eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
133هزار دنبال‌کننده
34.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
14 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#آش_کلم_قمری یا #داش_کلم_آشی 🍲 @bebinobepaz
یا مواد لازم برای 10 نفر : کلم قمری 2 عدد پیاز 2 عدد بزرگ سیر 1 حبه لپه 1 پیمانه پلوپز بلغور 1 پیمانه پلوپز برنج 1 پیمانه پلوپز رب 2 تا 4 ق س سبزی خرد شده (جعفری و تره) 500 گرم آب یا آب قلم نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، رب کشک و نعناداغ و پیازداغ طرز تهیه : حبوبات را از قبل خیس کنید و چندبار آب آنرا عوض کنید. کلم ها را پوست بگیرید و حبه قندی خرد کنید. پیاز نگینی خرد شده و سیر رنده شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و زنجبیل را به همراه رب یک دقیقه در پیاز تفت دهید و سپس کلم ها را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. آب یا آب قلم اضافه کنید، لپه و بلغور و برنج را نیز به قابلمه اضافه کنید، به میزان لازم نمک ریخته و اجازه دهید همه مواد آش با هم بپزند. کلم و حبوبات که پخته شد، سبزی آش را اضافه کنید و زمان دهید تا سبزی با درب باز بپزد. آش را در کاسه ریخته و با نعناداغ و کشک و پیازداغ تزیین و سرو کنید. . . پ.ن: در صورت استفاده از آب میتوانید، یک عصاره گوشت یا مرغ به آب اضافه کنید که در این صورت در ریختن نمک دقت کنید چون عصاره ها نمک دارند. پ.ن: در حالت سنتی 1 کاسه گوجه پوره شده به این آش اضافه میکنند که رنگ آش را قرمز میکند و طعم مطلوبی به آش میدهد، من به جای گوجه، از مقدار بیشتری رب استفاده کردم. پ.ن: من از ترکیب بلغور جو و بلغور گندم در آش استفاده کردم. پ.ن: در این آش از سبزی محلی کرویز یا کرووز استفاده میشود. پ.ن: به عنوان چاشنی آش میتوانید آنرا همراه با آبغوره سرو کنید. پ.ن: این آش معمولا تند سرو میشود و میتوانید کنار آن فلفل سبز تند نیز سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
#مربای_نارنج_درسته🍊🍊🍊 🍲 @bebinobepaz
🍊🍊🍊 مواد لازم برای تهیه مواد داخلی نارنج هویج متوسط ۴عدد شکر یک ونیم لیوان یا پیمانه آب یک لیوان خلال پسته کمی جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری مواد لازم برای شهد مربا نارنج: نارنج ۸عدد کوچک شکر ۳لیوان آب دو لیوان جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری طرز تهیه: اول نارنجها رو شسته وبا رنده ریز قسمت نارنجی پوست رو رنده کنیدورنده شده پوست نارنج رو نگه دارید تا بهتون بگم باهاش چکار کنید. سر نارنج رو با چاقو جدا کنید ومواد داخل اون رو به کمک قاشق مرباخوری خارج کنید.حالا یه قابلمه آب رو بزارید جوش بیاد،نارنج ها رو داخل آب جوش بندازید تا حدودا ۲دقیقه بجوشه بعد داخل صافی بریزید وروشون آب سرد بگیرید .این کار رو انقدر ادامه بدید تا تلخی نارنجها گرفته بشه من ۸بار اینکارو کردم تا تلخی نارنجها گرفته شد شما باز هم مزه کنید که تلخ نباشه اگر بود بازم این پروسه رو تکرار کنید. در زمانی که دارید تلخی نارنجها رو میگیرید مواد داخلی نارنج رو درست کنید. پوست نارنج ها رو هم تلخی بگیرید ،یعنی بجوشونید وآب سرد روشون بگیرید واینکارو چندبار انجام بدید تا تلخی پوست نارنجها از بین بره. هویج ها رو رنده ریز کنید .شکر وآب رو روی حرارت بزارید به محض اینکه شکر در آب حل شدهویج های رنده شده رو داخلش بریزید به همراه پوست نارنج که تلخیشو گرفتید وبزارید بجوشه تا غلیظ بشه وقوام بیاددر آخر کمی بهش جوهر لیمو اضافه کنید ومقداری خلال پسته وکنار بزارید. تلخی نارنجهاتون رو کامل گرفتید.حالا داخل نارنجهاتون رو با مربای هویجی که درست کردید پر کنید ودرش رو بزارید. داخل یه قابلمه شکر وآب رو بریزید وبزارید تا به نقطه جوش برسه وبعدحرارت روکم کنید تا کمی قوام بیاد وبعد نارنجها رو داخل قابلمه بچینید ودر ظرف رو بزارید وحرارت رو کم کنید تا مربا جابیفته حدودا ۲ساعتی زمان میبره .نارنجها بعد پخت حسابی نارنجی وکمی بافت خارجیشون سفت میشه . در آخر زمان پخت مربا بهش جوهر لیمو اضافه کنید وبعد از ۵دقیقه از روی حرارت بردارید. 🍲 @bebinobepaz
تزئین کیک الویه سيب زميني پخته ۱ کیلو تخم مرغ پخته ۲ عدد سينه مرغ ١ عدد خيار شور خرد شده ۱ لیوان هويج خام رنده شده ١ عدد کوچک نخود فرنگي و ذرت ١ لیوان ليمو ترش تازه نمك ،فلفل سياه ،آویشن و مايونز ب ميزان لازم نان تست ساده ۵ عدد نان تست روگن ۳ عدد سيب زمینی‌ رو بعد از سرد شدن رنده و یا میکوبیم با بقیه مواد مخلوط میکنیم.برای این‌مدل تزیین باید الویه کم‌سس باشه. من‌همیشه مقداری سس کچاب هم داخل الویه میریزم من‌یک قالب گرد با قطر ۲۴ سانت انتخاب کردم و داخلشو نایلون پهن کردم و نون تست ساده و تست روگن ( نون قهوه اي رنگ) رو كناره هاشو بریدم و از وسط نصف کردم و یک درمیون به دیواره قالب تکیه دادم بعد الویه رو داخل قالب ریختم و خوب پهن کردم و چنبار به زمین کوبیدم تا مواد همه جای قالب یکسان پخش بشه و روی الویه رو با نان تست پوشوندم نايلون رو گره زدم و داخل یخچال گذاشتم چند ساعت بمونه بعد قالب رو برگردوندم و نایلون رو از دورش جدا کردم و دورش طلق پیچیدم و تزیین کردم .میتونید طلق هم‌نپیچید ولی اینجوری بیشتر ظاهرش حفظ میشه😉 (این مقدار مواد برای ۲ کیلو سالاد الویه هست. 🍲 @bebinobepaz
#روش_بن_ماری #نکات_پایه_قنادی 🍲 @bebinobepaz
❎طبخ بِن-ماری از واژه فرانسوی: Bain-marie میاد که به معنای حمام آب هستش _ ❎بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم و گرم یا ذوب کردن مواد روی بخار آب در حال جوش ❎این روش برای پخت خیلی از کیک ها و دسرها وبخصوص دسرهایی که تخم مرغ خام دارن مثل بستنی زمستونی و... خیلی کاربرد داره ❎بن ماری همچنین برای ذوب کردن شکلات تخته ای و آب کردن مخلوط آب و ژلاتین و تهیه ی پنیرپیتزا خیلی مهمه ❎برای ذوب کردن شکلات از ظرف دیواره بلند استفاده کنید تا بخار کتری با شکلات تماس پیدا نکنه چون شکلات سفت میشه و دیگه ذوب نمیشه ❎برای اجرای این روش، توی یه ظرف کوچکتر یا توی کتری آب بریزید و بذارید بجوشه وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید ( مثل عکس) و ظرف محتوی مواد رو روش بذارید باید دقت کنید که ته ظرف حاوی مواد اصلا نباید با آب در حال جوش تماس داشته باشه و باید حداقل 4 سانتی متر از ظرف فاصله داشته باشه ❎ظرف حاوی مواد بهتره از جنس پیرکس یا چینی باشه وپلاستیکی نباشه ❎وقتی مواد روی حرارت بن ماری هستن باید مدام هم زده بشن تا حرارت یکنواخت پخش بشه ❎کتری چون دهانه ش کوچیکه برای بن ماری کردنه مواد کم وظروف کوچیک مناسبه 🍲 @bebinobepaz
خورش باميه با قارچ قارچ ٣٥٠ گرم سس تمر هندي ١ ليوان باميه ٧٠٠ گرم گوشت خرد شده ٣٥٠ گرم پياز ٢ عدد رب گوجه ٣ ق غ ليمو عماني ٥ عدد زردچوبه ، نمك ، فلفل، زعفران به ميزان لازم روش تهيه سس تمر هندي : نصف بسته تمر هندي رو نيم ساعت در ١ ليوان آب جوش قرار بديد بعد از صافي رد كنيد روش تهيه خورش باميه: گوشت خورشي رو با پیاز سرخ می کنيم بعد زردچوبه، نمك وفلفل و رب گوجه نمك و كاري را اضافه می کنيم و تفت ميديم ، درآخر آب رو اضافه ميكنيم و اجازه می دهیم تا گوشت بپزه، وقتي گوشت پخت ، لیمو عمانی و قارچ هاي ورقه شده را اضافه می کنیم ، در اين فاصله هم باميه هارو با کمی روغن مایع تفت ميديم و به خورش اضافه می کنیم . در مرحله ای که بامیه ها را اضافه می کنیم اصلا نباید خورش را بهم بزنیم چون در این صورت بامیه ها له می شوند . وقتی چند جوش زد زعفران وسس تمر هندي رواضافه ميكنيم و اجازه ميديم خورش جا بيوفته😋 🍲 @bebinobepaz
کیک با کرم پاتیسر 🍲 @bebinobepaz
کیک با کرم پاتیسر مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بی بی آرد قنادب دو لیوان پودر کاکائو نصف لیوان بکینگ پودر سه قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری نیکافه یک قاشق پودرشکر یک و نیم لیوان تخم مرغ دو عدد شیر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل اب جوش نصف لیوان اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه بعد الک میکنیم وسط ظرف رو گود میکنیم و به ترتیب روغن شیر تخم مرغ رو اضافه ویک دقیقه با دور کند هم میزنیم بعد در حالی که هم میرنیم اب جوش رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه بعد تو قالب ناوردنی چرب شده میریزیم و تو فر از قبل داغ شده به مدت ۴۰تا۵۰دقیقه میزاریم این مقدار مواد کمی زیاد شد و مقداری از مواد هم تو سه تا ظرف کاپ کیک ریختم وقتی کیک پخت و خنک شد از قالب خارج میکنیم تا سرد شه کاملا بعد کرم رو درست میکنیم دوقاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت یک قاشق ارد رو روی یک ونیم لیوان شیر الک میکنیم مخلوط میکنیم تا کامل ارد حل بشه بعد دوعدد زرده تخم مرغ و کمی وانیل و یک لیوان شکر رو اضافه میکنیم من چون میخواستم قرمز بشه کمی رنگ قرمز فو اضافه کردم بعد کمی باهمزن میزنیم و میزاریم رو گاز تا به جوش بیاد وقتی جوشید شعله رو کم میکنیم تا غلیظ بشه و به غلظت فرنی برسه کمی سفت تر بعد خاموش میکنیم برای قالبی دراومدن کرم هم دوقاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو روی کمی اب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم و به کرم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ومیزاریم تا از داغی بیفته بعد صفحه تکسچررو داخل قالب ناودونی میزاریم و کمی از کرم میریزیم کف قالب میزاریم یخچال تا ببنده بعد کیک رو میزاریم داخل قالب و کناره های کیک رو کنار میکشیم و با قاشق چایخوری کناره ها رو خوب پر میکنیم با کرم همه جاش رو قاشق رو تا ته قالب فرو میکنیم و پر میکنیم بعد قالب رو که توسینی گذاشتیم داخل نایلون میزاریم تا روی کیک خشک نشه و تو یخچال میزاریم تا صبح بمونه بعد داخل ظرف برمیگردونیم و صفحه تکسچر رو اروم جدا میکنیم 🍲 @bebinobepaz
#استامبولی #دمی_گوجه دو عدد سیب زمینی بزرگ رو نگینی تفت دادم بهش کمی نمک و زردچوبه زدم وقتی طلایی شد جمعش کردم دوعدد پیاز متوسط نگینی خورد شده رو تو همین روغن سیب زمینی تفت دادم دو عدد گوجه رنده شده بهش اضافه کردم نمک و فلفل سیاه و دارچین و پودر زیره بهش اضافه کردم سیب زمینی رو یه مقدار برای تزیین روی برنج کنار گذاشتم بقیه رو به مخلوط اضافه کردم دو قاشق غذاخوری رب گوجه رو با موادمون تفت دادم و برنج خیس شده رو قاطی این مواد کردم کاملا زیر و رو کردم آب برنجم رو میزون کردم و برنج و دم گذاشتم. گوشت چرخ کرده رو هم با پیاز رنده شده اب گرفته شده نمک و فلفل و کمی آرد نخودچی و زردچوبه ورز دادم به صورت کوفته ریزه در آوردم وتو روغن کم تفتشون دادم.البته ما اکثر مواقع با تخم مرغ نیم رو نوش جان میکنیم😄😋 🍲 @bebinobepaz
#ایده زیبا ،ساده و هنرمندانه برای #تزیین دورچین بشقاب 🍲 @bebinobepaz