eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.5هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ببین و بپز( آشپزی)
peel.appdate-v43.E.apk
4.96M
با دانلود این اپ 👈👈 گوشی موبایل خود را به کنترل تلویزیون تبدیل کنید با قابلیت اتصال به تمامی تلویزیون ها و تجهیزات هوشمند 🖥📲
ژله رنگین کمان سوپرایز😋 از 4 رنگ ژله استفاده کردم هر کدوم رو با دو سوم لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد از سرد شدنش تقسیم بر 2 کردم و تو یک قسمت یک سوم لیوان اب سرد و تو یک قسمت یک سوم لیوان شیر اضافه کردم تو یک قالب مستطیل اول ژله شفاف ریختم بعد از اینکه خودشو گرفت ژله مخلوط شیر رو ریختم همینطور ادامه دادم تا رنگها کامل شد 2بسته ژله الوئه ورا رو تو ظرف ریختم 1و نیم لیوان اب جوش اضافه کردم بعد از سرد شدن یک و نیم لیوان شیر اضافه کردم قالبم رو چرب کردم 1 ساعت گزاشتم فریز بعد مقدار از مایع حلصر شده رو حدا کردم بهش رنگ خوراکی اضافه کردم تو حفره های ریختم وقتی خودشو کرفتم. مقداری از ژله الویه ورا رو تو قالب ریختم گزاستم خودشو گرفت ژله رنگین کمانمون که حاضر شد رو از قالب جدا میکنیم میزاریم وسط قالب رویه ژله الوئه ورا که خودشو گرفته ، بقیه ژله الوئه ورا مخلوط با شیر رو ریختم روش بعد هم تو ظرف برگردوندم 🍲 @bebinobepaz
#دسر_شکلاتی ‌ 🍴مواد لازم🍴 برای ۴ نفر ‌ شیر : ۱ لیتر تخم مرغ : ۱ عدد آرد : ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری شکر : ۷ قاشق غذاخوری شکلات تلخ : (۸۰ گرم) ۱ پاکت مارگارین (یا کره) : ۱ قاشق غذاخوری کیک و موز برای لایه وسط ‌ 👩🍳طرز تهیه👩🍳 تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد. مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیرد. بعد از اینکه جوشید مارگارین و شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کنار بذارید سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید من برای لایه وسط کیک و موز گذاشتم. روی سوپانگل را به دلخواه خودتان تزیین کنید. نوش جان کسانیکه درست میکنند و میخورند. ‌‌ 🍲 @bebinobepaz
ساندویچ مرغ و الویه هست. طرز تهیه .... یک عدد پیاز قرمز و دو تا حبه سیر ساطوری شده را با کمی روغن تفت دادم تا سبک شد.فلفل دلمه قرمز و قارچ اسلایسی را بهش اضافه کردم حرارت دادم تا آب قارچ کشیده بشه.سینه مرغ را که پخته و ریش ریش کرده بودم به مواد اضافه کردم.اندازه دو ق غ سس قرمز به مواد زدم و بعد از اون نمک و فلفل و آویشن و پاریکا زدم.روی نون های باگتم را به شکل یه بیضی برش زدم و با کمک ته یه استکان خمیر داخل نون ها را پرس کردم.کمی از مخلوط پنیر پیتزا و گودا ریختم از مواد روش ریختم و باز تکرار کرم تا نون ها پر شدن.داخل ظرف مورد نظر بچینید روش را فویل بکشید و بذارید داخل فر.فویل می کشیم تا نون ها خشک نشن.برای سی دقیقه داخل فر باشه.تا پنیرها آب بشه.اگر دوستداشتید که روی پنیر گریل بشه دور نون ها را فویل بپیچید.من روی پنیرم را گریل نکردم. 🍲 @bebinobepaz
#نان_سیب_زمینی یه میان وعده خوشمزه برا کوچولوها دوعدد سیب زمینی ابپز شده رو با چنگال له میکنیم و۲ق غ پودر نشاسته ذرت و۳ق غ ارد سوخاری و۱ق غ ارد معمولی یک عدد سفیده تخم مرغ نمک وادویه وزردچوبه واویشن وفلفل میزنیم وبا دست ورز میدیم اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه میکنیم اگه سفت بود زرده تخم مرغ رو میتونید اضافه کنید باید مثل خمیر باشه نرم ولی بدست زیاد نچسبه بعد مابین دوتا کیسه فریزر باز میکنیم وقالب میزنیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم (فقط دوستان سیب زمینی پخته رو اصلا چرخ یا میکس نکنید چون چسبناک میشه ووموقع سرخ کردن وا میره یا رنده درشت کنید یا با پشت چنگال له کنید) 🍲 @bebinobepaz
دسر فوق العاده خوشمزه 🍲 @bebinobepaz
براي اين دسر فوق العاده خوشمزه اول احتياج داريم به يك نان رولت شكلاتي بعد از درست كردن نان رولت اون رو به اندازه كف قالب كه من از قالب تك نفره استفاده كردم كاتر ميزنيم و كف قالب ميزاريم و كمي با دست فشرده ميكنيم. براي لايه رويي دو بسته پودر كرم كارامل را با چهار قاشق شير خشك كه من از نيدو استفاده كردم با دو پيمانه آب مخلوط ميكنيم و روي حرارت ملايم هم ميزنيم تا كمي غليظ بشه بعد در مخلوط كن ريخته و يه ق غ پودر قهوه و يك ق چ پودر كاكائو و تقريبا پانزده عدد بيسكوئيت پيتي پور و سه ق غ پر خامه صبحانه را اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا صاف و يكدست بشه بعد مايه را روي نان رولت ريخته و در يخچال ميزاريم تا خودش را بگيره بعد روي دسر را پودر كاكائو ميپاشيم يا به دلخواه تزئين ميكنيم. نكته:بجاي نان رولت ميتونين از هر كيك شكلاتي استفاده كنين كاتر بزنين يا اينكه پودر كنين و در كف قالب پرس كنيد. بجاي شير خشك ميتونين از شير پاستوريزه استفاده كنين ولي اون مقدار آب حذف ميشه دوستان عزيز قبل از هر چيز بگم كه اين رولت واقعا خوشمزست مخصوصا براي دوستداران شكلات درست كردنش هم كار خيلي سختي نيست كافيه نكته ها رو دقيق انجام بديد. 👈موادلازم براي رولت:1/2پيمانه آرد 1/4پيمانه پودر كاكائو بكينگ پودر:1ق چ نمك:1/2ق چ تخم مرغ:4عدد شكر:2/3پيمانه پودر قهوه :1/2ق چ روغن:2 ق سوپ خوري . مواد لازم براي كرم داخل رولت:150گرم شكلات شيري رنگ روشن خامه صبحانه يا ويب كريم:120گرم خامه فرم گرفته شيرين نشده:240گرم براي تزيين روي رولت: شكلات شيري و خامه از هر كدام30 گرم طرز تهيه :در ابتدا فر را يا درجه حرارت 180ميزاريم گرم بشه بعد كف يك سيني 30&40 را كاغذ روغني ميندازيم و كنار ميزاريم . مواد خشك را همه با هم مخلوط مي كنيم و الك ميكنيم و كنار ميزاريم. بعد تخم مرغها وشكر را با هم زن ميزنيم تا حجمش زياد و رنگش روشن بشهبعد روغن و پودر قهوه را اضافه مي كنيم و باز ميزنيم تا مواد مخلوط بشه و در آخر مواد خشك را اضافه مي كنيم و با دور كند همزن ميزنيم تا مواد يكدست بشه بعد مايع را در سيني ريخته و با يك پالت مواد را پخش مي كنيم و در فر قرار میدیم. 🍲 @bebinobepaz
خب این شارلوت الویه محبوب ما برعکس قیافه ی خفن و جذاب و اسم لاکچری که داره هییییچ کار سختی نداره، یعنی خیلی راحته اما متفاوت و شیک تره و برای مهمونیها جذابه 😉 چطوری درست کنیم؟؟ از قبل سالاد الویه طبق روش خودتون درست میکنین و میذارین یخچال سرد بشه و مزه ها به خورد هم برن. . بعد نون باگت تازه رو با چاقو از وسط باز میکنین و پهنش میکنید. خمیر داخلشو تا جایی که میشه و به نون آسیب نمیرسه جدا کنین و نون رو با وردنه صاف کنید. حالا دو ورق کالباس مربعی روی نون بچینید، اگر داشتین دو ورق هم پنیر ورقه ای بچینید که معرکه میشه (من نداشتم به همون کالباس بسنده کردم.) حالا از یک طرف شروع کنید و نون رو محکم رول کنید، به انتها که رسیدین یه سر قاشق سس مایونز روی انتهای نون بمالید و پخش کنید که نون بهم بچسبه. حالا دور نون محکم با سلفون بپیچید و نون رو بذارید یخچال دو سه ساعتی بمونه. . بعد از یخچال درآرید، ذره ذره سلفون رو باز کنید و نون رو برش بدید. . . یه ظرف گود انتخاب کنید که بهتره گرد باشه مثل کاسه. داخلش رو سلفون بکشید و رولهای کالباس رو کف و دیواره ظرف بچینید و داخلش رو با الویه پر کنید. یه سلفون هم روی ظرف بکشید و بذارید یخچال استراحت کنه و بعد پنج شش ساعت میتونید به آرومی قالب رو برگردونید و سلفون رو جدا کنید و نوش جان. . . برای تارت الویه هم خیلی راحت به یک فروشگاه لوازم قنادی مراجعه کرده، یک بسته نون تارت شور در شکل دلخواه خریداری کرده و نونهارو با الویه پر کرده و یکی یدونه گوجه ای، ریحونی، نخودفرنگی چیزی برای تزئین گذاشته و بدین سان شیک از مهمانان خود پذیرایی می کنید 😅 🍲 @bebinobepaz
#کرم_ژله_دو_رنگ مواد لازم ژله توت فرنگی ١بسته ژله بلوبری ١ بسته ژله الوورا ٢بسته بستنی وانیلی ب میزان لازم طرز تهیه ابتدا ژله توت فرنگی و بلوبری رو با ١/۵ پ آبجوش به روش بن ماری ذوب میکنیم و کنار میذاریم. ژله الوورا رو با ٣ پ آبجوش حل میکنیم وقتی خنک شد ١لیوان بستنی وانیلی اب شده میریزیم و خوب هم میزنیم. به ژله بلوبری و توت فرنگی هم نصف لیوان بستنی اب شده اضافه میکنیم. کف قالب مورد نظر بصورت یکی درمیان از ژله توت فرنگی و بلوبری میریزیم و اجازه میدیم نیم بند بشه بعد الوورا و بستنی رو میریزیم و مجدد اجازه میدیم نیم بند بشه بعد به تناوب ژله بلوبری,الوورا بستنی و در اخر هم ژله توت فرنگی رو میریزیم. دسر رو ۵-۶ ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا بسته بشه بعد داخل ظرف سرو برمیگردونیم. 🍲 @bebinobepaz
پاستای با سس جعفری و استیک فیله مرغ😍 رسپی: پاستا رو ریختم توی ابجوش درحال قل زدن،دوازده دقیقه پختم وابکشی کردم و گذاشتم کنار. پیاز رو نگینی خرد کردم و توی روغن تفت دادم،بهش فلفل دلمه نگینی هم اضافه کردم،یک قاشق رب بهش اضافه کردم و تفت دادم تا خامی رب ازبین بره،بعد سه تا گوجه رنده شده ب همراه جعفری خرد شده اضافه کردم و بهش اویشن و فلفل و نمک و زردچوبه زدم،حالا این مواد رو ب پاستا اضافه کردم و دم کردم. توی این فاصله سینه یا فیله مرغ رو با بیفتک کوبیدم و بهش نمکو فلفل زدم و کمی سس کچاپ،بعد توی تابه گریل سرخش کردم. 🍲 @bebinobepaz
ی رسپی توپ اوردم براتون،دسر هویج بستنی😍 دو پیمانه اب هویج رو با هشت ق غ بستنی سنتی مخلوط کردم،ریختم تو مخلوط کن ک کامل حل بشه،بهش ی ق غ شکر هم اضافه کردم،بعدش دو ق غ خامه و دو ق غ ژلاتین بن ماری شده اضافه کردم،و ریختم تو قالب و چند ساعت گذاشتم یخچال😍 درصورت تمایل شیر هم میشه اضافه کرد. 🍲 @bebinobepaz
محلبی با هویج مواد لازم: 4 عدد هویج متوسط 2 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت) 1 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا ،طعم خیلی خوبی میده) 1.5 لیوان شکر برای محلبی: 4 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت) 2 قاشق غذاخوری آرد 1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم) وانیل به دلخواه فندق ، پسته و یا هر چیز دیگر برای تزیین طرز تهیه: هویج ها را رنده کنید و با شکر تفت بدید. شیر ، نشاسته و ایرمیک را اضافه کنید و تا وقتی که غلیظ شود بپزید. سپس مواد محلبی را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید. روی اجاق بذارید و تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید. سپس داخل ظرف های مورد نظر ابتدا محلبی هویجی را بریزید و سپس محلبی سفید را بریزید. نوش جان . 🍲 @bebinobepaz
#هات_چاكلت يا #شكلات_داغ يك نوشيدني بسيار بسيار پرطرفداره و كشورهاي مختلف سعي كردن رِسِپي مخصوص به خودشونو داشته باشن كه البته خيلي نزديك به همن.از بين اين دستورات مختلف، هات چاكلت ايتاليايي بيشتر از بقيه مورد علاقه منه😍😋بافت غليييييظ و خامه اي و طعم قوي شكلاتي!از نظر من بينظيره👌 اينجوري درستش كنيد(براي دو نفر):هشتادگرم شكلات (هفتاد درصد) رو خرد كنيد و با نصف ليوان شير روي شعله ملايم بذاريد و هم بزنيد تا شير گرم و شكلات كاملا ذوب بشه.حتما از قاشق چوبي استفاده كنيد.وقتي شكلات ذوب و در شير حل شد،يك ليوان ديگه شير رو كم كم اضافه كنيد و مدام هم بزنيد.حالا دو ق مرباخوري نشاسته ذرت(سفيد و پودري و ترده) رو در دو ق شير سرد حل كنيد و به همراه دو ق غ شكر به هات چاكلت اضافه كنيد و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا غليظ بشه و غلظتش طوري باشه كه پشت قاشق چوبي رو بپوشونه(غلظتش توي عكس مشخصه😍)،ميتونيد يكم پودر دارچين هم اضافه كنيد و تا داغه توي فنجون بريزيد و نوش جان كنيد. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد شاورما كاهو يك عدد فيله مرغ خرد شده سه عدد ادويه جات براي مرينيت مرغ شامل: پودر سير ، پودر زيره، پودر آويشن ، پودر فلفل سياه، پودر پاپريكا و نمك هر كدوم نصف قاشق چايخوري و روغن زيتون دو قاشق غذاخوري همه رو با فيله ها مخلوط ميكنيم و بعد بصورت گريل در ماهي تابه سرخ ميكنيم . . سيب زميني مكعبي خرد شده و سرخ شده . . دو برگ نون تست كه توي كره آب شده و روغن مخلوط ميكنيم بعد در ماهي تابه يا فر سرخ ميكنيم تا طلايي و گريل بشه . .سس مخصوص اين سالاد ( سس طحيني) .ماست سه قاشق غذا خوري .سس مايونز دو قاشق غذاخوري ارده يك قاشق غذاخوري سير يك پر ، رنده شده نمك آبليمو دو قاشق غذاخوري همه رو با هم مخلوط ميكنيم پودر سماق براي تزيين كاهو رو شسته و خرد ميكنيم در ظرف سرو ميذاريم بعد فيله هاي مرغ رو با ادويه جات مرينيت ميكنيم وگريل ميكنيم . .اول سيب زميني بعدنون تست ودر آخر فيله ها روي كاهو گذاشتم و بعد سس مخصوص زدم و روي سس هم مقداري پودر سماق براي تزيين گذاشتم . 🍲 @bebinobepaz
ژله گوزل (ترکی) 😋 🍲 @bebunobepaz
ژله گوزل (ترکی) 😋 درست کردن ژله گوزل در مایکرویو بسیار ساده و سریع است. همیشه قرار نیست که مایکرویو ها فقط عمل گرم کردن را انجام دهند 😉 مواد لازم: آب گرم / 1 و 1/2 یمانه پودر ژله آلبالو / 1 بسته (100 گرم) شکر / 1 پیمانه نشاسته ذرت (پودر شده) / 1/2 پیمانه (58 گرم) جوهر لیمو / 1/4 قاشق چایخوری آب سرد / 2/1 پیمانه گلاب / 1 قاشق سوپخوری خلال پسته / 1/2 پیمانه شکلات شیری (خرد شده) / 75 گرم روش تهیه قالبی به ابعاد 5/27 × 5/17 سانتی متر به گودی 2 سانتی متر را با محافظ بپوشانید. آب گرم را در یک ظرف مایکرویو ریخته و پودر ژله آلبالو را در آن حل کنید. سپس شکر را اضافه کرده در حرارت 100 درجه به مدت پنج دقیقه بدون درب در مایکرویو بگذارید تا شکر حل شود. از مایکرویو درآورده پودر نشاسته ذرت و جوهر لیمو را در پیمانه آب سرد مخلوط کرده و به آن اضافه کنید و حدود پنج دقیقه دیگر با همان حرارت در مایکرویو قرار دهید. در این فاصله دو تا سه بار مواد را از مایکرویو درآورید و با قاشق هم بزنید تا نشاسته با مواد یکدست شود. سپس گلاب را بیفزائید. مواد را پس از خنک شدن در قالب بریزید و روی آن خلال پسته بپاشید و در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس ژله را از ظرف جدا کنید و با یک چاقوی داغ به قطعات کوچک برش دهید. قطعات را روی کاغذ روغنی قرار دهید. شکلات را نیز در یک ظرف مایکرویو بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت 100 درجه گرم کنید (هر 30 ثانیه یک بار با قاشق هم بزنید تا کاملاً شکلات حل و نرم شود) سپس آن را در قیف ریخته و روی ژله ها را به صورت خطوط تزئین کنید و در یخچال قرار دهید تا شکلات بسته شود، سپس در ظرف مورد نظر بچینید. نکته برای داغ کردن چاقو آن را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش قرار داده، سپس ژله را برش دهید. 🍲 @bebinobepaz
درست کردنش خیلی سخت نیست ولی ی نکاتی داره ک باید رعایت کنید تخم مرغ ۶ عدد کره نرم شده ۵۰ گرم پنیر ماسکار پونه ۲۵۰ گرم(چون بدون نمکه اینو پیشنهاد میدم) شیر ۱۰۰ میلی لیتر( یا ۱۰۳ گرم یا ۱/۳ پیمانه +۱قاشق سوپخوری) شکر ۱۳۵ گرم (حدودا ۲/۳ پیمانه) ارد ۸۰ گرم (حدودا ۲/۳ پیمانه) نشاسته ذرت ۲۰ گرم(پودر شده،درشت نباشه،حدودا دو قاشق سوپخوری سر خالی) آبلیمو ۱ ق.چ وانیل ۱/۸ق.چ همه مواد هم دمای محیط باشن، تاکید میکنم حتما از ترازو استفاده کنید برای این چیز کیک، زرده و سفید ۶ عدد تخم مرغ رو از هم جدا کنید(ظرفی که سفیده رو توش میریزید باید تمیز و خشک باشه وگرنه کیکمون خراب میشه) توی ی ظرف کره نرم شده+پنیر خامه ای+ شیر رو ب روش بن ماری روی بخار کتری قرار میدیم تا حل شن،همزمان هم زده تا یکدست شه بعد از روی حرارت برمیداریم،بهش نصف ق.م عصاره وانیل اضافه و ترکیب کرده، حالا زرده هارو یکی یکی ب مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شن(نیاز ب همزن برقی نیست) آبلیمو رو هم اضافه و هم میزنیم،حالا ارد و نشاسته ذرت رو ک از قبل با هم الک کردیم ب مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ی دست شه، سفیده رو زده تا کف کنه(همزن ک سفیدها رو باهاش میزنید باید تمیز و خشک باشه)کم کم شکرو همزمان بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سفیده ها فرم بگیره و برف شه، با قاشق طی چن مرحله سفیده رو ب مایه پنیری اضافه میکنیم و اروم در یک جهت هم زده(فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف سفیدها میخوابه) قالب۲۳ یا ۲۰سانت با ارتفاع نه سانت رو آماده کرده،کف و دیواره رو کاغذ روغنی قرار میدیم(نباید چرب کرد وگرنه خمیر میشه) مایه رو داخل قالب ریخته چنبار ب سطح کارم میکوبیم، میزاریم توی ی ظرف بزرگتر،با این ظرف میزاریم توی فر و تقریبا کمتراز نصف اب جوش ریخته توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ب مدت ، یک ساعت و ۲۰ دقیقه (فر من گازی هستش،با بقیه فرها کار نکردم)بعد یک ساعت با سیخ چوبی چک کنید ببینید پخته یا نه. بعد در فرو نیمه باز میزاریم و نیم ساعت تو همون حالت میزاریم بمونه بعد از قالب خارج میزاریم یخچال یک تا دو ساعت بمونه پ.ن::این چیز کیک خیلی حساسه موادو ب هیچ وجه تغییر ندید و از ترازو استفاده کنید. اگه قالبتون کمربندی هستش حتما کفش رو با فویل بپوشانید تا آب داخلش نره، وگرنه چیز کیک خمیر میشه 🍲 @bebinobepaz
#ژله_سورپرایز طرز تهیه: دوبسته ژله قرمز رنگ رو با۴لیوان آب جوش آماده میکنیم. دوعددقابلمه کوچک وبزرگ نیاز داریم ک داخل هم جا بشن. بعد ژله آماده شده رو ب اندازه دوسه سانت ته قابلمه چرب شده میریزم میزارم ببنده.وقتی نیم بندشد قابلمه کوچیک رو داخل قابلمه بزرگ روی ژله نیم بندشده قرارمیدیم و داخلش چیز سنگین میزاریم تا حرکت نکنه.من سنگ گذاشتم.میشه آب پرکرد یا لیوان گذاشت.وبعد بقیه ژله رو دور کار میریزم‌ میزاریم ببنده.وقتی سفت شد داخل قابلمه کوچیک رو آب داغ میریزیم تا از ژله جدا بشه و به راحتی دربیاد. حالا ژله میان تهی آماده است.داخل کار رو میتونیم ب دلخواه پرکنیم. میشه خرده شیشه هم ریخت. ولی من راه راه دوست داشتم. یک بسته ژله آلورا رو بایه لیوان آب جوش و یه لیوان شیرآماده کردم وقتی خوب خنک شد ریختم داخل ژله میان تهی گذاشتم تا نیم بند بشه.بعد یه ژله قرمز رو طبق دستورآماده کردم و برای لایه بعدی استفاده کردم.همین روال رو ادامه دادم تا ژله کامل شد. بعد ک خوب سفت شد برش زدم. امیدوارم توضیحاتم واضح باشه. 🍲 @bebinobepaz
#موس_انار مواد لازم خامه قنادی شیرین شده(نیازی به شکر اصلا نداره) ۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یک بسته(این پنیر اصلاااا شور نیست و مخصوص دسرجات هست) ۱ بسته ژله انار همزن برقی یک لیوان آب داغ شیر (یه پاکت از این کوچولوها) طرز تهیه اول از همه خامه و پنیر رو با همزن برقی ۲ دقیقه دور تند میزنیم تا فرم بگیره بعد ۱ بسته ژله انار رو با یک لیوان آب داغ ترکیب میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا حسابی حل بشه(واسه زودتر حل شدنش میتونین بن ماریش کنین) بعد که حل شد به ظرف خامه اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم تا یکدست بشه و به خورد خامه بره ، بعد شیر رو هم اضافه و دوباره هم زده،بعد با لیسک یکم هم میزنیم تا حباباش بره و یکدست بشه(اگه دوس دارین رودتر ببنده دسرتون کمی پودر ژلاتین بن ماری شده هم میتونین بهش بزنین) حالا قالب رو حسابی چرب میکنیم و مواد دسر رو داخل قالب ریخته و ۸الی۱۰ساعت در یخچال بزارید تا ببنده.میتونید به جای قالب تو لیوانای کوچیک بریزید که دسر تک نفره داشته باشین. 👈نکته ۱ : طعمش خیلی خوبه،حتی عطر خیلی خوبی هم داره. 👈نکته ۲ : اونایی که میخوان از خامه صورتی معمولی استفاده کنن راستش من تاحال ازش استفاده نکردم. 🍲 @bebinobepaz
🍲 🍅 آش گوجه تبریز 🌿 مواد لازم: نخود ۱پیمانه لوبیاقرمز ۱پیمانه لوبیا چیتی۱/۵پیمانه عدس۱/۲پیمانه برنج ۲پیمانه گوجه ۲کیلو سبزی آش ۵۰۰گرم رب ۳قاشق غذا خوری پیاز ۳عدد 🌿 طرز تهیه: تمام حبوبات را جداگانه پخته. پیاز را ترجیحانگینی خرد کرده وتفت دهید وکمی زردچوبه اضافه کنید. برنج وعدس وسبزی اش را ریخته تا بپزند،بهتر این است که گوجه ها را پوره کرده وجداگانه بپزید تا آب آن گرفته وکمی سفت شود بعد همراه رب که کمی تفت داده اید اضافه کرده تا لحظه ای که جا بیفتد. برای تزیین میتوانید از نعنا داغ استفاده کنید وکمی گردو خرد شده. این آش با آبغوره طعم عالی دارد ولی میتوانید با سرکه هم نوش جان کنید. 🍲 @bebinobepaz
یکی از #فینگرفودهای خوشمزه و پرطرفدار و راحت، استافد ماشروم Stuffed mushroom یا همون قارچ پرشده است که سریع آماده میشه و برای انواع دورهمی مناسبه. به عنوان پیش غذا ترجیحا بهتره از قارچ های بزرگ استفاده کنید و برای اردور و سینی مزه از قارچ های کوچکتر. بریم سراغ رسپی این دلبرهای لذیذ. #استافد_ماشروم #قارچ_شکم_پر مواد لازم : قارچ فلفل دلمه ای سوسیس/کالباس/مرغ/گوشت چرخکرده پنیر موزارلا / چدار / گودا / پارمزان فلفل سیاه و قرمز و آویشن و آبلیمو و روغن طرز تهیه : ابتدا قارچ ها را شسته و مرکز آنرا خالی کنید و اطراف آنها را به کمی آبلیمو و روغن آغشته کنید و با توجه به سایزشان حدود 5 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 قرار دهید تا آب اضافه آنها تبخیر شود. ترکیب دلخواه مانند سوسیس کالباس خرد شده به همراه فلفل های دلمه ای رنگارنگ و مقداری پنیر موزارلا و کمی ادویه را مخلوط و آماده کنید. به جای سوسیس کالباس میتوانید از گوشت چرخ کرده که قبلا آنرا تفت داده اید و مزه دار کرده اید استفاده کنید یا از مرغ پخته ریش شده به همراه سایر مواد استفاده کنید. قارچ ها را از فر خارج کنید و آنها را با ترکیب دلخواه پر کنید و مقداری پنیر موزارلا و پارمزان روی آنها بپاشید و در فر قرار دهید تا مواد کمی بپزند و پنیر ذوب شود. در آخر چند لحظه گریل کنید که پنیر برشته و طلایی شود. مقداری فلفل و آویشن بپاشید و به همراه سس دلخواه سرو کنید. ‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
تیرامیسو مواد لازم: بیسکوئیت لیدی فینگر : یه بسته پنیر خامه ماسکارپونه : ۲۰۰گرم خامه فرم داده شده: ۳۰۰گرم شیر داغ: یک لیوان پودر نسکافه: ۱ ق غ پودر قند : ۲ ق غ ( من نریختم) شیرینیش اندازه بود طرز تهیه: ابتدا پنیر خامه رو کمی باهمزن میزنیم تا باز بشه، بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ، بد پودر قند رو میریزیم ( من نریختم)بعد ۴الی ۵ق غ از شیر و پودر نسکافه ای با هم مخلوط کرده بودیم و خنک شده رو بهش اضافه میکنیم . بعد داخل جام ،بیسکوییت رو که داخل شیر و نسکافه ی حل شده آغشته میکنیم بعد از مواد میریزیم روش و تا آخر اینو ادامه میدیم تا جام ها پر بشن، در آخر روشو با پودر کاکائو الک میکنیم بعد داخل یخچال به مدت ۷الی ۸ ساعت بزارید .من شکلات تخته ای رو هم رنده کردم و روش ریختم. 🍲 @bebinobepaz
ی معجون خوشمزه اوردم،پراز کالری😍😍😍 ولی خوردنش ادمو سرحال میکنه. پسته پونزده عدد خامه دو ق غ بستنی وانیلی دو ق غ خرما سه عدد پوست گرفته گردو دو عدد شیر دولیوان موز یک عدد شکر ب دلخواه.من عسل میزنم اونم ی ق مرباخوری،چون بستنی داره. همه مواد رو میریزم توی مخلوط کن و برای پنج دقیقه میکس میکنم خیلی خوشمزه. 🍲 @bebinobepaz
. میگو پلوی بوشهری 🍤🍤🍤 داخل قابلمه، آب و نمک. فلفل سیاه. زردچوبه. دارچین. آبلیمو و برگ بو میریزیم تا به جوش بیاد .میگوهارو داخل آب درحال جوش به مدت دو دقیقه میریزیم و سریع آبکش میکنیم این کارو بخاطر این انجام میدیم که بوی زخمش ازبین بره و کنار میذاریم. تا اینجا برای گرفتن بوی میگو بود میتونید هم انجامش ندین . عکس شماره 1 : پیاز رو خردمیکنیم و به همراه دو حبه سیر ریز خرد شده سرخ میکنیم بعد میگوهارو میریزیم و کمی تفت میدیم. یه قاشق رب گوجه و زعفران دم کرده و نمک و ادویه دلخواه میزنیم و سرخ میکنیم بعد گشنیز و جعفری ریز خرد شده رو که جداگانه سرخ کردیم به میگوها اضافه میکنیم و تفت میدیم و کنار میذاریم. برنج رو آبکش میکنیم و مواد میگو رو لابلای برنج دم میذاریم. البته من آبکش نکردم و به صورت کته گذاشتم. 🍲 @bebinobepaz
#کیک_میکری یکدونه تخم مرغ رو با چهار قاشق غذاخوری سر صاف شکر و کمی وانیل حساااابی هم بزنید. وقتی تخم مرغ و شکر حسابی کشدار و کرم رنگ شد میتونید برای طعم پرتقالی یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده اضافه کنید . دو قاشق غذاخوری روغن مایع و چهار قاشق غذاخوری شیر ولرم رو به تخم مرغ و شکر اضافه کنید . شش قاشق غذاخوری سر صاف آرد رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و آروم هم بزنید . مطمئن باشید که چیزی به صفحه ساندویچ سازتون نمیچسبه ، صفحات رو چرب کنید و صبر کنید حساااابی داغ بشه . یک قاشق از مایه کیک بریزید تو قسمتهای مثلثی ، غلظت کیک باید جوری باشه که تو قالب پخش بشه ، اگر خیلی شل بود با احتیاط کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود کمی شیر . میتونید یک قاشق نوتلا یا مارمالاد یا عسل بریزید تو مرکز کیک تا مغزدار بشه. در ساندویچ ساز رو ببندید ، با توجه به نوع دستگاه بین سه تا پنج دقیقه طول میکشه تا کیکها بپزه ، بعد از سه دقیقه چک کنید . برای هر سری قالب رو مجددا چرب کنید . میتونید به مقداری از مایه کیک کمی پودر کاکائو اضافه کنید و چند تایی کیک کاکائویی درست کنید . اگر کیک به ساندویچ سازتون چسبید با روغن جامد چرب و کمی آرد بپاشید . و اگر ساندویچ ساز ندارید میتونید توی تابه روی گاز با شعله پخش کن بپزید . به جای شیر میتونید از همین مقدار آب ، آب میوه یا ماست استفاده کنید . 🍲 @bebinobepaz
#رول_مرغ برای خود رولت 👇 سینه مرغ چرخ شده 600 گرم (دوبار چرخ بشه)ویا داخل میکسر حسابی میکس بشه تا حالت خمیری پیدا کنه. یک عدد پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته شده سیر یک تا دوحبه رنده شده (حذف نکنید) پودر نان باگت سه قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری آب نیمی از لیمو ترش برای داخل رولت 👇 فلفل دلمه ای سبز و قرمز و هویج پخته نواری خرد شده برای سس رولت 👇 دو لیوان آب مرغ دو قاشق پیاز داغ دو قاشق رب کمی روغن مرغ و پیاز و سیر و پودر نان و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط کنید. ‌ دوتا کیسه فریزر رو با چسب نواری به هم بچسبونید مواد رو روش بریزید و یک کیسه دیگه روش قرار بدید با دست و یا وردنه پهن کنید ، تا به شکل مستطیل دربیاد.فلفل های رنگی و هویج پخته شده رو روش بچینید و رول کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید ( یا ترکیب کره و روغن.🙈😋) رول رو داخلش بزارید در تابه رو بزارید تا هم سرخ و هم مغز پخت بشه هر از چندی برگردونید تا تمام اطرافش سرخ بشه. واما سس این رولت دو قاشق روغن داخل تابه بریزید و دو قاشق رب رو کمی تفت بدید تا خوشرنگ بشه دولیوان آب مرغ اضافه کنید وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید و رول رو داخل این سس قرار بدید آبلیمو رو اضافه کنید در تابه رو بزارید تا این سس بخورد رول بره با شعله آروم بیست دقیقه بمونه. ازاین سس قاشق قاشق روی رول بریزید تا به همه جای رول آغشته بشه بعد از این مدت رول مرغ شما اماده هست داخل ظرف سرو بکشید و با یک چاقوی تیز مرتب برش بزنید و با یه پلوی کته نوش جان کنید.😋😍 🍲 @bebinobepaz