طرز تهیه #کالجوش
پیاز و سیر رو خورد کرده با کمی روغن یا کره تفت میدیم زردچوبه اضافه کرده .حالا نعناع خشک اضافه میکنیم و سریع کشک رقیق شده رو اضافه میکنیم به همراه کمی نمک و پودرفلفل قرمز و هم میزنیم تا کشک شروع کنه به جوشیدن و در نهایت گردوی خورد شده رو اضافه میکنیم چندجوش که زد حرارت رو خاموش میکنیم به همین راحتی آماده شد.
بعضیا گوشت قلقلی هم بهش اضافه میکنن.
۱لیوان آب+نصف لیوان کشک سابیده رو مخلوط و رقیق میکنیم
پیاز یه دونه کوچیک
سیر یه حبه
نعناع خشک ۱ق غ یا کمتر
گردو خُرد شده ۱ق غ
نمک و زردچوبه و پودرفلفل قرمز
🍲 @bebinobepaz
سمبوسه هندی
بریم سر طرز تهیه:
برای درست کردن خمیر اول دو پیمانه آرد رو با یک چهارم لیوان روغن و کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم یک چهارم لیوان آب رو اضافه میکنیم و مدام ورز میدیم. باید بصورت ارتجاعی در بیاد. اگر دیدین اون حالت نشد یه کم روغن دیگه بصورت قطره قطره اضافه کنید و دوباره ورز بدید.خمیر کتک خورده😄 رو میزاریم کنار تا یکی دو ساعت استراحت کنه. 😊😆
برای مواد میانی دو تا سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم به همراه یک لیوان نخود فرنگی کنار میزاریم. .
توی تابه روغن رو داغ میکنیم و یک قاشق مرباخوری سیر له شده، مقداری زنجبیل رنده شده کمی زیره، فلفل سبز تنددریز شده و کمی زنیان رو میریزیم توی روغن وقتی بوی سیر آشپزخونه رو برداشت😌 اونوقت سیب زمینی و نخودفرنگی رو اضافه کنید و بقیه ادویه جات شامل پودرانبه، تخم گشنیز، ادویه گرام ماسالا و نمک و در آخر کمی گشنیز خرد شده اضافه میکنیم. .
.
🍀هر کدوم از ادویه ها رو میشه حذف کرد ولی در واقع طعم اصلی این سمبوسه با عطرو طعم خوش ادویه ها بدست می آید.🍀
توی این فاصله که خمیرمون هم استراحت کرده . از خمیر به اندازه یه گلوله اندازه سیب گلاب برمیداریم و پهن میکنیم و نیم دایره می بریم و هر نیم دایره رو بصورت قیف در میاریم و توش از موادمون میریزیم. و لبه هاش رو با آب بهم میچسبونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم . .
برای درست کردن سس قرمز ، سس تند رو با کمی آب تمر و شکر مخلوط کردم و گذاشتم روی گاز جوش بخوره. .
برای درست کردن سس سبز رنگ مقداری برگ گشنیز تازه چند برگ نعنا ، زنجبیل تازه رنده شده، فلفل سبز تند، آبلیمو و نمک رو توی مخلوط کن میریزیم تا یه محلول یکنواختی بدست بیاد.من کمی روغن زیتون هم بهش اضافه کردم. . .
🍲 @bebinobepaz
سالاد گلکلم با کینوا
مواد: گلم کلم، کینوا، جعفری، پسته یا بادام هندی، انار
سس: روغن زیتون، آبلیمو، پوست رندهشده لیمو
پ.ن. ۱. گلکلم را با فلفل قرمز (پاپریکا)، روغن زیتون و زیره مخلوط کنید و در فر سیصدوهفتادوپنج ف. یا صد و نود س. برای بیست دقیقه بگذارید.
۲. کینوا را زیر آب بگیرید تا تلخی طبیعیش برود اگر دد فرآیند بستهبندی خوب نرفته. با سه برابر حجمش آب قاطی کنید و روی شعله زیاد جوش بیارید. بعد در ظرف را ببینید و با شعله کم ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
۳. کینوای پخته را با جعفری، پوست لیموی رندهشده و نمک و فلفل قاطی کنید. بعد گلکلم و روغن زیتون و آبلیمو را اضافه کنید.
۴. در آخر انار و پسته یا بادام هندی اضافه کنید.
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_برشتوک_نخودچی_شکلاتی
آرد نخودچی 150 گرم
کره یا مارگارین 85 گرم
پودر قند 75 گرم(شکلات رنگی50گرم کافیه)
محلول زعفران1/2قاشق چایخوری
هل ساییده ½ قاشق چایخوری
شکلات تلخ 100 گرم(من ازشکلات رنگی استفاده کردم😋☺️)
✍چطوری درست کنیم؟
👈شکلات را خرد کنید دو سوم شکلات را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری در حال جوش) ذوب کنید. باقیمانده خرده های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شده و یکدست شود . شکلات را در قیف یکبارمصرف ریخته و نوک قیف را قیچی کنید و به اندازه نیم سانت قالبها را با شکلات ذوب شده پر کنید.
قالب شکلات را بیست دقیقه در یخچال بگذارید.
👈 آرد نخودچی را الک کنید سپس در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. 👈کره آبکرده را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد آرد برود (دوسه دقیقه)تابه را از روی حرارت بردارید و پودر قند و هل ساییده وزعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایه خمیر مانندی بدست آید(برشتوک نخودچی )بعد👈 قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پرس کنید . قالبها را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خنک شوند سپس از فریزر خارج کرده و به راحتی از قالب جدا کنید.♦️ برشتوک در ظرف دردار به مدت دو هفته داخل یخچال قابل نگه داریست. اگر از روغن جامد استفاده کنید ماندگاری بیشتری خواهد داشت.
♦️اون قاشق رنگی هم اول درقالب ترافل(اسمارتیز)ریختم وبعد بابرشتوک کاملا پرس کردم
برای اینکه شکلات به برشتوک بچسبه ودوفازنشه،برشتوک روگرم روشکلات بریزیدوپرس کنید
🍲 @bebinobepaz
#کیک_مرغ_و_گردو
سینه مرغ یک عددپخته خوردوساتوری شده
خیارشورنگینی خوردشده یک لیوان
جعفری خورد شده کمتراز یک لیوان
ماست چکیده یک لیوان
سس مایونز نصف لیوان
پنیرلبنه نصف بسته
مغز گردو خورد شده ۱۰ عدد
نمک و فلفل وآویشن
پیازچه خورد شده ۶ شاخه
نان تست تازه یک بسته
قالب کمربندی۲۰سانتی
👈سس و ماست و پنیر و نمک فلفل رو حسابی هم بزنید تا یکنواخت بشود 👈 مرغ و مغز گردو و جعفری و خیارشور و پیازچه رو اضافه وخوب مخلوط میکنیم.
👈دور نون تست تازه رو با چاقو جدا میکنیم میزاریم کنار،بعد کف قالب کمربندی رو جدا میکنیم و نون هارو سایز کف قالب(مثلثی شکل)برش میدیم که راحت و گرد باشه،👈بعد یه لایه نون ،یه لایه مواد،یه لایه نون یه لایه.... تاآخر می چینیم،ودرلایه آخر نون میزاریم و روشو سس مایونز میزنیم.ومیفرستیم یخچال،👈بعداز یکی دوساعت از یخچال،بیرون میاریم و آهسته قالب کمربندی رو جدا میکنیم ، دورش رو سس میمالیم بعد بدلخواه تزیین میکنیم
👰من با برگ کلم بنفش وگوجه گیلاسی دیزاین کردم و تا موقع سرو داخل یخچال گذاشتم.فوق العاده شد
🍲 @bebinobepaz
ترشی لیته بادمجان
بادمجان ۶ کیلو
موسیر خشک ۲۵۰ گرم
سیر یک کیلو
سرکه به مقدار لازم
ادویه ترشی حدود یک لیوان
شکر ۱۵۰ گرم
تمر هندی ۲ بسته
بادمجانها را بشوئید و با پوست تکه کنید.روی پارچه توی آفتاب پهن کنید چند روز بمونن تا خشک بشن.روزی چند بار زیر و رو بشن.
موسیرهای خشک رو خرد کنید.(با چوشتکوب یا چکش)
سیرها رو پوست کنده ریز کنید.
تمر هندی رو با سرکه شیره بکشید.
بادمجانهای خشک شده + موسیر + سیر + مقداری سرکه رو در قابلمه روی حرارت بذارید. هر وقت خیلی غلیظ شد کمی سرکه اضافه کنید.بذارید مواد پخته بشن حدود ۳ ساعت یا کمی بیشتر طول میکشه.
سپس شکر رو افزوده بذارید دو جوش بخوره.بعد ادویه ترشی و نمک اضافه کنید یه جوش بخوره و خاموشش کنید تا کمی خنک بشه بعد آروم با یه گوشکوب کمی بکوبیدش.
ادویه ترشی : فلفل سیاه،فلفل قرمز،زنجبیل، دارچین،هل،میخک،تخم گشنیز،سیاه دانه،جوز هندی،زیره..ادویه ها رو تمیز و آسیاب کنید.
پی نوشت:انداره ها و ادویه ها رو میتونید به دلخواهتون کم و زیاد کنید.
🍲 @bebinobepaz
مربای شقاقل
تهیه این مربا چند روز طول می کشد، چون برای از بین بردن تلخی شقاقل باید آنها را برای چند روز در آب خیس کرد
شقاقل نیم کیلو
شکر نیم کیلو
هل کمی در صورت تمایل
گلاب کمی در صورت تمایل
آب
شقاقل ها را بشویید و در آب سرد به مدت ۲ تا ۳ روز خیس کنید و هر روز چندین بار آبش را عوض کنید تا تلخی آنها گرفته بشه. بعد از این مدت، پوست آن ها را گرفته، به شکل مورد نظر خرد کنید.
سپس در قابلمه ای آب ریخته وقتی جوش آمد شقاقل ها را به آن اضافه میکنیم تا 1 ساعت بجوشد سپس آب قابلمه را عوض میکنیم و دوباره میگذاریم به مدت 1 ساعت دیگه بجوشد تا خوب پخته شود. مجددا شقاقل ها را به مدت دو روز در آب سرد خیس کنید و هر روز چندین بار آبش را عوض کنید.
سپس مخلوط شکر و آب (آب به حدی که یک بند انگشت بالاتر از سطح شکر باشه) را در قابلمه ریخته روی حرارت می گذاریم تا کمی بجوشد و سپس شقاقل را به آب و شکر آضافه میکنیم حدود یک و نیم ساعت میگذاریم تا مربا پخته شود و در آخر در صورت تمایل گلاب و هل به آن اضافه میکنیم.
🍲 @bebunobepaz
حلواي_نخودچي
يك پيمانه ارد نخودچي
يك پيمانه ارد گندم( من ارد شيريني پزي ريختم)
٣پيمانه شكر ( اگه شكر رو كم كنيد اونوقت راحت نميتونيد ماسوره بزنيد)
٣پيمانه اب
١/٢ پيمانه گلاب
زعفران و پودرهل هم مقداري( سليقه ايه)
يك پيمانه ي سرخالي روغن مايع
خب اول شربتو درست ميكنيم
شكر و اب رو داخل قابلمه ميريزيم و ميزاريم روي حرارت تا شكر اب بشه توي اين فاصله زعفران و پودر هل رو هم بهش اضافه ميكنيم وقتي شكركامل اب شد زعفران و پودرهل رو بهش اضافه مبكنيم و شعله رو خاموش ميكنيم و گلاي رو اضافه مبكنيم و ميزاريم ي گوشه
حالا ميريم سراغ اردها داخل قابلمه يا ماهيتابه ميريزيم هردو ارد رو شروع ميكنيم يا شعله ي ملايم به تفت دادن و حدودا نيم ساعت تفت ميديم بد روغن مايع رو اضافه ميكنيم و باز يك ربع روي حرارت هم ميزنيم و در اخر كم كم شربت رو اضافه مبكنبم و تند تند هم ميزنيم ( حتما حرارتتون كم باشه زياد باشه حلواتون خشك ميشه) من حدودا ٢/٣ ليوان از شربتم باقي موند و نريختم انسجام حلوا بهتون نشون ميده چقدر شربت لازمه .
فقط اينكه اصلااااااا شكرو كم نكنيددد كه نميتونيد ماسوره بزنيداااا
🍲 @bebinobepaz
مرباى سيب مينياتورى🍏
مواد لازم
سيب گلاب مينياتورى يك كيلوگرم
شكر يك كيلوگرم
آب 700 تا 800 گرم
آبليمو ترش يك ق چ
هل دو تا سه عدد
گلاب دو ق س
پودر زعفران خالص يك دوم ق چ
طرز تهيه
پودر زعفران خالص را به گلاب اضافه كنيد و كنار بگذاريد.
سيب ها را با خلال چوبى از قسمت زير و مركز آن يكى دو سوراخ بزنيد تا به هسته ها برسد سپس داخل قابلمه لعابى مناسبى ريخته و روى آن آب بريزيد و روى حرارت ملايم قرار دهيد اجازه دهيد سيب ها نيم پز شوند.
دو تا سه عدد هل را بكوبيد به طوريكه پوست هل باز شود ولى دانه ها له نشوند سپس شكر را به همراه هل به قابلمه اضافه كنيد و اجازه دهيد بجوشد درب ظرف را ببنديد تا سيب ها كاملا پخته شود و شربت قوام بيايد. حتما مطمئن شويد كه مغز سيب ها پخته شده باشد. بعد از قوام آمدن شربت، محلول گلاب و زعفران و آبليموترش را اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه حرارت را خاموش كنيد.
نكته
سيب هايى كه انتخاب كردم اندازه گيلاس درشت بود.
حتما از سيب هاى سفت و سالم استفاده كنيد تا بعد از پخت له و چروكيده نشوند.
حرارت ملايم باشد تا پوست سيبها ترك نخورد.
بهتر است سيب ها با پوست و هسته به طور كامل استفاده شوند ولى مى توانيد در صورت تمايل، از انتهاى سيبها، با يك چاقوى باريك، مغز و تخمه هاى سيبها را خارج كنيد به طوريكه دم سيب جدا نشود سپس استفاده كنيد. در اين صورت سيبها زودتر پخته شده و شهد سريعتر به داخل آن نفوذ پيدا مى كند.
من پوست سيبها را نگرفتم ولى اگر تمايل داريد مى توانيد پوست سيب ها را بگيريد ولى دم آن را جدا نكنيد. در اين صورت دوليوان آب و يك چهارم ليوان سركه را در ظرفى مخلوط كنيد يكى يكى پوست سيب ها را بگيريد و داخل آن بريزيد تا سياه نشوند. سپس شكر و آب دستور را داخل قابلمه ريخته وقتى جوش آمد سيبها را آبكشى كرده داخل شربت بريزيد اگر كف كرد، كف روى مربا را بگيريد اجازه دهيد كاملا پخته شود و شربت قوام بيايد. مراقب باشيد له نشوند.
اگر طعم هل و گلاب را نمى پسنديد آنها را حذف كنيد يك تكه چوب دارچين داخل شربت بياندازيد.
اگر سيب ريز مينياتورى در اختيار نداريد مى توانيد سيب هاى سفت گلاب را چهارقاچ كنيد و استفاده كنيد.
🍲 @bebinobepaz
گز آردى خانگى
مواد اوليه
شيرخشت يك دوم قاشق چايخورى
گلاب يك چهارم پيمانه
آب ١٢٥ گرم
گلوكز ٣٠٠ گرم
شكر ٢٠٠ گرم
سفيده تخم مرغ ٤ عدد
مغز پسته و بادام ٢٥٠ گرم
طرز تهيه
شيرخشت را شسته و در ظرف بريزيد گلاب را به آن افزوده و كنار بگذاريد تا شيرخشت در گلاب حل شود
آب و شكر را( حتما) در ظرف مسى ريخته و روى شعله ملايم قرار دهيد تا شكر به طور كامل در آب حل شود و پس از حل شدن شكر اجازه دهيد شربت كمى قوام بيايد سپس گلوكز را افزوده و هم بزنيد مخلوط آب و شكر و گلوكز كاملا بايد غليظ شود براى اينكه تشخيص دهيد چه زمانى به غلظت كافى رسيده است يك قطره از شربت را داخل ظرفى كه حاوى آب كاملا سرد است بچكانيد و سپس امتحان كنيد كه كاملا شكننده باشد تقريبا ١٥ دقيقه مواد بايد روى حرارت باشد تا به غلظت مورد نظر برسد
سفيده هاى تخم مرغ را در ظرف تميز و خشك با همزن برقى بزنيد تا كاملا فرم گرفته و فومى شود سپس شيرخشت را از صافى رد كرده و كم كم به سفيده ها اضافه كنيد و هم بزنيد سپس مخلوط سفيده و شيرخشت را به مخلوط شكر و گلوكز اضافه كنيد و با همزن يا ليسك هم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند از اين مرحله به بعد بايد به صورت بن مارى گز را آماده كنيد
قابلمه مسى را روى ظرف حاوى آب قرار داده روى حرارت گذاشته و با قاشق چوبى مرتب هم بزنيد تا مايه درون قابلمه كاملا غليظ و سفت و كشدار گردد حدودا يك ساعت طول مى كشد براى امتحان مقدارى از مايه گز را درون ظرف بريزيد و اجازه دهيد خنك شود با اين روش مى توانيد متوجه شويد كه گز پخته يا نه
در انتها مغزها را اضافه كرده و از روى آب جوش برداريد از مايه گلوله هاى كوچكى برداشته و در ظرف آرد بغلتانيد سپس در كاترهاى گرد كوچك قرار داده و شكل دهيد
نكته
شكر بايد كاملا در آب حل شود سپس بجوشد تا شربت شكرك نزند و كيفيت گز پايين نيايد
مى توانيد نيمى از مقدار گلاب را با بيدمشك جايگزين كنيد و گز با عطر گلاب و بيدمشك تهيه كنيد (كه من شخصا اين كار را انجام دادم و طعم آن خاص تر شد و بيشتر مورد استقبال قرار گرفت)
🍲 @bebinobepaz
برگ هاى پائيزى با پوست مركبات
پوست مركباتى مثل پرتقال، نارنج، ليمو ترش بزرگ، نارنگى را بگيريد(سعى كنيد پوست هر ميوه را به سه قسمت تقسيم كنيد)
سپس با استفاده از كاتر برگ پوست ها را برش بزنيد يا اگر كاتر برگ نداريد(مثل من) شكل برگ هاى چنار را در سايزهاى مختلف روى كاغذ بكشيد و دور آن را ببريد و شابلون درست كنيد سپس روى پوستها بگذاريد و با دقت بِبُريد و شكل برگ درآوريد(يا به هر شكل دلخواه يا كاتر دلخواه يا خلالى يا حبه اى درآوريد)
قسمت سفيد رنگ پوستها را مى توانيد كمى بگيريد ولى اگر برايتان سخت است صرف نظر كنيد. من شخصا نگرفتم.
سپس داخل قابلمه ريخته كه بهتر است روحى نباشد لعابى يا استيل باشد، بريزيد روى آن آب بريزيد تا روى برگها را بگيرد سپس روى حرارت قرار دهيد تا بجوش آيد حدود دو دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كنيد و بلافاصله آب سرد بگيريد چهار بار اين كار را تكرار كنيد تا كاملا تلخى آنها گرفته شود.
سپس4 تا 5 ساعت داخل آب سرد قرار دهيد تا رنگ آنها خوشرنگ شود.
بعد از گذشت اين مدت آب آن را خالى كنيد و حدود دو ليوان آب و دو ليوان شكر را با هم مخلوط كنيد(ميزان آب بايد به اندازه اى باشد كه روى پوست ها را بگيريد، هر ميزان آب احتياج بود به همان ميزان شكر نياز است. بسته به ميزان پوستها، مقادير آب و شكر را اندازه كنيد)
آب و شكر را در قابلمه ريخته (روحى نباشد) و روى حرارت قرار دهيد هم بزنيد تا شكر حل شود(قبل از جوش آمدن بايد تمامى شكرها حل شده باشد) وقتى جوش آمد پوستها را اضافه كنيد حرارت را ملايم كنيد و ديگر هم نزيد اجازه دهيد به آرامى بجوشد و پوستها آرام آرام شيرين شود ممكن است حدود يك ساعت تا يك ساعت و نيم الى دو ساعت طول بكشد(بسته به ميزان پوستها و ميزان آب و شكر) شربت بايد همواره روى پوستها را بپوشاند و به آرامى به خورد پوستها برود و يكدفعه غليظ نشود
گاه گاهى ديواره قابلمه را قلموى خيس بزنيد مراقب باشيد دانه هاى شكر ديواره قابلمه، داخل شربت نشود زيرا بعدا باعث ميشود شربت داخل يخچال شكرك بزند.
وقتى پوستها شفاف شد و كاملا شيرين شد، و شربت قوام آمد، آماده است البته كمى ته مزه تندى پوست مركبات را دارد. حرارت را خاموش كنيد و اجازه دهيد خنك شود. مى توانيد تا سه روز داخل شربت در يخچال نگهدارى كنيد.
سپس داخل الك ريخته به مدت سه چهار ساعت اجازه دهيد تا كاملا شيره از برگها جدا شود.
سپس داخل شكر بغلتانيد و داخل آبكش قرار دهيد و كمى به آنها شكل دهيد تا طبيعى تر شوند و اجازه دهيد كاملا خشك شوند ممكن است دو تا سه روز طول بكشد.
🍲 @bebinobepaz
میلک شیک موكا
رسپی از یه سایت خارجیه. طعم این نوشیدنی اینقدر خوشمزه است که مطمئنم عاشقش میشید.از اونجایی که شربت شکلات تشکیل شده از آب + شکر + پودر کاکائو بنابراین نوشیدنی رو اینطوری درست کردم:یک سوم لیوان آب جوش رو با 1 ق غ پر نسکافه رد و 1 ق غ پر پودر کاکائو مخلوط کردم. گذاشتم تو فریزر تا خوب یخمکی شد.بعد اونو به همراه یک و نیم پیمانه شیر سرد و 6 یا 7 ق بستنی وانیلی توی مخلوط کن میکس کردم و ریختم توی لیوان و سرو کردم.
6 مکعب یخ
1 ق غ قهوه فوری
2 ق غ آب داغ
4 ق بستنی وانیلی
2 ق غ شربت شکلات
1 فنجان شیر
قهوه رو در آبجوش حل کرده بذارید خنک بشه.
بعد تمام مواد رو بهمراه یخ ها توی مخلوط کن ریخته میکس کنید.
مي توانيد بجاي شربت شكلات از شكلات استفاده كنيد و آن را در قهوه حل كرده سپس بگذاريد سرد شوند.
🍲 @bebinobepaz
مرغ دو نيم شده در فر
مرغ دو نیم شده رو (مرغ رو دو نیم کنید مثل برش مرغ برای اکبر جوجه) شب تا صبح توي آبليمو + پياز + نمك + فلفل و زردچوبه + فلفل دلمه اي تكه شده و زعفرون دم شده بخوابانید.
كف ظرف را با پياز حلقه شده پوشانده مرغ را از سمت شكم روي پیازها خوابانده بطوري كه پوست مرغ رو به بالا باشه.با برس از همان آبي كه مرغ را در آن خوابانده بوديم روي پوست مرغ ماليده و حدود یک چهارم پیمانه هم توي ظرف بريزيد.روي ظرف فويل كشيده یک تا یک و نیم ساعت در فر 180 درجه بگذاريد.سپس فويل را برداشته حدود نيم ساعت هم بدون فويل ( تا زماني كه روي پوست كاملا برشته شود) و آبی که در ظرف مرغ جمع شده خشک شود.اگر آب زیادی جمع شده بود ازش بریزید بیرون.در این مدت چند بار روی مرغ را با زعفرون آب شده برس بزنید(من چند قاشق از آب جمع شده توی ظرف مرغ رو در میارم زعفرون توی اون حل می کنم و بعد قاشق قاشق روی مرغ ها میدم)
🍲 @bebinobepaz
لیموناد کیوی
من اینطوری درست کردم:
5 دونه کیوی رو پوست گرفتم و قطعه قطعه کردم. بهمراه 2 لیوان آب گازدار خنک و یک لیوان یخ و پودر شکر و مقداری آبلیموی تازه توی مخلوط کن میکس کردم. شیرینی و مقدار آبلیموش رو بر اساس ذائقه تنظیم کردم
پی نوشت:
1- شکر در آب سرد دیر حل میشه. برای همین از پودر شکر استفاده میکنیم.
2- می تونید چند برگ نعنا هم توش استفاده کنید.
3- بجای آب گازدار میشه از آب معمولی استفاده کرد
4- میتونید مخلوط رو از الک رد کنید و دونه های کیوی رو بگیرید.
رسپی اصلی:
۶ عدد کیوی، پوست کنده و خرد شده
1 فنجان لیموی تازه آب گرفته
1 فنجان شکر
1 لیتر آب معدنی گازدار
کیوی ها را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. پوره کیوی را از الک بگذرانید و دانه هایش را جدا کنید.در پارچ بزرگی پوره کیوی، آبلیمو و شکر را مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. بگذاربد خوب خنک شود، آب معدنی گازدار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود. با یخ سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
کاپ کیک حلوا
از هر کاپ کیک ساده و حلوای دلخواهی میتونید استفاده کنید.
من از کاپ کیک ساده با سفیده تخم مرغ و حلوای سه آرد مجلسی استفاده کردم.
مقداری از حلوا رو به هر صورت که مایلید روی کاپ کیک قرار بدید.من از قالب فشاری گل مینا استفاده کردم.کمی از حلوا رو بین دو نایلون پهن و قالب زدم بعد قالب رو روی کاپ کیک گذاشتم و به ارومی حلوا رو از قالب جدا کردم
🍲 @bebinobepaz