#بادمجون_شکم_پاره
بادمجون شکم پاره یا همون گارنی یاریخ خیلی خوشمزه ست ولی یه غذای پرچربه ... برا اینکه این غذا رو کم چرب درست کنیم ، من روش خودمو توضیح میدم اگرچه شاید به اندازه ی پرچربش خوشمزه نباشه ولی سالمتره 👌 بادمجونا رو به شکل دلخواه پوست میگیریم و از وسط نصف میکنیم و نمک میزنیم و میذاریم کنار . یه ظرف مناسب فر و کمی چرب میکنیم و بادمجونا رو بعد از یه ربع میچسنیم تو سینی و روی بادمجونا رو کمی چرب میکنیم . با دمای 200 درجه ی سانتی گراد نیم ساعت میذاریم تو فر ( فویل نمیکشیم ) تو این فاصله مایع گوشتی داخل بادمجونو آماده میکنیم 👈مثل مواد ماکارونی ( پیاز داغ فراوون و دو تا گوجه ریز شده و فلفل دلمه ای و ادویه و جعفری ریز شده و سیر و کمی رب گوجه و گوشت چرخکرده ) تو یه ظرف دیگه یه پیاز و نگینی میکنیم و با کمی روغن زیتون سرخ میکنیم و دو سه حبه سیر رنده شده و چند تا گوجه فرنگی رنده میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی رب و یه ق غ آبلیمو اضافه میکنیم و یه سس خوشمزه درست میکنیم و میریزیم داخل ظرفی که قراره غذا رو بپزیم .بادمجونا رو ازفر درمیاریم و کمی از گوشت داخل بادمجونا با قاشق خالی میکنیم و با مایع گوشتی پر میکنیم و مچینیم تو ظرف مورد نظر روی سس ... و به شکل دلخواه تزیین میکنیم و دوباره به مدت نیم ساعت پخت دوم و انجام میدیم . پخت دوم و هم میشه روی اجاق بذاریم و یا داخل فر ... افرا روی بادمجونای پر شده با گوشت و با یه برش قارچ و یه برش گوجه فرنگی و یه فرش فلفل دلمه ای زرد تزیین کرده ... عکس قبل از پخت دوم .
🍲 @bebinobepaz
#املت_فانتزی
این املت خوشگل و خوشمزه میتونه بعنوان شام، صبحانه و حتی میان وعده سرو بشه. شما میتونید این املت خوشمزه رو با هر چیزی که دوست دارید درست کنید میتونید فلفل های رنگی ریز خرد شده با کالباس ریز خرد شده و پیاز درست کنید. میتونید با سیب زمینی آبپز شده و ریز خرد شده به همراه کالباس ریز خردشده و یا مرغ پخته خردشده هم درست کنید.
من اینجا از فلفل دلمه سبز و گوجه فرنگی و قارچ و پیاز استفاده کردم.
به اینصورت که یدونه فلفل دلمه بزرگ رو ریز خرد کردم و همراه مقداری روغن یا کره کمی تفت دادم. سه تاگوجه فرنگی متوسط رو قسمت دونه و گوشت آبدارشو جدا کردم و بقیه اش رو ریز خرد کردم همراه فلفل تفت دادم. یدونه پیاز رو هم نگینی ریز به اضافه هفت هشت تا قارچ خرد شده به گوجه و فلفل دلمه اضافه کردم و تفتشون دادم. نمک و فلفل زدم گذاشتم کنار.
چهار تا تخم مرغ رو با چنگال زدم و بهش کمی فلفل و نمک زدم. داخل نون تست هارو مربعی درآوردم گذاشتم توی تابه کمی از مواد ریختم توش، روش تخم مرغ ریختم و پنیر پیتزا و اون قسمت از نون رو که در آورده بودم گذاشتم روی پنیر پیتزا.
یک طرفش سرخ شد برش گردوندم تا طرف دیگه نونمون هم سرخ بشه. شعله ملایم باشه روغن زیادی نمیخواد. فقط کنارش باشید و زود برگردونید تا نسوزه خیلی راحت و سریع آماده میشه. این مقدار مواد توی ده تا نون رو پر می کنه. فوق العاده خوشمزس و دوتا نون برای هر نفر کافیه. دیگه نهایت خیلی شکمو باشین سه تا بسه😉
🍲 @bebinobepaz
کوبیده مرغ تابه ای
موادلازم
ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)
حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم.
البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید.
🍲 @bebinobepaz
شیرینی (کلوچه) نارگیلی
طعم این شیرینی عالیه.بسیار مناسب نوروز. رسپی از آلای عزیزم.خمیر رو به قطر 8 میل بین دو نایلون پهن و قالب زدم. بعد خوب همه طرفشون رو پودر نارگیل زدم.با یک چهارم مواد درست کردم که 20 عدد شیرینی داشتم. برای يك چهارم مواد از 55 گرم روغن سرخ كردنی و 20 گرم روغن صاف استفاده کردم که هر دو رو با هم آب و گرم کردم.پودر نارگیل ریز استفاده کنید و یا اینکه اونها رو کمی آسیاب کنید.بجای هل وانیل ریختم.در فر من حدود 17 دقیقه طول کشید.
آرد برنج 520 گرم
آرد سفید 120 گرم
پودر نارگیل آسیاب شده 160 گرم
روغن(بهتر است نیمه جامد باشد) 300 گرم
پودر قند: 225 گرم
زرده تخم مرغ: 4 عدد
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
هل ساییده 1.5 ق چ
گلاب 80 میلی لیتر
مواد لازم با يك چهارم مواد........:🌺 آرد برنج 130 گرم
آرد سفید 30 گرم
پودر نارگیل آسیاب شده 40 گرم
روغن ( بهتر است نیمه جامد باشد) 75 گرم
پودر قند 56 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 8 گرم
هل ساییده یه ذره
گلاب 20 میلی لیتر
زرده ها و سفیده را با هم می زنیم تا کاملا پف کند،نصف گلاب را کم کم اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا کاملا حجیم شود.
روغن را روی حرارت ذوب کرده،کمی که خنک شد(روغن باید تقریبا گرم باشد) با همزن شروع به زدن کرده ، در همان حین پودر قند مخلوط با هل را کم کم اضافه کرده و می زنیم تا کاملا یکدست شود.
مخلوط تخم مرغی را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه می کنیم و هم می زنیم. در این مرحله نصف باقیمانده گلاب را هم اضافه می کنیم کف و دیواره ظرف تخم مرغ را با باقیمانده گلاب شستشو داده و اضافه کنید.سپس نارگیل را بریزید.
آرد و آرد برنج را با هم در ظرفی مخلوط و کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف و یکدستی حاصل شود.
خمیر را بدون استراحت گلوله کرده،گلوله ها را درون پودر نارگیل معمولی می غلطانیم و داخل سینی می چینیم و روی آن کمی فشار وارد می کنیم تا از حالت کروی خارح شده حالت نسبتا صاف پیدا کند. در فر از پیش گرم شده 175 درجه تا زمانی که انتها و اطراف شیرینی طلایی شود می پزیم.
🍲 @bebinobepaz
خورش مرغ و آلو با رب انار
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا مرغها رو که کمی زعفرون بهش زدیم حسابی سرخ میکنیم .در تابه ای دیگه پیاز ریر خرد شده رو سرخ میکنیم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامش گرفته بشه و حسابی رنگ باز کنه س ق غ هم رب انار اضافه میکنیم همرا با یه لیوان آب میزاریم بجوشه بعد سس رو روی مرغها میریزیم و رو شعله کم میزاریم تامرغ ها حسابی پخته بشن.تعدادی آلو که از قبل خیس کرده بودیم یه ربع آخر اضافه کرده .چاشنی این غذا هم اب نارنج است که هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم.طعم رب انار ملس بود ولی اگه طعم شیرین دوست داشتید یه کوچولو شکر اضافه کنید .بعد ازین ک سس به غلظت رسید و مرغهای پخته شده تقریبابه روغن افتاد این غذا آمادست ..اگ طعم رب انار رو دوست دارید امتحان کنید من از رب انار ملس استفاده کردم.
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_اسکار
مواد لازم:کره۱۰۰گرم،پودر شکر ۵۰ گرم.پودر وانیل۱/۲ق چ.پودر هل ۱/۲ق چ.زرده تخم مرغ۱عدد.آرد سفید شیرینی پزی ۱۶۰ گرم.سفیده تخم مرغ ۱عدد.مغز گردوی خردشده و پسته نیم کوب شده به اندازه لازم
طرز تهیه:
کره که به دمای محیط رسیده، پودر شکر،وانیل و هل با همزن بزنید تا سبک و پفکی بشه.بعد زرده تخم مرغ را اضافه و بزنید حتما در حین زدن یکی دوبار اطراف ظرف رو با لیسک تمیز و مواد رو به وسط ظرف حرکت دهید تا همه مواد یکدست بشه.حالا آرد رو که قبلا الک کردین به مواد اضافه و مخلوط کنید.از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و در دست گرد کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در مغز گردو که ریز خردشده یا پسته بغلتونید و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، قرار بدین بعد سینی رو در فری که از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه قرار بدین.پس از خنک شدن روش پودر قند بپاشید.
-یه نکته مهم اینکه وقتی خمیر رو در مغز گردو یا پسته قرار میدین زیاد بهش فشار ندین تا مغز گردو در خمیر فرو نره فقط در حدی که همون سفیده تخم مرغ باعث چسبیدن مغز گردو بهش بشه کافیه چون در غیر اینصورت باعث ترک روی شیرینی میشه.
🍲 @bebinobepaz
مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزای فنجانی عبارت است از:
گوشت مرغ ریش ریش شده/ نصف پیمانه
کلم بروکلی/ نصف پیمانه
پنیرموزارلا/ نصف پیمانه
سس پیتزا/ یک پیمانه
برگ ریحان/ دو قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان به دلخواه/ یک چهارم پیمانه
طرز تهیه پیتزا فنجانی
در ابتدای تهیه پیتزا فنجانی باید فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
سپس خمیر را صاف نمایید و به اندازه فنجان ها، خمیر را به صورت دایره مانند ببرید.
حال درون یک کاسه، گوشت مرغ ریش ریش شده را بریزد و سس را به آن بیافزاید و به خوبی آن را با گوشت مرغ مخلوط نمایید. بعد درون فنجان ها بریزید(هر فنجان را تا نیمه پر کنید). در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزای فنجانی باید، کلم بروکلی را که از قبل شسته اید و ریز کرده اید، را داخل هر فنجان حاوی مرغ مخلوط شده با سس بریزید.
سپس روی کرم بروکلی پنیر موزارلا بریزید و در آخرین لایه، برگ های ریحان را قرار دهید.
آنگاه بعد از پوشاندن فنجان با خمیر، به دلخواه می توانید، مقداری پنیر پارمیسان را روی خمیر بریزید.
در مرحله آخر، فنجان ها را داخل فر قرار دهید، تا ظرف مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد و روی خمیر طلایی رنگ شود.
🍲 @bebinobepaz