#ردولوت_کیک
325 گرم آرد
325 گرم شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
25 گرم پودرکاکائو
150 گرم کره
3 عدد تخم مرغ
300 میلی شیر
وانیل نوک قاشق چایخوری
1/5 قاشق غذاخوری سرکه
رنگ قرمز خوراکی ترجيحا مارك فو ( يك ق سوپ خوري)
( رنگ زياد بزنيد كيكتون به جاي قرمز قهوه اي ميشه )
چيزي از دستور قابل حذف نميباشد
آرد و شکر و جوش شیرین و نمک و کاکائو را مخلوط کرده وکره را که نگینی خرد کرده ایم اضافه کرده با نوک انگشتان مخلوط می کنیم تا مثل دانه های شنی شود بعد یکی یکی تخم مرغ ها را افزوده و با همزن برقی میزنیم وبه ترتیب شیر و وانیل و سرکه ورنگ قرمز را اضافه کرده هم میزنیم وقالب را چرب كرده کاغذ روغنی پهن کرده مایع کیک را در قالب ریخته در فر از قبل گرم شده در 180 درجه بمدت 45 دقیقه میپزیم. ( قالب من ٢٠ سانتي گالوانيزه با ارتفاع ١٠ بود )
بعد از پخت و خنك شدن از قالب خارج كرده برش ميزنيم
معمولا با باترکریم یا کرم پنیر تزئین میشود.
اما چون من دوست نداشتم با خامه فرم گرفته خامه كشي كردم مقداري از كيك رو پودر كردم و رو و كنار كيك براي پوشش دهي استفاده كردم
🍲 @bebinobepaz
نان سیر
۵۰۰ گرم آرد
۱/۲ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک یا ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
۱/۲ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری بهبود دهنده
۳۲۵ میلی لیتر آب همدمای اتاق
۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
-
برای رومال:
۱-۲ حبه سیر له شده
۱/۳ پیمانه جعفری
۱/۳ پیمانه ریحان
۱/۴ پیمانه رزماری خرد شده
۱-۲ قاشق غذاخوری کره
۲۰۰ گرم پنیر موزارلا یا پارمسان
-
همه مواد خشک رو مخلوط کنین نصف مقدار آب رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، بقیه آب رو آرام آرام اضافه کنین و ورز بدین ،وقتی خمیر جمع شد،روغن زیتون رو اضافه کنین و ورز بدین ،نیاز بود کمی دیگه آرد اضافه کنین اگه دیدین بیش از حد چسبندس،ولی اصلا زیاد نه، تا نونتون سفت نشه، ورز بدین چسبندگیش درست میشه،اونقدر ورز بدین که خمیر کشسان شه و نرم.خیلی مهمه که خوب و کافی ورز بدین.
داخل کاسه بزارین روش سلفون بکشین یا دستمال نم بزارین و ۱-۱ ونیم ساعت استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه ،سپس خمیر رو هواگیری کنین و به دو قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو به مستطیل ۵۰ در ۲۵ سانتیمتری باز کنین ،سپس روی هر دو تا مستطیل، کره بمالین و سیر له شده رو پخش کنین و بعد سبزیجات و بعد پنیر.حالا مستطیل هارو به نوارهای به اندازه قالبتون ببرین و بعد این نوارهارو به مربع های به ارتفاع قالبتون ببرین.البته کمتر چون قراره پف کنن.
حالا مربع هارو روی هم قرار بدین و داخل قالب لوف که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بچینین، سپس روشو بپوشونین و ۳۰ دقیقه استراحت بدین .در این مرحله میتونین خمیر رو فریزر بزارین برای بعدها.
فر رو در دمای ۱۹۰ درجه بزارین و ۵۵ دقیقه بپزین تا سرخ شن.
از فر دربیارین و ۱۰ دقیقه استراحت بدین بعد از قالب دربیارین .
🍲 @bebinobepaz
طرز تهيه:
داخل به ها را بعد از شستن خالى كرده طوريكه به كف و ديواره به آسيب نرسد و سطح داخلى و بيرونى آنها را به كمى آب ليموترش تازه آغشته كنيد و كنار بگذاريد.
چند عدد آلو بخارا را در كمى آب خيس كنيد.
پياز خرد شده را كمى تفت دهيد .
گوشت چرخ كرده ،ادويه هاى دلخواه ، نمك و فلفل و كمى رب يا پورهء گوجه فرنگى به پياز افزوده و خوب مخلوط و تفت دهيد.
به ازاى هر ٢٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ١ ق غ سرپُر برنج ( خشك و پخته نشده) و ١/٢ ق غ زرشك به مخلوط گوشت و پياز اضافه كرده و با مقدار كمى آب بپزيد تا سس غليظ و مايه كاملا پخته شود.
اكنون مقدارى دلخواه خلال پسته و بادام به مايه دلمه بيفزاييد.
داخل دلمه ها را از مواد گوشتى پُر كنيد .
در قابلمه مناسبى مخلوط آب و زعفران و كمى كره ، آب ليموترش و خيلى كم رب گوجه فرنگى و نمك ريخته روى حرارت گذاشته و اجازه دهيد به جوش آيد ( ميتوانيد براى لعاب دار شدن چند عدد از دانه هاى به را نيز بيفزاييد).
سپس به ها را داخل قابلمه چيده و آلوها را نيز به همراه كمى زرشك اضافه كنيد و با حرارت ملايم بپزيد.
🍲 @bebinobepaz
جزريه خانگي
مواد لازم
۶/۷عدد هویج
۱لیوان شکر
۱ق مربا خوری دارچین
۱ق غذاخوری روغن زیتون
۱فتنجان بزرگ گردو
نصف بسته بیسکوییت پتی بور
فندق، پودر نارگیل، پودر پسته و هر چیزی که دوست دارید برای کاور کردن
طرز تهیه:
هویج هارا پوست بگیرید و رنده کنید و با یک ق روغن زیتون تفت دهید و شکر را اضافه کنید.
در انتها دارچین را اضافه کنید و تا زمانی که اب هویج ها باقی نماند بپزید.
وقتی ولرم شد گردو ی خرد شده و پتی بور خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
بیسکوییت را ارام ارام اضافه کنید تا زمانی که با دستتون بتونید شکل بدید. اندازه ی گردو گرد کنید و داخل پودر نارگیل یا پودر پسته یا فندق بغلطانید.
🍲 @bebinobepaz
#کوکی_نان_لاهیجانی
برای خمیر این نان خوشمزه
یک عدد سفیده تخم مرغ
یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم
شیر گرم یک پیمانه
خمیر مایه یک ق غذا خوری
شکر یک ق
نمک یک ق
من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه
آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه
یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم
بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید
نوش جانتون😍 . . .
🍲 @bebinobepaz
ماکارون شیرینی خیلی حساسیه و بهتره همه مواد دقیق وزن بشه حتی سفیده تخم مرغ
.
سفیده ها را در یک ظرف در دار چندین ساعت بیرون یخچال بزارین حدود هفت هشت ساعت
مواد لازم برای ماکارون:سفیده تخم مرغ:140گرم
پودر بادام:115 گرم
شکر دانه ریز:90گرم
پودر قند:230گرم
وانیل مایع:1ق چ👈وانیل پودری:1/4ق چ
نمک:یک پنس
در ابتدا پودر قند و پودر بادام را در غذاساز ریخته تا کاملا پودر و نرم بشه و بعد الک میکنیم و کنار میزاریم .
سفیده تخم مرغ را با نمک با همزن میزنیم تا کف کنه و سفید رنگ بشه بعد در حین هم زدن سفیده کم کم شکر را در چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم یه چیزی حدود پنج دقیقه باید با دور تند همزن بزنیم تا سفیده براق بشه و شبیه قله مانند باشه اون موقع وانیل را اضافه میکنیم باز کمی میزنیم بعد هم زن را کنار گذاشته و مواد خشک را در سه چهار مرحله به سفیده اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم این قسمت خیلی مهمه که با هم زدن غیر اصولی پف سفیده نخوابه هر از گاهی یه فشار با لیسک به مواد میدیم تا هوای اضافی خارج بشه بعد مواد را در هر چند قسمت که خواستین رنگین کنین در کاسه های کوچک میریزیم من چهار قسمت کردم و از رنگ دلخواه چند قطره روی مواد میریزیم و خیلی آروم و دورانی مواد را مخلوط میکنیم تا کل مواد رنگی بشه دقت کنین خیلی آروم که پف سفیده نخوابه
بعد از مواد در چند قیف ریخته و روی صفحه یا کاغذ روغنی از مواد میریزیم دقت کنید که مواد روی صفحه کمی پخش میشه پس خیلی قیف را فشار ندین
چند ضربه محکم سینی را روی میز کار زده تا ماکارونها یکدست وهوادهی بشه بعد به ماکارونها یه بیست دقیقه تا نیم ساعت استراحت میدیم و بعد با انگشت تست کنین روی ماکارونها باید خودش را گرفته و چیزی بدست نچسبد بعد سینی ماکارونها را در فر از قبل گرم شده با دمای150درجه قرار میدهیم به مدت یه ربع بیست دقیقه و بعد از سرد شدن از صفحه جدا میکنیم و فلینگ دلخواه را بین دوماکارون میزاریم .
شما میتونین از کرم کره ای،کرم پنیری،کرم فیل،یا گاناش در بین ماکارون استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
💚كيك حلوا پسته💚
مواد لازم:
آرد سفيد(من خودم ارد سنگك زدم)يك ليوان، پودر پسته سه چهارم ليوان(حدود دو قاشق غذاخوري هم كافيه)،پودر قند سه چهارم ليوان، گلاب سه چهارم ليوان(حتما پودر قند باشه يا اگه نداشتيد حتما شكر رو پودر كنيد)، پودر هل دو قاشق چايخوري، كره نصف ليوان، روغن مايع يك سوم ليوان.
.
🌿طرز تهيه حلوای پسته :
ابتدا آرد را در تابه اى ريخته و با حرارت ملايم تفت ميديم تا بوى خامى آرد گرفته بشه ولى رنگ آن تغييرى نكنه (حدود ٥-٦دقيقه). كره اب شده و روغن رو هم به آرد اضافه كرده و هم ميزنيم تا كاملا روغن ب خورد آرد رفته و يكم تفت بخوره، حالا تأبه رو از رو شعله بر ميداريم و پودر پسته و پودر قند و پودر هل رو اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا كاملا يكنواخت بشه و در اخر گلاب رو ميريزيم و تأبه رو روي شعله كم قرار ميديم و انقدر هم ميزنيم كه ب سفتي مورد نظرمون ك حالت خميري داره برسه.
.
.
. 👈طرز تهيه شيره روي كيك: آب و کمی گلاب مجموعا ١پیمانه، شکر ١پیمانه، زعفرون و وانیل بمقدار دلخواه⬅️همه رو مخلوط ميكنيم و رو شعله گاز بكي دو جوش بزنه تا كامل شكر حل بشه.
👈🏻ميذاريم كيك سرد بشه،شيره رو ميزنيم و بعد حلوا رو تا گرمه روش ميريزيم ك حالتشو بگيره و بعد حتماااا كيك و حلوا رو در يخچال قرار ميزيم بعد از سرد شدن حدود دو سه ساعت برش ميديم .
👈بسته به ذايقتون(كم شيرين يا پر شيرين)ميتونين مقدار شكر رو در حلوا و كيك كم كنيد👌
.
.👈🏻من اينجا از قالب تارت استفاده كردم برا كيك،اما از قالبهاي ديگه هم ميشه استفاده كرد👌🏻
. ⚫️نكات:
👌🏻بهتر است براى تهيه پودر پسته از خلال پسته استفاده كنيد چون رنگ سبز تر و بهترى دارد. 👌🏻اگر بخوايم رنگش سبز تر بشه از چند قطره رنگ سبز خوراكي داخل گلاب استفاده ميكنيم. .
🍲 @bebinobepaz
مینی تارت کیک شکلاتی
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم فرق نمیکند)
2.5 استکان آرد (حدود 180_150 گرم با کنترل بریزید قوام مایه کیک نه خیلی غلیظ باشد و نه خیلی رقیق باشد)
برای سس شکلاتی:
200 میلی خامه صبحانه
200 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی تا وقتی که رنگش تغییر کند هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. آرد ، بکینگ پودر ، نشاسته وپودر کاکائو را (ابتدا الک کنید) اضافه کنید و هم بزنید. قالبهای تارت را چرب کنید و تا نصف قالبها را با مایه کیک پر کنید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20_15 دقیقه بپزید.
برای سس خامه را داخل قابلمه ای بریزید و بدون اینکه بجوشد گرم کنید سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات را به خامه اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. کیک های پخته شده را از فر بیرون آورید و بلافاصله برگردانید و دستمال نمدار بندازید و صبر کنید سرد شود. وقتی گرمای اولیه را از دست دادند از قالب بیرون آورید و قسمتهای تو خالی کیک را با سس شکلاتی پر کنید و 2_1 ساعت در یخچال بذارید. میتوانید به شکل دلخواه سرو کنید. با این مقدار مواد 12 عدد مینی تارت میشود میتوانید داخل قالب تارت بزرگ بریزید.
🍲 @bebinobepaz