💕✨از خدای مهربان براتون
🌸✨پاکی، گرمی
💕✨دوستی، صداقت
🌸✨آرامش، صمیمیت
💕✨وسعت و برکت
🌸✨گذشت و بخشش
💕✨دانایی و عشق آرزومندم
🌸✨جمعه تون پراز عشق و محبت
💕✨درکنار دوستان و عزیزانتون
🌸✨سلام صبحتون بخیر و شادی
سمبوسه پیتزایی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد لازم :
🔸گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
🔸سوسیس : ۳۰۰ گرم
🔸گوجه فرنگی : ۱ عدد
🔸فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
🔸پیاز کوچک : ۲ عدد
🔸سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
🔸پنیر پیتزا رنده شده : ۲۰۰ گرم
🔸نان لواش : ۱ بسته
🔸ادویه: به مقدار لازم
🍕روش درست کردن سمبوسه پیتزایی
۱- ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید سپس در ماهیتابه روغن بریزدو تفت بدهید. سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و آن را هم همراه با پیاز تفت بدهید
۲- در این مرحله گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و ان را هم تفت بدهید وقتی احساس کردید گوشت چرخ کرده نیم پز شده ، سوسیس و گوجه را رنده کنید و به موادتان اضافه کنید
۳- سپس فلفل دلمه را هم خرد کنید و همراه بقیه مواد تفت بدهید
۴- ادویه ها را به آن اضافه کرده و در آخر رب را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم پخته شود
۵- سپس یک نان لواش را به شکل مستطیل برش بدهید و مواد رابگذارید کنار و سپس روی آن پنیر بریزید و آنرا رول کنید و در روغن سرخ نمائید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
شور ماهی پلو چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم🧄
▢1 عدد ماهی شور
▢2 پیمانه کشمش
▢1 قاشق سوپ خوری گرد لیمو
▢1 قاشق چای خوری زردچوبه
▢1 قاشق سوپ خوری پیاز (سرخ شده)
▢400 گرم شوید
▢3 پیمانه برنج
🔶دستور تهیه🔶
ماهی رو حداقل سه ساعت توی آب سرد می خابونیم تا شوری اون گرفته بشه و توی این مدت چند بار آباون رو عوض می کنیم، بعد ماهی رو تمیز می کنیم و تکه تکه می کنیم و توی آبکش میزاریم.
برنج رو با کره و به صورت کته یا آبکش میپزیم. روغن رو توی تابه ریخته و ماهی رو سرخ می کنیم. کشمش رو پاک کرده و شسته رو به ماهی اضافه می کنیم و کمی سرخ می کنیم.
پیاز داغ، زردچوبه، فلفل و پودر لیمو عمانی رو به ماهی و کشمش اضافه می کنیم و ماهی رو به صورت جداگونه با پلو سرو می کنیم.
نکات پخت☑️
اگه دوست دارین میتونین به برنج شوید هم اضافه کنید.
می تونید کشمش و ماهی رو موقع کشیدن لابه لای اون بگذارین و دم کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
همبرگر خیس چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥩مواد لازم:
🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸پیاز ۱ عدد
🔸جعفری مقداری
🔸نمک و فلفل سیاه
🔸آرد سوخاری
🔸نان همبرگر
🍔طرز تهیه :
در یک کاسه گوشت چرخ شده را ریخته رویش تخم مرغ می ریزیم سپس پیاز رنده شده , جعفری ریز خرد شده, نمک و فلفل سیاه و آرد سوخاری می ریزیم و خوب ورز میدهیم و شکل همبرگر می دهیم در تابه روغن مایع می ریزیم و همبرگها را سرخ میکنیم حالا سس را درست می کنیم برای این کار گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد میکنیم سپس سیر می ریزیم , رب, نمک و فلفل می ریزیم و در بلندر ریخته تا پوره شود در تابه روغن مایع می ریزیم و سس را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد حالا نان همبرگر را از وسط نصف کرده و در سس می مالیم سپس همبرگرها ر ا قرار می دهیم و سرو میکنیم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
سوشی سبزیجات چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم🍛🍛🍛
▢300 گرم برنج سوشی
▢4 قاشق غذا خوری سرکه برنج
▢2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
▢3 قاشق غذا خوری سس مایونز
▢1 قاشق غذا خوری سس سویا
▢4 ورقه جلبک سوشی
▢1 عدد خیار
▢200 گرم گوشت ماهی سالمون (دودی)
▢1 عدد آووکادو
▢2 عدد پیازچه
دستور تهیه🧇
برنج رو به صورت کته نرم میپزیم. در یک طرف 3 قاشق سرکه و شکر رو خوب با هم مخلوط کرده و به پرنج پخته شده اضافه می کنیم و می گذاریم تا برنج اندکی سرد بشه.
قاشق سرکه رو با سس مایونز و سویا سس به خوبی مخلوط می کنیم.
ورقه های جلبک رو بر روی سطح صاف و نچسبی پهن می کنیم.(بهتر از حصیر سوشی که مخصوص این کار است استفاده می کنیم.
دست خود رو اندکی خیس کرده و مقداری از برنج را با دست برمی داریم و بروی 3/4 جلبک پهن می کنیم. دقت کنید بهتره ضخامت برنج بیشتر از 2 سانتی متر نباشه.
مخلوط سس مایونز رو با قاشقی بر روی برنج پخش می کنیم و سپس ماهی دودی، آووکادو، خیار، پیازچه رو بصورت لایه لایه کنار هم بروی برنج قرار میدیم.
سپس یک سمت جلبک رو گرفته و اون رو رول می کنیم. برای چسبوندن دو لایه جلبک به یک دیگر میتونید از اندکی آب استفاده کنید تا رول ها باز نشه.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پاناکوتا کاپوچینو چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم
4_5 نفر🍮🍮🍮
۴ پیمانه شیر
۲ ق. غ. پودر کاپوچینو
۲ ق. غ. پودر ژلاتین
1/2 بسته خامه صورتی
۱ ق. غ. پودر کاکائو
۱ ق. غ. شکلات تخته ای رنده شده
1/2 پیمانه آب سرد
۵ ق. غ. شکر (مقدار شکر میشه کم یا زیاد کرد)
مراحل🍮🍮
ابتدا پودر ژلاتین روی آب سرد پاشیده تا اسفنجی شود بعد روی بخار کتری قرار میدهیم تا کاملا حل شود.
شیر و خامه با همزن مخلوط کرده روی گاز قرار میدهیم وقتی جوش اومد شعله کم کرده.
پودر کاپوچینو و کاکائو وشکر و شکلات رنده شده در کاسه ای مخلوط کرده به مایه روی گاز میافزاییم، حتمن مایه بچشید تا میزان شکر اگه کم بود بریزید.
اجاق خاموش میکنیم و در آخر ژلاتین مایع با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
قالب دسر رو با قلمو کمی چرب کرده مایه دسر از الک رد کرده تا یکدست و بدون گلوله داخل قالب ریخته شود.
در یخچال بمدت ۴ تا ۶ ساعت قرار داده شود.
سپس ظرف مورد نظر کمی خیس کرده با چاقو دور تادور دسر از دیواره قالب جدا کرده و به آرامی دسر برمیگردانیم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پیتزا با فیله ماهی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم🧇🍕
▢250 گرم خمیر پیتزا
▢100 گرم پنیر پیتزا
▢350 گرم فیله ماهی
▢2 حبه سیر
▢2 عدد گوجه فرنگی
▢1/2 قاشق چای خوری آویشن
▢2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
▢به مقدار لازم نمک و فلفل
▢به مقدار لازم ریحان
دستور تهیه🍕🍕
فر رو روشن می کنیم و دمای اون رو روی 210 درجه سانتیگراد قرار میدیم تا گرم بشه. سینی فر رو آماده کرده و روغن رو بهش اسپری می کنیم.
خمیر پیتزا رو روی سطحی صاف که آردپاشی کردیم باز می کنیم و یک دایره با قطر 24 سانتی متر میبریم. لبه های خمیر رو کمی جمع می کنیم تا ضخیم بشه.
این خمیر رو روی سینی فر میزاریم و به ترتیب زیر شروع به چیدن مواد روی خمیر می کنیم.
گوجه فرنگی ورقه شده رو قشنگ روش می چینیم. دقت کنید که هسته و قسمت های نرم تر گوجه رو حتما جدا کنید تا خمیر شما رو خیس نکنه.
فیله های ماهی رو که از قبل ریز کردیم با نمک و فلفل طعم دار می کنیم و اون ها رو روی گوجه فرنگی ها پخش می کنیم.
ریحان ساطوری شده رو در مرحله بعد اضافه می کنیم و روی اون رو سیر خرد شده می ریزیم. با کمی نمک، فلفل و آویشن پیتزامون رو خوش طعم تر می کنیم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
موقع درست کردن سس سالاد به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
🔶برای درست کردن سس سالاد، ابتدا نمک را با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید. این کار باعث میشود زمانی که به آن سرکه اضافه میکنید، سس شما ترد بماند.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
برونسی مرغ و کاری چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم🍔🌭
▢1 عدد پیاز
▢300 گرم فیله مرغ
▢3 عدد فلفل سبز
▢1 پیمانه نخود فرنگی
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم روغن
▢به مقدار لازم آبلیمو
▢3 عدد خیار شور
▢1 پیمانه گشنیز
▢3 قاشق غذا خوری سس مایونز
▢4 عدد نان برونسی
▢به مقدار لازم کاهو
▢به مقدار لازم گوجه فرنگی
▢1 قاشق غذا خوری پودر کاری
دستور تهیه🥪
پیاز خرد شده رو توی روغن تفت بدید سپس فیله مرغ رو به همراه فلفل سبز خرد شده، پودر کاری و کمی نمک بهش اضافه کنید.
نخودفرنگی و کمی آبلیموی تازه رو بهش اضافه کنید و بعد از پخت، تابه رو از روی حرارت بردارید.
برای سس برونسی، خیارشورهای ریزشده، گشنیز، آبلیموی تازه و سس مایونز رو به خوبی مخلوط کنید و در صورت تمایل بهش کمی نمک اضافه کنید.
نانهای برونسی رو از وسط برش بزنید. سس رو روش بریزید.
کمی کاهو و گوجه فرنگی روش قرار بدید و سپس مرغ کاری رو اضافه کنید.
برونسی شما آمادهست؛ نوش جان!
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پاپ کورن میگو چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم🍤
▢1 پیمانه آرد
▢1 قاشق غذا خوری ادویه مخلوط (پاپریکا، پودر سیر، آویشن و فلفل)
▢2 قاشق چای خوری نمک
▢1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
▢450 گرم میگو (بدون دم و پوست)
▢1 عدد تخم مرغ
▢3 قاشق غذا خوری شیر
▢به مقدار لازم روغن سبوس برنج
دستور تهیه🍤🍤
در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه مخلوط، نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط می کنیم.
نیمی از مخلوط آرد رو درون زیپ بگ (کیسه های پلاستیکی زیپ دار) قرار میدیم.
میگوها رو داخل کیسه ریخته و خوب تکون میدیم تا همه سطح میگوها آردی بشه.
توی کاسه های جداگونه، تخم مرغ هم زده، شیر و ادویه مخلوط و ریخته و کنار می ذاریم.
روغن سبوس برنج رو داخل تابه بزرگی روی حرارت ملایم داغ می کنیم تا دمای اون به ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسه.
میگوها رو اول داخل تخم مرغ، سپس آرد و در آخر داخل مخلوط ادویه میغلتونیم. اون رو تکان میدیم تا آرد اضافه اش گرفته بشه و بعد داخل روغن سبوس برنج داغ میندازیم تا دو طرف اون کاملا طلایی بشه.
این پاپ کورن های میگو رو می تونید با سس مورد علاقه خودتون سرو کنین. نوش جان.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
برای تهیه مربا گل محمدی به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
☘️🌸☘️اگر مربا بیش از حد قوام پیدا کند شکرک می زند.
☘️🌸☘️دم کردن مربا باعث می شود عرق نکند و رطوبت اضافی را بگیرد.
☘️🌸☘️اگر به روش بالا مربای گل را درست کنید مربای شما خوش عطر و بو می شود و نیاز به رنگ خوارکی و گلاب ندارد.
☘️🌸☘️اگر طعم هل را دوست دارید می توانید در هنگام پخت اضافه کنید.
☘️🌸☘️بجای مخلوط آب و یخ می توانید فقط یخ داخل لگن ریخته و قابلمه را روی آن قرار دهید.
☘️🌸☘️سعی کنید جوهر لیمو را حتما تهیه کنید ولی اگر در دسترس نبود از آبلمیو ترش تازه استفاده کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
متبل چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍜متبل بادمجان پیشغذای عربی و معروف لبنانیه و خیلی ساده و سریع تهیه میشه.
مواد لازم🫑
▢4 عدد بادمجان
▢4 قاشق غذا خوری ارده کنجد
▢2 قاشق غذا خوری روغن کنجد
▢2 قاشق غذا خوری ماست
▢2 حبه سیر
▢150 گرم گردو
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل
دستور تهیه🍆
بادمجان ها رو کبابی و خورد کنید.
سیر و گردو رو خورد و به بادمجان اضافه کنید.
مخلوط رو در مخلوطکن ریخته و ماست چکیده رو نیز اضافه کنید.
نمک، فلفل و ارده رو به مخلوط اضافه و مخلوط کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
سس براق فرانسوی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍩این سس براق، برای تزیین انواع کیک ها به کار میره. سس براق فرانسوی به سس آینه ای هم مشهوره.
مواد لازم🍰
▢300 گرم شکر
▢300 گرم گلوکز
▢300 گرم شکلات سفید
▢250 گرم خامه صبحانه
▢150 گرم آب
▢100 گرم ژلاتین سفت
🧁دستور تهیه🧁
آب و شکر و گلوکز رو تو ظرفی می ریزیم و مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه، همین که خواست بجوشه از رو حرارت برمی داریم و شکلاتهای خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی بهم می زنیم.
خامه رو هم اول می زنیم تا حالت روون پیدا کنه و به بقیه موادمون اضافه می کنیم.
وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردیم، با بلندر (گوشتکوب برقی) به مدت 5 دقیقه خوب مواد رو مخلوط می کنیم تا یکدست بشه.
100گرم از ژلاتین سفت رو خرد خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و صبر می کنیم که با حرارت مواد ذوب بشه. بعد مواد رو صافش می کنیم. کف روش که رفت می تونیم استفاده کنیم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پنینی مرغ و پستو چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم🥪
▢1 عدد سینه مرغ
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پودر سیر
▢به مقدار لازم روغن
▢نصف لیمو ترش
▢50 گرم ریحان
▢2 حبه سیر
▢50 گرم بادام زمینی
▢3 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
▢4 عدد نان تست
▢8 عدد پنیر موزارلا
▢1 عدد گوجه فرنگی
دستور تهیه🍗
مرغ رو به صورت قطعات نازک برش بدید و اون رو با نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، روغن و لیموترش مزهدار کنید.
برای تهیهی سس پستو ریحان، سیر، بادام زمینی، روغن، پنیر پارمزان، نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
قطعات مرغ و نونهای تست رو گریل کنید.
مقداری از سس پستو رو روی نونها بریزید.
سپس فیلهی مرغ گریل شده رو به همراه پنیر موزارلا و گوجه فرنگی روی اون قرار بدید و بعد از گذاشتن یک لایه نون دیگه، مجددا ساندویچها رو گریل کنید.
پنینی شما آمادهست، نوش جان!🥓
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
ساندویچ سبزیجات با سس مایونز چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥪مواد لازم🥪
▢4 عدد نان تست
▢½ قاشق غذاخوری کره
▢3 قاشق غذاخوری سس مایونز
▢به مقدار لازم آبلیمو
▢به مقدار لازم نمک
▢¼ قاشق چایخوری فلفل
▢به مقدار لازم فلفل قرمز
▢1 حبه سیر
▢¼ قاشق چایخوری پودر خردل
▢2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
▢1 عدد فلفل سبز خرد شده
▢2 قاشق غذاخوری هویج رنده شده
▢¼ پیمانه کلم یا کاهوی خرد شده
▢2 قاشق غذاخوری فلفل دلمهای خرد شده
▢2 قاشق غذاخوری کنسرو ذرت
🥪دستور تهیه🥪
روی نون تست کره بمالید و اون رو توی توستر یا یک تابه تست کنید.
پیاز و سیر رو خرد کنید و توی کاسه بریزید. کمی آبلیمو بهش اضافه کنید. بذارید تا زمانی که سبزیجات دیگه رو خرد میکنید در همین حال بمونند. و بوی سیر و پیاز کمتر بشه.
فلفل دلمهای و کاهو یا کلم رو خیلی ریز خرد کنید.
سس مایونز، نمک، فلفل، فلفل قرمز و پودر خردل رو اضافه کنید. سیر و پیاز رو هم اضافه کنید و خوب همه مواد رو با هم میکس کنید.
مخلوط سبزیجات رو روی دوتا از نونها بریزید و پخش کنید. یه نون دیگه رو روی هر کدوم قرار بدید. ساندویچها رو از وسط نصف و سرو کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
اسپاگتی مرغ و ریحان چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥨مواد لازم🥨
▢به مقدار لازم آب
▢150 گرم اسپاگتی
▢به مقدار لازم روغن
▢2 حبه سیر
▢1 عدد سینه مرغ
▢200 گرم ریحان
▢2 قاشق غذا خوری خامه
▢2 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
▢2 عدد گردو
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل
🍝دستور تهیه🍝
اسپاگتیها رو در مقداری آب بجوشونید و آبکش کنید.
روغن رو توی تابه بریزید و سیر خرد شده رو توی تابه تفت بدید. مرغ رو به قطعات کوچکی تقسیم کنید و توی تابه همراه با سیر تفت بدید.
نمک، فلفل و ریحان خرد شده رو به مرغها اضافه کنید و در مرحلهی بعد گردو رو خرد و به تابه اضافه کنید. خامه و پنیر پارمزان رو هم به تابه اضافه کنید و تفت بدید.
در نهایت اسپاگتی پخته شده رو به مخلوط توی تابه اضافه کنید و اجازه بدید مواد با اسپاگتیها مخلوط بشن.
نوش جان!😋🍀
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
بنیه میگو چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم🍤
▢1 کیلو میگو
▢4 فنجان آرد
▢2 عدد لیموترش
▢1 فنجان شیر
▢1 فنجان ماءالشعیر
▢1 قاشق سوپ خوری محلول زعفران
▢1 قاشق غذا خوری جعفری
▢2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▢1 قاشق غذا خوری فیله گوجه فرنگی
▢به میزان دلخواه نمک و فلفل قرمز
دستور تهیه🍤
میگو ها رو پاک می کنیم و با نمک و آبلیمو ترش به مدت یک ساعت توی یخچال میزاریم تا مزه دار بشه.
زرده تخم مرغ رو با شیر، ماءالشعیر، نمک، فلفل، فیله گوجه فرنگی، جعفری و زعفرون مخلوط می کنیم.
آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم تا گلوله نشه.
سفیده تخم مرغ رو با همزن به حدی میزنیم که کاملا سفت بشه و جای پره های همزن روش بمونه و بعد به مخلوط بالا اضافه می کنیم و باز به مدت یک ساعت مایع به دست اومده رو استراحت میدیم.
ماهینتابه و روی گاز میزاریم و توش رو به حدی که میگوها شناور بشه روغن می ریزیم و میزاریم خوب داغ بشه، میگوها رو داخل مواد میغلتونیم و داخل روغن می ندازیم تا خوب سرخ بشه
این بنیه خوشمزه با سیب زمینی خلالی و قارچ و پیاز سوخاری به شدت می چسب
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
لقمه قارچ کبابی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍕مواد لازم🥬
▢3 لیوان قارچ (بدون دم)
▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کانولا
▢4 عدد نان پیتا
▢1 لیوان شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن (خرد شده)
▢1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
▢آوواکادو (به مقدار لازم)
▢1 عدد لیمو ترش
▢نمک و فلفل (به مقدار لازم)
دستور تهیه🥐
قارچ ها رو روی سینی فر بچینین و کمی روغن روی اونا بپاشین و به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار بدین تا خوب کباب بشن
هنگامی که قارچها خوب کباب شدن، اونا رو بیرون بیارین و خرد کنین. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنین و آّب لیمو ترش، نمک، فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنین. در یک تابه نچسب مواد رو کمی تفت بدین و سپس مواد رو داخل نان های پیتا تقسیم کنین و بپیچین.
در صورتی که به آووکادو دسترس داشتین می تونین خرد کنین و همراه بقیه مواد داخل ساندویچ قرار بدین.
نوش جان!
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
ماهی اوزون برون کبابی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍋مواد لازم🫕
▢2 عدد پیاز (متوسط)
▢2 عدد فلفل دلمهای (رنگی)
▢3 قاشق غذاخوری روغن مایع
▢4 قاشق غذاخوری آب لیمو (ترش)
▢به اندازه دلخواه زعفران دم کرده
▢به اندازه دلخواه لیموترش و جعفری (برای تزیین)
▢به مقدار کافی نمک وفلفل سیاه
🍱دستور تهیه🧅
پوست ماهی رو جدا میکنیم و استخوونهای اون رو خارج میکنیم. ماهی رو به صورت فیله خرد میکنیم. ماهی خرد شده رو توی یه ظرف مناسب میریزیم.
پیازها رو با رنده ریز رنده میکنیم تا آب اون به طور کامل خارج بشه. آب پیازها رو به ظرف ماهی اضافه میکنیم. آبلیمو رو با روغن مایع، زعفرون دم کرده و مقداری نمک و فلفل به ظرف اضافه میکنیم.
مواد رو با دست زیر و رو میکنیم تا به تمام قسمت های گوشت ماهی برسه و اون رو طعم دار کنه. بعد از اینکه مخلوط کردن مواد تموم شد، درب ظرف رو میذاریم و اون رو به مدت ۲ ساعت توی یخچال قرار میدیم تا ماهی طعم دار بشه.
فلفل دلمهای ها رو به صورت تکه های مربع شکل خرد میکنیم و در زمان سیخ کردن ماهی ها یکی در میان از فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. به این شکل که بین هر دو تکه ماهی یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیره.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz