eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
آبنبات خونگی روش تهيه: ۲فنجان شكر را با نصف فنجان اب روي حرارت بگذاريدتا كاملا حل شودوغليظ شود.بعد ميتونيد بصورت بيرنگ استفاده كنيد يا بهش رنگ خوراكي اضافه كنيد. بعد با استفاده از قاشق روي يك سطح صاف از مايع اماده شده بريزيد و روي آن را با ميوه هاي خشك،ترافل تزيين كنيدواجازه دهيد درهواي اتاق خشك بشه.ميتونيداز قالبهاي آماده يا قالبهاي دستساز(مثل عكس)با استفاده از فويل استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
برشهای لیمو‌ترش 🍋 برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه • لیموها رو باریک برش می‌زنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت می‌دیم و توی شیشه می‌چینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه. 🍲 @bebinobepaz
كلوچه سنتي جنوبي ها( اهواز ، شوشتر، دزفول) 🍪 🍲 @bebinobepaz
كلوچه سنتي جنوبي ها( اهواز ، شوشتر، دزفول) اين كلوچه ها شكري و شيرين هستند . مواد لازم آرد نيم كيلو روغن مايع يك پيمونه پلوپزي ( پيمونه پلوپزي كه ميگم چون ميدونم توي همه ي خونه ها ست) . .شكر ٢٠٠ گرم ( من زياد شيرين شيرين درست نميكنم چون با چاي شيرين هم بشه ميل كرد شما ميتونيد شكرشو بيشتر بذاريد) . .آب يك پيمونه پلوپزي ( كه ميتونيد به جاي آب از شير هم استفاده كنيد اما من سنتي سنتي شو دوست دارم همون با آب درست ميكنم) . .زيره آسياب شده (نه در حدي كه مثل پودر بشه در حد كوبيدن )دو سه ق غ . . . ، نمك يه پنس 👌 .بيكينگ پودر يك ق چ اگر در فر درست ميكنيد براي اينكه كلوچه ها از خشكي دربياد و اگر هم در تنور درست ميكنيد نيازي نيست . .. .طرز تهيه : . .اول آرد و زيره،نمك ، بيكينگ پودر رو مخلوط ميكنيد با كمك دست ، بعد روغن رو اضافه ميكنيم كه وقتي روغن اضافه شد آرد و روغن حالت پودر باشه بعد آب و شكر رو حل ميكنيم و به آرد اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم و خمير رو يكساعت ميذاريم استراحت كنه و بعد خمير رو به با وردنه به اندازه نيم سانت پهن ميكنيم و با وسيله بنام سُك سُك سوراخ سوراخ ميكنيم اگر هم نداشتيد با چنگال هم ميشه اما به خوبي سُك سُك نميشه . بعدبا چاقو به شكل مستطيل هاي بلند برش ميديد و دوباره همون مستطيل ها رو به شكل لوزي در مياريد يا اينكه با قالب به شكلهاي دايره و غيره ميتونيد در بياريد بعد فر رو از قبل گرم ميكنيد و سيني فر رو چرب ميكنيد و در سيني مي چينيد و زير و رو كلوچه ها رو سرخ ميكنيد با شعله بالاي فر شعله بالاي فر (گريل) درجه نداره و فقط با ديد چشم مراقب باشيد و پشت و رو كنيد . . .براي اينكه كلوچه ها خشك نشن ميتونيد يك ظرف آب جوش در فر بذاريد به عنوان حمام بخار . 🍲 @bebinobepaz
شامی پوک رشتی 🍲 @bebinobepaz
👇 گوشت گوساله 300 تا 400 گرم لپه 200 گرم سیب زمینی خام 2 عدد متوسط پیاز متوسط 1 عدد تخم مرغ متوسط 2 عدد زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با کمی آب روی حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینی پوست کنده را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا کاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه می کنیم.بعد از اینکه مواد پخت میریزیم داخل صافی تا آب اضافیش گرفته بشه تکه های گوشت را از بقیه مواد جدا کنید و در یک کاسه جداگانه با گوشتکوب خوب بکوبید. تا حالت ریش ریش بشه حالا بقیه مواد پخته شده را توی چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن. مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدیم. بعد از مواد شامی به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد کنید و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و در روغن داغ سرخ کنید بهتره که روغن در تابه زیاد نباشه که شامی ها شناور نشن اول یک عدد از شامی را در روغن سرخ کنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامی را سفیده بمالید و در روغن سرخش کنید. 🍲 @bebinobepaz
تزئین کنار غذا 🍲 @bebinobepaz
یه بدن سفیدخامه ای واسه خودم ساختم که شوهرم هرشب مث دلفین شیرجه میزنه تو اتاق خواب🐬😂 منم که تازگیا شدم تشک ی شوهرم🙈😂 والا نه به اولا که پشتشو بهم میکرد ومیخوابید!😳 نه به الانکه تانرم پیشش عمرا بخوابه😌 از اولش اینجور نبودم کهههه…بدنم سیاه و پراز لک و مک و بود لامصب😖😑 خیلی دنبال دوا درمون گشتم واسه سیاهی و وپرمویی بدنم تااینکه تلگرام بلاخره بدردم خورد و یه کانال واسه سفید کردن پوست بدنم یافتم😍🙈 والا دروغ چرا دیشب که با پیرهن عروسکی و کفش پاشنه دار تو خونه مانور میدادم و شوهرم دیونه کردم😌 هزیون میگفت لامصب از ذوقش😳😂الانم نمیدونم امروز تاپ دامن کوتاهمو بپوشم یا سرهمی مکانیکیه رو😉😅 خانما اگه واقعابدنتون لک وسیاهی داره بیاید راهکاربگیریدزشته جلوشوهر بابدن سیاه نگردید😎👇🏿 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
همبرگر 🍔 🍲 @bebinobepaz
همبرگر 🍔 گوشت چرخ يك بسته پياز يك عدد متوسط آرد سوخارى ب م ل يكم ريحان ساطورى به دلخواه پياز دايره اى خرد شده يك عدد پنير پستو كاله نمك پودر سير فلفل سياه ب م ل پياز رو رنده ميكنيم گوشت چرخى رو باهاش مخلوط ميكنيم خوب ورز ميديم نمك فلفل سياه و پودر سير و ريحان رو اضافه ميكنيمو ورز ميديم در آخر بهش آرد سوخارى اضافه ميكنيم يكم ورز ميديم در آخر گوشت رو قسمت ميكنيم و از هر قسمت برگر درست ميكنيم ديگه اندازه برگر ها به دلخواهِ. اگه برگر ها كوچيك تر و نازك باشن بهتر مغز پخت ميشن البته زيادم نازك نباشه ماهيتابه رو گرم ميكنيم و برگر رارو داخل ماهيتابه ميزاريم كه خوب سرخ شن و مغز پخت شن همزمان با اينكه برگرها دارن سرخ ميشن در يك ظرف ديگه پيازهاى حلقه اى رو با روغن و آب سرخ و كاراملى ميكنيم ميتونيد يه قاشق مربا خورى هم بهش عسل اضافه كنيد بعد كه دو طرف برگرها سرخ شدن اونارو از روى حرارت بر ميداريم برگر رو با نان مخصوص برگر و ريحان و پنير پستو و گوجه سرو ميكنيم روى برگررو با پياز عسلى ميپوشانيم و پنير رو بقيه چيزا رو بهش اضافه ميكنيم 🍲 @bebinobepaz
ترشی بادمجان 🍆 🍲 @bebinobepaz