eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.4هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کدو سوخاری داخل فر ۴ الی ۵ عدد کدو سبز ۱ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان ۱ پیمانه پودر نان یا سوخاری ۲ قاشق چایخوری اورگانو (پونه کوهی) سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده برای تهیه این میون وعده خوشمزه ابتدا باید کدو هارو برش بزنین پس خوب بشورینشون و سر و ته کدو هارو ببرین و بعد با چاقو به صورت نواری ببرینشون احتیاجی به کندن پوست کدو نیست. حالا کدو هارو داخل شیر بذارین تا خیس بشن و بعد مواد سوخاری راحت بهشون بچسبه. میتونین به جای شیر از تخم مرغ همزده هم استفاده کنین. همه مواد دیگه ای که داریم رو داخل یه کاسه بریزین. مواد رو خوب با هم مخلوط کنین. حالا کدو هارو داخل مواد سوخاری بذارین تا خوب به مواد آغشته بشن. در نهایت کدوهای آغشته شده به مواد سوخاری رو روی توری داخل فر بذارین و اجازه بدین برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بمونن تا بپزن در ۵ دقیقه نهایی هم گریلو روشن کنین تا ترد و طلایی بشن. حالا کدو های سوخاری خوشمزه ما حاضرن … نوش جان 🍲 @bebinobepaz
سير قليه يه غذاي گيلاني 🍲 @bebinobepaz
سير قليه يه غذاي گيلاني است كه با برگ سير تازه درست ميشه ولي اصلا بو نداره!😍😋 برگ تازه سیر رو ریز خرد می کنیم نه مثل سبزی قرمه، بلکه برگ های سیر تازه رو بصورت دسته توی دست می گیریم یا روی تخته وبه اندازه حدودا نیم سانتی خردش می کنیم. برگ های خرد شده توی روغن سرخ می کنیم. چند تکه مرغ رو ابتدا دو طرفشو توی روغن بهمراه کمی زردچوبه تفت میدیم تا نیم سرخ بشه. لپه خیس خورده رو هم بهش اضافه می کنیم تا تفت بخوره و خوش رنگ بشه. خیلی ها میگن حبوبات رو تفت ندین دیر می پزه. من تا الان بیاد ندارم حبوبات رو تفت داده باشم و نپزن. بلکه برعکس، وقتی یکی دو دقیقه تفت بخورن خوشرنگ میشن وحالت آبپز پیدا نمیکنن. این از این. حدود دو لیوان آب جوش (بستگی به اندازه مواد و خورشتمون داره) به مرغ ولپه اضافه می کنیم و اجازه میدیم با شعله مناسب حدود نیم ساعت مرغ بپزه بعد برگ سیر سرخ شده رو بهش اضافه می کنیم نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم و زمانی که مرغمون پخت و خورشتمون جا افتاد چند تا تخم مرغ رو توی ظرفی میشکنیم و کمی زرده و سفیده رو باهم قاطی می کنیم و روی خورشتمون میریزیم یکی دو تا هم میزنیم که به همه جاش برسه و بپزه (دوست داشتین درسته توش بندازین اینم سلیقه ایه) و بعد زیرش رو خاموش می کنیم. من هیچ نوع چاشنی به این غذا نمیزنم شما دوست داشتین میتونین آبلیمو یا آبغوره بهش بزنین. بعضی ها از لپه توی سیرقلیه استفاده نمی کنن و فقط بامرغ و برگ سیر درست می کنن ولی اصلش به نظرم با لپه هست و البته بسیار خوشمزه تر. نکته دیگه اینکه اگه چند شاخه شوید رو خرد و سرخ کنیم و به برگ سیر اضافه کنیم خورشتمون لعابدار و خیلی خوشمزه میشه. این سلیقه ایه اینجا من فقط از برگ سیر استفاده کردم ولی با شویدشم درست کردم عطرش آدمو سرمست میکنه دوستان. براي برنج قالبي: کف قابلمه هرجور ته دیگی خواستین بذارین میتونین نون بزارین میتونین وقتی قابلمه گرم شد روغن بریزین و برنج رو توش بریزین ویا اینکه کمی زعفران بریزین وبلا فاصله برنج رو بریزین روی زعفران و با پشت قاشق فشار بدین تا منسجم بشه و بعد مابقی برنجتونو بریزین وقتی برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش بریزین تا ته دیگش زعفرانی و ترد بشه علت اینکه ته دیگتون ترک میخوره اینه که وقتی برنج دم کشید باز روی برنج رو فشار بدین تا صاف و هموار بشه اگه برنج کُپ باشه وقتی برمیگردونین چون ناصافه ته دیگ ول میشه و ترک میخوره . نوش جان😋 🍲 @bebinobepaz
  برای درست کردنش اول ۵ تا سیب زمینی رو گذاشتم بپزه تواین فاصله مواد میانیش رو آماده کردم که بنا به ذایقه تون هر چیزی می تونه باشه من از مواد ماکارونی +فلفل دلمه+پنیر پیتزا ادویه نمک ، فلفل، زردچوبه استفاده کردم،فقط خيلى كم روغن باشه،چون اگه روغن داشته باشه باعث ميشه كوفته ها وا بِرَن🤦‍♀️ وقتی سیب زمینیا پُخت صبر کردم خنک بشه بعد رنده کردم و نمک و فلفل زدم و یه دونه تخم مرغ رو شکوندم و فقط زرده اش رو به سیب زمینی اضافه کردم سفیده اش رو کنار  میذاریم واسه مرحله بعد خوب حالا یه کم دستتون رو با آب خیس کنید که سیب زمینی به دستتون نچسبه به اندازه ی گردو از سیب زمینی بردارین و یه مقدار از مواد گوشتی روش بریزین پنیر پیتزا هم بریزین بعد گِردش کنین طوری که مواد گوشتی وسط سیب زمینی باشه  سفیده ی تخم مرغ رو با چنگال یه کم بزنید تا از لختگی در بیاد  رشته سوپی يا همون ورميشل رو هم توی یه ظرف خرد کنید حالا کوفته ها رو اول توی سفیده و بعد توی رشته بغلتونید وقتی کوفته ها تمام شد حتما ۱_۲ ساعت در یخچال استراحت بدین  بعد از این مدت از یخچال خارج‌کرده و در روغن فراوان سُرخ کنید . ✔استراحت کوفته ها در یخچال برای اینه که رشته ها رطوبت سیب زمینی رو به خودش بِکِشه و نرم بشه،خيلى كريسپى و خوشمزه ميشه آب جوش ١پيمانه نسكافه ١قاشق غذاخورى پُر خامه ى فرم گرفته ٢٠٠گرم پنيرماسكارپونه ٢٠٠گرم بيسكوييت ليدى فينگر   نسكافه رو روى آب جوش ميريزيم وهم ميزنيم تا كاملا حل بشه صبر ميكنيم تا خنك بشه تو اين فاصله پنير و خامه رو با همزن ميزنيم تا يكدست بشه بعد بيسكوييت ها رو دونه دونه داخل محلول نسكافه ميزنيم زياد نگه نداريد سريع بزنيد و در بياريد چون بيسكوييت بافتش متلاشي ميشه و كف ظرف مورد نظر يه رديف بيسكوييت ليدي فينگر ميچينيم سپس از مايه پنيرى روي بيسكوييتها ميريزيم و بطور يكنواخت پخش ميكنيم همين كار رو تكرار ميكنيم تا ظرف پر بشه براى لايه اخر مايه پنيرى رو ماسوره ميزنيم وبا پودر كاكائو يا شكلات رنده شده تزيين ميكنيم،اين دسرو ميتونيد يك روز جلوتر آماده كنيد 🍲 @bebinobepaz
#سیب زمینی پنیری مواد لازم : سیب زمینی پوست گرفته شده 900 گرم سیر دو حبه جعفری 2 ق غ پنیر پارمزان 1 دوم پیمانه تخم مرغ 1 عدد نمک 1 ق چ فلفل 1 دوم ق چ پنیر موزارلا 12 تکه آرد چند منظوره 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد آرد سوخاری 1 پیمانه پنیر پارمزان و جعفری خرد شده طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی ها را پخته و پوره میکنیم سپس به ان سیر و جعفری خرد شده ،پنیر پارمزان 1 دوم پیمانه ،تخم مرغ 1 عدد،نمک و فلفل افزوده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . یک ق غ از مواد را برداشته و بین ان پنیر موزارلا قرار داده و دور پنیر را با این مواد میپوشانیم و به مدت یک ساعت حتما داخل یخچال قرار میدهیم و بعد به ترتیب داخل ارد ،تخم مرغ و ارد سوخاری زده و داخل روغن داغ با دمای℉ 350 سرخ میکنیم . در اخر با پنیر پارمزان و جعفری خرد شده تزیین کرده و با سس کچاپ میل میکنیم. حتما قبل از سرخ کردن باید یک ساعت در یخچال قرار بگیره باید سرد سرد باشه تا هنگام سرخ کردن وا نره توی فریزر هم میتونید استراحت بدین 🍲 @bebinobepaz
طرز تهيه ران مرغ با كِرم : ابتدا چهار پنج تيكه ران مرغ رو برش ميزنيم( بصورت اوريب تا مغز پخت بشن) بعد پودر پاپريكا يك قاشق غذاخوري و زيره يك قاشق چايخوري و سركه سفيد دو قاشق غذاخوري به همراه روغن زيتون با مرغها مخلوط ميكنيم و نيم ساعت ميذاريم طعم بگيره بعد از اين مدت ذكر شده توي ماهي تابه مخصوص گريل يا فر با شعله بالاي فر گريل ميكنيم ( من توي سرخ كن بدون روغن ، گريل كردم به مدت٣٠ دقيقه با درجه ١٦٠ اگر ران مرغها درشتر بود زمان رو بيشتر كنيد . .بعد توي ماهي تابه سه چهار پر سير رنده شده رو با روغن كمي تفت ميديم بعديك قاشق چايخوري پودرپاپريكا و نصف قاشق چايخوري پودر زيره رو كمي با سير تفت ميديم بعد سس سفيد رو اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم تا يكدست بشه بعدظرف رو از روي اجاق برميداريم و گوجه گيلاسي رو برش ميزنيم توي سس ميچنيم و بعد مرغهاي گريل شده رو توي سس سفيد ميچينيم و روي اونها پنير چدار و موزارلا ميريزيم و ميتونيد ظرف رو روي اجاق بذاريم تا پنير ها آب بشن يا توي فر در حدي كه فقط پنير ها طلايي بشن . .و در آخر با برشهاي ليمو ترش و جعفري تازه خرد شده تزيين ميكنيم . .سس سفيد شامل : شير ١/٥ ليوان( سرد) آرد دو قاشق غذاخوري كره ٢٥ گرم فلفل سياه نصف قاشق چايخوري همه رو با هم مخلوط ميكنيم بعد روي شعله گاز ميذاريم و مرتب هم ميزنيم تا به غلظت برسه 🍲 @bebinobepaz
#لازانیا مواد لازم: گوشت چرخ کرده سیصد گرم فلفل دلمه ای یک عدد پنیر پیتزا سیصد گرم پیاز سه عدد بزرگ قارچ نیم کیلو سس سفید(بشامل) پودر اویشن رب گوجه چهار قاشق سوپ خوری ادویه :نمک و زرد چوبه و آویشن ادویه کاری فلفل قرمز یک بسته لازانیا(من از لازانیای نیم پخت استفاده کردم) طرز تهیه : ابتدا پیاز رو همراه ادویه ها سرخ میکنیم بعد فلفل دلمه رو اضافه میکنیم بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم وقتی خوب سرخ شد قارچ رو هم اضافه میکنیم و بعد رب گوجه میزنیم وقتی خوب سرخ شد ورقه های لازانیا رو که قبلا توی آب جوش ریختیم رو توی قالب میچینیم بترتيب مواد رو اول مایه گوشت بعد سس بعد پنیر پیتزا و اویشن بعد دوباره ورقه لازانیا به همین ترتیب ردیف آخر فقط سس و پنیر پیتزا را میریزیم بعد میزاریم تو فر تا بیست دقیقه پنیر پیتزا آب شه. سس سفيد يا همون بشامل حاوي ٥٠ گرم كره سه قاشق ارد سفيد و يك ليوان شير هست کره رو با آرد تفت دادم تا فقط بوی خامی آرد گرفته بشه و بعد شیر را به مخلوط کره و آرد اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا سس غلیظ بشه. 🍲 @bebinobepaz
يك #شكلات خوشمزه و ساده براي #يلدا مهمترين نكته استفاده از شكلاتهاي با كيفيت و مرغوبه. شكلات رو خرد كنيد و روي بخار كتري يا داخل ماكروفر ذوب كنيد. داخل قالبهاي سيليكونيِ يخ يا شكلات رو چرب كنيد(حتما از قالبهاي سيليكوني استفاده كنيد كه بتونيد راحت شكلات رو بيرون بياريد)شكلات رو داخل قالب بريزيد و ميوه هاي خشك و آجيل روش بذاريد و چند ساعت در دماي خونه بذاريد تا ببنده(داخل يخچال هم ميتونيد بذاريد كه زودتر سفت بشه).بعد در ظرف در بسته در جاي خنك ميتونيد نگه داريد. 🍲 @bebinobepaz
#ایده_تزئین خيار و هويج با پوستكن نازك ورقه شده،چشمها رو لوازم قنادي داره و خوراكيه. 🍲 @bebinobepaz
#کیک_دبل_چاکلت تخم مرغ 3عدد شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بگین پودر یک قاشق مرباخوری پر شیر 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل کمی شکلات تلخ برای روی کیک سیصدوپنجاه گرم روغن مایع سه ق طرز تهیه : ابتدا فر رو با درجه حرارت 180روشن میکنیم. قالب مورد نظر رو با کره حسابی چرب کنید . آرد و کاکائو و بگین پودر رو سه بار الک کنید. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی حدود پنج دقیقه میزنیم تا حسابی کشدار بشه اگر با دست اینکارو میکنید زمان دو برابر میشه . روغن و شیر رو هم به تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم . مواد خشک رو اضافه کرده با همزن ی دور زده و تمام حالا مایع کیک رو در قالب ۲۰ تا ۲۲ سانت ریخته و میزاریم تو فر به مدت 45 دقیقه . من از قالب دونات استفاده کردم تو ۲۵ دیقه پخت(برا سرو تک نفره هم عاااالی هست) بعد از خارج کردن کیک از قالب سس شکلات رو میریزیم روش👈 شکلات تلخ رو روی بخار آب بن ماری کردم و سه ق روغن مایع رو بهش اضافه کردم(نزدیک به زمان سرو سس روش بدین تا خشک نشه کیکتونو مرطوب کنه)😍 🍲 @bebinobepaz
خوراك مرغ و لوبيا چشم بلبلي . مواد لازم:لوبيا چشم بلبلي پخته شده دو ليوان،سينه ي مرغ پخته و ريش ريش شده دو و نيم ليوان،ساقه ي كرفس نصف ليوان،پياز خرد شده يك عدد،سير رنده شده يك حبه،هويج خرد شده نصف ليوان،گوجه فرنگي پوره يا ريز خرد شده يك ليوان،آب مرغ سه تا چهار ليوان،رب يك و نيم ق غ،نمك و فلفل و زردچوبه طرز تهيه:پياز+كرفس+هويج رو با يك قاشق روغن پنج دقيقه تفت بديد تا نرم بشن بعد سير رو اضافه و يك دقيقه ديگه تفت بديد.حالا ادويه و گوجه و رب و نمك و بعد مرغ و لوبيا و آب مرغ رو اضافه كنيد و بذاريد باهم بپزن و جا بيفته. موقع سرو كمي پيازحه خرد شده و فلفل سياه تازه آسياب شده روش بريزيد. نوش جان 😘 🍲 @bebinobepaz