کوفته بلغور از انواع غذا با بلغور گندم چگونه تهیه میشود؟😍😋
🔸مواد لازم
▫️عدس یک پیمانه
▫️بلغور گندم یک پیمانه
▫️پیاز یک عدد
▫️آب سه پیمانه
▫️روعن به مقدار لازم
▫️زیره سیز نصف قاشق چای خوری
▫️جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل، پودر موسیر به مقدار لازم
🍘طرز تهیه : عدس را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت قرار دهید.بلغور گندم را که چند ساعت در آب خیساندهاید به عدس نیمپز شده اضافه کنید تا با یکدیگر به طور کامل بپزند و آب آن تمام شود.پیاز را خرد کرده و در تابهای دیگر سرخ کنید. سپس زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر خود را پس دهد.پیاز داغ و زیره را به مخلوط عدس و بلغور اضافه کنید.سپس نمک، فلفل، جعفری خرد شده، پودر موسیر و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و مواد را با یکدیگر ورز بدهید.با استفاده از دستان خود مواد را به صورت کوفته قلقلی در آورید و سرخ کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
مرغ با رویه نارگیلی چگونه تهیه میشود؟😍😋
🥪مواد لازم
پودر نارگیل 75 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
تخم زیره 1/2 قاشق چایخوری
تخم رازیانه 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
دانه فلفل 4 عدد
پیاز 2 عدد خردشده
مرغ 8 تکه
🧆🧆🍗🍗
. پودر نارگیل را در کاسه ریخته و 5 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید تا خیس بخورد.
2. یک قاشق از روغن را در تابه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، تخم رازیانه، زیره، گشنیز و دانه فلفل را افزوده و برای 3 تا 4 دقیقه تفت دهید.
3. پیاز خردشده را افزوده و برای 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود.
4. پودر نارگیل و نمک را اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا وقتی مواد حالت چسبندگی پیدا کنند، در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید. سپس مواد را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و برای 30 ثانیه بزنید.
5. تابه جداگانه مابقی روغن را ریخته و تکههای مرغ را برای 10 دقیقه تفت دهید، سپس مخلوط نارگیل را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر با شعله کم اجازه پخت دهید تا مرغها قهوهای شوند. سپس در ظرف دلخواه چیده، با برشهایی از لیمو تزئین کرده و همراه با برنج سرو کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
خوراک کدو سبز و قارچ رژیمی چگونه تهیه میشود؟😍😋
▫️با ترکیب کدو سبز با سایر سبزیجات میتوانید حتی یک غذای رژیمی و سالم درست کنید.
🍥مواد لازم
▫️قارچ 2 پیمانه
▫️پیاز 1 عدد
▫️کدو سبز 2 عدد
▫️هویج 2 عدد
▫️روغن زیتون به میزان لازم
▫️آبغوره 3 قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🍥دستور تهیه:
کدو سبز، قارچ، هویج و پیاز را به صورت حلقهای خرد کنید و به صورت لایه لایه در ظرف پیرکسی که به حرارت مقاوم باشد، بچینید.بین لایهها کمی نمک، فلفل، آبغوره و روغن زیتون بریزید.فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف حاوی سبزیجات را در فر قرار دهید.حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه کاهو پلو چگونه است؟😍😋
🔻مواد لازم :
▫️برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه
▫️تکه های مرغ به تعداد نفرات
▫️گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
▫️کاهو خرد شده یک کیلوگرم
▫️روغن نصف پیمانه
▫️زعفران آب کرده به میزان لازم
🥬نحوه پخت:قابلمه نچسبی را انتخاب کنید و با کمی روغن چرب کرده، تکه های مرغ را در آن می چینیم و مابین آن ها گوجه فرنگی های خرد شده را می گذاریم. مقداری برنج روی مرغ ها ریخته و کمی زغفران زده و کاهو را روی آن می گذاریم همین طور چند لایه از این مواد را روی هم قرار می دهیم تا مواد تمام شود.بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد. در آخر کمی روغن بر روی برنج ها می ریزیم.پس از پخت کامل برنج را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و دور آن را با کاهو، اسفناج یا کرفس خرد شده تزیین می کنیم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
برای از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون چیکار کنیم؟😍😎
🔸قرار دادن پیاز، کرفس، هویج و فلفل دلمهای نگینی خرد شده در لابهلای تکههای مرغ و بوقلمون در حین پخت، به از بین بردن بوی زهم آن کمک میکند.
🔸پاشیدن پودر پاپریکا بر روی تکههای مرغ و بوقلمون، علاوه بر اینکه باعث خوشرنگ شدن آن میشود به از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون نیز کمک میکند.
🔸افزودن چاشنیهایی مانند آبلیمو یا سرکه در انتهای پخت، باعث از بین رفتن بوی زهم مرغ و بوقلمون میشود.
🔸افزودن مقداری زعفران آب کرده، هم باعث خوشرنگ شدن غذا میشود و هم بوی زهم مرغ و بوقلمون را از بین میبرد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
🫕🧅خورش جوجه و غوره و بادمجان
🥢مواد لازم
بادمجان شش عدد
مرغ یا جوجه 800 گرمی یک عدد
غوره دو خوشه
گوجه فرنگی پنج عدد
پیاز متوسط یک عدد
نمک و ادویه به ميزان لازم
🧂🧂
1. پوست بادمجانها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید.
2. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجهفرنگی خردشده، زردچوبه، کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید. گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد.
3. حال بادمجانها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد.
4. همواره پیش از کشیدن(سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجانها خوب پخته باشند. این خورش را میتوانید با چلو یا نان همراه کنید.😋
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از ✔ ترفند | Tarfand
میدونستی بیشتر مشکلات پوستی بخاطر شستشو نادرست پوست؟
📌 بهترین شوینده برای پوست ما ایرانی ها، شوینده های طبیعی با درجه پاک کنندگی ۷ تا ۱۵ است ولی...
📌 اکثر شوینده های بازار از مواد شیمیایی با درجه پاک کنندگی ۱۸ تا ۲۲ ساخته شدن
برای همین هرچی کرم و لوسیون میزنی باز حال پوستت بده🙎🏻♀️
🧼 در اینجا بهت کمک میکنیم تا براساس نوع پوست و سنت، شوینده مناسب را انتخاب کنی
📍تازه بهت یاد میدیم توی خونه بتونی برای خودت ماسک مناسب بسازی
https://eitaa.com/joinchat/2250375386C50526d14d3
میگو با کلم بروکلی چگونه تهیه میشود؟😍😋
🔹مواد لازم :
▫️دو عدد تخم مرغ بزرگ
▫️یک عدد کلم بروکلی بزرگ
▫️یک عدد میگوی بزرگ و بریده شده به قسمت های مساوی
▫️یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده
▫️یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده
▫️چهار حبه سیر
▫️نصف قاشق چایی خوری نمک و فلفل
▫️مقداری سرکه
▫️مقداری روغن زیتون
🥦🍤مراحل تهیه :ابتدا یک ماهیتابه بزرگ بردارید و دو قاشق غذا خوری روغن داخل آن بریزید و بگذارید با حرارت زیاد داغ شود. سپس، تخم مرغ ها را عسلی کرده و در گوشه ای بگذارید تا خنک شوند.پس از آن، با همان روغنی که داخل ماهیتابه باقی مانده، گل کلم ها را به آن اضافه کرده و بگذارید به مدت 3 تا 4 دقیه پخته شوند و سپس فلفل قرمز، فلفل دلمه ای سیر، نمک، فلفل، روغن زیتون و کمی سرکه را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا تمام مواد پخته و با یکدیگر ترکیب شوند.درهمین میان، در ماهیتابه ای جداگانه میگو ها را بریزید و آن را هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. در مرحله آخر، میگو ها را به ظرف گل کلم و فلفل قرمز اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند و سپس آنرا نوش جان کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخبار فوری ایران و جهان 😱🚨😱
از خبرا بی خبری؟💢
اخبار دست اول رو از ما بخواید 📣
از آغاز اغتشاشات تا راهپیمایی های ایران
از حملات تا ویدیوی نظامیان و بسیجیان
با ما بروز باشید❕❗️ #اخبار_اغتشاشگران 👨🏻🎤 #زن_عفت_افتخار 🧕🏻 #مرد_غیرت_اقتدار 👨🏻💼 جدیدترین و مهم_ترین اخبار و تصاویر 🎤 °• زمینه سازان ظهور •° 🖇 https://eitaa.com/joinchat/724893907Cfcf66f0933 🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵
هدایت شده از ✔ ترفند | Tarfand
متاسفانه خبری تلخی به دستمون رسیده که .... 😞
خبرای جدید رو ندیدی؟ ✨💥
کانال ما همه ی اخبار رو داره ✅
بیا ببین چه اتفاقایی افتاده 😱
#اخبار 🎤
#ایران 🇮🇷
#جهان 🌎
به ما بپیوندید تا از خبرها جا نمونید 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/724893907Cfcf66f0933
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
مواد لازم برای تهیه سوتلاچ ساده کدامند؟😍😋
🍥مواد لازم :
1 استکان برنج
1 لیوان شکر
1 لیتر شیر
2 لیوان آب
1 قاشق سوپ خوری نشاسته
دارچین
🥣مراحل تهیه :برنج را بشویید و همراه آب داخل قابلمه بریزید و بپزید.وقتی برنج نرم شد، شیر، آرد برنج و نشاسته ی ذرت حل شده در کمی آب را به برنج اضافه کنید و مخلوط را مرتب هم بزنید.وقتی مواد غلیظ شد شکر را اضافه کنید. به تعداد افراد کاسه ی کوچک نسوز که قابلیت قرار دادن در فر را داشته باشد، انتخاب کنید. چند قاشق از مواد را کنار بگذارید و با زرده ی تخم مرغ مخلوط کنید.بقیه ی مواد را داخل کاسه ها تقسیم کنید و روی هر کاسه مقداری از مواد تخم مرغی بریزید و با پشت قاشق روی آنها را صاف کنید. فر را روشن کنید تا گرم شود و سپس کاسه ها را داخل فر بچینید.دمای فر برای پخت، ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد است تا روی آنها طلایی شود. بعد از این که کاسه ها را از فر درآوردید، اجازه دهید خنک شوند و بعد چند ساعت داخل یخچال نگه دارید. سپس دسر برای سرو آماده است.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از ✔ ترفند | Tarfand
#رایگان زبان یاد بگیر
آموزش زیباترین زبان دنیا و یکی از شش زبان رسمی سازمان ملل با جدیدترین متدهای روز آموزش مکالمه .
👨💻آموزش با فیلم و سریال و کارتون، #هنر ماست. 💯💯
سنگ مفت و گنجشک مفت👇
https://eitaa.com/joinchat/2035155023C7311b4d091
💯ارائه #هشت_اپلیکیشن فوق العاده کاربردی که هر زبان آموزی بهش نیاز داره .💯♨️
https://eitaa.com/joinchat/2035155023C7311b4d091
توی این کانال #صدها قسمت سریال و کارتون و فیلم جذاب را یکجا در اختیارت می زاریم.