eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.5هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
برشتوک شکلاتی 🍲 @bebinobepaz
برشتوک آرد نخودچی ۱۵۰گرم حدود ۱ لیوان پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم هل آسیاب شده ۱ چ سر خالی شکلات تخته ای حدود ۱۰۰ گرم شکلات و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب میکنیم داخل قالب سیلیکونی کوچیک به اندازه یک سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات می ریزیم و میزاریم یخچال تا شکلات بسته بشه تو این فاصله میریم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی ‌الک می کنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم مدام هم میزنیم حدودا یه ربع . حواستون باشه حرارت زیاد باشه آرد نخودچی بلافاصله میسوزه بعد روغن جامد یا کره رو اضافه میکنیم ( من از مخلوط کره و‌روغن استفاده کردم ) مدام هم میزنیم و بعد مواد و از روی حرارت بر میداریم پودر قند و هل و اضافه میکنیم و خوب که مخلوط شدن اونوقت قالب ها رو از یخچال در میاریم و از مواد روی شکلات می ریزیم حتما مواد باید گرم باشه اگر سرد بشه دبگه به شکلات نمیچسبه . به مدت یکی دو ساعت داخل بخچال میزاریم بعد براحتی از قالب در میاریم. _قالب نیازی به چرب کردن نداره من به مقدار از شکلات سفید استفاده کردم و بعد در آوردن از قالب قسمت شکلات و با رنگ طلایی رنگ کردم . _ حتما اگر مواد برشتوک سرد شد دوباره روی حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد روی شکلات بریزید _ با کره حدود دو هفته در ظرف بسته در جای خنک با کیفیت میمونه با روغن جامد تا یکی دو ماه ماندگاری داره. _با این مقدار مواد ۳۴عدد برشتوک تو این سایز شد _اگر قالب ندارین اول مواد برشتوک رو درست کنید کف ظرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزید بزارید یخچال بعد بسته شدن کمی تو دمای محیط بمونه و بعد با چاقو برش بدین 🍲 @bebinobepaz
کوکی رد ولوت 🍲 @bebinobepaz
کوکی رد ولوت فقط حتما باید از رنگ ژله ای استفاده کنید که لوازم قنادیها دارن.و اینکه تمام مواد دستور باید همینایی باشه که مینویسم و دنبال جایگزین نباشید.اگر دوست داشتید میتونید به این مواد،نصف پیمانه شکلات چیپسی مقاوم به حرارت هم اضافه کنید ولی اجباری نیست. . مواد لازم:آرد شیرینی پزی یک و نیم لیوان(یا پیمانه)،شکر دو سوم لیوان،کره نرم شده صد گرم، پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری سرخالی،نمک نوک ق چ(خیلی خیلی کم)،بیکینگ پودر یک ق چ سرخالی،وانیل یکچهارم ق چ،تخم مرغ یک عدد،سرکه سفید یک ق چ،رنگ ژله ای قرمز یک و نیم ق چ طرز تهیه:آرد+بیکینگ پودر+نمک+پودر کاکائو رو مخلوط و الک کنید و کنار بذارید. کره نرم شده+شکر+سرکه رو پنج تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و پفکی بشه بعد تخم مرغ و وانیل و رنگ رو اضافه و مخلوط کنید. حالا ترکیب آرد رو اضافه کنید.در آخر اگر خواستید میتونید شکلات چیپسی اضافه کنید.خمیر کوکی مثل مواد کیکی هست که سفته و باید با کمک دو قاشق در سینی فر بذارید(کف سینی کاغذ روغنی بندازید).البته میتونید خمیر رو یکساعت در یخچال بذارید تا کره ای که در مواد هست سفت بشه بعد دستتونو چرب کنید و گوله هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و با فاصله در سینی فر بذارید.هر دو روش میشه. کوکیها رو حدود ده تا دوازده دقیقه در فر صد و هشتاد درجه که از یکربع قبل گرم کردید بپزید.بعد از این تایم کوکی نرم بنظر میرسه ولی بیشتر از این نذارید در فر بمونه چون خشک میشه.بذارید کوکی خنک بشه و بعد از سینی بیرون بیارید. نکته:فر برقی صد و هفتاد درجه. نکته:مایکروفر و سولاردم:کانوکشن،دما صد و هفتاد،زمان حدود ده دقیقه 🍲 @bebinobepaz
خورشت كرفس 🍲 @bebinobepaz
خورشت كرفس مواد لازم: براي چهار نفر : گوشت خورشتی 500 گرم ساقه کرفس 2 عدد(حدوداً 800 گرم) برگ کرفس 100 گرم جعفری 80 گرم نعناع 20 گرم پیاز 2 عدد * آبغوره به میزان لازم طرز تهيه: خورشت كرفس: نعنا ،جعفري و برگ كرفس را خرد ميكنيم و سرخ ميكنيم،ساقه كرفس هم بصورت جداگانه خرد كرده و تفت ميديم،همه رو كنار ميذاريم ، در يك قابلمه پياز رو نگيني كرده وبا مقداري روغن ، تفت داده بعد گوشت را با ادويه و زردچوبه به مقدار لازم بهمراه پياز داغ تفت ميدهيم،سبزيجاتي كه از قبل آماده كرده ايم باهاش ، مقداري تفت ميدهيم سپس بمقدار لازم آب به آن اضافه كرده و ميگذاريم پخته شود، وقتي گوشت و لوبيا در حال پخته شدن بودند ساقه هاي كرفس رو اضافه نميكنيم چون اگر از ابتدا اضافه كنيم ساقه كرفسها له ميشوند، نيم ساعت قبل از سرو خورشت مقداري آبغوره به اندازه اي كه خورشت طعم بگيرد(به ميزان دلخواه)به خورشت اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا كمي با خورشت بجوشد . . 🔴(( زماني كه خورشت كاملا پخت به اندازه يك قاشق غذا خوري آرد با يك استكان آب حل ميكنم و به خورشت اضافه ميكنيم و تا خورشت كمي غليظ بشه و بجوشه)) . . 🔴اكثراً توي خورشت كرفس لوبيا نميذارند اما من چون خانواده ام با لوبيا دوست دارند لوبيا قرمز هم اضافه ميكنيم زماني كه آب به گوشت اضافه ميكنيم، لوبيا هم ميذارم تا پخته بشه ، . .شما هم اگر خورشت كرفس متفاوتي درست ميكنيد كامنت بذاريد ، من و بقيه دوستان از طرز تهيه شما عزيزان استفاده كنيم 🍲 @bebinobepaz
حلوای زعفرانی مواد لازم: آرد 400 گرم پودر قند 200 گرم روغن جامد 130 گرم کره 100 گرم روغن مایع یک ق.غ گلاب دو ق.غ زعفران غلیظ دو ق.غ مواد لازم میانی: خرمای بدون هسته ۳۰۰گرم گردوی خرد شده 60گرم دارچین یک ق.غ طرز تهیه: ابتدا مواد میانی را آماده کنید. خرمای بدون هسته را داخل غذا ساز ریخته و له کنید سپس گردوی خرد شده و دارچین را افزوده و مخلوط کنید. آرد، روغن جامد، کره روغن مایع را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کمی رنگ آرد تغییر کرده و بوی خامی آن برود. پودر زعفران را داخل گلاب حل کرده و به حلوا اضافه کرده و روی شعله هم بزنید تا رنگ حلوا خوش رنگ شود شعله را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس پودر قند را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. مقداری از حلوا را داخل قالب پرس کرده و روی آن مواد میانی آماده را ریخته و صاف کنید سپس مقدار دیگری از حلوا را روی مواد میانی ریخته و کاملاً پرس کرده و صاف کنید. قالب را کنار گذاشته تا کاملاً خنک شده و سپس به مدت حدود یک ساعت داخل یخچال قرار داده تا کاملاً ببندد. نکته: حلوا را به حالت داغ داخل قالب پرس کنید در غیر این صورت حلوا سفت شده و به راحتی پرس نمی شود. میتونید حلوا را داخل ظرف مستطیلی هم درست کنید و بشکل دلخواه برش بزنید . 🍲 @bebinobepaz
کیک نسکافه بهمراه کارامل پنیری ۴ تخم مرغ همدمای اتاق وانیل ۱ پیمانه شکر کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع ۱ پیمانه شیر ولرم ۲ پیمانه آرد ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ پنس نمک ۲ قاشق چایخوری نسکافه گردو درشت خرد شده (اختیاری) - برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین . برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین . نکته: میتونین مقدار کارامل رو نصف کنین . 🍲 @bebinobepaz
زرده تخم مرغ 3 عدد شکر یک پیمانه شیر 3 پیمانه وانیل یک چهارم ق چ خامه 100 گرم ژلاتین 7 ق چ میوه یا کمپوت میوه دلخواه چیپس شکلاتی ژله چند رنگ گردو👇👇 زرده تخم مرغ و وانیل و نصف شکر را با همزن بهم می زنیم تا کرم رنگ بشه شیر و نصف شکر را مخلوط کرده و روی حرارت به اندازه ای میگذاریم که شکر حل شود شیر را به زرده تخم مرغ اضافه می کنم و با همزن به سرعت میزنیم که زرده با دمای شیر نپزه پودر ژلاتین را بن ماری کرده و به موادمون اضافه می کنیم خنک که شد خامه را اضافه می کنیم ژله های رنگی رو که گذاشتیم بسته شده و به صورت مکعب کوچک بریدیم ومیوه دلخواه را هم به صورت نگینی خرد کرده و گردوی خورد شده و شکلات چیپس را در چند مرحله با کرم در قالب ریخته تا ببنده 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 💗اى مهر دل فروز، 💫در آسمان علم 💗وى یار مه جبین، 💫یا باقرالعلوم 💗اى حجت خدا، 💫ما را شفیع شو 💗در روز واپسین، 💫یا باقر العلوم 🎊میلاد فرخنده امام محمدباقر(ع) مبارک باد💐 🍲 @bebinobepaz
پودر پیاز جزو اون ادویه هاییه که خیلی در صنعت مواد غذایی استفاده میشه و خیلی کاربرد داره چون عطر و طعم خاص و عجیبی به غذاها میده که به هیچ وجه با پیاز تازه نمی‌تونیم به این عطرو طعم برسیم مثلاً بعضی طعمهای چیپس و پف فیل،بعضی غذاهای کنسروی،سوسیس کالباس ، انواع سس ها و ...... طعم مزه خاصشون به خاطر پودر پیازه در خونه هم از پودر پیاز در تهیه ی انواع سس های خونگی ، پودر سوخاری،کوکو ،کتلت،شنیسل،ماهی، جوجه ،استیک،انواع خوراکها، و هر چیزی که فکرشو بکنید استفاده میشه بخصوص اگر بخواین در خونه سوسیس کالباس درست کنید حتما به پودر پیاز خونگی نیاز دارید چون پودرپیاز شرکتی طعم و مزه ی خیلی ضعیفی داره طرز تهیه: حدود نیم کیلو پیاز رو پوست گرفته وشسته و خشک کنید سپس خردش کنید،سعی کنید درشت خرد نکنید تا زودتر خشک بشه ،بعدبچینید داخل سینی فر فر رو روی پایین ترین درجه ای که داره روشن کنید و بذارید داخل فر تا کاملا خشک بشن وقتی که کاملا خشک شد از فر بیرون بیارید و بلا فاصله بعد از اینکه سرد شد آسیابش کنید 🔴فوت کوزه گری👌 : اگر پیاز های خشک شده رو بلافاصله بعد از خنک شدن ،سریع آسیاب نکنید ، رطوبت محیط رو جذب میکنه ونرم میشه و دیگه خوب آسیاب نمیشه 🔵_پودر پیاز رو در یک ظرف شیشه ای با درب محکم که رطوبت و هوا به داخلش نره بریزید ودر یخچال برای مدت طولانی نگهداری کنید نکته: بهتره که تو یخچال نگهداری کنید تا طعم و بوش مدت طولانی حفظ بشه. 🔵نکته:اگر موقع خشک کردن پیاز یا هر چیز دیگه ای فر داغ بشه باعث تیره شدن رنگ پودر پیاز میشه ،پس هر موقع دیدین فر زیاد داغ شده خاموشش کنید و دوباره چهل دقیقه بعد روشنش کنید و به کار ادامه بدین. 🍲 @bebinobepaz