سالاد گل کلم و لبو🌳🌳🌳🌳🌶🌶🌶🌶🍜🍜🍜🍜🍋🍋🍋🍋🍾🍾🍾مواد لازم:
بروکلی ۰/۵ کیلو
گل کلم۰/۵ کیلو
لبوی پخته ۱عدد
پیاز قرمز خرد شده ۱عدد
هویج پخته خرد شده ۱عدد
فلفل قرمز خرد شده ۱عدد
خیار شور خرد شده ۴عدد
نمک وفلفل و آبلیمو ترش وسس انار وروغن زیتون
برو کلی را در آب جوش ریخته و چند دقیق بجوشانید .بعد بلافاصله در آب یخ بیندازید تارنگ برو کلی سبز شود.این روش را بلانچ دادن میگویند .ودر مورد سبزیجاتی که میخواهیم رنگشان حفظ شود استفاده میکنیم.گل کلم را هم چند دقیقه بجوشانید تا حدی که نیم پز شود.
@bebinobepaz
مقدار این مواد زیاده و کوکی زیاد بهتون میده اگه کمتر دوست دارین همه مواد رو نصف کنین و نصف دستور درست کنین
کره به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
پودر شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان شکر ۲۳۰ گرم)
روغن مایع ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان)
بکینگ مودر یک قاشق چ
وانیل مقداری
آرد به میزانی که خمیری درست بشه که به دست نچسبه حدودا بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم (یک لیوان آرد ۱۵۰ گرم حدودا ۴ تا ۴/۵ لیوان )
طرز تهیه :
اول تو ظرفی تخم مرغ و کره و وانیل رو مخلوط کنین بعد روغن و پودر شکر الک شده رو اضافه کنین و دوباره مخلوط کنین.
ارد و بکینگ پودر و مخلوط کنین و چند بار الک کنین بعد کم کم به مواد شیرینی اضافه کنین با دست هم بزنین تا خمیری نرمی به دست بیاد(مقدار دقیق ارد مشخص نیست همین که یه خمیر نرم به دست بیاد و به دستتون نچسبه کافیه و ارد بیشتر نریزین).
خمیرو تو یه پلاستیک بزارین و نیم ساعت تا یک ساعت تو یخچال استراحت بدین.
بعد این مدت مقداری از خمیر جدا کنین
کف کار یه پلاستیک بزارین یه قسمت از خمیرو بزارین روش یه پلاستیک دیگه بزارین و اروم با وردنه باز کنین ارتفاعش یک سانت یا کمی کمتر باشه کافیه.
قالب مورد نظر رو بزنین و اروم پلاستیک رو بلند کنین و خمیر ی که قالب زدین بیاد کف دستتون و بهد اروم بزارین تو سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتین.
بزارین تو فر با دمای ۱۶۰ به مدت یک ربع (زمانش برای فرهای مختلف فرق دلره حواستون باشه نسوزه کمی زیرش طلایی بشه کافیه)
آیسینگ
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم
وانیل مقداری
پودر تار تار یک هشتم قاشق چ (اجباری نیست)
اول سفیده و وانیل و پودر تار تار خوب مخلوط کنین که کاملا پفکی بشه وقتی ظرف برعکس میکنین نریزه
پودر قند رو اروم روی مواد طی چند مرحله الک کنین و با همزن بزنین
در اخر مواد به چند قسمت تقسیم کنین و به هر قسمت مقداری رنگ خوراکی مورد نظر رو بزنین و داخل قیف بریزین
و طرح دلخواه روی کوکی بزنین
🍲 @bebinobepaz
#ژله_رولی_هندوانه_ای
#ایده_جذاب_یلدایی
✅ژله قرمز(انار یا توت فرنگی) : 1بسته
ژله سبز(کیوی یا موهیتو): 1بسته
ژله آلوورا :1بسته
بستنی وانیلی:1لیوان
✅ابتدا هربسته ژله را به صورت جداگانه در بایک لیوان آب جوش حل میکنیم.به روش بنماری که تمام ذرات ژله حل شود و می گذاریم کنار تا خنک شود.
✅حالا به هرکدوم از ژله ها دوقاشق غذاخوری بستنی وانیلی اضافه میکنیم وهم می زنیم تا کاملا حل شود.
یک سینی مستطیلی شکل وتخت ۲۰در۳۰میکنیم وروی آن سلفون می کشیم.
✅اول ژله قرمز را میریزیم و توسط یک دستمال یا وسیله ای سینی را کجنگه میداریم و همانطور که کمی کجی سینی کم می کنیم ژله دوم سفید می ریزیم در آخر سینی آهسته صاف می کنیم ژله سوم سبز رنگ می ریزیم. سینه آهسته در یخچال قرار میدیم.
🔺نکته اگه می خوایددرحین کار رنگ ها باهم ترکیب نشند می تونید سینی در یخچال گذاشته کمی کج باشه رنگ ژله ها به ترتیب از قرمز سفید و سبز بریزید داخلش سینی صاف کنید .
✅بسته به درجه یخچال ها زمانش متفاوته حدودا ۴۵دقیقه زمان لازمه تا ژله ها کمی ببیندند .
✅گاهی زمان کمتر مثلا ۳۰دقیقه که گذشت آهسته انگشت روی ژله بزنید اگه نرم و چسبناک شده بود پس آماده رول شدند هستند.
✅بعد ژله ها را بیرون آورده و از طول به صورت نوارهای یک سانتی یک خط دالبری~~~ یک خط صاف برش بزنید
که رول ها مدل گل رز بشند.
🔺نکته اگه صاف برش بزنید رول ساده میشه. ✅بعد از قسمت قرمز شروع به رول کردن میکنیم.
#ژله_رولی #رز_هندوانه_ای شماآماده اس.
🔺نکته سه بسته ژله برای یک سینی زیاداست بنابراین می تونید آن ها داخل دوتا سینی پهن کنید .
🍲 @bebinobepaz
الهی که همیشه لباتون بخنده😊
بایه پست خوشمزه ومناسب فصل
بادمجون وگوجه شکم پر 😋
خیلی ام راحته وهمتون ماشالله کدبانو هستین میتونین درست کنین 😊
ولی خب گفتم دستورشو بذارم براتون شاید بکارتون بیاد🤩
بادمجون ۳ کیلو
گوجه ۲کیلو
هویج ۱ کیلو
سیر ۲۰۰گرم
فلفل ۲۵۰ گرم
سرکه ۲/۵کیلو
نمک وزردچوبه ،نعنا هم به مقدار لازم
بادمجونا روباچاقو یه برش کوچیک زدم وسطش گذاشتم ابپز شد ،۱۵ دقیقه که گذشت ریختم توابکش گذاشتم آبشون کامل رفت وخشک شدن
گوجه هاروهم توشون روباقاشق چایی خوری خالی کردم
چیدم توسینی 😊
فلفل وسیر رو هم باخوردکن ریز ریز کردم
هویج روهم رنده کردم
بعد همه موادروباهم قاطی کردم نعنا ونمک وزردچوبه هم بهش زدم ،بعدم موادرو داخلشون پرکردم وچیدم توظرف
درآخر هم سرکه رواضافه کردم بهش
ظرف ۳الی ۵ روز هم میرسه میتونین نوش جان کنین 😋😋
🍲 @bebinobepaz
وافل شیرعسلی👌🥫🍶
🌿مواد لازم برای 25 عدد لوله:
3 عدد تخم مرغ ا
180 گرم شکر
180 گرم کره
180 گرم آرد
1/2 قاشق چایخوری نمک
🌿برای فیلینگ:👇
100 گرم کره نرم
1 قوطی شیرعسلی
⠀
🌿طرز تهیه:👇
▪️تخم مرغ ها را با شکر و نمک مخلوط کنید، چند دقیقه با همزن مخلوط کنید.
▪️گرم ذوب شده(نه داغ) پخش کنید و با همزن بزنید تا شکر حل شود.
▪️آرد را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. خمیر مانند خامه ترش غلیظ خواهد بود.
▪️دستگاه وافل را 10-7 دقیقه گرم کنید و با یک قطره روغن چرب کنید.
▪️۱ وافل = ۱/۲ قاشق غذاخوری خمیر
سرخ کنید تا تمام شود.
▪️با احتیاط وافل را با لیسک سیلیکونی از روی دستگاه جدا کردم و روی تخته چوبی گذاشتم و بلافاصله داخل این ماسوره فویلی پیچیدم.
▪️برای فیلینگ، کره نرم و شیرعسلی رو روی حرارت هم زدم تا یکدست بشه.
🍲 @bebinobepaz
کوفته با سس انار مراکشی
غذاهای مراکشی معمولا با گوشت گوسفندی تهیه میشن، اما به دلخواه میتونین از مخلوط گوسفند و گوساله یا فقط گوساله هم استفاده کنید. حتی میتونین مرغ چرخکرده رو جایگزین کنین.
گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری، گشنیز و نعناع خرد شده مجموعا ۱ پیمانه
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
پودرر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سوخاری ۱/۴ تا ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای سس انار:
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد کوچک
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
رب انار ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
عسل یا شکر ۱ قاشق سوپخوری(به دلخواه)
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز رنده شده را خوب فشار دهید تا آب آن گرفته شود و با گوشت چرخکرده، سیر ، سبزیجات خرد شده و ادویهجات به خوبی ورز دهید تا گوشت چسبندگی پیدا کند. سپس تخم مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه و مجددا ورز دهید تا مخلوط شوند. در صورتی که مواد شل بود مقداری پودر سوخاری به مخلوط گوشت اضافه کنید و مجددا ورز دهید تا گوشت فرم خود را حفظ کند و سپس گلولههایی به اندازه گردو از مخلوط گوشت درست کنید و در ظرف بچینید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود، زردچوبه را اضافه و کمی دیگر تفت دهید. رب انار و یک و نیم لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی بجوشد. مقدار شیرینی و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
در تابه دیگری کوفتهها با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند سپس به تابه سس اضافه کنید و خوب درون سس بغلتانید و اجازه دهید سس غلیظ شده و جا بیفتد.
برای تزیین میتوانید از دانههای انار و برگهای سبزیجات استفاده کنید.
این غذا را میتوانید در کنار برنج یا نان یا به تنهایی در کنار سالاد سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz