#فالوده_شیرازی_خانگی با نشاسته
مواد لازم برای رشته:
نشاسته گندم یا نشاسته گل ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
مواد لازم برای شیره فالوده:
آب یک پیمانه سرخالی
شکر یک پیمانه سرخالی
گلاب دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اول شیره فالوده رو درست میکنیم،آب و شکر که مقدارشون باید مساوی باشه داخل قابلمه ای میریزیم و
روی حرارت میذاریم تا بجوش بیاد وقتی جوشید اجازه میدیم ۵ دقیقه بجوشه بعد از روی حرارت برمیداریم و بهش دو قاشق غ گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل کاسه استیل میریزیم و ۱۲ ساعت تو فریزر میذاریم تا یخ بزنه.
برای رشته های فالوده ۳ لیوان آب رو داخل تابه ای میریزیم و روی حرارت میذاریم تا بجوشه،یک لیوان نشاسته را در یک لیوان آب سرد حل میکنیم و وقتی آب روی حرارت بجوش اومد نشاسته حل شده را بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا نشاسته ته نگیرد و گلوله نشود،حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه نشاسته رو روی حرارت هم میزنیم تا بوی خامی آن گرفته شود و نشاسته غلیظ و کشدار شود،این مدت بستگی به حرارت گازتون داره باید غلظت نشاسته به حدی باشه که توی فیلم دیده میشه و نشاسته طعم خامی نده،اگه زیاد روی حرارت بمونه رشته ها از ماسوره درنمیان .
وقتی نشاسته به غلظت موردنظر رسید یک کاسه بزرگ پر از آب یخ آماده میکنیم و نشاسته کشدار را همونجور داغ داخل قیف پارچه ای با ماسوره چمن زن میریزیم من اول داخل قیف یکبارمصرف ریختم بعد قیف یکبارمصرفو توی قیف پارچه ای گذاشتم، قیفو فشار میدیم و سر ماسوره رو داخل آب یخ میذاریم تا رشته ها دربیان اگه سر ماسوره توی آب یخ نباشه رشته ها بهم میچسبن پس حتما سرش داخل آب باشه،اگه نشاستتون خیلی روی حرارت مونده باشه تا حدودی سفت میشه و تو این مرحله نمیتونید ماسوره بزنید پس غلظت نشاسته باید به حدی باشه که با فشار دادن راحت از ماسوره دربیاد،اگه قیف داغ بود میتونید یه دستمال دور قیف بپیچید تا دستتون نسوزه،وقتی همه ی رشته ها آماده شدندبعد از ده دقیقه آب اضافیشو خالی میکنیم و شربت یخ زده را از فریزر درمیاریم و داخل کاسه ی استیلی اول مقداری از رشته های فالوده بعد مقداری از شربت یخ زده که با قاشق پوره کردیم میریزیم و اینکارو تکرار میکنیم تا رشته ها و شربت تمام شود بعد کمی با قاشق هم میزنیم و یکساعت داخل فریزر میذاریم بعد داخل ظرف سرو میریزیم
🍲 @bebinobepaz
پیراشکی گوشت.
.
مواد لازم
براي خمير آرد سه ليوان
خمير مايع ٣قاشق چاي خوري
تخم مرغ يك عدد
شيرولرم يك ليوان
روغن پنج قاشق غذا خوري
نمك يك قاشق چاي خوري
شكر۲ قاشق چاي خوري
طرز تهيه
تمام مواد بجز آرد با هم مخلوط ميكنيم خوب هم ميزنيم مواد كه خوب مخلوط شد آرد سه بار الك ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد خمير خوب ورز ميديدم بعد داخل ظرف رو چرب ميكنيم خمير داخلش ميزاريم در جاي گرم به مدت يك ساعت استراحت ميديم كه حجم خميردو برابر بشه اين خمير ترد و سبك هست مخصوص پيتزا و پيراشکی. .
.
.
.پیتزای گوشت و قارچ.و پیراشکی❤️
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد.
قارچ یک بسته بزرگ.
فلفل دلمه ای یک عدد.
پنیر پیتزا دلخواه
طرز تهیه.❤️
اول پیاز و ادويه جات و تفت ميديم تا خوب طلایی بشه بعد گوشت اضافه میکنیم گوشت خوب تفت بدید تا طلایی بشه بعد مقداری آب میریزیم ميزاريم مواد خوب بپزه .
.
وقتي مواد پخت بهش قارچ و فلفل دلمه اي نگيني اضافه ميكنيم میزاریم ده دقیقه خوب بپزه.
.
مرحله آخركمي رب و آبليمو جعفري به مواد اضافه ميكنيم( آب مواد کاملا گرفته شود) ❤️.
با این خمیر هم میتونید پیراشکی درست کنید هم پیتزا
خمير كه آماده شده روي سطح صاف آرد ميريزيم خمير پهن ميكنيم قالب گرد ميزنيم مواد گوشتي رو داخلش ميچينيم وهر مدل دوست دارید خمیر بپیچید ، روی سینی فر کاغذ روغني ميزاريم کمی روش چرب میکنید، بعدخمير پيراشكي را ميچينيم روش با برس زرده تخم مرغ و زعفران ميزنيم كنجد ميریزیم فر از قبل بيست دقيقه گرم شود درجه فر١٨٠ زمان ٤٥ دقيقه پنج دقيقه آخر بالاي فر روشن ميكنيم تا پيراشكي ها طلايي شود...
کیک مرغ فینگر فودی❤️
مواد لازم❤️.
نون تست یک بسته کامل
سینه مرغ ۲ عدد.
هویج ۲عددمتوسط.
سیب زمینی ۲ عدد.
خیار شور پنج عدد.
ذرت یک پیمانه
گردو نگینی نصف پیمانه.
پیاز چه پنج عدد.
جعفری یک پیمانه،
سس مایونز دلخواه،
پنیر خامه ای یک قاشق.
آب لیموی تازه و ادویه جات❤️.
طرز تهیه ،
ابتدا سینه مرغ با پیاز و ادویه جات مقداری آب میزاریم خوب پخته بشه.
سیب زمینی هم باید کاملا بپزید.
مرحله بعد سینه مرغ رنده کنید، سیب زمینی رو رنده کنید بعد هویج و خیار شور رو هم رنده ریز کنید مواد با ذرت و گردوی نگینی پیازچه و جعفری سس مایونز و پنیر خامه ای ادویه جات کمی آبلیمو مخلوط کنید ، مواد خوب مخلوط کنید مرحله بعد نون تست گرد برش بدید وسطش مواد بریزید بعد روش دوباره نون تست بزارید ، خلال دندان داخل نون بزارید با گوجه گیلاسی و جعفری تزیینش کنید
🍲 @bebinobepaz
تارت سیب وگردو
مینی_تارت
مواد لازم:
۱۲۵گرم کره(به دمای محیط رسیده )
یک عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پر ماست
۳ قاشق غذاخوری پودر قند
یک سوم لیوان روغن مایع
۲قاشق غذاخوری نشاسته
وانیل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
مواد داخل تارت:
۳ عدد سیب
نصف لیوان شکر یک قاشق مربا خوری دارچین
نصف لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه:
سیب ها رو با رنده درشت رنده کرده، داخل ماهیتابه ریخته شکر رو اضافه کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا بپزه تا جایی که آب سیب ها تبخیر بشه بعد دارچین وگردو رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم زیر اجاق باید خیلی کم باشه تا سیب ها نسوزه بعد چند دقیقه اجاق رو خاموش کرده کنار میذاریم تا سرد بشه
ابتدا تخم مرغ وپودر قند رو با همزن دستی خوب زده تا تخم مرغ از لختگی در بیاد روغن مایع کره ماست نشاسته وانیل رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم تا یکدست بشه بعد بکینگ پودر رو همرا آرد کم کم به موادمون اضافه کرده تا وقتی خمیر نرمی بدست بیاد نیازی به استراحت نیست خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کرده وبا واتر گرد قالب زده وداخل قالب مافین میذاریم وداخلشو با مواد سیب و گردو پر کرده وروش رو هم خمیر رو نازک باز کرده برش زده عین فیلم بعد روی مافین میذاریم تا وقتی خمیر مون تموم بشه ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه ۳۰تا ۳۵دقیقه میپزیم
🍲 @bebinibepaz
#كيك_پاي_ميوه
موادلازم :
ارد،،،،٣٠٠ گرم (٢ ليوان دسته دارپر)
تخم مرغ،،،،٤ عدد
شكر،،،،١ ليوان
روغن مايع،،،،١ ليوان سرخالي
بكين پودر،،،١ق چ
وانيل،،،١/٤ ق چ
نمك،،،،يك پنس
پودرنارگيل،،،٤ ق س پر
شير،يااب وياابميوه١/٣ ليوان
طرزتهيه :
فرگازي رودماي١٨٠ درجه (فقط شعله ي پايين)فربرقي رودماي ١٦٠ درجه (فقط سيستم فن) روشن شود.اردونمك وبپ ٣ بارالك شود.پودرنارگيل اضافه ومخلوط بشه.
كپسولاي پاي روداخل قالب وداخل سيني بذارين.
تخم مرغ هاروكمي بزنين،سپس شكرووانيل رواضافه و٨ دقيقه بزنين تاسفيدوپفكي وكشداربشن،سپس اول شيروبعدروغن مايع رواضافه ودرحدمخلوط شدن بزنين،مخلوط موادخشك روتوسه مرحله اضافه وباليسك وياويسك مخلوط كنين واروم هم بزنين(گلوله اي ازاردنمونه تومايع كيك).
مايع كيك روتانيمه داخل كپسولا بريزين وروشون رواسلايس هايي ازميوه ي دلخواه بذارين،سيني روداخل فرداغ به مدت ٣٠ دقيقه بذارين،٥ دقيقه ي اخروگريل زدم.
نوش جان💐💐💐
نكته : جايگزين پودرنارگيل👈🏻دوقاشق نشاسته ي ذرت ودوقاشق ارد
بعدازپخت روي كيك روميتونين پودرقندبپاشين وياباشربت وياعسل رقيق مرطوب كنين.
🍲 @bebinobepaz
#چیز_کیک_انبه
برای درست کردن این چیز کیک اول از همه 6 قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین را روی 1/3 لیوان آب سرد بپاشید و مخلوط کنید و روی بخار آب بزارید تا شفاف بشه همینطور ی بسته بیسگویت لازم داریم که داخل غذاساز پودرش میکنیم و💯 گرم کره آب شده و دو قاشق پر خامه بهش اضافه مخلوط آماده را داخل فالب کمربندی 23 سانت که کفش را با کاغذ روغنی کاور کرده ایم میریزیم و به کمک قاشق یا ته لیوان پهن و پرس میکنیم نیم ساعت داخل یخچال میزاریم بعد دو تا انبه داریم که پوست کنده خرد کنید با دو سه ق شکر و ی لیوان آب انبه ( آب انبه را از سوپر مارکت تهیه کنید ) داخل مخلوط کن یا همون غذا ساز خوب پوره ش میکنیم و داخل ی ظرف ریخته و میزاریم کنار 500 گرم پنیر خامه ای ( ماسکارپونه ) را با 500 گرم خامه قنادی ( میتونید با دو پاکت صورتی خامه صبحانه جایگزین کنید ) و 1/3 پیمانه پودر قند داخل غذاساز یا به وسیله همزن خوب میکسش کنید 2/3 ژلاتین شفاف شده را به مایه پنیری و بقیه را به میکس انبه اضافه و مخلوط کنید قالب را از یخچال خارج کنید نصف مایه پنیری را روی کراست میریزیم نیم ساعت میزاریم داخل یخچال تا ی کم ببنده بقیه مایه پنیری را با 2/3 انبه پوره شده مخلوط و روی قسمت سفید بریزید دوباره نیم ساعت بره یخچال و لایه آخر بقیه پوره انبه را بریزید ( میتونید هایلایت مربوط را ببینید تا بهتر متوجه بشید ) به مدت هفت تا هشت ساعت داخل یخچال بزارید و از قالب جدا و سرو کنید نوش جان
🍲 @bebinobepaz
#سالاد_رژیمی مجلسی 😋
.
مواد لازم پایه :
کلم قرمز متوسط 1 عدد
لیمو 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان دلخواه
.
مواد لازم رویه :
خرفه 2 لیوان
سیر 1 یا 2 حبه
ماست چکیده 1 پیمانه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ذرت کنسروی 1 پیمانه
فلفل قرمز ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری
.
.
طرز تهیه :
● ابتدا کلم قرمز رو شسته و به شکل دایره برش میزنیم. روغن زیتون، آب لیمو و نمک رو توی یه ظرف مخلوط کرده و کلم های دایره ای شکل رو توی این ترکیب میزنیم تا مزه دار بشن.
.
● خرفه ها رو میشوییم و آبکشی میکنیم. توی کاسه بزرگ، ماست چکیده، سس مایونز، سیر و کمی نمک رو مخلوط میکنیم، خرفه ها رو هم اضافه کرده و هم میزنیم. مواد رو روی کلم ها ریخته و با ذرت و فلفل قرمز و شوید تزئین میکنیم. 😉
🍲 @bebinobepaz
#بستنی_یخی 😍
.
● شاخه های آلوچه و آلبالو رو جدا کردم خوب شستم. به نسبت دو به یک یعنی دو واحد آلبالو و یک واحد آلو ریختم و نصف لیوان آب داخل قابلمه ریختم و میوه هارو ریختم و یک ربع روی حرارت قرار دادم تا کمی نرم شدن و رنگ پس دادن. بعد زیرشو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه.
.
● میوه ها رو از یک صافی مثل سبد رد کرده و در حالی که دستکش به دست داریم خوب چنگ میزنیم و فشار میدیم تا شیره اونا از داخل سبد رد بشه. دو قاشق غذاخوری گلپر و یک قاشق نمک میزنیم. اگه خیلی ترش دوس ندارین دو قاشق شکر هم بریزید، البته در حین پخت.
.
● حالا مواد رو توی لیوانای یکبار مصرف میریزیم. من چند تا آلبالوی تازه ریختم توش که مثل بیرون بشه ☺️
داخل لیوان چوب بستنی قرار بدین.(میتونین روی لیوانها سلفون بکشید و چوب بستنی رو وسطش فرو کنین) بعد از ده ساعت که توی فریزر موند آمادست.
🍲 @bebinobepaz
#برياني_عربي
پیاز رو به همراه خیلی کم روغن و زرد چوبه و چند حبه سیر تفت میدیم.گوشت و با پیاز خوب تفت میدیم حالا ادویه ها رو اضاف میکنیم و باز خوب تفت میدیم.بعد فلفل سبز و هل و دارچین و برگ بو اضاف میکنیم و هم میزنیم تا عطر ادویه ها پخش بشه،سپس آب جوش اضاف میکنیم و شعله گاز رو کم میذاریم تا گوشت بپزه...وقتی گوشت کامل پخت در میاریم و در روغن سرخ میکنیم و میذاریم لای برنج آبکش شده به همراه هل و دارچین و برگ بویی که باهاش گوشت رو پختیم...
میتونید موقع دم برنج مقداری آب گوشت هم بریزید رو برنج تا مزه دار بشه .موقع سرو سیب زمینی سرخ شده و کشمش هم میریزیم رو برنج.
موقع سرو میتونید آب باقیمانده از گوشت هم به همراه غذاتون میل کنید...
🍲 @bebinobepaz
#کورابیه_کاکائویی
مواد لازم:
تخم مرغ متوسط یک عدد
کره نصف لیوان
شکر نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
آرد ۲ لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
برای تزیین:
پسته و فندق
طرز تهیه:کره،آرد،پودر کاکائو،بکینگ پودر،شکر،در ظرف مناسبی بریزید،تخم مرغ اضافه کنید و ورز بدید.(خمیر طوری باشه که بتونیم شکل بدیم،)از خمیر به اندازه گردو بردارید و داخل دست گرد کنید.و کورابیه هاذو با فاصله داخل سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.بعد از اینکه از فر در آوردید،نرم هست بزارید خنک شه و بعد سرو کنید.نوش جان😋
🍲 @bebinobepaz