eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_همه مون میدونیم که سبزیجات رو بهتره که تازه مصرف کنیم ولی خب بعضی سبزیجات هستن که خیلی ضرورین و من همیشه تو فریزرم دارم ،مثل لوبیا سبز _برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه _من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم: _ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم _سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید _بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم _ بچه‌ها جون شماهم اگه روش دیگه ای بلدین لطفا بگید تا همه استفاده کنیم 🍲 @bebinobepaz
دسر_شامانو مواد لازم پنیر خامه ای ۲۰۰گرم ( هر مارکی استفاده کردین ) بستنی وانیلی ۱عدد ۱۰۰ گرم شیر عسلی مارک ( والفجر )؟ نصف قوطی یا یک پیمانه سرخالی سرخالی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ ق م پودر قند ۳ ق غ ژله ی شاتوت یا زغال اخته یا تمشک ی ۱بسته من زغال اخته استفاده کردم طرز تهیه ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه وکمی با همزن بزنید بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه کنید حالا ژله تون رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید ودر آخر پودر ژلاتین را روی نیم لیوان آب بپاشید خوب که اب جذب کرد و اسفنجی شد روی حرارت بن ماری قرار بدین شفاف که شد به دمای محیط برسوندید و به مخلوط اضافه کنید وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد. . دسر بسیار خوش طعمی هست و جز دسرهای لطیف و کرمیه😋 🍲 @bebinobepaz
‌ وافل بلژیکی 🍴 ‌ مواد لازم:👇‌ آرد 250گرم شکر 30گرم کره 50گرم شیر 100گرم نمک مقداری وانیل کمی تخم مرغ ۲عدد خمیر مایه ۴گرم ‌ طرز تهیه:👇 شیر ولرم را با خمیر مایه و کمی شکر مخلوط کرده ، کره را ذوب کنید در ظرفی همه ارد را بریزید،سپس مایه خمیررا اضافه کنید و کره ی آب شده ، تخم مرغها رو با شکر مخلوط کنید و با هم زن در حد مخلوط شدن بزنید و تمام مواد رو با هم مخلوط کنید با همزن حدود 5 دقیقه بزنید ، درب ظرف رو بزارید و جای گرم به مدت 45 دقیقه قرار دهید، دستگاه وافل را گرم کنید،چرب کنیدبه اندازه یک ق غذا خوری از خمیر داخل دستگاه(حرارت متوسط) گذاشته تا بپزدو طلایی شود.بعد در شکلات آب شده بزنید. و نوش جان کنید.‌‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پفک_خانگی 😋 مواد لازم جهت تهیه پفک خانگی  پودر پنیر پارمیزان 1/3 پیمانه کره یا مارگارین1 قاشق غذاخوری 🍥ادویه به میزان کافی 🍥پودر آویشن به میزان کافی 🍥نمک به میزان کافی 🍥آب4 قاشق غذاخوری 🍥جوش شیرین1/8 قاشق چای‌خوری 🍥آرد نخودچی1 پیمانه 🍥آرد برنج یا ذرت1 پیمانه 🍥زرد چوبه یا گل رنگبه میزان کافی 👩🍳دستور تهیه پفک خانگی در ابتدا آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید سپس ادویه طعم دهنده به همراه جوش شیرین را الک کرده و به مواد اضافه کنید. حال همه مواد را باهم الک کنید. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و به همراه مواد الک شده، پودر پنیر پارمیزان و آب با هم مخلوط کنید و آنها را کمی ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. وقتی که خمیر سفت شد آن را از رنده یا کفگیر سوراخ دار عبور داده تا شکل پفک به خود بگیرد، در پایان خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید. 📝نکات آشپزی در تهیه پفک خانگی بجای استفاده از 1/8 قاشق چای‌خوری جوش شیرین می‌توانید از 1/4 قاشق چای‌خوری پکینگ پودر استفاده نمایید. میزان ادویه و نمک آن کاملا دلخواه است. حضور آویشن نیز به سلیقه شما وابسته می‌باشد. پفک را بدون مواد افزودنی در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. 🍲 @bebinobepaz
جزریه(بیسکوییت با دسر هویج) 🍲 @bebinobepaz
جزریه(بیسکوییت با دسر هویج) 👈مواد لازم 6عدد هویج بزرگ 1استکان آب(80 گرم) از نصف لیوان کمی بیشتر شکر 1قاشق غذاخوری عسل 1قاشق چای خوری زردچوبه(یا به نظر من کمی زعفران) 1قاشق چای خوری فلفل بهار (از ادویه فروشی بگیرید) 1قاشق چای خوری دارچین نوک قاشق چای خوری میخک 1استکان گردو یا فندق هر کدام را که در خانه دارین پودر نارگیل 1قاشق مربا خوری کمی سرپر نشاسته ذرت 👈طرز تهیه هویجها را پوست بکنید و بشویید و گرد گرد خرد کنید و در یک قابلمه تفلون بریزید و 1استکان آب را روی هویجها بریزید و به خوبی بپزید .هویجهای پخته شده را در غذاساز بریزید و پوره کنید و دوباره در قابلمه بریزید و شکر و عسل و ادویه ها را اضافه کرده و کمی هم با این شکل بپزید. نشاسته را با کمی آب ترکیب کنید تا حل شود و به مخلوط هویج اضافه کنید.برای اینکه ته نگیرد و نسوزد مداوم هم بزنید. وقتی این ترکیب به غلظت رسید و  قوام گرفت کافیست و آماده است و گردو های خرد شده را هم اضافه کنید و دوباره با  هم ترکیب کنید .در  کف یک ظرف پیرکس مستطیل مقدار زیادی پودر نارگیل بپاشید و مخلوط هویج پخته شده را روی پودر نارگیلها بریزید و به صورت  یک لایه نازک به کمک  لیسک صاف کنید و انجام این کار ممکن است کمی برایتان مشکل است.  دوباره روی هویج ها پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود .من بعد از اینکه سرد شد برش زدم و بین بیسکوییت ها گذاشتم و با کرم شانتی فرم گرفته(خامه قنادی فرم گرفته) تزیین کردم و به این شکل درآوردم.اگر بخواهید ساده و یا به هرشکل دوست دارید سرو کنید و به هر شکل که باشد عالی است.نوش جان🌸 🍲 @bebinobepaz
#شکلات_پاستیلی شکلات با مغز پاستیل 🍲 @bebinobepaz
شکلات با مغز پاستیل -شکلات تخته ی ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم _پودر ژله ی دلخواه یک بسته -گلوکز ۲ قاشق غذاخوری یا عسل -آب۱/۳لیوان قالب مخصوص شکلات( موجود در لوازم قنادیها) نکته:در تهیه ی پاستیل برای مغز شکلات احتیاج به ژلاتین نیست 🍫و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا شکلات ها را تکه تکه کرده و در ظرفی ریخته و روی بخار کتری بنماری میکنید، تا شکلات ها آب شود(،ظرف کاملا خشک باشد ) اگر مشاهده کردید، شکلات ها سفت بود یک قاشق غذاخوری کره یا روغن مایع اضافه میکنید تا روان تر شود ، سپس یک قاشق مرباخوری سر خالی از شکلات ها را درون قالبها می ریزید و به صورت دورانی قالب را می چرخانید تا دیواره های قالب از شکلات آغشته شودو قالب را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار میدهید سپس دوباره قالب را از یخچال خارج کرده و مجددا یک قاشق مرباخوری سر خالی شکلات داخل آن ریخته و دوباره به صورت دورانی می چرخانید و به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید و یا به کمک یک قلمو دیواره های قالب را به شکلات آغشته میکنید ، 🍫در این فاصله پودر ژله ی دلخواه تان را با ۱/۳لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی حرارت کتری قرار دهید تا ژله در آب حل شود سپس گلوکز یا عسل را اضافه میکنید و هم میزنید تا حل شود ، وقتی مواداز حرارت افتاد قالب های شکلات را از یخچال خارج کرده و درون آن را پاستیل ریخته تا حدی که سر قالب خالی باشه ، بعد اجازه میدهید تا یک مقدار پاستیل ها خودش را در دمای محیط بگیرد ، سپس روی آنها را با شکلات ذوب شده می پوشانید و مجددا قالبها را در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار میدهید چرب کردن قالب ها فراموش نشود اگر در حین کار شکلات ها یا پاستیل سفت شدند آنها را مجددا روی بخار کتری بنماری میکنید 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا