eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی فنری جدیدا خیلی مد شده فقط کافیه سیب زمینی هارو خوب بشورید و خیلی نازک به صورت دورانی سیب زمینی رو با چاقو تیز برش بدین بعد با سیخ چوبی هم میتونین سرخ کنین و هم داخل فر بزارین😉 نمک و فلفل و رز ماری و یا هرچی که دوست دارین جهت خوشمزه تر شدن سیب زمینی 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پاپس_کاراملی خامه صبحانه یک پاکت شکر یک لیوان سرخالی بیسکویت ساقه طلایی یک بسته گردو صد گرم شکلات تلخ(من نصف تلخ و نصف شیری استفاده کردم) حدود صدوپنجاه گرم بیسکویت رو خوب پودرش کنید و با گردو که دندون گیر خرد شده مخلوط کنید.شکر رو بزارید رو حرارت ملایم ,ذوب که شد, خامه که گرمش کردید رو اضافه کنید. تو این مرحله شکر سفت میشه که با همزدن دوباره ذوبش کنید,حالا با گردو و بیسکویت مخلوط کنید(من بیسکویت رو کم کم اضافه میکنم).از موادتون گلوله هایی درست کنید و توی شکلات بنماری بغلطونید . #تونا_بالز (tuna balls) .تن ماهی یک عدد سیب زمینی کوچک دو عدد تخم مرغ دو عدد جعفری یک ق غ پیازچه به مقدار لازم(من چون طعم پیازچه رو دوست ندارم,هیچوقت نمیزنم) پودر سوخاری به مقدار لازم .کنسرو را ده دقیقه بجوشونید و روغنشو خوب بگیرید و با سیب زمینی آبپز و رنده شده و یک عدد تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و گردش کنید و توی آرد سوخای و تخم مرغ و مجددا ارد سوخاری بغلطونید و سرخ کنید. 🍲 @bebinobepaz
مانتی سیب زمینی 😋 ✍مواد لازم: سیب زمینی بزرگ ۳ عدد گوشت یا سویا به مقدار لازم کره آب شده ۵ ق غ پیاز نگینی شده یک عدد کوچیک رب گوجه یک ق غ نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم 🍜طرز تهیه: اول از همه سیب زمینی هارو از وسط نصف میکنیم میزاریم داخل آب بجوشه،وقتی پخت پوستشو جدا میکنیم میزاریم سرد بشه،سرد که شد رنده میکنیم ، کره و نمک بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری بشه،خمیری که شد داخل قالب چرب شده میریزیم و فشار میدیم تا کیپ بشه ، اگه قالب ندارین میتونین به اندازه یه تخم مرغ پوره سیب زمینی بردارین و بعد با ته استکان روش گود ایجاد کنین، بعد بزارین یخچال یکم سفت بشه ، توی این فاصله پیاز نگینی شده رو با زردچوبه تفت بدین و پشتش به ترتیب گوشت و نمک و فلفل و رب رو بهش اضافه کنین و حسابی تفت بدین تا گوشت کامل بپزه. حالا پوره های سیب زمینی رو از قالب درمیاریم و مواد گوشتی رو روش میریزیم و اگه دوس دارین یکم پنیر پیتزا روش بریزین و بزارین فر آب شه. 🍲 @bebinobepaz
مرغ تو فر خوشمزه😋😋 ران مرغ 8الی10عدد روغن مایع یک قاشق غ سرکه 1قاشق فلفل قرمزبمقدارلازم رب گوجه یک قاشق غ پیازرنده شده یک عدد نمک بمقدارلازم طرزتهیه رب گوجه .نمک .فلفل .سرکه .روغن مایع وپیازرنده شده همه راباهم مخلوط میکنیم بعدمرغ را به سس اضافه کرده ودرظرف دربسته دریخچال میزاریم 3الی4ساعت بمونه بعد کف قالب راچرب کرده مرغ رادرظرف میچینیم بعدسیب زمینی های کوچیک را پوست گرفته بین مرغها میچینیم ودرفر200درجه بمدت یک ونیم ساعت میزاریم بپزه پ.ن میتونید یک قاشق رب انارهم اضافه کنید پ.ن میتونید5دقیقه شعله بالای فرراروشن کرده وگریل کنید ولی همینجوری هم کاملامغزپخت شده وخوشمزه ست. 🍲 @bebinobepaz
#پای_سیب تخم مرغ ۳ عدد متوسط یا درشت شکر110 روغن مایع 60گرم ارد125گرم بار یا همون شیره ی نبات یا عسل ۲۰ گرم وانیل یک چهارم ق.چ. بکینگ پودر یک دوم ق. چ. سیب بمقدار لازم دارچین بمقدار لازم سفیده رو با همزن میزنین تا خوب حالت بگیره یابه اصطلاح بالا بیادبعد اروم اروم شکر رو اضافه میکنیدشکر که حل شدباید از ظرف نریزه بار یا شیره یا عسل را داخل زرده ریخته با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و خوب مخلوط بشه روغن مایع را اضافه کرده سپس وانیل وهل وبعد به سفیده اضافه کرده و با لیسک هم بزنید وهمزن رو کنار میذاریم بگینگ پودر را داخل ارد ریخته و کم کم اضافه کرده به سفیده وموادو هم میزنیم توجه کنین این قسمت حساس می باشد ارد را که قبلا الک کردید کم کم ریخته وبه ارامی هم بزنید تا تسمه نشودسپس قالب های خود را که مسلح به کپسول پای سیب کردید اماده واندازه یک یا دو قاشق کف هرقالب ریخته وبعد سیب ودارچین را نهاده و دو قاشق دیگر خمیر پای سیب ریخته و در فر ۱۸۰درجه گذاشته تا خوب پخته شود باشد که سربلند شوید کیک پای سیب هم میتوانید در یک قالب بزرگ کیک ریخته وسط ان سیب گذاشته دوباره خمیر بریزید حتما کف قالب کاغذ گذاشته نوش جان 🍲 @bebinobepaz
برای اول کار از دو تا ژله بلوبری استفاده میکنم ژلرو با دو لیوان اب جوش به روش بن ماری کامل حل میکنم و میذارم از حرار ت بیوفته و یک لیوان بستنی وانیلی اب شده و کمی رنگ خوراکی ابی بهش اضافه میکنم و خیلی خیلی خیلی خوب هم میزنیمش و داخل قالب میریزیم میذارم چند ساعت داخل یخچال بگیره بعد از چند ساعت از قالب در میاریمش و داخل حفرش و پر میکنم حالا برای اون قسمتش من از قبل نصف ژله الئوورا رو داخل نصف لیوان اب جوش حل کردم و گذاشتم از حرارت بیوفته و ۳ ق غ بستنی اب شده داخلش ریخته خیلی خوب هم میزنیم و میریزیم داخل یه ظرف من از یه پیرکس کوچیک استفاده کردم که یکم وقتی کات میکنم حجیم تر باشه پس میذاریم تو یخچال بگیره و بعد چند ساعت در میاریم و قالب میزنیم بعد از قااب زدن داخل حفره میچینمشون و ۱بسته ژله الئوورا رو با ۱ لیوان اب جوش بن ماری و حل کرده و از حرارت برمیدارم و نصف لیوان اب خنک و چند تیکه یخ میندازم تا زود خنک بشه بعد داخل حفره و دور دونه های برف نصفشو میریزم و میذارم داخل یخچال و یک ساعت بعد هم بقیشو میریزم و میذارم کامل بگیره و قبل سرو روشو پودر نارگیل میریزم و سرو میکنم نوشجان 🍲 @bebinobepaz
سلام دوست جونیا صبحتون بخیر خوبید انشالله؟ #رولت مرغ_سالاد گل کلم اول همه بگم اون نون نون سبوس داره که خودم درست کردم مزه و بافتش عالی بود ولی چون ظاهرشو دوست نداشتم براتون عکسشو نذاشتم.ولی اینجا برش زدم کنار غذام گذاشتم. در اولین فرصت یدونه خوشگلشو درست میکنم. رولت مرغ امتحان کردید تاحالا؟با مرغ چرخ شده نیستا!!با سینه مرغ فیله شده است . مواد داخلش به دلخواهه من فلفل دلمه ای رنگی.پنیر پیتزاو جعفری گذاشتم. سینه مرغ کاملا بکوبید با پیاز و ابلیمو مرینیت کنید.بعد 2 ساعت روی مرغاتونو کمی سس خردل و سیر رنده شده با فرچه بمالید بعد از مواد داخلی بریزید و رولش کنید .بعد دو طرفشو سرخ کنید و در اخر 40 دقیقه در فر بپزید...عالیه امتحان کنید.👌👌👌 🍲 @bebinobepaz
#سالاد_توپی سالاد توپی یکی از زیباترین و خوشمزه ترین سالادهایی است که به سادگی تهیه وبسیار چشم نوازورنگین کمانی از رنگهاست. 🍃🍀🍃چی لازم داریم؟؟. سیب زمینی شسته و پخته 3 عددمتوسط. کره 30 گرم. نمک و فلفل و سس مایونز2 ق. سیب زمینی هارابکوبید وداخل کاسه ای ریخته وبه ان مایونزو کره آب شده و نمک وفلفل اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شده ودرش را ببندید و یک ساعتی در یخچال بگذارید. 🍀🍃🍀موادلازم برای مغز سالاد. ژامبون خرد شده یک لیوان. فلفل دلمه ای خردشده نصف لیوان. خیار شور نگینی نصف لیوان. اماده سازی":👈مواد مغزی را با هم مخلوط کنید. 👈مقداری ازمایه سیب زمینی را در کف دستتان پهن کنید. 👈ومقداری ازمخلوط مغزی رادرداخلش گذاشته واز اطراف سیب زمینی را گرد کنید. 🍃🍀🍃مواد لازم برای تزیین روی سالاد👈کلم سفید ...کلم بنفش....جعفری...هویج.... ریز ساطوری شده یا با دستگاه خرد کنید. 🌸🍃حالا به نوبت هر توپ سیب زمینی رادریکی از سبزیجات بچرخانیدتا تمام سطحش پوشیده شود. 🌸🍃هرچه بافت سبزیجات ریزتر باشدسالاد شما زیباتر خواهدبود. 🌸🍃برای سرودر ظرف مورد نظر کاهو خردشده بریزیدو سالاد توپی را رویش قرار دهید 🌸🍃برای مواد میانی یا مغزی می توانید ذرت و نخود پخته ویاتن ماهی و یا قارچ و تخم مرغ استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
#قند_تزئینی🎀 1فنجان شکر+1قاشق گلاب وچندقطره رنگ خوراکی مخلوط تا به شکل شن در بیاد سپس قالب زده وروی سینی که کیسه فریزر توش پهن شده میچینیم بهتره قالب فشاری باشه مثل گل مینا ولی از قالب معمولی هم میتونید استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
.#فروماژ_پرتقال مواد لازم زرده تخم مرغ : 4 عدد شکر : 1 پیمانه آب پرتقال : 2 پیمانه و نیم خامه صبحانه : 1 پاکت وانیل : 1 قاشق چایخوری ورق ژلاتین : 4 عدد یا 4 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری طرز تهیه فروماژ پرتقال : زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین رو با 1/4 آب به روش بن ماری حل می کنیم. زرده مخلوط شده با شکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم . در این مرحله پوست پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ، مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 6 تا 8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود. برای زیباتر شدن میتونید ژله ی پرتقال رو ساده درست کنید و یه لایه قبل از اینکه فروماژ رو بریزید ژله بریزید. 🍲 @bebinobepaz
#کوکو_سبزی_قالبی 🙏 هر چی دستور کوکو سبزی داشتید کنار بگذارید و حتما با این دستور امتحان کنید واقعا بافت نرم و خوش طعم و منحصر به فردی داره . سبزی کوکو دو و نیم لیوان تخم مرغ سه تا چهار عدد پیاز رنده شده کوچک یک عدد آرد سفید یک ق غ روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر نصف ق چ عصاره مرغ الیت یک عدد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز . . برای این کوکوسبزی ابتدا سبزی کوکو را شسته خرد کنید به اندازه دو و نیم لیوان از سبزی کوکو را با سه تا چهار عدد تخم مرغ مخلوط کنید . اگه تخم مرغ ریز هست چهار تا بزنید ولی اگه درشت هستند سه تا کافیه مواد نباید خیلی شل باشد. یک عدد پیاز را خام رنده کرده و آبش را گرفته و اضافه سبزی کوکو کنید. آرد سفید و بکینگ پودر و نمک و فلفل و یک عدد عصاره مرغ را که پودر کرده اید به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید از آخر روغن مایع را نیز اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید . قالب سیلیکونی را چرب کنید و مواد کوکو را درون قالب بریزید تا دو سوم قالب پر شود ‌. من از قالب سیلیکونی شکل دونات استفاده کردم . سپس در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بگذارید. 🍲 @bebinobepaz