💢«مصطفی الکاظمی»: ثبات منطقه مشروط به ثبات عراق و سوریه است
🔺میدل ایست نیوز: «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق، در دیدار با «سطام جدعان الدندح»، سفیر سوریه در بغداد، تأکید کرد که ثبات منطقه مشروط به ثبات عراق و سوریه است.
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تجاوز به دختر ۴ ساله و پسر ۱۳ سالهی ایرانی آخرین دستاورد مزدوران رسانهای آمریکا!
پناهجویان ایرانی که در یونان هستند میگویند اتباع افغانستانی به عنوان انتقام کشته شدگان هریرود به یک پسر و دختر ایرانی تجاوز کردهاند و حتی برای جلوگیری از ورود پلیس به ماجرای به مادر قربانیان هم حمله کردهاند!
حالا بیبیسی، منوتو و عملههای داخلیشان که با ساختن این شایعه باعث این ماجرای ناگوار شدند پاسخگو خواهند بود!؟
شما باید بدانید مقصر اصلی این اتفاق شما هستید و نمیتوانید از آن فرار کنید
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🔴درگیری گروهکهای تحت حمایت ترکیه؛ انفجار در «رأس العین»
🔹«دیدبان حقوق بشر #سوریه» از درگیری مسلحانه گروهکهای تحت حمایت ترکیه در شمال «الحسکه» بر سر تقسیم اموال سرقتی از اهالی منطقه خبر داد.
🔸منابع سوری از انفجار یک موتور سیکلت بمبگذاری شده در مناطق تحت کنترل ترکیه در جنوب رأس العین با ۴ کشته خبر دادند.
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
سناریوی برجامیون برای انحراف افکار عمومی
#سکانس_اول:
طرح دولت برای تشکیل وزارت بازرگانی [ رانت، فساد و واردات بی رویه] بخاطر قانع نشدن یا نکردن نمایندگان توسط رضا رحمانی رای نیاورد
هم زمان خودرو هم با افزایش قیمت شدید مواجه شد
#سکانس_دوم
رئیس جمهور رضا رحمانی را برکنار کرد
#سکانس_سوم
رسانه ها و برخی اشخاص حقیقی و حقوقی شروع به پمپاژ خبری و تحلیل علت برکناری رحمانی کردند
دولتی ها و رسانه های زنجیره ای گرانی خودرو را علت تصمیم رئیس جمهور عنوان میکنند
اما شواهد و سوابق اعترافات و... حکایت از این دارد که: علت عصبانیت رئیس جمهور از رحمانی #نه موضوع افزایش قیمت خودرو بلکه بخاطر رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی بوده زیرا هیچگاه در دولت تدبیر و امید وزیری به علت بی کفایتی از دولت برکنار نشده چراکه اگر بی کفایتی علت برکناری وزرا بود #اکنون تعداد وزرای دولت روحانی به انگشتان یک دست هم نمیرسید
#سکانس_چهارم
ماجرای برکناری رحمانی در محافل سیاسی دست به دست میشود که این موجب رسانه ای شدنش میشود
#سکانس_پنجم
فیلمی از خودروی لاکچری رحمانی در لحظه خداحافظی رحمانی از وزارت صمت منتشر میشود؛ باتوجه به جو آرام و صمیمی پارکینگ مشخص است خبرنگاران در پارکینگ حضور ندارند
با این حساب فیلم توسط یکی از دولتی ها ضبط و منتشر شده
➕ و این یعنی حامیان دولت میخواهند با انتشار یک فیلم از خودروی رضا رحمانی افکار عمومی را از علت برکناری رحمانی و اولویت های کشور؛ به موضوع ماشین لاکچری رحمانی منحرف کنند
#نکته_اول
هر چند کار رضا رحمانی به عنوان وزیر صمت در عدم تقویت و سیاست گذاری مناسب بر تولید و بازار خودرو مناسب نیست و رحمانی هم با مخالفینش در دولت چندان تفاوتی ندارد اما هدف الان رحمانی نیست
#نکته_دوم
رسانه های انقلابی و... توجه کنید؛ هانگونه که گفتیم اولویت اول مملکت خودروی لاکچری رضا رحمانی نیست بلکه اولویت اعمال غالبا ضد منافع ملی برخی از هم قطاران دیروز رحمانیست که امروز وی را فدای آذری جهرمی و زنگنه کرده اند [ چرا که میدانند استیضاح یک وزیر دیگر دولت را از قانونی بودن ساقط میکند و این کار؛ کار مجلس یازدهم در استیضاح زنگنه و جهرمی را کمی سخت تر میکند]
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
عدالتخواهانی که علی ع را کشتند
🔻اعرف الحق تعرف اهله پاسخ امیرالمومنین است به یک پرسش. پرسشی که نماد یک زخم کاری و عمیق بر جان اندیشه خوارجی است. اندیشه کسانی که قدرت ندارند در میانه دعواها و نقشه ها حق را بیابند. شاخص ها و استاندارد هایشان غلط و ناقص است ظاهرگرایانه است و برای اینکه دچار #استانداردهای_دوگانه نشوند تیغ را به روی حق و باطل هر دو میکشند. هم علی هم معاویه و عمروعاص.
🔻چرا حکومت داری؟ اصلا حکومت مال خدا است. پس هر کس حکومت دارد بزنیم. چرا پول داری پول مال خدا است پس هر کس پولدار است بزنیم. تو پول و قدرت داری و این همه انسان فقیر داریم پس تو بدی. اگر بگویی خدیجه پولدار بود محمدص پولدار بود موسی ع پولدار بود امیرالمومنین پولدار بود امام خمینی پولدار بود نمیفهمند. اگر بگویی باید پول داشت و خرج جبهه حق کرد حکومت داشت و خرج احقاق حق مظلوم کرد نه چپگرایانه هر پولدار قدرتمندی را محکوم کرد ارور میدهند. باور کنید ظلم ستیزی کمونیستی روحش ظلم ستیزی خوارجی است. ظلم ستیزی بر بستر ظاهرگرایی.
🔻در جامعه دینی اینها عدالتخواهانی هستند که آرمانجوییشان ربطی با ولایت ندارد ان الحکم الا لله یعنی آرمان بی ولایت، یعنی توحید بدون ولایت، یعنی حرکت بدون رهبر. چرا رهبر نه ؟ چون ولایت و رهبری عقل جامعه است و این آرمانجویی با عقل نسبتی ندارد. چون ولایت روح جامعه است و این جریان بدن را میشناسد نه روح.
🔻مارخوش خط و خالند چون حرف از ارزش ها میزنند حرف از آرمانها میزنند اینها قبل از آنکه شکم بیگناهان را با تیغ نفهمی هایشان سفره کنند کمر علی ع را شکسته بودند. به نام پر زرق و برق ترین شعارها از جمله توحید.
🔻حاصل عمرم در حوزه یک جمله شده و آن اینکه هر آرمانی و هر ارزشی، دقیقا هر ارزشی، در زبان هر کس شنیدم نسبتش را با اندیشه ناب محمدی بیابم با اندیشه امام. از جمله عدالت. عدالت علوی و ناب با عدالت ظاهرگرایانه متحجر با عدالت مارقین با عدالت کمونیستی فرق میکند. ظلم ستیزی خمینی با ظلم ستیزی کج کلاههای سیبیلو با ظلم ستیزی کسانی که شاخصهای رشدشان قواره ای بیش از چشمهایشان ندارد با ظلم ستیزی جاهلان ظاهرگرا فرق میکند.
🔻اینها فقط اهل ظلم به این و آن نیستند ظلم اصلی را به انقلاب مردم میکنند. چهل سال انقلاب را شکست میدانند چرا که آرمانها به تقریرشان رخ نداد. #بیانیه_گام_دوم را یک دروغ بزرگ میفهمند. ربطی به مدرک و سواد و مقاله و کتاب ندارد اینها حوادث و وقایع و رخدادها را بر اساس حق نمیشناسند بر اساس ظاهر تقریر میکنند.
🔻معمولا ابزار دست انگلیس و آمریکا و خلاصه دشمن هوشمند دنیاخواهند. این جریان محل خیزش و رویش ابن ملجم ها است. ببینید شهید مطهری را چه کسانی و چرا کشتند.
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مولای متقیان حضرت علی علیه السلام
از زبان روژه گارودی فرانسوی
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🔴 نفت کش های ایرانی با کدام پشتوانه به ونزوئلا می روند ؟
🔻 اخیرا خبرگزارزی رویترز در گزارشی اعلام کرد که یک نفتکش ایرانی در حال انتقال محموله بزرگی از بنزین به سمت ونزوئلاست. نکته مهمی که رویترز به آن اشاره کرد این بود که با توجه به نزدیکی جغرافیایی ونزوئلا با ایالات متحده و تحریم هردو کشور ایران و ونزوئلا توسط این کشور ،نفتکش ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی در حال حرکت به سمت مقصد می باشد.
🔹 این کشتی در حال حاضر از تنگه جبل الطارق گذشته و وارد اقیانوس اطلس شده است. همچنین ایالات متحده رسما اعلام کرد که ایران ۵ نفتکش حامل سوخت به سمت ونزوئلا ارسال کرده که در حال حرکت در دریاهای آزاد می باشند.
چندی پیش نیز وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد ایران ۹ تن شمش طلا از ونزوئلا به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار را از طریق هواپیمایی ماهان در ازای خدمات نفتی به ایران منتقل کرده است.
🔻 در خصوص مطالب فوق ذکر چند نکته ضروری است:
1️⃣ همکاری های ایران و ونزوئلا در شرایط تحریم شدید هر دو کشور نشان دهنده شکست راهبرد آمریکا برای تسلیم کردن این ۲ منبع بزرگ انرژی دنیاست.
ایران با کمک تکنولوژی بومی خود در شرایط تحریم شدید و همه جانبه قادر به پشتیبانی از متحدان خود می باشد و این حمایت ها یک طرفه نیست و هر دو طرف منتفع می شوند.
۹ تن طلا یعنی حدود ۸۵۰۰ میلیارد تومان و این میزان از طلا در شرایط تحریم کمرشکن برای ایران یک اندوخته بسیار ارزشمند است تا بتواند در برابر تحریم ها تاب بیاورد. در ازای این میزان از طلا به این کشور سوخت و خدمات نفتی ارائه خواهد شد. این یعنی تکنولوژی بومی ایرانی در شرایط تحریمی به کمک اقتصاد کشور آمده است. ایران پس از بهره برداری از پالایشگاه بومی ستاره خلیج فارس به صادر کننده بنزین تبدیل شد و بنزین برخلاف نفت خام به آسانی قابل فروش است .
2️⃣ این که ایران از عمد پرچم خود را بر روی نفتکش هایش برافراشته کرده تا عرض اقیانوس اطلس را بپیماید و ناوگان دریایی ایالات متحده هم نظاره گر آن باشد . بسیار بعید است آمریکا جرات کند نفتکش های ایرانی را توقیف نماید چرا که انگلیس قبلا این قمار را انجام داد و نتیجه آن را به وضوح دید.
3️⃣ سومین نکته و اصلی ترین نکته این است که ایران پس از موشک باران عین الاسد و ارسال ماهواره نظامی به فضا ( که ماهواره بر آن در واقع یک موشک قاره پیما بود ) به یک توازن وحشت با ایالات متحده دست یافته است و با توجه به این نکته که آمریکا از عزم ایران برای استفاده از موشک هایش تردید ندارد باید گفت ایران به اعتبار قدرت راهبردی موشکی خود در حال شکستن علنی تحریم های آمریکاست و این توانایی استراتژیک تضمین کننده فعالیت های اقتصادی ایران در شرایط تحریم است.
🔻ایران به پشتوانه زرادخانه موشکی اش علنا نفتکش هایش را روانه ونزوئلا کرده و در حال ریش خند به تحریم خود و متحدش می باشد و اگر ایالات متحده جلوی آن را نگیرد دیگر نمی تواند عنوان ابرقدرت را یدک بکشد.
❇️ این اقدام ایران ضربه حیثیتی سنگینی برای ترامپی ست که ۲ سال پیش از برجام خارج شد و بنای نابودی اقتصاد ایران و تسلیم آن بوسیله تحریم هایش را داشت اما اکنون نظاره گر حرکت نفتکش های ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی در نزدیکی آب هایش است.ترامپ خوب می داند کرونا چه بحرانی برای ایالات متحده ایجاد کرده است و به همین دلیل وارد یک چالش پر ریسک با ایران نخواهد شد؛ علی الخصوص که فعلا از نظر ترامپ مهار و تنبیه چین باید اولویت سیاست خارجی آمریکا باشد.
🔻چند روز دیگر مشخص خواهد کرد ترامپ جرات دستور توقیف نفتکش های ایرانی را به خود می دهد یا با سکوتی معنی دار از کنار آن خواهد گذشت؟
🖌 #تقوی_نیا
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🔴 چشم انداز روابط تهران - بغداد در دوره الکاظمی؟
روابط تهران و بغداد، روابطی نیست که با رفتن یک دولت و یک نخست وزیر و آمدن یک دولت و نخست وزیر دیگر، دچار تغییراتی قابل ملاحظه شود، ولذا می توان گفت که روابط تهران و بغداد در دوران نخست وزیری مصطفی کاظمی نیز روابطی خوب و رو به گسترش خواهد بود.
🔹 البته در زمان این دولت نیز دولت آمریکا همچون گذشته خواهد کوشید تا با شیوه های گوناگون، اختلالاتی را در روابط ایران و عراق ایجاد کند و با بهره جستن از عناصر نفوذی و یا دامن زدن به تبلیغات بی پایه و اساس، از توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور جلوگیری نماید؛ غافل از آنکه این روابط به علت اشتراکات تاریخی و اشتراکات فوق العاده مذهبی و فرهنگی، روابطی ژرف و پُر ابعادی است که امواج سهمگین تبلیغات، توانایی کاهش یا قطع آن را نخواهند داشت.
🔹 با این حال و شاید در کنار موارد فوق و منافع اقتصادی طرفینی آنچه از همه مهمتر میباشد نقش بسیار تعیین کننده ای است که همکاری ها و همسویی های نظامی دو کشور در مقابله با تروریسم داشته و عراق را از شرّ خشن ترین و بی رحمانه ترین نوع تروریسم تکفیری رهایی بخشیده است.
🔹 البته بهخاطر همین همکاری های مؤثر در خنثی کردن توطئه های تروریستیِ مثلث عربی، عبری و غربی است که همزمان با آغاز بهکار مصطفی الکاظمی، تلاش های تازه ای برای اخلال در روابط تهران و بغداد بکار گرفته شده و عناصر نفوذی در عراق، برای اشغال پست های مدیریتی تأثیر گذار بر روابط خارجی این کشور فعالیت های مجددی را آغاز کرده اند.
🖌 #قنادباشی
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🔴واکنش ایران به اظهارات وزیر آمریکایی در دومین سالروز انتقال سفارت آمریکا به قدس شریف
وزارت امور خارجه کشورمان:
🔹«به بیانی دقیقتر، آمریکا متعهد به رژیم آپارتایدی است که موجودیت آن وابسته به نژادپرستی، اشغالگری، ترور و تهاجم و خیلی موارد دیگر است. شراکتی که آمریکا آن را محترم میشمارد، بر ویرانی و کشتار در فلسطین و فراتر از آن بنا شده است. این ائتلاف جهان را به مراتب ناامن کرده است.
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
🌎 شکاف کرونا بین آمریکا و چین، یک نسل ادامه مییابد
✍ نکتار گان - سیانان
🔹ویروس جدید کرونا زندگیها و معیشتها در ایالاتمتحده و چین را ویران کرد. اما به جای اینکه باعث شود این دو کشور برای مبارزه با این پاندمی [فراگیری] با یکدیگر همراهی بیشتری داشته باشند موجب شده که روابطشان پیوسته و به شکل مارپیچواری خدشهدار شود و شعلههای یک ناسیونالیسم بالقوه خطرناک را فروزان سازد.
🔺چین در داخل و خارج بهدلیل نحوه پرداختش به این ویروس -بهویژه در روزهای اولیه شیوع این بیماری- در معرض انتقاد زیادی قرار گرفته است. پکن با نفی و رد این انتقادات با لحنی تند و گزنده میگوید کارش فقط «پاسخگویی به اتهامات دروغین شده است» بهویژه از سوی ایالاتمتحده. در ماه مارس و در زمانی که این پاندمی جهان را درمینوردید و همه را خشمگین کرده بود، «ژائو لی جیان»، سخنگوی وزارت خارجه چین، آشکارا با توسل به «تئوری توطئه» که یک تئوری بیبنیان است اعلام کرد که این ویروس احتمالا از سوی ارتش آمریکا وارد چین شده است. چند روز بعد، دونالد ترامپ این ویروس را «ویروس چینی» نامید و انگشت اتهام را به سوی چین نشانه رفت آن هم در زمانی که این ویروس داشت به تدریج شهرهای اصلی آمریکا را در مینوردید.
🔹اگرچه ترامپ یک هفته بعد از این موضع عقبنشینی کرد اما انگشت اتهام به چین در اینجا متوقف نشد. در هفتههای اخیر دولت ترامپ بارها نحوه رسیدگی و پرداختن چین به این ویروس در روزهای اولیه شیوع آن را مورد انتقاد قرار داده و میزان مرگومیر و واکنشهای اولیه این کشور را زیر سوال برده است. هفته گذشته، ترامپ و وزیر خارجهاش پمپئو- بدون ارائه ادلهای- اعلام کردند منشأ این ویروس آزمایشگاه شهر ووهان بوده است. پکن هم اتهامات آمریکا را بیپاسخ نگذاشت و در واکنش اعلام کرد که این نوع موضعگیریها، تاکتیکهای انتخاباتی برای انتخاب دوباره و تقویت مواضع ترامپ در میان رایدهندگان جمهوریخواه است. همزمان رسانههای دولتی چین هم با ادبیاتی سخت و گزنده به پمپئو تاخته و او را «شیطان»، «گناهکار» و «دشمن بشریت» خطاب کردند.
🔺اما این ادبیات گزنده بسی عمیقتر از جنگ کلمات است. دولت ترامپ درصدد ترسیم برنامهای برای مجازات چین بهخاطر این پاندمی است؛ گزینههای تقابلی عبارتند از تحریم، لغو تعهدات بدهی آمریکا و برقراری سیاستهای تحریمی جدید. ترامپ و تنی چند از مقامهای دولت او درحال تهیه فهرستی از متحدان و افزودن کشورهای دیگر به آن در راستای راهاندازی کمپین فشار علیه چین هستند.
🔹🔸«پایینترین حد» رابطه ظرف چند دهه
🔹وخامت در روابط درحالی است که دو کشور تقریبا دو سالی است درگیر یک جنگ تجای شدهاند؛ جنگ تجاریای که موجب افزایش تنشها به سطح بیسابقهای شده و صحبت از گسستن طرفین در میان بود.
🔺دیوید زویگ، استاد علوم و تکنولوژی در دانشگاه هنگ کنگ و مدیر شرکت مشاورهای «Transnational China» میگوید درحالیکه رویکرد ترامپ به چین ضرورتا جدید نیست اما وضعیتی که او اکنون با آن مواجه است «بسیار دراماتیک و خطرناک» است. او میافزاید:«صدمات هم بسیار بالاتر است. در سال ۲۰۱۶، مساله شغل مردم در میان بود و در سال ۲۰۲۰ بحث زندگی مردم در میان است.»
🔹ویروس کرونا که اولین بار دسامبر گذشته در شهر ووهان دیده شد، به سراسر جهان گسترش یافته و بیش از ۴.۱ میلیون نفر را مبتلا ساخته و ۲۸۰ هزار نفر را در سطح جهان به کام مرگ فرستاده است.
🔺دولت آمریکا اولین مورد ابتلا را در ژانویه گزارش کرد؛ ناقل هم مردی بود که چند روز قبل از شهر ووهان بازگشته بود. دولت چین در مورد منشأ این ویروس ابراز تردید میکند و مدعی است موارد اولیه در ووهان رخ نداده بود.
🔹"شی یین هونگ" مشاور دولت چین و استاد روابط بینالملل در دانشگاه رنمین در چین، میگوید:«روابط آمریکا و چین از سال ۱۹۷۲ به این سو به پایینترین حد رسیده است.» در این سال، ریچارد نیکسون، رئیسجمهور وقت آمریکا، سفر تاریخی خود به پکن را انجام داد تا روابط با چین را عادی سازد.
🔺رقابت و بدبینی میان این دو کشور به حوزههای تجای، فناوری، ژئوپلیتیک و ایدئولوژی سیاسی هم رسیده است و نشانههای جدایی و گسست در دوران پاندمی افزایش یافته است چنانکه اقدامات قرنطینهای موجب اختلال پروازها و مسافرتها شده است.
*ظهور و افزایش ناسیونالیسم
🔹وقتی پیوندهای دوجانبه طی این پاندمی روند واگرایی و گسست خود را آغاز کرد، افکار عمومی آمریکا نسبت به چین به شدت عوض شد و رکورد تازهای زد. نظرسنجی پیو دریافت که ۶۶درصد از آمریکاییها دیدگاه نامطلوبی به چین دارند. به همین ترتیب، در چین هم ملیگرایی و رویکردهای ضد غربی درحال افزایش است. رویکردی از سوی رسانههای دولتی.
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44