🔴وقتی وارداتچی ها مدیر می شوند
🔺این روزها مرغ گوی سبقت گرانی را از بقیه همتایانش ربوده و با این قیمت نجومی رسما در حال پریدن از سفره اکثریت مردم است.
همه می گویند این آتش از گور نهاده های دامی بلند می شود که اینقدر گران شده. البته نهاده ها هم که بی زبان تر از آن مرغ های بخت برگشته هستند؛ آتش اصلی زیر این قیمت را وارداتچی های نهاده به پا کرده اند. هرچند آن ها هم دنبال سودشان هستند و مشکل زیر سر کسی ست که این گوشت را دست گربه داد!
🔹مقام معظم رهبری در سخنان امروزشان پس از گلایه از تحقق نیافتن شعار جهش تولید در حد انتظار، بر مواردی از جمله افزایش تولید خوراک دام تاکید کردند. موضوعی که ظاهراً آسان ترین راه گشودن گره نوسانات قیمت گوشت و مرغ کشور است. اما این راه حل آسان معطل ماجرای غم انگیز سلطه وارداتچی ها بر اقتصاد کشور است.
🔹نهاده های دامی کم میشود. چون کشور در نهاده های دام و طیور وابسته به واردات است، نوسان بازار مبدا واردات، نوسان نرخ ارز، معادلات جهانی، تحریم و فشارهای سیاسی، تعلل در ترخیص کالا در گمرک و حتی تصمیم واردکننده (که ظاهرا در دست عده معدودی است و حالت مافیا گرفته)... قادر است بازار دام و طیور ما را دچار اختلال کند. اقتصادی که کنترل اتفاقاتش وابسته به اموری خارج از کنترل کارگزارانش باشد، یک اقتصاد آسیب پذیر است. چوب این شرایط را تولیدکننده و در نهایت مردم مصرف کننده می خورند.
🔺چرا ما در تولید نیازهای استراتژیکمان همچنان وابسته به وارداتیم؟
🔹نهادههای دام و طیور به عنوان مواد اولیه،75 تا 80 درصد هزینههای تولید مرغ را شامل میشود. ایران به طور میانگین ۸۰درصد نهادههای دامی را وارد میکند و آمارها نشان میدهد سالیانه حدود ۹میلیون تن انواع نهادههای دامی ذرت، جو و کنجاله سویا به ارزش حدود سه میلیارد دلار به مصرف داخلی میرسد. این واردات با ارز دولتی صورت می گیرد؛ اما در بازار به مراتب قیمتی بالاتر دارد و گاهی نهاده ها مدت ها در گمرک معطل تخصیص ارز می مانند که این موضوع به سرعت بازار عرضه گوشت را دچار نوسان و گرانی می کند.
🔹در ماده ۶ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بهویژه در اقلام وارداتی) و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی بهمنظور کاهش وابستگی به کشورهای محدود و انحصارگری اشارهشده است.
🔹علت همه این مشکلات، وابستگی قطعی تولید گوشت کشور به واردات مواد اولیه است. آیا ما نمی توانیم کنجاله سویا و ذرت را در کشور تولید کنیم و وابستگی به واردات را تا حد ممکن کاهش دهیم؟ در شرایط جنگ اقتصادی که کشور نمی تواند دلارهای فروش نفت را به راحتی وصول کند، چرا باید این همه ارز صرف واردات شود؟
🔹الگوی کشاورزی در کشور ما از آمریکا اقتباس شده و بر اساس نظرات کارشناسان متناسب با شرایط اقلیمی مان نیست. ایده هایی مثل جایگزینی کشت کلزا به جای سویا، تولید خارشتر، کاه حاصل از گندم دیم بهجای یونجه، استفاده از خصیب جو به جای ذرت که از پژوهشگاه های دانشگاه های ما بیرون آمده، می تواند نیاز ما را به واردات تا حد زیادی کاهش دهد. اما چه چیزی باعث می شود این همه ایده کارشناسی شده که کمک به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ست،به دستور کار وزارت جهاد کشاورزی تبدیل نشود؟
🔹دشمن اصلی تولید در کشور ما مافیای واردات است که در سر راه تولید هر کالایی که می تواند شرایط اقتصادی کشور را واقعا جابجا کند سنگ اندازی می کنند. تولید چادر مشکی را مافیای واردات زمین زد. کارخانه عظیم هپکو را مافیای واردات زمین زد. همین ماجرا درباره آهن، سنگ گرانیت و ده ها و شاید صدها اقلام تولیدی که قابلیت تولیدش در داخل هست، وجود دارد.
🔻اقتصاد مقاومتی بر مبنای افزایش تولید مواد اولیه و کاهش هزینه تولید، تولید را افزایش می دهد و با قیمت کمتر به دست مصرف کننده می رساند. اما وقتی می بینیم مافیای واردات درحال تعیین قیمت تمام شده کالاهای مصرفی مردم است، بروکراسی در اعطای مجوز تولید رمق و انگیزه تولید کننده را می کُشد، در خودکفایی محصولات کشاورزی با بهانه هایی مثل کمبود آب(که می دانیم با روش های نوین آبیاری و اصلاح هدر رفت آب در سیستم کشاورزی سنتی قابل جبران است) کارشکنی می شود، یعنی مدیرانی اداره کننده اقتصاد ما هستند که یا خود وارداتچی هستند، یا در خوشبینانه ترین حالت هیچ اعتقادی به خودکفایی ندارند. با چنین تفکر واردات محوری آیا می توان به مقاوم سازی اقتصاد و رونق و جهش تولید امید داشت؟!
📝 #رها_عبداللهی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺موضع وزیرخارجه آینده #آمریکا درقبال ایران
🔸این مصاحبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ پس از گام اول ایران در کاهش تعهدات برجامی با فرانس۲۴ صورت گرفته است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
#قانون_اساسی اصل ۴۹ دولت موظف است ثروت های ناشی از ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سرقت، قمار، سوء استفاده
#قانون_اساسی
اصل ۵۱
هیچ نوع مالیات وضع نمیشود مگر به موجب قانون. موارد معافیت و بخشودگی و تخفیف مالیاتی به موجب قانون مشخص میشود.
اصل ۵۲
بودجه سالانه کل کشور به ترتیبی که در قانون مقرر میشود از طرف دولت تهیه و برای رسیدگی و تصویب به مجلس شورای اسلامی تسلیم میگردد. هر گونه تغییر در ارقام بودجه نیز تابع مراتب مقرر در قانون خواهد بود.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️رسانه های زنجیره ای و تحریف حقایق
💢رسانه های زنجیره ای اصلاحطلب وقتی مرغ زمان احمدی نژاد پونصد تا تک تومنی گرون شد این طرح رو به نمایش گذاشتند.
الان که پراید 160 میلیون تومنه
و مرغ کیلو سی هزار تومنه
دلار،سکه، پوشک،گوجه و...
این رسانه های به ظاهر دلسوز مردم در سکوت به سر می برند.
اصولا هدف رسانه های زنجیره ای تحریف هست،مثل داستان دختر آبی که حامی حقوق زنان میشوند ولی در قتل فجیع میترا استاد به دست همسرش محمدعلی نجفی،سکوت می کنند و حتی حق را به نجفی می دهند.
⭕️ به زودی هم با دروغ پردازی به تطهیر عملکرد دولت روحانی خواهند پرداخت و برای انتخابات#1400 سناریوی جدیدی برای بدبختی مردم اجرا خواهند کرد.اما با بصیرت مردم دیگر حنای این طایفه رنگی نخواهد داشت.
#بصیرت
#انتخابات1400
🖌#مصطفی_علیجانزاده
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
تحولات #یمن ۴ آذر ۹۹
۱- مأرب:
- کاروان دیگری از نیروهای ائتلاف سعودی اردوگاه تداوین در شمال شهر مأرب را ترک کردند.
- جنگندههای ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۲۸ بار مدیریت مدغل و مجزر، یک بار مدیریت صرواح را بمباران کردهاند.
- نیروهای منصورهادی در مأرب حالت اضطراری اعلام کرده و در نقاط مختلف شهر ایست و بازرسی ایجاد کردهاند.
۲- الجوف:
جنگندههای ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۷ بار منطقه المرازیق و یک بار منطقه الظهره را بمباران کردهاند.
۳- رسانه های ائتلاف سعودی مدعی حمله موشکی عربستان به انبارهای تسلیحاتی انصارالله در شرق صنعاء شدند.
۴- عربستان سعودی طی نامه ای به شورای امنیت، خواستار توقف تهدیدات انصارالله برای امنیت انرژی جهان شد.
۵- ائتلاف سعودی مدعی انهدام ۵ مین دریایی انصارالله که در دریای سرخ کاشته شده بودند، شد.
✅ @iswnews
✅ https://iswnews.com/39139
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
هوالشافی: جناب نیکخواه از همراهان ما در کانال بدون مرز در رابطه با کرونا: ۱. فرد بیمار، در درجه اول
هوالشافی
در صورتی که بیمار کرونایی دچار درگیری عفونت شدید ریه شده است به جای مصرف آنتی بیوتیک ها از ترکیب زیر استفاده کنید.
۱ مثقال زعفران را در یک لیتر گلاب بگذارید تا دم بکشد. سپس ۶۰۰ گرم عسل با آن مخلوط کرده و بگذارید بجوشد تا مقدار باقیمانده به اندازه نصف شود.
نیم استکان از این ترکیب به همراه نیم استکان آب جوش، سه وعده در روز و به مدت سه روز به بیمار بخورانید.
اثر این ترکیب، روان شدن عفونت در ریه و تخلیه از طریق دهان ( در بیماران آی سی یو، با ساکشن بیشتر ریه ) سبب آزاد شدن منافذ ریه جهت ورود و خروج اکسیژن خواهد شد. در این صورت ریه بیمار به زودی پاکسازی خواهد شد.
🇮🇷بدون مرز
آرزوی سلامتی
@bedonimarz
@bedonimarz
در رابطه با حملات دیشب رژیم صهیونیستی به سوریه چند ماه پیش به دوستان خودمون گفته بودیم که چنانچه سوریه سیاست سکوت رو در برابر حملات رژیم صهیونیستی در پیش بگیره
این سکوت موجب گستاخی هر چه بیشتر این رژیم منحوس خواهد شد
باید پاسخ متقابل به حملات دیشب داده بشود؛
چنانچه پاسخ متقابل داده نشه ، قطعاً بمرور زمان حجم و شدت و وسعت حملات اسرائیل افزایش پیدا میکنه...
کافی بود فقط ۱ بار قاطعانه پاسخ داده میشد.
قطعا دیگر شاهد این حجم از حملات نبودیم .
الان هم دوباره اعلام می کنیم که اگر همین حالا هم پاسخ داده نشه باز هم شاهد حملات بیشتر و سنگینتر در سوریه خواهیم بود....
در برابر هر حمله رژیم صهیونیستی باید ضربه ای به شدت ده برابر به آنها وارد شود.
#بامان_الله_یاشهیدالله
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
روحانی👇
🔹رهبر معظم انقلاب در جلسه دیروز در مسئله کسر بودجه، جهش تولید، مسائل مربوط به نظام بانکی و حمایت از قشر کم درآمد جامعه دستورات مهمی دادند که بهزودی اجرایی خواهد شد.
پ.ن:جناب پرزیدنت لطفاً از فرمایشات مقام معظم رهبری فاکتور نگیرید‼️
ایشان دیروز راجع به نتایج مذاکرات گذشته با آمریکا و امید و اطمینان به بیگانگان هم نکات خوبی رو را گفته اند که احتمالاً شما نشنیده اید یا شاید هم خود را به نشنیدن زده اید
چون هنوز هم چشم امید به آمدن بایدن و رفتن ترامپ دارید
آیا این خوش خیالی شما به غرب کافی نیست؟چرا نمی خواهید از گذشته درس عبرت بگیرید؟😡
#علی_اصغر_سمیعی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ رویترز: چگونه اسرائیل در نزدیکی مرزهای شمال ایران جایگیر شد؟
گزارشِ دستیارِ رئیسِ هیأتِ نمایندگیِ سفارتِ آمریکا در #باکو دولتِ اوُباما را که در حال مذاکره با ایران بود، سخت نگران کرد. آمریکاییها از خود پرسیدند آن نود درصدِ پنهان در زیر آب چه نوع رابطهای میتواند باشد؟ بنابراین، کوشیدند ته و توی قضیه را دربیاورند. در اوایل فوریۀ ۲۰۱۲ یکی از مقامهای عالی رتبۀ دولت آمریکا به «مارک پِری»، مورخ آمریکایی، کارشناس نظامی و اطلاعاتی و تحلیلگرِ سیاستِ خارجی، گفت: اسرائیلیها اجازۀ استفاده از پایگاههای نظامی آذربایجان را در نزدیکیِ مرزهای شمالی ایران به دست آوردهاند. این خبرِ نگرانکننده اگر واقعیت میداشت، کوششهایِ دولتِ اوُباما را در جهتِ کاستن از کشاکشهای ایران و اسرائیل نقش بر آب میکرد. در این صورت، استراتژهای نظامیِ آمریکا می بایست برای سناریویِ جنگ نه تنها در خلیج فارس بلکه در قفقاز نیز برنامهریزی کنند. به ویژه آنکه در سال ۲۰۱۱ انستیتوی بینالمللی مطالعات استراتژیک خبر داده بود که ارتش جمهوری آذربایجان دارای چهار فرودگاه متروکه است و ممکن است آنها را در اختیار اسرائیلیها بگذارد.
https://bit.ly/3q2eFMc
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⛔️ کارنامه پدرخوانده دموکرات "بایدن"!
❌ ترور شهیدان:
مسعود علیمحمدی دی ۸۸
مجید شهریاری آذر ۸۹
داریوش رضایی نژاد مرداد ۹۰
مصطفی احمدی روشن دی ۹۰
❌ خرابکاری صنعتی و ارسال استاکس نت در تأسیسات هسته ای تیر ۸۹
❌ اجرایی کردن قانون تحریمهای جامع CISSADA در آبان ۹۰ و برجام در ۹۴، از کارنامه پدرخوانده دموکرات #بایدن در قبال ایران است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz