دستور ژله رولي
نسبت به ظرفتون چند بسته ژله آلوورا لازم داريم كه هر بسته رو با يك و نيم ليوان آب جوش به صورت بن ماري درست ميكنيم و نصف ليوان بستني رو بعد خنك شدن به هر بسته اضافه ميكنيم داخل قالبمون ميريزيم ميذاريم كامل ببنده بعد درمياريمو به دلخواه برش ميزنيم ژله هاي سفيد رو خارج ميكنيم بعد با ميوه و ژله رولي پر ميكنيم و روش ژله الوورا بدون بستني ميريزيم بعد كه كامل گرفت اون ژله بستني كه از قالب دراورده بوديم رو به صورت بن ماري آب ميكنيم و ميريزيم روي سطح قالب ميذاريم يخچال تا كامل بگيره، بعد از قالب درمياريمو سرو ميكنيم
🍲 @bebinobepaz
طرز پخت سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی، سوپی خوشمزست که تهیه آن در کمترین زمان با ساده ترین مواد اولیه امکانپذیره.
برای پختن این سوپ به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
رب گوجه فرنگی بهروز 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
آب گوشت 1 پیمانه
ریحان تازه یا خشک 1 قاشق چای خوری
جعفری تازه یا خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برای تهیه این سوپ کافیه مراحل زیر را دنبال کنید:
مقداری آب را در یک قابلمه متوسط ریخته و اجازه دهید تا آب جوش بیاید. گوجه ها را در آب ریخته و بعد از دو تا سه دقیقه خارج میکنیم. با اینکار پوست گوجهها به خوبی جدا خواهند شد. بعد از اینکه گوجهها خنک شدند با استفاده از همزن آنها را تبدیل به پوره نرم کنید. آب جوش را خالی کنید و کره را در قابلمه ذوب کنید سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. آرد را اضافه کنید و تا دو دقیقه خوب هم بزنید. حالا وقت اضافه کردن رب گوجه فرنگی بهروز است. بعد از افزودن رب گوجه، محتویات قابلمه را باز هم به مدت دو دقیقه هم بزنید. سپس پوره گوجه، آب گوشت و نمک را اضافه کنید و اجازه بدید سوپ بجوش بیاید و بعد از رسیدن به نقطه جوش حرارت را کم کنید تا سوپ خوب جا بیافتد. در آخر ریحون و جعفری و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
🍲 @bebinobepaz
ترشی یونانی 😍😍
برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ...
سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم 😍
***اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید
🍲 @bebinobepaz
کدو سوخاری داخل فر
۴ الی ۵ عدد کدو سبز
۱ پیمانه شیر
۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان
۱ پیمانه پودر نان یا سوخاری
۲ قاشق چایخوری اورگانو (پونه کوهی) سیر رنده شده
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
برای تهیه این میون وعده خوشمزه ابتدا باید کدو هارو برش بزنین پس خوب بشورینشون و سر و ته کدو هارو ببرین و بعد با چاقو به صورت نواری ببرینشون احتیاجی به کندن پوست کدو نیست. حالا کدو هارو داخل شیر بذارین تا خیس بشن و بعد مواد سوخاری راحت بهشون بچسبه. میتونین به جای شیر از تخم مرغ همزده هم استفاده کنین. همه مواد دیگه ای که داریم رو داخل یه کاسه بریزین. مواد رو خوب با هم مخلوط کنین. حالا کدو هارو داخل مواد سوخاری بذارین تا خوب به مواد آغشته بشن. در نهایت کدوهای آغشته شده به مواد سوخاری رو روی توری داخل فر بذارین و اجازه بدین برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بمونن تا بپزن در ۵ دقیقه نهایی هم گریلو روشن کنین تا ترد و طلایی بشن. حالا کدو های سوخاری خوشمزه ما حاضرن … نوش جان
🍲 @bebinobepaz
سير قليه يه غذاي گيلاني است كه با برگ سير تازه درست ميشه ولي اصلا بو نداره!😍😋
برگ تازه سیر رو ریز خرد می کنیم نه مثل سبزی قرمه، بلکه برگ های سیر تازه رو بصورت دسته توی دست می گیریم یا روی تخته وبه اندازه حدودا نیم سانتی خردش می کنیم. برگ های خرد شده توی روغن سرخ می کنیم. چند تکه مرغ رو ابتدا دو طرفشو توی روغن بهمراه کمی زردچوبه تفت میدیم تا نیم سرخ بشه. لپه خیس خورده رو هم بهش اضافه می کنیم تا تفت بخوره و خوش رنگ بشه. خیلی ها میگن حبوبات رو تفت ندین دیر می پزه. من تا الان بیاد ندارم حبوبات رو تفت داده باشم و نپزن. بلکه برعکس، وقتی یکی دو دقیقه تفت بخورن خوشرنگ میشن وحالت آبپز پیدا نمیکنن. این از این. حدود دو لیوان آب جوش (بستگی به اندازه مواد و خورشتمون داره) به مرغ ولپه اضافه می کنیم و اجازه میدیم با شعله مناسب حدود نیم ساعت مرغ بپزه بعد برگ سیر سرخ شده رو بهش اضافه می کنیم نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم و زمانی که مرغمون پخت و خورشتمون جا افتاد چند تا تخم مرغ رو توی ظرفی میشکنیم و کمی زرده و سفیده رو باهم قاطی می کنیم و روی خورشتمون میریزیم یکی دو تا هم میزنیم که به همه جاش برسه و بپزه (دوست داشتین درسته توش بندازین اینم سلیقه ایه) و بعد زیرش رو خاموش می کنیم. من هیچ نوع چاشنی به این غذا نمیزنم شما دوست داشتین میتونین آبلیمو یا آبغوره بهش بزنین.
بعضی ها از لپه توی سیرقلیه استفاده نمی کنن و فقط بامرغ و برگ سیر درست می کنن ولی اصلش به نظرم با لپه هست و البته بسیار خوشمزه تر.
نکته دیگه اینکه اگه چند شاخه شوید رو خرد و سرخ کنیم و به برگ سیر اضافه کنیم خورشتمون لعابدار و خیلی خوشمزه میشه. این سلیقه ایه اینجا من فقط از برگ سیر استفاده کردم ولی با شویدشم درست کردم عطرش آدمو سرمست میکنه دوستان.
براي برنج قالبي:
کف قابلمه هرجور ته دیگی خواستین بذارین میتونین نون بزارین میتونین وقتی قابلمه گرم شد روغن بریزین و برنج رو توش بریزین ویا اینکه کمی زعفران بریزین وبلا فاصله برنج رو بریزین روی زعفران و با پشت قاشق فشار بدین تا منسجم بشه و بعد مابقی برنجتونو بریزین وقتی برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش بریزین تا ته دیگش زعفرانی و ترد بشه علت اینکه ته دیگتون ترک میخوره اینه که وقتی برنج دم کشید باز روی برنج رو فشار بدین تا صاف و هموار بشه اگه برنج کُپ باشه وقتی برمیگردونین چون ناصافه ته دیگ ول میشه و ترک میخوره .
نوش جان😋
🍲 @bebinobepaz
#کوفته_کَنَفی_شکم_پُر
برای درست کردنش اول ۵ تا سیب زمینی رو گذاشتم بپزه تواین فاصله مواد میانیش رو آماده کردم که بنا به ذایقه تون هر چیزی می تونه باشه من از مواد ماکارونی +فلفل دلمه+پنیر پیتزا ادویه نمک ، فلفل، زردچوبه استفاده کردم،فقط خيلى كم روغن باشه،چون اگه روغن داشته باشه باعث ميشه كوفته ها وا بِرَن🤦♀️ وقتی سیب زمینیا پُخت صبر کردم خنک بشه بعد رنده کردم و نمک و فلفل زدم و یه دونه تخم مرغ رو شکوندم و فقط زرده اش رو به سیب زمینی اضافه کردم سفیده اش رو کنار میذاریم واسه مرحله بعد
خوب حالا یه کم دستتون رو با آب خیس کنید که سیب زمینی به دستتون نچسبه به اندازه ی گردو از سیب زمینی بردارین و یه مقدار از مواد گوشتی روش بریزین پنیر پیتزا هم بریزین بعد گِردش کنین
طوری که مواد گوشتی وسط سیب زمینی باشه
سفیده ی تخم مرغ رو با چنگال یه کم بزنید تا از لختگی در بیاد
رشته سوپی يا همون ورميشل رو هم توی یه ظرف خرد کنید حالا کوفته ها رو اول توی سفیده و بعد توی رشته بغلتونید وقتی کوفته ها تمام شد حتما ۱_۲ ساعت در یخچال استراحت بدین
بعد از این مدت از یخچال خارجکرده و در روغن فراوان سُرخ کنید .
✔استراحت کوفته ها در یخچال برای اینه که رشته ها رطوبت سیب زمینی رو به خودش بِکِشه و نرم بشه،خيلى كريسپى و خوشمزه ميشه
#تيراميسو_بدون_تخم_مرغ
آب جوش ١پيمانه
نسكافه ١قاشق غذاخورى پُر
خامه ى فرم گرفته ٢٠٠گرم
پنيرماسكارپونه ٢٠٠گرم
بيسكوييت ليدى فينگر
نسكافه رو روى آب جوش ميريزيم وهم ميزنيم تا كاملا حل بشه صبر ميكنيم تا خنك بشه تو اين فاصله پنير و خامه رو با همزن ميزنيم تا يكدست بشه بعد بيسكوييت ها رو دونه دونه داخل محلول نسكافه ميزنيم زياد نگه نداريد سريع بزنيد و در بياريد چون بيسكوييت بافتش متلاشي ميشه و
كف ظرف مورد نظر يه رديف بيسكوييت ليدي فينگر ميچينيم سپس از مايه پنيرى روي بيسكوييتها ميريزيم و بطور يكنواخت پخش ميكنيم همين كار رو تكرار ميكنيم تا ظرف پر بشه براى لايه اخر مايه پنيرى رو ماسوره ميزنيم وبا پودر كاكائو يا شكلات رنده شده تزيين ميكنيم،اين دسرو ميتونيد يك روز جلوتر آماده كنيد
🍲 @bebinobepaz
#سیب زمینی پنیری
مواد لازم :
سیب زمینی پوست گرفته شده
900 گرم
سیر دو حبه
جعفری 2 ق غ
پنیر پارمزان 1 دوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 ق چ
فلفل 1 دوم ق چ
پنیر موزارلا 12 تکه
آرد چند منظوره 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
پنیر پارمزان و جعفری خرد شده
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و پوره میکنیم سپس به ان سیر و جعفری خرد شده ،پنیر پارمزان 1 دوم پیمانه ،تخم مرغ 1 عدد،نمک و فلفل افزوده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم .
یک ق غ از مواد را برداشته و بین ان پنیر موزارلا قرار داده و دور پنیر را با این مواد میپوشانیم و به مدت یک ساعت حتما داخل یخچال قرار میدهیم و بعد به ترتیب داخل ارد ،تخم مرغ و ارد سوخاری زده و داخل روغن داغ با دمای℉ 350 سرخ میکنیم .
در اخر با پنیر پارمزان و جعفری خرد شده تزیین کرده و با سس کچاپ میل میکنیم.
حتما قبل از سرخ کردن باید یک ساعت در یخچال قرار بگیره باید سرد سرد باشه تا هنگام سرخ کردن وا نره توی فریزر هم میتونید استراحت بدین
🍲 @bebinobepaz
طرز تهيه ران مرغ با كِرم :
ابتدا چهار پنج تيكه ران مرغ رو برش ميزنيم( بصورت اوريب تا مغز پخت بشن) بعد پودر پاپريكا يك قاشق غذاخوري و زيره يك قاشق چايخوري و سركه سفيد دو قاشق غذاخوري به همراه روغن زيتون با مرغها مخلوط ميكنيم و نيم ساعت ميذاريم طعم بگيره بعد از اين مدت ذكر شده توي ماهي تابه مخصوص گريل يا فر با شعله بالاي فر گريل ميكنيم ( من توي سرخ كن بدون روغن ، گريل كردم به مدت٣٠ دقيقه با درجه ١٦٠ اگر ران مرغها درشتر بود زمان رو بيشتر كنيد .
.بعد توي ماهي تابه سه چهار پر سير رنده شده رو با روغن كمي تفت ميديم بعديك قاشق چايخوري پودرپاپريكا و نصف قاشق چايخوري پودر زيره رو كمي با سير تفت ميديم بعد سس سفيد رو اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم تا يكدست بشه بعدظرف رو از روي اجاق برميداريم و گوجه گيلاسي رو برش ميزنيم توي سس ميچنيم و بعد مرغهاي گريل شده رو توي سس سفيد ميچينيم و روي اونها پنير چدار و موزارلا ميريزيم و ميتونيد ظرف رو روي اجاق بذاريم تا پنير ها آب بشن يا توي فر در حدي كه فقط پنير ها طلايي بشن .
.و در آخر با برشهاي ليمو ترش و جعفري تازه خرد شده تزيين ميكنيم .
.سس سفيد شامل :
شير ١/٥ ليوان( سرد)
آرد دو قاشق غذاخوري
كره ٢٥ گرم
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
همه رو با هم مخلوط ميكنيم بعد روي شعله گاز ميذاريم و مرتب هم ميزنيم تا به غلظت برسه
🍲 @bebinobepaz