eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
اسپرد باقلا یک غذای بدون گوشت عالی چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥬در مورد اسپرد در حقیقت یه جور سس غلیظه که میشه با نان ، چیپس یا تکه های سبزیجات خورد. 🥦مواد لازم : ۴۵۰ گرم باقالا پخته 2 بوته سیر!! کمی روغن زیتون 1 عدد پیاز متوسط 1/2 ق چ نمک 1/4 ق چ فلفل سیاه 1/4 ق چ پاپریکا 2-3 ق غ روغن زیتون 1 مشت شوید 🥗روش پخت: سر بوته های سیر رو ببرید طوری که پرهای سیر دیده شوند.روی سیرها کمی روغن زیتون ریخته و بوته های درسته رو داخل کاغذ آلومینیومی بپیچید و ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ فارنهایت بپزید.از فر درآورید و بگذارید تا خنک شود.حالا با فشار دادن ته بوته سیر می تونید پرهای پخته شده سیر رو از پوستشون خارج کنید.تمام مواد رو در مخلوط کن یا غذاساز خوب له می کنیم و با پاپریکا و شوید و کمی روغن زیتون تزیین می کنیم. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک توت و تمشک چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍇 🍇 🎥 ویدئوهای آشپزی حرفه ای فقط تو این کانال 👌💯 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
پاستیل خانگی چگونه تهیه میشود؟😋😍 🌿 مواد لازم برای تهیه پاستیل: 🔰شکر ۲ فنجان 🔰 آب یک فنجان 🔰آب میوه یا نوشابه ۱ فنجان 🔰پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری 🔰اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم 🌿 طرز تهیه پاستیل: پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید. 🍀 ژلاتین یک پروتئین خوراکی است که به طور عمده از فرآوری کلاژن که ساختمان اصلی تشکیل‌دهنده پوست، تاندون‌ها، استخوان و... مهره‌داران است به دست می‌آید. پوست و استخوان حیواناتی مثل گاو و یا ماهی را در آب جوشانده و به وسیله اسید، محلولی را از آن استخراج می‌کنند که این فرآیند چندین روز طول می‌کشد. سپس با فرآوری این محلول و خشک کردن آن ژلاتین حاصل می‌شود. باید گفت که ژلاتین ماده‌ای جامد، ترد و شفاف بوده و طیف رنگی آن از زرد کم‌رنگ تا سفید می‌باشد، بی‌مزه و بی‌بو است و دارای 90 - 84 درصد پروتئین، 2-1 درصد نمک‌های معدنی و 15-8 درصد آب بسته به منبع مورد استفاده آن می‌باشد. همچنین فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است. برای پوست، مو و ناخن و پاکسازی کبد بسیار مفید است. به علت دارا بودن پروتئین نقش به سزایی در رشد بافت عضلانی دارد.. 🌺 به خانم هایی که قصد حجم دهی باسن و سینه را دارند مصرف ژلاتین در شیر یا مصرف پاستیل خانگی را توصیه می کنیم. 🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرموز بستنی کافی شاپی چگونه تهیه میشود؟😋😍 آموزش شیرموز بستنی کافی شاپی ( کش دار و غلیظ ) 🔰 همراه با استاد 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
اردور بادمجان و سبزیجات (کاپوناتا) چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔹مواد لازم : ▫️بادمجان پوست گرفته و خرد شده 1 عدد ▫️پیاز درشت خرد شده 1 عدد ▫️سیر کوبیده 5-6 پر ▫️فلفل دلمه ای سبز و قرمز تخم گرفته و خرد شده هر کدام 1 عدد ▫️کرفس خرد شده 2-3 ساقه ▫️گوجه فرنگی خرد شده 5-6 عدد ▫️زیتون سبز هسته گرفته 1 پیمانه ▫️ریحان، جعفری و ترخون ساطوری هرکدام 1 قاشق غذاخوری ▫️پودر آویشن کمی ▫️روغن زیتون 4-5 قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🍆دستور تهیه: بادمجان را ۱۲-۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.سپس بادمجان را برداشته و در همان روغن پیاز، فلفل، کرفس و سیر را ۱۲-۱۰ دقیقه تفت دهید.بادمجان را به قابلمه برگردانید؛ گوجه فرنگی، زیتون و سبزی‌ها را را اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.حرارت را کم کرده، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۴۵-۴۰ دقیقه بپزد. در این فاصله اگر لازم بود کمی آب جوش اضافه کنید.پس از اینکه مواد کاملا پخت و آب آن کاملا خورد رفت، آن را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در ظرف سرو بکشید و روی میز اردور قرار دهید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه سس دلمه سرکه ای چگونه است؟😋🤩 ❇️مواد لازم : ▫️سرکه: یک فنجان ▫️آب: یک فنجان ▫️شکر: 2 قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل: به میزان لازم ❇️روش تهیه : برای طرز تهیه سس دلمه ابتدا سرکه، آب و شکر را با هم ترکیب کنید و آن را روی شعله گذاشته و اجازه دهید تا به خوبی شکر روی حرارت حل شودآنگاه نمک و فلفل را به موادتان اضافه کنید.این سس خوشمزه سرکه ای را می توانید در اواسط درست کردن دلمه به کار ببریددر صورت تمایل اگر سس دلمه را ترش تر دوست دارید می توانید سرکه را بیشتر بریزید و اگر شیرین تر شکر آن را زیاد کنید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
نکات پیتزای خوشمزه کدامند؟😋😍 🍟اگر می‌خواهید قارچ یکی از ترکیبات پیتزایتان باشد، آن را خام روی خمیر نگذارید؛ چون در حال پخت آب می‌اندازد و پیتزای شما را بد طعم می‌کند. برای جلوگیری از این کار مقدار بسیار بسیار کمی از کره را کف تابه خود پخش کنید و وقتی داغ شد قارچ‌ها را با دمای بالا تفت دهید تا آب آن گرفته شود. پیش از انجام این کار وقتی قارچ‌ها را خرد کردید مقداری لیمو ترش به آن اضافه کنید تا قارچ‌ها سیاه نشوند. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
اردور قارچ و کدو سبز چگونه تهیه میشود؟😋😍 🌯مواد لازم : قارچ درشت ۵ عدد کدو سبز متوسط ۲ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم 🌯طرز تهیه :کدو سبزها را پوست بکنید و به صورت طولی برش بزنید. سپس در مقداری روغن سرخ کنید ( میزان سرخ شدن کدو بسته به سلیقه شماست ).قارچ ها را بشویید و خشک کنید و برش بزنید. قارچ ها را در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شوند. سپس روی هر برش کدوی سرخ شده چند عدد قارچ قرار دهید.فلفل دلمه ای را خرد کنید و روی هر قارچ تکه ای فلفل قرار دهید و روی مواد پنیر رنده شده بپاشید.مواد را در ظرف پیرکس یا قالب فر بچینید و ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود. سپس اردور را سرو کنید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
کیک اسفنجی بادامی چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔶مواد لازم : ▫️آرد دو لیوان ونیم ▫️شیر ۱ لیوان ▫️شکر ۱ لیوان ▫️روغن مایع ۱ لیوان ▫️وانیل نصف قاشق چ خ ▫️نصف لیوان بادام پودر شده ▫️تخم مرغ ۴ عدد درشت 🥮طرز تهیه : برای تهیه کیک بادامی ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کیک شما ترد شود. فر را روشن کنید.سفیده را با همزن به خوبی بزنید تا ابری شده و از همزن نریزد. سپس زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر را با همزن مخلوط کنید تا کشدار و کرمی رنگ شود.سپس در حال هم زدن اول روغن بریزید و بعد شیر. آرد را با مواد مخلوط کنید. زیاد هم نزنید. درآخر سفیده ابری به صورت دورانی با مواد مخلوط شود. مواد کیک را در قالب بریزید.قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۶۰ برقی به مدت ۴۵ تا یک ساعت بگذارید بپزد. با خلال چک کنید که پخته یا نه ؟ با فرو کردن خلال نباید مواد به آن بچسبد. کیک را در صورت تمایل با گاناش یا پودر قند تزیین کنید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
نکات طلایی برای یک همبرگر جذاب‌تر کدامند؟😋🤩 🍳🥯برگرها را هم می‌توانیم در روغن سرخ کنیم هم می‌توانیم گریل کنیم. 🍳🥯برای جذاب‌تر شدن همبرگر می‌توانیم پیاز کاراملی درست کنیم. به این صورت که پیاز را خلالی خرد کنیم و با مقداری روغن بگذاریم با شعله ملایم سرخ شود. حتما در قابلمه را ببندید تا پیاز آب بیندازد. وقتی کمی طلایی شد مقداری شکر به آن اضافه می‌کنیم و در صورت نیاز یک حبه چاشنی گوشت هم به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه پیاز حالت کاراملی پیدا می‌کند. 🍳🥯در صورت دلخواه به هر دو طرف نان همبرگری، سس مورد علاقه‌تان را بزنید، برگر را روی نان قرار دهید، پیاز کاراملی را روی برگر بریزید و گوجه، خیارشور، کاهو و ... را روی آن قرار دهید. 🍳🥯می‌توانید موقع سرخ‌شدن برگرها روی آن پنیر مانند پنیر گودا ورقه‌ای هم بگذارید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
دیپ بیکن با سس رنچ چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔻مواد لازم : ▫️دویست گرم پنیر خامه ای ▫️سی گرم ترکیب سس رنچ و سس سالاد فصل معمولی ▫️دو پیمانه پنیر چدار رنده شده ▫️یک پیمانه خامه ترش ▫️نصف پیمانه بیکن بوقلمون خرد و تفت داده شده ▫️کمی پیازچه 🫕طرز تهیه :حالا یک کاسه ی بزرگ بر میداریم و پنیر خامه ای، خامه و ترکیب سس را داخل آن با همزن خوب هم میزنیم تا یک سس صاف و یک دست به دست آید.حالا پنیر چدار و بیکن ها را نیز به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.کمی پیازچه برای تزیین روی آن بریزید و با سبزیجات خلالی و یا انواع گوشت و ترتیلا و یا چیپس، نوش جان نمایید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz
کباب ترش چگونه تهیه میشود؟😋😍 کباب مرغ با سس سماق 🍣🍣 🫕🥫🫕 فیله ی مرغ را از استخوانهایش جدا کرده (من از نصف سینه مرغ و دوعدد ران مرغ استفاده کردم سینه مرغ به تنهایی کبابو خشک میکنه) و فیله مرغ را با دو عدد پیاز بزرگ چرخ کردم و نمک و زردچوبه زدم و حسابی ورز میدیم تا وقتی به سیخ زدیم وا نره و نیم ساعت میزاریم یخچال بمونه . در این فاصله نصف لیوان ترش سماق را توی نصف لیوان اب میریزیم تا خیس بشه. حالا میام کبابهامونو به اندازه یک توپ کوچیک برمیداریم و میزنیم به سیخ و با دست حالت میدیم و کمی پهنش میکنیم تا وقتی سرخ شد مغز پخت بشه. وقتی کبابهامون سرخ شدن و تموم شد سماق را توی ابکش میریزیم و ابشو جدا میکنیم واب سماقو توی ظرفی با نصف لیوان اب مرغ مخلوط میکنیم و توی همون ماهیتابه که کبابهامونو سرخ کردیم و روغن توش مونده میریزیم و کبابامونو میندازیم توی سس و شعله را زیاد میکنیم تا سس به خورد کبابها بره و غلیظ بشه. 🧂منطور از سماق همون دونه های درشته سماقه و پودرش مناسب نیست.🍭 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz