#جوانه_ماش
حبوبات مورد نظر رو بشوئید بمدت 24 ساعت خیس کنید( البته گندم رو دو روز)
بعد از خیس خوردن آبشو کلا تخلیه کنید طوری که اصلا آبی کف ظرف جمع نشده باشه ودونه ها هم مرطوب باشند و توی یه ظرف درب دار بذارید تو دمای خونه تون بمونه
مثلا من روزی دو بار هر دفعه یه قاشق غذاخوری آب رو بشکل قطره قطره بهشون اضافه میکردم (یادتون نره فقط باید مرطوب باشند دونه ها)
بسته به نوع دونه ها سه تا چهار روز جوونه میزنن
یه سریشون پوستاش کاملا جدا شده بود، امابعدش اونا رو توی یه ظرف آبسرد ریختم و بقیه پوستاش هم جدا شد
به همین راحتی جوونه های تازه رو توی سالاد وکنار غذاتون استفاده کنید وتوی یه ظرف درب دار توی یخچال اونا رو نگه دارید
👈یه چیز دیگه سعی کنید حبوبات مونده استفاده نکنید ریز باشن هیچ ایرادی نداره..
🍲 @bebinobepaz
#نان_خمیرترش
برای این نون از ۲۵۰گرم آرد گندم،۲۳۰ گرم آرد شیرینی پزی،۲۰گرم پرک جوانه گندم،۵۰گرم خمیرترش سه روز تغذیه شده به عنوان استارتر،۹گرم نمک،۳۳۰گرم آب تصفیه شده و یک قاشق سیاهدانه استفاده کردم.
استارتر و آب مخلوط و بعد بقیه مواد رو داخلش ریختم در حد مخلوط شدن با دست قاطی کردم.نیاز به ورز دادن نیست.سه بار فولد هر از ۴۵ دقیقه در آخر بعد از پیچیدن داخل مغز تخمه کدو زدم و خمیر رو کاور کردم داخل کاسه ای که پارچه بود گذاشتم و به مدت ۱۲ ساعت در دمای ۵_۱۰ در جه قرار دادم.
برای پخت داخل قابلمه با در(داچ آون) اول با دمای ۲۶۰ درجه فر رو گرم کردم بعد پخت نان در قابلمه با در بسته با دمای ۲۴۰ درجه ۳۰ دقیقه.بدون در دمای ۲۲۰ درجه حدود بیست دقیقه.
🍲 @bebinobepaz
فلفل شکم پر
دوستان مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید.👌
مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر. سوالی بود در خدمتم.✋👌
نکته:از فلفل دودی تو غذاهاتون زیاد استفاده کنید.خیلی تو طعمش تاثیر داره.👌👌👌
پ.ن 1:اگرمن باشم ازهمه موادها استفاده میکنم به غیر از شیرنارگیل و کره بادوم زمینی.بهشون خوش بین نیستم.😁
به نظرم بدون اونها هم خوشمزه میشه.👌👌👌
پ.ن 2:نمیدونم در جریان هستید یانه,خارجیا تو غذاهاشون شیر نارگیل و سس سویا و کره بادوم زمینی زیاد استفاده میکنن.تودستور این غذا هم شیر نارگیل و کره بادوم زمینی و سس سویا بود.حالا ممکنه یا دسترسی ما به شیر نارگیل مشکل باشه یا با ذائقمون همخونی نداشته باشه.
🍲 @bebinobepaz
مشکوفی
برای درست کردن مشکوفی چهارقاشق نشاسته ذرت وچهار قاشق شکر رو در یک لیتر شیرسرد ریختم وخوب هم زدم تا شکر ونشاسته حل بشه وبعد روی شعله کم گذاشتم ودایم هم زدم تا به غلظت برسه وکمی که غلیظ شد یک قاشق گلاب وزعفرون وکره وکمی وانیل اضافه کردم وبه غلظت فرنی که رسید توی ظرف کشیدم وگذاشتم سرد بشه وبعد😋
🍲 @bebinobepaz
فلفل شکم پر
دوستان مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید.👌
مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر. سوالی بود در خدمتم.✋👌
نکته:از فلفل دودی تو غذاهاتون زیاد استفاده کنید.خیلی تو طعمش تاثیر داره.👌👌👌
پ.ن 1:اگرمن باشم ازهمه موادها استفاده میکنم به غیر از شیرنارگیل و کره بادوم زمینی.بهشون خوش بین نیستم.😁
به نظرم بدون اونها هم خوشمزه میشه.👌👌👌
پ.ن 2:نمیدونم در جریان هستید یانه,خارجیا تو غذاهاشون شیر نارگیل و سس سویا و کره بادوم زمینی زیاد استفاده میکنن.تودستور این غذا هم شیر نارگیل و کره بادوم زمینی و سس سویا بود.حالا ممکنه یا دسترسی ما به شیر نارگیل مشکل باشه یا با ذائقمون همخونی نداشته باشه.
🍲 @bebinobepaz
#نان_خمیرترش
برای این نون از ۲۵۰گرم آرد گندم،۲۳۰ گرم آرد شیرینی پزی،۲۰گرم پرک جوانه گندم،۵۰گرم خمیرترش سه روز تغذیه شده به عنوان استارتر،۹گرم نمک،۳۳۰گرم آب تصفیه شده و یک قاشق سیاهدانه استفاده کردم.
استارتر و آب مخلوط و بعد بقیه مواد رو داخلش ریختم در حد مخلوط شدن با دست قاطی کردم.نیاز به ورز دادن نیست.سه بار فولد هر از ۴۵ دقیقه در آخر بعد از پیچیدن داخل مغز تخمه کدو زدم و خمیر رو کاور کردم داخل کاسه ای که پارچه بود گذاشتم و به مدت ۱۲ ساعت در دمای ۵_۱۰ در جه قرار دادم.
برای پخت داخل قابلمه با در(داچ آون) اول با دمای ۲۶۰ درجه فر رو گرم کردم بعد پخت نان در قابلمه با در بسته با دمای ۲۴۰ درجه ۳۰ دقیقه.بدون در دمای ۲۲۰ درجه حدود بیست دقیقه.
🍲 @bebinobepaz
براي درست كردن سوسيس فندقي با رول يوفكا كافيه يه بسته سوسيس فندوقي مرغوب با يه بسته خمير يوفكاي مستطيلي داشته باشين و به مقدار فراوون روغن سرخ كردني🙈
يه كاسه شير بذارين كنار دستتون، خمير يوفكارو به عرض ٢ سانت برش بدين، با فرچه از شير روي يوفكا بمالين و دور سوسيس بپيچين و با خلال دندون فيكس كنين
توي روغن يه كم نمك بريزين و سوسيس هارو سرخ كنين
بعد از پخت خلال دندونا راحت در ميان و آماده سرو ميشه... حواستون باشه موقع برش خمير يوفكا روي بقيه خمير يه پارچه نازك و نمدار بندازين كه خشك و شكننده نشن... از نظر مزه ما واقعا دوسش داشتيم مخصوصا قسمت يوفكاي ترد و خوشمزه ش
با سس تند تاباسكو عالي بود ولي با سس مايونز و سس گوجه هم خيلي خوبه
نكات:
🔴سعي كنين كه سوسيس ها كاملا توي روغن غوطه ور باشن كه يكنواخت سرخ بشن
🔴مدت زماني كه براي سرخ شدن سوسيس ها لازمه ٣ دقيقه اس، نه كمتر باشه و نه بيشتر، با احتساب اينكه روغن داغِ داغ باشه🔥
🔴ميتونين به جاي شير از آب و يا كره آب شده (به مقدار كم) استفاده كنين
🔴ورژن سالمش رو ميتونين توي فر درست كنين، فقط حتما با زرده تخم مرغ و كمي روغن رومال كنين و بعد بفرستين توي فر
پ.ن.١: مارچوبه ها كنسروي هستن و اكثر هايپرها دارن
پ.ن.٢: بهترين نوع سوسيس از نظر من فرانكفورتر هست كه اون رو هم ميتونين توي هايپر پيدا كنين
پ.ن.٣: اين مدل سوسيس هم سردش و هم داغش خيلي خوشمزه س، ميتونه يه فينگر فود هيجان انگيز واسه مهمونياتون باشه☺️
🍲 @bebinobepaz
اینم یه سالاد خوشمزه دیگه باترکیباتی یکم متفاوت تر
شامل کدو حلوایی و گل کلم و کدو و قارچ و ...
ازخواص کدوحلوایی بگم براتون که:
👒این گیاه خوراکی حاوی اکسید های قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول های مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان می کند. همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلول های پوستی جدید و نرم تر و جوان تر شدن این بافت کمک می کند.
👒کدو حوایی با داشتن غنی ترین ریزمغذی ها، مجهز به سلاح هایی موثر برای مقابله با بیماری ها است.
👒کدو حلوایی به دلیل داشتن مقادیر بالای کاروتنوئید30 درصد از بروز تمام انواع سرطان ها پیشگیری می کند
👒کدو حلوایی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن که در میوه ها و سبزی های نارنجی رنگ مثل هویج و کدو به وفور یافت می شود، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء بنفش محافظت می کند و مصرف عصاره آن به طور روزانه حتی تاثیر محافظتی کرم ضد آفتاب را افزایش می دهد.
👒عصاره کدو حلوایی لایه محافظتی روی پوست در برابر فاکتورهای محیط زیستی دیگر مثل آلودگی هوا، استرس و دود سیگار ایجاد می کند.
🍲 @bebinobepaz
#سبزى_پلو ماهى 😋
ماهى رو به مدت ساعت داخل مخلوطى از مواد زير بخوابونيدتا طعمداربشه ابليمو يك فنحان،روغن مايع نصف فنجان
آب پياز يك فنجان،نمك فلفل زردچوبه مقدارى،زعفران دمكرده دوق غ بعداز سپرى شدن اين زمان ماهى رو داخل پودرسوخارى كه خودم تهيه كردم ميغلتونم وتو روغن كمى با حرارت ملايم سرخ میکنم.
#پودر_سوخاری
نان باگت يا نان تست رو گذاشتم خشك شد بعد با ادويه هاى مختلف آسيابشون كردم
فلفل سياه، فلفل قرمز، آويشن، تخم گشنيز، ادويه كارى، زردچوبه، پودر سير و يه مقدار نمك
نكات_تهيه_سبزى_پلو
براي تهيه سبزيپلو يا هر نوع پلوي ديگه، برنج را كمي زندهتر برداريد تا پلو شفته نشه.
براي عطر بيشتر يك ساقه سير تازه را با چاقو رشتهرشته كنيدو لاي پلو بذاريدسپس آن را دم كنيد اگر از سبزيپلوي استفاده ميكنيد، آن را ٥دقيقه پس از جوشيدن برنج در آب و به همان صورت منجمد اضافه كنيد، اين كار باعث قد كشيدن برنج ميشه براي تهيه سبزيپلو آب برنج را كمي با نمكتر بگيريد تا سبزي آن نيز طعم بگیره براي تهيه يك تهديگ خوب، در ٥دقيقه آخر پخت پلو دوقاشق غذاخوري روغن دور برنج بديد تا روغن به كف ديگ برسد و شعله را نيز زياد كنيد. پيشنهاد ميكنم قبل از كشيدن پلو يك قاشق چايخوري پودر دارچين روي آن بپاشيد.
🍲 @bebinobepaz