eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.4هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#کوکی_هندوانه 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم : 150 گرم کره نرم(در دمای اتاق) 120 گرم پودر قند 1عدد تخم مرغ (40 گرم) 300 گرم آرد 1 پاکت وانیل 5 گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی) 1/2 قاشق چایخوری نمک (یک پنس) رنگ غذا قرمز ، سفید و سبز شکلات تلخ تیره برای هسته هندوانه طرز تهیه : کره را در یک کاسه ریخته و با دست باز کنید ، پودر قند را اضافه و دوباره مخلوط کنید. بقیه مواد را اضافه ومخلوط کنید وکم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد (زیاد ورز ندید چون به روغن میفته) خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید و قسمت دیگر خمیر را دوباره به دوقسمت تقسیم کنید به یکی رنگ سبز وبه دیگری کمی رنگ سفید اضافه کنید(میتونید رنگ سفید نزنید) وورز بدید. خمیر به رنگ قرمز را به شکل لوله ای یا استوانه در بیاورید. خمیر سبز و ساده را به ضخامت نیم سانتی متر رو کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید، با همان کاغذ روغنی خمیر ساده را روی خمیر سبز قرار دهید و روی خمیر ساده هم خمیر قرمز رنگ استوانه ای را گذاشته وبا کاغذ روغنی رول کنید و 2 ساعت بزارید در یخچال تا سفت شود بعد بیارید بیرون وطبق ویدئو اول خمیر را گرد برش بزنید وبعد دو باره از وسط نصف کنید (مثل قاچ هندونه)، برش های کوکی را بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15-20 دقیقه تا کوکی های پخته شوند. بعد پخت کوکی ها بزارید خنک شده وبرای هسته هندوانه شکلات را آب کنید و شکل دهید. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
#کیک_یخچالی_موزاییکی شکر : یک سوم پیمانه بیسکوییت پتی بور : دو بسته و نصفی شیر : یک پیمانه سرخالی کره : ۱۵۰ گرم پودر کاکائو : سه ق غ(بستگی به رنگ پودرتون کم و زیاد میشه) گردو خورد شده یا خلال پسته یا خلال بادام : نصف پیمانه(اختیاری)من نریختم . . (من مواد و دو برابر کردم) طرز تهیه : پودر کاکائو و شکر و با هم مخلوط کنید تا گلوله ای از پودر کاکائو باقی نمونه. کره و شیر بهش اضافه کنید،میزاریم رو حرارت کم تا کره ذوب بشه. بعد زیر شعله را خاموش کنید و بزاریدکاملا خنک بشه. بعد مغزیجات و اضافه کنید. بیسکوییتها رو به چهار قسمت(پودرش نکنید)تقسیم کنید. شکلات تخته ای رو بنماری کنید دیواره های قالب سیلیکونی و آغشته به شکلات کنید و بزاریدش یخچال تا ببنده. موادتون که کاملا خنک هست و داخل قالب بریزید و پر کنید.بعد بزارید داخل یخچال تا سفت بشه بعد یکساعت له آرومی از قالب در بیارید. 🍲 @bebinobepaz
کیک حلوا 🍲 @bebinobepaz
(سمولینا) میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار واسه پیمانتون استفاده کنید. . مواد لازم برای شربت: 3 لیوان شکر 3 لیوان آب 3 لیوان شیر برای محلبی : 1 لیتر شیر 1 لیوان آرد 1 لیوان شکر 1 بسته وانیل 5 گرمی ترک(یا کمی وانیل ایرانی) 1 فنجان پودر نارگیل مواد لازم برای حلوا: 100 گرم کره 1 استکان روغن مایع 3 لیوان ایرمیک (سمولینا) برای تزئین : پودر پسته وپودر گل سرخ وهر آنچه در خانه دارید. لیوان اندازه 200 میلی لیتر استکان به اندازه 125 میلی لیتر طرز تهیه : ابتدا شربت را درست کنید و بزارید کنار، همه مواد شربت را در قابلمه بریزید وهم بزنید و کمی حرارت بدید تا شکر حل شود وهمین کافیه. . بعد محلبیه را درست کنید تمام مواد گفته شده (بجز وانیل وپودر نارگیل) را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و در آخر وانیل وپودر نارگیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. برای حلوا : در تابه کره وروغن را بریزید، کره که آب شد آرد سمولینا را اضافه کنید وبا حرارت متوسط هم بزنید تا کمی رنگ حلوا تغییر کند و بعد از روی حرارت بردارید وشربت حنک را کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا کامل کل ‌ شربت به خورد حلوا شود وباز کمی روی حرارت بزارید تا حلوا خودش را جمع کند(زیاد نزارید روی حرارت حلوا خشک شود). قالب کمربندی را در ظرف سرو بزارید وطبق ویدئو حلوا را دوقسمت کنید یک قسمت از حلوا را در قالب بریزید وخوب فشرده کنید وبعد محلبیه را روی حلوا بریزید وسطح اونو صاف کنید ودر آخر هم قسمت دوم حلوا را بریزید وروی حلوا را صاف کنید و قالب را بزارید در یخچال تا خودش را بگیرد وسفت شود (3 تا4ساعت) بعد قالب را از حلوا جدا کنید وبا پودر پسته وگل سرخ تزئین کنید (تزئین دست خودتون هست میتونید هر چیزی که در منزل دارید استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
نان پیتا 🍲 @bebinobepaz
نان پیتا ۴ونیم لیوان ارد ۱لیوان اب ۱لیوان شیر نصف لیوان ماست ۲ق غذاخوری روغن زیتون ۱ق چای خوری شکر ۱و نیم ق چای خوری نمک ۲ق چای خوری خمیر مایه فوری نکته: فر را روی درجه حرارت بالا حدود ۲۰۰درجه گرم کنید.نانی که در حرارت بالا بپزد خوب پف میکند و بین اش خوب خالی میشود. قبل از پخت از گرم بودن فر مطمئن باشید طرز تهیه: در ظرفی خمیر مایه فوری،شکر،نمک و شیر را بریزیدو خوب هم بزنید. روی اش را بپوشانید و ۱۰دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه فعال شود. وقتی فعال شد ماست،روغن زیتون و اب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ارد را داخل این مواد الک‌کنید ونمک را اضافه کنید و خوب ورز دهید. خمیر نباید زیاد سفت باشد از خمیر ۱۲چونه کوچک‌درست کنید. داخل ظرفی که کمی چرب کردید چونه ها را قرار دهید و روشون را با دستمال بپوشانید و ۱ساعت استراحت دهید. بعد از ور امدن خمیر روی سطحتون کمی ارد بپاشید و خمیر را با وردنه اندازه یک بشقاب پیش دستی باز کنید . داخل سینی فر بچینید وتا زمانی که بپزد حدود۱۲-۱۵دقیقه بپزید. وقتی پف کرد و خوب پخت از فر خارج‌کنید .اگر مایلید وقتی داغ است روی نان کره گیاهی بمالید. 🍲 @bebinobepaz
#ژله_بستنی سورپرایز با ژله بستنی مواد لازم:ژله آلوورا۲بسته،ژله شاتوت۲بسته،بستنی لیوانی وانیلی۲عدد...این مقدار مواد بر مبنای قالبم هست شما میتونین با توجه به اندازه قالبتون موادرو کم وزیاد کنید و از هر نوع ژله با هر طعم و رنگ میتونین استفاده کنید..... طرز تهیه:ابتدا نصف بسته ژله شاتوت رو با نصف لیوان آبگرم بن ماری کرده داخل ظرف پیرکس کم عمق میریزیم ودر یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده بعداز بسته شدن به شکل دلخواه برش میدیم که من بصورت مربع های کوچولو برش دادم.سپس برشهای ژله رو داخل قالب ریخته و کنار میزاریم.در این مرحله دو بسته ژله آلوورارو با دو لیوان آبگرم بن ماری کرده زمان میدیم تا کاملا خنک بشه بعداز خنک شدن با دو لیوان بستنی اب شده ژله الوورارو مخلوط کرده روی ژله های خورد شده شاتوت در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا ببنده .بعد از بسته شدن ژله بستنی شیشه خورده ژله رو از قالب جدا میکنیم ولی از قالب در نمیاریم بطوری که تمام تمام دیواره و کف ژله کاملا از قالب جدا شده.در این مرحله یک بسته و نصفی ژله شاتوت رو با۱/۵لیوان آبگرم بن ماری میکنیم بعداز خنک شدن به آرومی از کنار دیواره قالب ژله رو در قالب میریزیم بطوری که ژله بستنی کاملا در ژله شاتوت غوطه ور و شناور میشه مجدد در یخچال قرار میدیم بعداز بسته شدن در ظرف سرو بر میگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پاناکوتا با سس انار 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
#پاناکوتا با سس انار 🍲 @bebinobepaz
با سس انار مواد لازم برای پاناکوتا: خامه= ۲۰۰ گرم (یک پاکت خامه صبحانه) پودر ژلاتین= ۱ ق غ شکر یا عسل= ۱-۳ ق غ چوب دارچین= یک عدد شیر= نصف پیمانه مواد لازم برای سس انار: آب انار= نصف لیوان شکر= ۲ ق غ آرد ذرت= ۲ ق م آب لیمو= ۱ ق چ خامه رو داخل ظرفی بریزید و روی بخار آب قرار بدین(بن ماری) و هم بزنین، حرارت بخار آب به مرور باعث روان تر شدن خامه میشه حالا شکر یا عسل رو اضافه کنید اگه عسل دارین حتما از عسل استفاده کنین چون هم سالم تره هم طعم بهتری به دسرمون میده اما اگه نداشتین شکر بزنین مقدار عسل یا شکر رو یک الی سه قاشق گفتم که یک قاشق کم شیرینه و سه قاشق از نظر من شیرینی مناسبی داشت میتونین بنا به ذائقتون تنظیم کنین، مخلوط کنین تا شکر با خامه یکدست بشه و بعد چوب دارچین رو به خامه اضافه کنین و به مخلوط کردن ادامه بدین دارچین به مرور طعم خیلی خوبی به دسر میده و رنگش رو هم عوض نمیکنه در این بین ژلاتین رو روی شیر بپاشید و اصلا هم نزنید اجازه بدید پنج دقیقه بمونه تا ژلاتین اسفنجی بشه بعد بیست ثانیه داخل ماکروفر قرار بدین تا کاملا حل بشه به جای ماکروفر میتونین روی بخار آب به حالت بن ماری حل کنین همچنان به مخلوط کردن خامه ادامه میدیم تا کاملا بپزه اما نباید بجوشه وقتی دیدیم میخواد از کناره ها حباب بزنه شیر و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و از روی حرارت برمیداریم اجازه بدید دسرمون خنک بشه و هرازگاهی هم بزنین تا رویه نبنده و بعد داخل قالب بریزید و داخل یخچال بذارید و اجازه بدید دو سه ساعتی بمونه تا ببنده، من از قالب تکنفره استفاده کردم میتونین از قالب بزرگ هم استفاده کنین دستور پاناکوتا از پیج شف طیبه🌸 حالا بریم سراغ سس انار شکر و آرد ذرت رو مخلوط کنید و آب انار رو داخل ظرف مناسبی بریزین و مخلوط شکر و آرد ذرت رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و بعد آب لیمو رو اضافه کنین و روی حرارت قرار بدین تا بجوشه وقتی به جوش اومد حرارت رو کم کنید و اجازه بدین پنج الی ده دقیقه بجوشه تا کمی غلیظ بشه ( در این مدت مدام هم بزنین) فقط دقت کنین که سس بعد از خنک شدن غلیظ تر میشه پس نیازی نیست خیلی غلیظ برداریم بعد از غلیظ شدن سس رو از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کاملا خنک بشه دسر رو از یخچال خارج میکنیم و با کمک چاقو کناره های دسر رو آزاد میکنیم و داخل ظرف سرو برمیگردونیم و از سس روی دسر میریزیم و بعد با دونه های انار و برگ نعناع تزیین میکنیم 🍲 @bebinobepaz
#دسر خوشمزه ،قدیمی و یلداییِ ترکی بنام #خَشیل 🍲 @bebinobepaz