#دسرمشكوفي_رنگين_كمان
کره یک ق غ
وانیل نوک ق چ
گلاب یک ق غ
نشاسته 3 ق غ
شکر 3 ق غ
شیر 2 لیوان
پودر ژلاتین ١/٥ ق غ سرپر
.
طرز تهیه :
اول از همه پودر ژلاتین رو توی نصف لیوان آب سرد بریزید و بذارید روی بخار آب تا خوب باهم حل بشن.حالا شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمهی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایع غلیظ شود.
.
بد ژلاتين رو اضافه كنيد .
حالا قالب تون رو كمي چرب كنيد من مشكوفي رو كم كم توي ي كاسه ريختم و رنگ اضافه كردم و تو قالب ريختم لايه اولو گذاشتم يخچال سفت كه شد بد لايه ي بعدو ريختم و به اين ترتيب تا اخرين لايه 😍
🍲 @bebinobepaz
#نگهداری_سیر
فصل سیر تازه شده و قیمتش هم نسبت ب فصول دیگه ی سال مناسبتره
میشه الان ک سیر فراوونه برای یک سال سیر رو ذخیره کنیم تا هر وقت ک لازم داشتیم ازش استفاده کنیم
راحت ترین کار برای نگهداریه سیر خشک کردنشه که برای مدت کوتاهی جواب میده چون بعد از مدتی شروع میکنه به جوونه زدن یا اینکه زیادی خشک میشه بعضیا هم سیرتازه رو فریزش میکنن که اونم بافتش تو فریزر خیلی بد میشه منم قبلاً از این روش استفاده میکردم
اما روشی ک میخوام بهتون یاد بدم چند سالیه که خودم دارم از این روش استفاده میکنم و خیلی ازش راضی هستم چون طعم و بافت سیر تو این شیوه خیلی تازه میمونه و برای استفاده خیلی اسون و دم دست هستش
با این روش سیر تا یک سال هم داخل یخچال قابل نگهداری هستش، شمام اگر روشی برای نگهداری سیر بلدین لطفا بگین😊
اول سیرها رو از برگش جدا کنید و بشوریدوبزارید تا ابش کاملا خشک بشه
دانه های سیر رو از پوستشون خارج کنید
با هر وسیله ای ک تو خونه دارید سیر ها رو خرد کنید،من از خرد کن اسفاده کردم ،از غذا ساز ،سبزی خردکن یا نایسردایسر هم میتونید استفاده کنید سعی کنید که سیرها خیلی خرد نشن برای من یه کم ریز شد
حالا یه ظرف شیشه ای با درب محکم انتخاب کنید و یک سومش رو روغن مایع بریزید ،حتما روغن مایع باشه چون روغن های دیگه مثل روغن زیتون و... در یخچال که برن جامد میشن
حالا سیر های خرد شده رو داخل شیشه بریزید
روی سیر هارو هم چند ق غ روغن مایع بریزید تا روشون رو هم روغن بگیره ،دقت کنید ک شیشه رو پر نکنید،یک بند انگشت سرش خالی باشه
درب شیشه رو محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید و هر موقع ک لازم داشتید ازش استفاده کنید
🔴ساقه های سبز سیر رو دور نریزید ،پاکشون کنید و خوب بشورید سپس فریزشون کنید و برای سبزی پلو یا آش ازشون استفاده کنید، مخصوصا طعم خیلی خوبی به پلو میده.
🍲 @bebinobepaz
#نان رینگ عسلی
مواد لازم:آرد سفیدحدود۷پ و دو قاشق غذاخوری.نمک۱ق غ.شکر۱/۴پ.مخمر فوری۲ق غ.تخم مرغ۲عدد.عسل۱/۴پ.روغن مایع۱/۲پ.آب ولرم۱و۱/۲پ.
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نمک را درون کاسه میکسر الک کنید.سپس مخمر اضافه و خوب مخلوط کنید.شکر،روغن،تخم مرغ همزده و عسل را نیز اضافه و با کمک قلاب همزن مخلوط کنید.کم کم آب را به مواد اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاد.اگه نیاز بود میتونید با قاشق کم کم آب اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی درست بشه.خمیر باید ده دقیقه ورز داده بشه خیلی کم چسبناکه.بعد بذارین داخل یه ظرفی که چرب شده روشو بپوشونید و اجازه دهید تا خمیر استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.این مقدار خمیر برای دوتا نون حلقه ای در قالب ۲۴ سانت هست.قالب را کاغذ قرار دهید و چرب کنید در وسط آن یک رینگ یا کاتر کوکی به قطر تقریبا۵ سانت قرار دهید و یا از قالب کیک شیفون که میان تهی است استفاده کنید..پس از مدت استراحت خمیر را چهار قسمت کنید.هر دو قسمت برای یک قالب.یک قسمت را باز کنید و با یک رینگ که ۱۲ سانت قطرش باشه قالب بزنید.چهار تا از دایره های ۱۲ سانتی را روی همدیگه بزارین بطوری که هر کدوم روی نیم دیگر قرار بگیره و سپس رول کنید.با کمک کارد تیزی از وسط دو قسمت کنید و از قسمت جدا شده کف قالب قرار دهید.چهار تا از این گلها لازم دارین تا دو قسمت بشه و بصورت هشت تا گل رز درون قالب قرار بگیره.دو قسمت خمیر دیگه هم برای قالب بعد به همین صورت آماده میشه.روی خمیر رو بپوشونید و استراحت بدین تا حجم بگیره سپس درون فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه قرار دهید.تا روی نون طلایی بشه.این نون بعد از اینکه از فر بیرون اومد تا گرمه روشو با دوقاشق عسل و یک قاشق آب گرم مخلوط شده رومال بزنید.برای اون یکی نون هم به همین ترتیب.وقتی که نون کمی خنک شد از قالب بیرون بیارین و روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک بشه.اگه نمی خواین روشو گلیز عسل بزنید میتونید قبل از گذاشتن در فر رومال یک عدد تخم مرغ کامل و یک قاشق آب بزنید.
🍲 @bebinobepaz
.
کوفته_تبریزی
مواد لازم برای ۱۰ عدد کوفته به اندازه ی بزرگ تقریبا (اندازه پرتغال تامسون😉😁) گوشت گوسفندی و گوساله مخلوط......۵۰۰ گرم
فیله مرغ چرخ شده.......۲۰۰ گرم
برنج........۲ پیمانه
لپه......۱پیمانه
سبزی معطر کوفته(
ترخون_مرزه_نعنا_گشنیز_کمی ریحان)........۵۰۰ گرم پاک شده (ترجیحا سبزی خشک بریزید اگر برای اولین بار میخواهید درست کنید منم سبزی خشک ریختم)
آلو بخارا.......نیم کیلو
لواشک......۲۰۰ گرم از نوع خانگی
رب گوجه_زردچوبه_زعفران_فلفل_نمک به مقدار لازم
پیاز داغ......... مثل همه غذاهای من به وفور اونم از نوع چیپسی (که دستورش تو کانال هست)
زرشک ..... مقدار لازم
تخم مرغ آبپز........در صورت تمایل برای وسط کوفته
تخم مرغ.......۲ عدد برای مواد کوفته
ابتدا برنج و لپه را جداحداقل یک شب قبل خیس کنید و بزارید نیم پزشود گوشت و مرغ چرخ شده را با یک عدد پیاز آب گرفته و ادویه ورز دهید حالا لپه نیم پز را اضافه کنید و با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید طوریکه مثل گوشت کوبیده آبگوشت شود.
بعد نیمی از برنج نیم پز را همراه با باقی مواد با غذا ساز میکس کنید و نیمی از برنج را همون طور به مواد میکس شده اضافه کنید .
حالا مواد و تو ظرفی بریزید و اول سبزی را اضافه کنید ورز دهید همچنان نمک و ادویه ها را بزنید و مزشو چک کنید و در آخر تخم مرغ را بزنید (البته برای بار اول تخم مرغ بزنید اونم برای مطمئن شدن از وا نرفتن وقتی راه افتادید لازم نیست)
حالا باید با تمام توان مواد و ورز دهید حدود یک ربع بعد شروع کنید به درست کردن کوفته دستتون را کمی خیس کنیداز مواد برداید به اندازه دلخواه وسطش چند تا آلو بخارا کمی پیاز داغ و تخم مرغ آب پز بزارید میتونید هر چی دوست دارید بزاریدسلیقه ایه خوب گرد کنید تو دستتون تمام درزهاشو بگیرید که جایی باز نباشد تو یک سینی بچینید و یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید یا اگر عجله دارید یکی دو ساعت در فریزر قرار دهید.
در این فاصله سس کوفته را آماده کنید👇
یک عدد پیاز را رنده کنید خوب تفت دهید تا طلایی شود ادویه بزنید و رب گوجه مقداری از سبزی معطر تفت دهید حالا آب بریزید یک سوم ظرفی که برای کوفته ها انتخاب کردید آب بریزد و بزارید جوش بیاد
🍲 @bebinobepaz
#حلوا_نوتلا
یک پیمانه آرد سبوسدار
پودر قند یک قاشق غذاخوری پر
روغن و کره دو قاشق غذاخوری
نوتلا یه قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای تلخ یک قاشق غذا خوری
آرد رو تف می دهیم مخلوط روغن و کره رو بعد از اینکه رنگ آرد برگشت بهش اضافه می کنیم و کمی تف می دهیم .بعد شعله رو خانوش می کنیم و پودر قند رو بهش اضافه می کنیم در این حالت یه خمیر سفت باید داشته باشیم اگه خیلی سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد تف داده شده بهش اضافه می کنیم در آخر هم نوتلا و شکلات دارک بن ماری شده رو بهش اضافه می کنیم و در قالب های سیلیکونی یا بشقاب می ریزیم و می زاریم توی فریزر به مدت یک ساعت تا ببنده .اگه توی بشقاب ریختیم می تونیم بصورت لوز برش بزنیم.
این حلوا رو می تونید با نوتلا خالی درست کنید که رنگش روشن تر میشه .یا با شکلات تنها
🍲 @bebinobepaz
#تیرامیسو
بیسکوئیت لیدی فینگر :یک بسته دویست گرمی( میتونید پتی بور بزنید )
خامه قنادی: سیصد گرم
پنیر ماسکارپونه یا لبنه: دویست گرم( یک بسته )
پودر قند : دو سوم پیمانه
قهوه فوری یا نسکافه ای که خودتون دم بدید به میزارم لازم تا بتونید بیسکوئیت ها رو مرطوب کنید
اول خامه قنادی رو فرم بدید کامل بعد پنیر و پودر قند رو بهش اضافه کنید و دوباره با همزن کمی بزنید تا یکدست بشه
حالا بیسکوئیت هارو بزنید تو نسکافه و داخل ظرف سرو بچینید مواد پنیرو خامه رو تو قیف بریزید( و نوکش رو برش بزنید منم بدون ماسوره کار کردم )یه لایه روی بیسکوئیت ها رو پوشش بدید( هم میتونید مثل من ساده بزنید هم مدل گرد گرد کاملا سلیقه ایه )اگر دوست داشتید میتونید روش پودر کاکائو الک کنید حتی موز و گردو بریزید
اینکارو لایه لایه انجام بدید تا بیسکوئیت تمام بشه در آخر روش رو با مواد پنیری تزیین کنید من همون گرد ساده زدم و در آخر روش پودر کاکائو الک کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید 🌹
راحت ترین روش ممکنه 😉بهتره یه روز یا چند ساعت تو یخچال بمونه تا خوشمزه تز بشه و جابیافته
🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاکوره
🍲 @bebinobepaz
#پاکوره
پاکوره یا پاکورا یا پکوره یا
طرز تهیه...... دولیوان ارد شیرینی پزی همون ارد کیک هست با یک ق م مایه خمیر فوری ویک ق م سرپر بیکینگ پودرو یک ق چ پر زردچوبه ویک ق چ سرپر پودر تخم گشتیز ویک ق چ سرپر پودر زیره و نمک ومواد خشک را مخلوط وبعد یک لیوان وربع اب ولرم را اضافه وخوب مخلوط کنید بعد یک لیوان تره خرد شده ومخلوط کنید بعد بهتره سلفون بکشید روش چون خیلی پف می کنه ویک ساعت استراحت دهید .
خمیر را هم میتونید با قاشق بریزید هم میتونید توی قیف بریزید وروغن که کاملا داغ شد فاشق سایز بزرگ اندازه گیری را که می شه سوپ خوری مرتب توی روغن بزنید توی کاسه ای کنار دستتان باشه روغن وقاشق را پر کنید وتوی روغن سرخ کنید ومرتب زیرورو کنید تایکدست طلایی بشه کاملا پف می کنه وپوک می شه وروی دستمال اشپزخونه بریزید تا روغن اضافه گرفته بشه وبا سس تمر میل کنید عالیه😋
سس تمر..... یک لیوان تمر هندی را با نصف لیوان ابجوش روش بریزید وسرش را بذارید تا کاملا نرم بشه از صافی رد کنید اگر غلیظ است خیلی کم اب اضافه کنید زیادی رقیق نشه بعد پوره یه حبه سیر ویک ق چ پودر زیره ویک ق چ پودر تخم گشنیز ویک ق چ فلفل سیاه ومخلوط کنید نمک را مواظب باشید چون ممکنه تمر شما شور باشه ومخلوط کنید ودر کنار پاکوره میل کتید
🍲 @bebinobepaz
آموزش طرز تهیه کیک تولد خانگی ساده و شکلاتی با تزیین در خانه
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک تولد ساده در منزل
مواد لازم برای کیک تولد
«« آرد سفید :•: 2 لیوان »»
«« روغن :•: 1 لیوان »»
«« شیر :•: 1 لیوان »»
«« شکر :•: 1 لیوان »»
«« تخم مرغ :•: 3 عدد »»
«« بکینگ پودر :•: 2 قاشق چایخوری »»
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک تولد ساده در منزل
طرز تهیه کیک تولد
برای تهیه کیک تولد ابتدا آرد را با بکینگ پودر یک بار الک می کنیم . شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب می زنیم تا خوب سفت و سفید شوند.
روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به کف و اطراف ظرف می ریزیم, مایه کیک را در قالب می ریزیم سپس فر را گرم کرده و به مدت نیم ساعت کیک را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود.
بعد از اینکه کیک مان کاملا مغز پخت شد انرا از فر خارج می کنیم و اجازه میدهیم تا سرد شود. سپس کیک تولد را با خامه به سلیقه خود تزیین می کنیم.
در یک روش ساده تر می توانیم یک کیک اسفنجی ساده و آماده تهیه کنیم و با خامه تزیین کنیم تا به سریعترین شکل ممکن یک کیک تولد داشته باشیم.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_شکلاتی_بدونفر
🍲 @bebinobepaz
مواد لازم
۶ نفر و بیشتر
٢ عدد تخم مرغ
۸ قاشق غذاخورى آرد سفید
۶ قاشق غذاخورى روغن مايع
۱۰ قاشق غذاخورى شير
۱ قاشق غذاخورى بکینگ پودر
۲ قاشق غذاخورى پودرکاکائو
۸ قاشق غذاخورى شکر دانه ریز
۱/۲ قاشق چاى خورى وانیل
نوك قاشق چاى خورى نمك
طرز تهیه
۱ ساعت
آرد و نمك و بكينگ پودر و شكر و پودر كاكائو رو مخلوط كردم و دوبار الک کردم. بعد تخم مرغ ها و وانيل رو بهش اضافه کردم با همزن دستى (يا همزن برقى يا چنگال) خوب هم زدم حالا روغن مایع و شیر رو به مواد قبلی اضافه کردم دوباره هم زدم. داخل قالبم رو چرب کردم و تا نصف قالب مواد کیک رو ریختم
داخل قابلمه ای به اندازه ۵ سانت آب ریختم و قالب رو داخل قابلمه گذاشتم حرارت ملايم رو روشن کردم تا وقتى كه آب بجوش بیاد و اطراف كيك شروع به بالا اومدن بكنه. بعد در قابلمه رو با دمکن گذاشتم تا یک ربع با حرارت کم بپزه. بعد از یک ربع حرارت رو خاموش کردم، تا ۱۰ دقیقه در قابلمه رو برنداشتم وگرنه پف کیک میخوابه. بعد درش رو برداشتم و قالب رو خارج کردم. وقتی خنک شد کیک رو از قالب جدا کردم.
🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای کیک بدون فر (کیک یخچالی)
بیسکوئیت دایجستیو (گندم کامل): ۸۰۰ گرم
شکر: یک پیمانه (۲۰۰گرم)
گردو یا فندق: یک پیمانه (۱۰۰ گرم)
آب: یک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر)
کره: دو سوم پیمانه (۱۵۰ گرم)
پودر کاکائو (شیرین نباشد): یک دوم پیمانه (۶۰ گرم)
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
خامه رقیق ۳۵ درصد چربی (ویپینگ کرم): نصف پیمانه (۱۲۰ گرم)
طرز تهیه کیک بدون فر (کیک یخچالی)
اول بیسکوئیتها را خورد کنید و در کاسه بریزید. قطعات بیسکوئیت باید کوچک باشد تا بافت کیک شما بهتر و منسجمتر شود.
یک ماهیتابه نسوز را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، گردوها را در آن بریزد و ۵ دقیقه هم بزنید تا برشته شود. حالا گردوها را به بیسکوئیتهای خورد شده اضافه کنید.
در یک ظرف دیگر شکر و پودر کاکائو را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. فراموش نکنید پودر کاکائوی شما نباید شیرین باشد. آب را به آرامی و کمکم به شکر و کاکائو اضافه کنید و با همزندستی هم بزنید تا گلوله نشود.
وقتی کاکائو و شکر شما کاملا در آب حل شد، کره را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت ۷ الی ۸ دقیقه بجوشد و غلیظ شود.
از دست ندهید: دسرهای ایرانی ساده و خوشمزه
حالا مایع را از روی شعله بردارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه خنک شود. در حالی که با همزن دستی آن را هم میزنید عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. مایع شکلاتی را روی بیسکوئیت و گردوها بریزید و کاملا با آن مخلوط کنید.
سپس مایع کیک بدون فر را در قالب کیک نچسب بریزید. اگر از قالب کمربندی استفاده کنید، راحتتر کیک را از قالب جدا خواهید کرد.
وقتی مواد را داخل قالب ریختید با ته قاشق سطح کیک را کاملا صاف کنید. حالا در قالب را ببندید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه الی یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد.
در این فرصت سس شکلاتی کیک بدون فر را تهیه کنید. خامه مناسب فرمدهی را که ۳۵ درصد چربی دارد، روی شعله بگذارید و به محض جوش آمدن آن را بردارید.
خامه داغ را روی شکلاتهای خورد شده بریزید و یک دقیقه صبر کنید تا با حرارت آن، شکلاتها کمی شل شوند. یادتان باشد که شکلاتهای شما باید تلخ و شیرین باشند. (نه کاملا تلخ، نه کاملا شیرین)
مخلوط را هم بزنید تا شکلاتها با خامه کاملا مخلوط شوند و یک سس شکلاتی روان و یکدست ایجاد شود. قالب را از یخچال بیرون بیاورید و سس شکلاتی را روی کیک بمالید. در قالب را ببندید و دوباره آن را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
قالب را بیرون بیاورید و کیک را از آن خارج کنید. کیک را در ظرف دلخواهتان سرو کنید و روی آن را با گردو یا فندق خورد شده تزیین کنید. میتوانید برای تزیین کیک یخچالیتان از میوههایی مانند موز یا توت فرنگی هم استفاده کنید.
به همین راحتی شما یک کیک بدون فر مهیا کردید.
🍲 @bebinobepaz
#بادمجان_شکم_پر
۶عدد بادمجان را را راه یا هر مدلی که دوست داشتین پوست كنده از وسط شكاف ميدهيم ولي نبايد از وسط نصف شوند فقط در حدي كه بتوان داخلشان را پر كرد برش مي دهيم و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز رنده شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند.
بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. واز رو حرارت برداشته وکمی جعفری خرد شده اضافه میکنیم
از مواد گوشتي داخل بادمجانها ريخته و كنار مي گذاريم.
كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم و بادمجانها را داخل سس ميچينيم و درب تابه را مي گذاريم و اجازه مي دهيم با حرارت ملايم جا بيفتد.
🍲 @bebinobepaz
#اسلایس_خرما_رویه_شکلات
مواد لازم📝
🍲 @bebinobepaz
خرمای هسته گرفته 400گرم
مغزگردو،بادام،پسته،فندق ازهرکدوم 25 گرم
کنجدسفید یک قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور 6عدد پودر شده
خامه صبحانه 100گرم
شکلات تخته ای 100گرم
پودرژلاتین یک ق م
اب سرد یک سوم لیوان
طرز تهیه 📝
درابتدا قالب را سلفون بکشید
خرمای هسته گرفته را به همراه مغزیجات چرخ کنید و کنجد و پودر بیسکوییت را اضافه و خوب ورزدهید تا کاملا یکدست شود، مواد را کف قالب ریخته و با پشت قاشق کمی چرب خوب صاف کنید و قالب را در یخچال بگذارید.
در این فاصله خامه را درون ظرفی ریخته روی حرارت ملایم یا یک دقیقه در مایکروفر گذاشته همین که کناره های ظرف شروع به حباب زدن کرد شکلات خردشده را بیفزایید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود سس شکلاتیمون آماده است. میزاریم کنار و میریم سراغ ژلاتین. یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را روی یک سوم لیوان آب میپاشیم و روی حرارت میزاریم تا ژلاتین در اب حل شود و نهایتا به سس شکلاتیمون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم شکلات را بر روی خرما ها ریخته و بمدت دو ساعت دریخچال بگذارید تا ببندد بعد به اندازه دلخواه برش زده و تزیین میکنیم.
🍲 @bebinobepaz
#فرنی_قالبی_با_روكش_شکلات
طرزتهیه📝
فرنی رو با یه لیوان شیر یه ق غ آرد برنج یک ق غ و نیم شکر زعفرون دم شده مقداری گلاب یک ق غ و کره بیست گرم باهم مخلوط روی حرارت کم به هم زدم تا غلیظ بشه،شکلات تخته رو با یه ق غ نوتلا با یک ق غ روغن مایع روی بخار کتری گذاشتم ذوب بشه و یکدست بشه البته بدون نوتلا هم میتونید ولی نوتلا غلیظ و یکدست میکنه شکلات ذوب شده رو داخل قالب سیلیکونی رو دور تا دورش شکلات میمالیم میزاریم یخچال تا ببنده فرنی رو داخل قالب میریزیم میزاریم تا خودش رو بگیره و خنک و سفت بشه و سرو کنیم.
🍲 @bebinobepaz