روز گذشته در منطقه سروآباد استان کردستان سپاه استان با گروهک تروریستی پژاک درگیر شد که بحمدالله بدون هیچ تلفاتی تعدادی از تروریستهای این گروهک را به هلاکت رسانید و حجم زیادی سلاح و مهمات نیز از این گروهک تروریستی بدست آمد، هنوز آماری از میزان تلفات گروهک منتشر نشده است.
این دومین مرتبه است که در حدود یک ماه گذشته سپاه در این منطقه با پژاک درگیر میشود و هردوبار تلفات سختی به آنها وارد شده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴 فشار رسانهای به رهبری برای جازنی حسن روحانی در یک پست حکومتی!؟
🔸روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوری اش پرداخت.
گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو می دهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است. عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر» است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوری اش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست.
در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاست جمهوری افراد، آن ها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمی آورند.» اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیس جمهور دوران رهبری آیت الله خامنه ای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوری اش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است.
و، اما گزارش شرق و حسن روحانی و مجمع تشخیص. شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او می نویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینه های ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» کجا این شایعه پخش شده است؟! سوال این است که چنین شایعه ای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟
یکی از منابع پخش این شایعه را هم شرق تلویحا معرفی می کند: «محمد عطریانفر درباره حضور مجدد روحانی در مجمع به خبرآنلاین گفته بود: درباره صلاحیت ها و قابلیت هایی که در آقای روحانی سراغ دارم، فکر می کنم که مقام معظم رهبری در صورت اعلام تمایل او و توافق ایشان علاوه بر مسئولیت عضویت او در مجمع تشخیص چه بسا در دوره ای که مسئولیت آقای صادق لاریجانی تمام شود، بنا بر احراز صلاحیت و قابلیت های منحصربه فرد آقای روحانی در قیاس با اعضای فعلی مجمع، ریاست را برعهده آقای روحانی واگذار خواهند کرد.»
و شرق گزارش خود را با این جملات به پایان می رساند: «حال باید دید حسن روحانی قید حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام را خواهد زد یا خود را برای ریاست بر آن و نشستن بر صندلی مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی آماده می کند.» که در واقع بیان یک دوگانه است؛ یا روحانی بر صندلی ریاست مجمع می نشیند و یا عضویت را نمی پذیرد!
پ ن : به نظرم ، حسن روحانی یه جا بیشتر نمیره ؛اونهم انشاالله به همت مجلس و قوه قضاییه ابتدا دادگاه و پشت بند اون هم زندانه💪💪
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
آمریکا سر شکسته شد؛
چرا برای مردم ما فاکتور می کنند؟!
🔹آمریکا در افغانستان، قطعا شکستی بی نظیر و تحقیر آمیز را به جان خرید. برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر، زمانی که آمریکا گروهی از جهادیون (طالبان بعدی) را در افغانستان علیه شوروی به خدمت گرفت، گفت:
♦️" ما این فرصت را داریم که به روسها #جنگ_ویتنام شان را عرضه کنیم. برای ده سال، حکومت مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت. چه چیزی در تاریخ مهم تر است؟ وجود طالبان یا فروپاشی شوروی؟".
🔹پا گذاشتن شوروی به افغانستان به مدت ده سال -به اعتبار هزینه های کمر شکن آن- مقدمه "فروپاشی" محسوب می شد. اما احمق های درجه یک آمریکایی، به مدت بیست سال پا در همان باتلاق مرگباری گذاشتند که برای رقیب تدارک کرده بودند!
♦️این که آمریکا شکستی بزرگ را در اشغال افغانستان و سپس خروج از آن خرید، جای انکار ندارد. دیروز ٩٠ ژنرال آمریکایی، خواستار استعفای وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش شدند و نوشتند:
🔹"از دست رفتن میلیاردها دلار تجهیزات نظامی فاجعهبار است. لطمهای که به اعتبار ایالات متحده وارد شده قابل توصیف و جبران نیست. تا سالیان دور در هر توافق یا عملیات چندملیتی، شریکی غیرقابل اتکا دیده خواهیم شد. اعتماد به آمریکا لطمهجبرانناپذیری خورده است. دشمنان، حالا به دلیل ضعفی که نشان داده شد، برای اقدام علیه ما جسور شدهاند. ابتدا چین و بعد از آن روسیه، ایران، کره شمالی و دیگران بیشترین نفع را میبرند".
♦️بایدن هم دیروز سر بسته گفت: "ایالات متحده برخلاف بیست سال پیش که وارد جنگ در افغانستان شد، فاقد یک هدف روشن و مشخص است. ما ٢٠ سال است روزانه ٣٠٠ میلیون دلار در افغانستان هزینه میکنیم و نمیتوانستیم به این هدر دادن ادامه دهیم. دنیا در حال تغییر و تحول است . ما درگیر رقابت جدی با چین و درگیر چالش هایی با روسیه و حمله سایبری و اشاعه هسته ای هستیم... چین و روسیه آرزو دارند که آمریکا ده سال دیگر در افغانستان گرفتار شود".
🔹روزنامه فرانسوی فیگارو نیز پریروز نوشت: آمریکا شکستخورده و تحقیر شده از افغانستان بیرون آمد. طالبان خواهند کوشید قدرت خود را بر پکن، مسکو، تهران و اسلامآباد متکی کند. سقوط کابل، سرآغاز جهان بعد از آمریکا است. خروج فاجعهبار، نه فقط دولت بایدن را بیاعتبار کرده، بلکه طرح بازگشت آمریکا به صف نخست نظم جهانی را نابود ساخته. این روند، با اقدامهای ترامپ علیه متحدان آغاز، و با خروج بایدن، تضمینهای امنیت ملی آمریکا ضعیف تر شد. به موازات این تضعیف، موقعیت چین، روسیه و ایران تقویت شده. شکست آمریکا در افغانستان زنگ خطری برای غرب است. وضعیت جهانی، بسیار تغییر کرده. قدرت آمریکا در حال افول، و خود این کشور، با دو دستگی روبرو است".
♦️حتما باید درباره تحولات افغانستان با هوشیاری و احتیاط و فعالانه مواجه شد. اما تا اینجای کار، شکست راهبردی آمریکا، خبری غیر قابل انکار است. بنابراین چرا برخی محافل اصرار دارند شکست آمریکا را بپوشانند؛ و در مقابل، مردم ما را شریک ورشکستگی آمریکا کنند؟ یا حس شکست را در داخل ایران تزریق نمایند؟ نمی فهمند؟ یا ماموریت دارند؟!
@IMANI_mohammad
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
دل تنها نردبانی است
که آدمی را به آسمان میرساند
و تنها وسیلهایست که خدا را در مییابد
#شهید_چمران
@samenfanos110
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴 درخواست میرسلیم از رئیس جمهور
🔸سید مصطفی میرسلیم در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت:
« جناب آقای رئیسی! اول جلوی بی پروایی و جولان دادن تبهکاران و ویژه خواران را بگیرید، و الا با ادامه این روند، تبهکاران و ویژه خواران نخواهند گذاشت اقدامات عدالت خواهانه شما و نجات بخش مردم از این فلاکت، به ثمر برسد.»
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
☀️ 3 شکایت از «روحانی» به قوه قضائیه ارجاع شد
نایب رئیس کمیسیون اصل 90:
🔹در کمیسیون پروندههای متعددی در زمینه ترک فعل مسئولان تشکیل شده که برخی از آنها به دستگاه قضا برای رسیدگی بیشتر ارجاع شده و برخی نیز در حال تکمیل شدن است.
🔹اولین پرونده درباره موضوع بورس و دومین پرونده درباره مداخلات ارزی از سوی برخی افراد در دولت گذشته و به ویژه آقای روحانی رئیسجمهور سابق بود.
🔹در پرونده مسکن کل سیاستهای که در این حوزه قرار به اجرا بوده را بررسی کردهایم و از رئیسجمهور سابق(روحانی) به دلیل ترک فعلهای که داشته شکایت کردهایم.
🔹پروندهها به دادستان کل ارسال شده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
✍ فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی، برای هفت موضوع مهم، چارچوبی راهبردی به رئیسجمهور ارائه کرده است
🔖 احمد نادری، رئیس فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی:
📌 «فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی مجلس تصمیم گرفت تا ماحصل صدها ساعت جلسات کارشناسی در سطوح عالی کشور، مطالعات میدانی مختلف، بررسیهای اکتشافی متعدد و نظارتهای دقیق از عملکرد دستگاهها و وضعیت مدیریت مسائل و آسیبهای اجتماعی کشور را در قالب یک چارچوب و منطق راهبردی تدوین کرده و در اختیار ریاست جمهوری قرار دهد».
📌 «مادامیکه یک چارچوب راهبردی و منطق محکم نظری و تجربی محور برنامهریزیهای اجرایی نباشد، دولتهای ما همواره دچار اقدامات متناقض، متعارض و متضاد در این حوزه میشوند. با برنامهریزی براساس این چارچوبها، اتلاف منابع به حداقل رسیده و بیشترین بازدهی ممکن حاصل میشود».
📌 «این چارچوب راهبردی مشتمل بر هفت حوزۀ مهم از مسائل و آسیبهای اجتماعی است، اما بدیهی است که دایرۀ مسائل اجتماعی به این موارد ختم نشده، چرا که درحالحاضر قریب به 30 دستگاه اجرایی در حوزۀ مسائل و آسیبهای اجتماعی دارای مأموریت و فعالیتاند».
#مجلس_انقلابی
#دولت_مردمی
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
✍ علی بابایی کارنامی، نمایندۀ ساری و میاندرود: «طرح جهش تولید مسکن نمونۀ خوب تعامل قوای مقننه و مجریه است».
📌 «مجلس با ریلگذاری صحیح و دولت با حرکت پرشتاب برای رفع یکی از مهمترین دغدغههای جامعه همافزایی میکنند».
📌 «مردم بهزودی ثمرۀ این همکاری را خواهند دید».
#مجلس_انقلابی
#دولت_مردمی
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#صداهایی_که_شنیده_میشود_اگرچه_انکار_کنند
📌حدود سی و اندی سال پیش، روزی سوار اتوبوس های بنز شرکت واحد شدم و در قسمت وسط، کنار شیشه اتوبوس بیرون را تماشا می کردم، ماشینهای سواری رد می شدند و صدایشان در گوش من می پیچید، در عالم کودکی خود گفتم چرا صدای اتوبوس ما در ماشین آنها نمی رود؟!!! وقتی این سوال را کردم، با لبخندی گفتند که: چرا صدای اتوبوس در آن خودروهای سواری می پیچد.
👈از این قضیه میخواستم این استفاده را بکنم که گاهی ما در برابر زندگی دیگران حسرتهایی را می خوریم و
در حالیکه آنها در برابر زندگی ما بسی بیشتر حسرت می خورند، ما داشته هایی داریم که نمی بینیم و
آنها داشته هایی دارند که به رخ می کشند، ما داشته های ارزشمندی داریم که آنها ظاهرا در برابر آن بی تفاوت هستند و کم اهمیت جلوه می دهند و این دوری است که همیشه بوده است.
✋به تک تک داشته های خود در برابر آنها نگاه کنید، زندگی آرام، فرزند، ایمان و بندگی خدا و رعایت حلال و حرام و عفت و آبرو، داشتن رهبری عزیز، افتخار به گذشتگان خود و ... اینها دارایی های ما هستند که سگ بدستان و تارک الصلاه ها و روزه خوران و مبلغان زندگی مجردی و بی فرزندی و خود حقیرپنداران در برابر مستکبران، ندارند، هر کدام از اینها به تنهایی مایه مباهات است.
🔻پ.ن
صدای سبک زندگی بچه های ارزشی گوش دشمنان را کر کرده است، حتی اگر ظاهرا خود را شنوا نشان می دهند.
✍محمود باقری
@Mahmoudbagheri1
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
💢عقده آمریکاییها با ۲۰ سال جنایت در افغانستان
در آخرین لحظات حضور خود در افغانستان با تخریب هواپیماهای نیروی هوایی افغانستان مهر تاییدی دیگر بر پلید بودن خود زدند
🔸 رئیس سنتکام اعلام کرد که نظامیان این کشور پیش از خروج از کابل ۷۳ فروند هواپیما و بالگرد نیروی هوایی افغانستان را تخریب کردند.
❌سیاست آمریکا چیزی بجز تخریب و درگیری و ضرر نیست
🔻فرقی نمی کند که چند روز باشد یا بیست سال
🔻فرقی نمی کند که افغانی باشی یا ایرانی
🔻فرقی نمی کند که دوست باشی یا دشمن
🔻فرقی نمی کند که بادعوت آمده باشد یا با زور
⛔️تاریخ انقضاء تمام شود , دورت می اندازد درست مانند دستمال کاغذی
اعتراف با افتخار به تخریب تجهیزات نظامی افغانستان بزرگترین گواه بر خسران بزرگ هست
⛔️پیوند باشیطان یعنی خسران و ضرر بزرگ
شیطان , فقط شیطنت وشرارت را می داند
✍#مهاجر
#شیطان
#آمریکا
#افغانستان
#فرودگاه
🆘@siyasaterooz
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔻 قسمت اول
🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران
🔸پمپئو وزیر خارجه آمریکا در آستانه سالگرد کودتای 28 مرداد خبر از تشکیل دفتر ”گروه اقدام ایران" در وزارت خارجه آمریکا داد.
🔹پمپئو گفت: لازم است اعلام کنم که #برایان_هوک هدایت ”گروه اقدام ایران" را برعهده خواهد داشت. او نماینده ویژه آمریکا در امور ایران خواهد بود.
🔸مایک پمپئو پس از اعلام خبر تشکیل این گروه درباره اهداف تشکیل آن گفت: ««گروه اقدام ایران، مسئول راهبری، بازبینی و هماهنگی همه جوانب اقدامات مرتبط با ایران در وزارت خارجه خواهد بود و مستقیماً با من کار خواهد کرد».
🔹به طور کل میتوان اهداف و برنامه های گروه اقدام ایران ( Iran Action Group ) را در 4 گام تجزیه و تحلیل کرد:
1️⃣ گام اول اعمال فشار و تحریم علیه ایران
2️⃣ گام دوم تغییر محاسبه
3️⃣ گام سوم و اصلی تغییر رفتار
4️⃣ گام چهارم تغییر رژیم
◀️ برخی اظهار نظرها پیرامون گروه اقدام علیه ایران
✅ ترامپ: مسئولیت برایان هوک تلاش برای اجرای راهبرد فشار حداکثری دیپلماتیک و اقتصادی ضد ایران است.
✅ پمپئو: راهبرد آمریکا در قبال ایران به یک راهبرد چندملیتی با مشارکت کشورهایی که خطر ایران درک می کنند، تغییر می یابد، راهبردی که هدف آن افزایش فشار بر ایران تا زمانی است که شاهد تغییر زیادی در رفتار ایران در داخل و خارج باشیم.
✅ برایان هوک: این گروه با تمام شرکای آمریکا در تماس خواهد بود و هدف آن تغییر رفتار ایران است. استراتژی ما تمام سطوح تهدیدهای ایران را در بر میگیرد.
✅ ظریف: وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا گروهی با نام «گروه اقدام ایران» تشکیل داده است که هدفش هماهنگی و اجرای سیاستهای آمریکا علیه اقدامات «مخرب» ایران و همچنین اطمینان از اثربخشی تحریمهای آمریکا علیه ایران است تا آنچه آمریکایی ها «تغییر رفتار جمهوری اسلامی» می نامند اتفاق بیافتد. رویای «گروه اقدام» تکرار سناریوی کودتا علیه مصدق است .
✅ باقری معاون امور بینالملل قوه قضاییه: لازم است کیفرخواستی علیه برایان هوک از سوی دادستانی صادر شود چرا که او بانی طرح فشار حداکثری به ایران، قطع دسترسی ایران به منابع مالی و تحریمهای ثانویه بود و علاوه بر توسل به زور، سردار قاآنی را نیز تهدید به ترور کرده است.
🔳 این متن ادامه دارد...
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
🔻 قسمت اول 🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران 🔸پمپئو وزیر خارجه آمریکا در آستانه سالگرد کودتای 28 مردا
🔻 قسمت دوم
🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران
🔸 برایان اچ. هوک (انگلیسی: Brian H. Hook؛ زادهٔ ۴ ژوئن ۱۹۶۸) یک وکیل و سیاستمدار دولتی اهل ایالات متحده آمریکا است. او از سال ۲۰۱۷ به عنوان مدیر برنامهریزی سیاسی و مشاور سیاستگذاری وزیر امور خارجه مایک پومپئو خدمت میکند.
🔹هوک در سال ۱۹۹۰ مدرک لیسانس در رشته بازاریابی از دانشگاه سنت توماس و مدرک کارشناسی ارشد در رشته فلسفه از کالج بوستون و مدرک حقوق از کالج حقوق دانشگاه آیووا دریافت کردهاست.
◀️ بخشی از سخنان و دیدگاههای برایان هوک در خصوص ایران
🔸از نظر ما وزیر اصلی امور خارجه ایران قاسم سلیمانی است. بیشتر به عملکرد قاسم سلیمانی توجه داریم تا ظریف
🔹 برایان هوک در نشستی در مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک آمریکا در ادامه سیاستهای خصمانه علیه کشورمان با بیان این که در حال حاضر یک سال از خروج آمریکا از برجام میگذرد، ادعا کرد که اکنون مشکلات مالی حزبالله لبنان یکی از نشانههای متعددی است که کارزار فشار ما علیه ایران مؤثر بوده است.
🔸 از زمانی که دولت ترامپ روی کار آمده است تحریمهای بسیاری در بخش مالی ایران انجام شده است. ۷۰ نهاد مرتبط با ایران تحریم شده است و بیش از ۱۰۰ مرکز مرتبط با بخش مالی ایران هدف قرار گرفته است. همچنین سوئیفت با ما همراه شد و دسترسیها به ایران را قطع کرد و حتی دسترسی به بانک مرکزی ایران را هم قطع کرد و این باعث میشود سیستم تحریم یکپارچهتر عمل کند.
🔹ما میخواهیم اجماع جهانی را یکبار دیگر علیه ایران ایجاد کنیم.
🔸 ظریف یک ویترین فریبنده و ریاکارانه از دولت ایران نشان میدهد و ما در این دام نمیافتیم. ما بیشتر به عملکرد قاسم سلیمانی توجه داریم تا عملکرد ظریف و اگر میخواهیم قضاوتی داشته باشیم باید توجهمان به عملکرد سپاه باشد نه صحبتهای ظریف.
🔹 آمریکا در مقابل هرنوع فعالیتی و در هرجای جهان که در تضاد با تحریمها باشد تحریمهایی ایجاد خواهد کرد.
🔸ما سعی کردهایم از اعتراضات سالهای گذشته که طی آنها حکومت ایران اجازه نداد معترضان با یکدیگر [از طریق اینترنت] ارتباط برقرار کنند درس بگیریم. وقتی من در این سمت قرار گرفتم، فناوریهایی را در اختیار مردم ایران قرار دادیم که بتوانند در جریان اعتراضات با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. ما راههای میانبر در اینترنت را نیز به مردم ایران ارائه کردیم و این راهها به معترضان امکان داد که با یکدیگر ارتباط داشته باشند.
🔹 روز پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۹، روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به احتمال زیاد قبل از نوامبر سال ۲۰۲۰ از پست خود کنارهگیری میکند. مایک پومپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، ساعاتی بعد از انتشار خبر توسط نیویورک تایمز تأیید کرد که برایان هوک از مقام خود کنارهگیری میکند و الیوت آبرامر جایگزین او میشود. مایک پومپئو، برایان هوک را یک «مشاور مورد اعتماد» و «دوست خوب» نامید و گفت او «به نتایج تاریخی ضد رژیم ایران دست یافتهاست.»
🔳 این متن ادامه دارد...
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
🔻 قسمت دوم 🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران 🔸 برایان اچ. هوک (انگلیسی: Brian H. Hook؛ زادهٔ ۴ ژوئن
🔻 قسمت سوم
🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران
🔸 الیوت آبرامز جانشین برایان هوک مسؤول گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه ایالات متحده
🔹الیوت آبرامز یک جنگطلب بدنام و حامی جوخههای ترور در آمریکای لاتین است که کارنامه سیاهی در دروغگویی و اقدامات جنایتکارانه در قبال کشورها از گواتمالا گرفته تا عراق، دارد. «استفن مایلز» مدیر اجرایی گروه ضدجنگ «پیروزی بدون جنگ» میگوید: دوره کاری آبرامز در قبال السالوادور، گواتمالا، نیکاراگوئه و پاناما مملو است از بدترین وسوسههایی که سیاست خارجی آمریکا به خود دیده است؛ یعنی جنگطلبی، نقض گسترده حقوق بشر و حمایت از رژیمهای خودکامه.
🔸او همچنین یکی از افراد ضدفلسطینی است و بشدت از اسرائیل حمایت میکند. وی در دولت جورج بوش رییس جمهوری پیشین آمریکا معاون شورای امنیت ملی بود و تلاش زیادی کرد تا از مذاکرات صلح در خاورمیانه جلوگیری کند. این مقام آمریکایی بارها از فشار واشنگتن بر رژیم صهیونیستی جلوگیری کرد تا این رژیم بتواند به شهرکسازیها ادامه دهد.
🔹نشریه دیجیتال "پوبلیکو" چاپ اسپانیا نوشت: «الیوت آبرامز» جانشین برایان هوک دستش به خون آلوده است. الیوت آبرامز کسی که به جای برایان هوک آمده است یک صهیونیست افراطی مانند نتانیاهو است که دست هایش به خون آلوده است. به همین دلیل شکی در آن نیست که انتخاب خوبی برای ایجاد به اصطلاح دموکراسی باشد زیرا از کلیه امکانات آمریکا برای بایکوت و منزوی کردن مادورو استفاده کرده است.
🔸ریچارد گلدبرگ، سیاستمدار آمریکایی در توییتی در مورد استعفای برایان هوک نوشت: «الیوت آبرامز یکی از باهوشترین و تواناترین مقامات دولت آمریکا در تاریخ است. او به خوبی با پرونده و موضوع ایران آشنایی دارد و در کل خاورمیانه ارتباطات عمیقی دارد. این یک انتخابِ الهامشده و درست است. اکنون حرکت به سمت مکانیسم ماشه.»
🔳 این متن ادامه دارد...
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
🔻 قسمت سوم 🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران 🔸 الیوت آبرامز جانشین برایان هوک مسؤول گروه اقدام علیه ا
🔻 قسمت چهارم
🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران
🔸رابرت مَلی یا رابرت مالی ( Robert Malley)؛ (زادهٔ ۱۹۶۳) وکیل، عالم سیاسی و کارشناس حلوفصل درگیری اهل ایالات متحده آمریکا است. در ۲۸ ژانویه ۲۰۲۰ جو بایدن او را به عنوان نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور ایران معرفی کرد. رابرت مالی پیش از آن، رئیس و مدیر عامل گروه بینالمللی بحران در واشینگتن، دی.سی. است. در دوره باراک اوباما نیز به عنوان دستیار ویژه رئیسجمهور ایالات متحده و هماهنگکننده امور خاور میانه، آفریقای شمالی و منطقه خلیج فارس کار میکرد.
🔹رابرت مالی یکی از اعضای اصلی و کلیدی تیم مذاکره کننده دولت باراک اوباما بر سر برنامه هستهای ایران بود که در نهایت سال ۲۰۱۵ به توافقی موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک میان تهران و پنج قدرت جهانی منجر شد. بعد از آن او راهی موسسه بینالمللی بحران شد. ارگانی غیر دولتی که مدعی است برای پیشبرد صلح، پیشگیری از تنشها و کاهش مخاصمات در کره خاکی فعالیت میکند.
🔸رابرت مالی با تمرکز بر سیاستگذاری در امور خاورمیانه و حوزه خلیج فارس، سمتهای کلیدی متعددی را در دولت های دموکرات پیشین به ریاست باراک اوباما و بیل کلینتون بر عهده داشت؛ مالی همچنین یکی از مشاوران اصلی جو بایدن در کارزار انتخاباتی سال ۲۰۲۰ وی بود.
🔹برنی سندرز سناتور دموکرات از ایالت ورمونت: «رابرت مالی یک متخصص بسیار آگاه و با تجربه زیاد است که میتواند امنیت ملی آمریکا را از طریق دیپلماسی و نه جنگ ارتقا دهد. او میتواند یک گزینه عالی برای سمت نماینده ویژه ایران باشد.»
🔳 این متن ادامه دارد...
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
🔻 قسمت چهارم 🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران 🔸رابرت مَلی یا رابرت مالی ( Robert Malley)؛ (زادهٔ ۱۹۶
🔻 قسمت پنجم
🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران
🔸گروه اقدام آمریکا علیه ایران، ستاد هماهنگی کلیه اقدامات آمریکا علیه ایران است و کسی نباید بدون هماهنگی با این ستاد بالا دستی هیچگونه اقدامی درباره ایران انجام دهد.
✅ راهبردهای چهارگانه گروه اقدام آمریکا علیه ایران:
1️⃣ گام اول اعمال فشار و تحریم علیه ایران
2️⃣ گام دوم تغییر محاسبه
3️⃣ گام سوم و اصلی تغییر رفتار
4️⃣ گام چهارم تغییر رژیم
🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران با تجمیع تمام تجربیات آمریکا و متحدانش بر علیه ایران در طول 40 سال پس از انقلاب و نیز تجمیع تجربیات تاریخی آنها بر علیه ایران و کشورهای مختلف و کمک گرفتن از اندیشکده های آمریکا به بررسی و تحلیل آنها پرداخت و ماحصل و خروجی آن 10 اقدام تاکتیکی در جهت پیاده سازی راهبردهای 4 گانه گروه اقدام علیه ایران شد.
✅ تاکتیک های دهگانه گروه اقدام آمریکا علیه ایران:
1️⃣ شبهه سازی، مسئله سازی و بی اعتبار سازی برای افراد انقلابی
2️⃣ القاء فساد سازمان یافته در سطح مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی ایران
3️⃣ اقدام بر علیه فرزندان مسئولین در جهت انحراف، جذب، تخریب و حذف کردن آنها
4️⃣ هدف قرار دادن کانون خانواده ایرانی و تغییر باورهای زنان ایرانی
5️⃣ تغییر و ایجاد دگرگونی در رفتار و ذائقه ایرانیان از جهت اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از طریق دسترسی به اینترنت آزاد و توسعه فیلترشکن ها
6️⃣ لکه دار کردن گام اول انقلاب و تضعیف و لکه دار کردن آن در مقابل اقدامات دولت پهلوی در اذهان مردم
7️⃣ انجام اقدامات موثر در شبکه های مجازی و تشکیل تیم های سایبری در جمعیت ضد انقلاب و ایجاد ارتباط و هماهنگی کامل بین نیروهای فعال رسانه ای ضد انقلاب و جمهوری اسلامی
8️⃣ واردات گسترده مودم و ابزارهای ارتباطی برای ایجاد شبکه های امن کاربران ایرانی و آمریکائی
9️⃣ آمارسازی و تهیه بولتن ها در رابطه با میزان هزینه های ایران در خط مقاومت
0️⃣1️⃣ کارویژه بر روی انتخاباتها و تلاش برای رای نیاوردن کاندیدای انقلابی
❇️ هر کدام از تاکتیکهای دهگانه دهها کارگروه ویژه دارد که به صورت شبکه ای و یکپارچه در حال پیاده سازی آنها در کشور هستند و نتیجه آنها به اندیشکده های کارگروه ویژه اقدام علیه ایران مخابره میشود.
❇️ کافیست کمی در اتفاقات کشور و جامعه تعمق کنیم تا دریابیم این ده اقدام چگونه در حال پیاده سازی شدن هست.
◀️ ان شاالله در طول ده روز آتی هر کدام از این تاکتیکها را به صورت مفصل در کانال توضیح و تشریح خواهم کرد تا برای عامه مخاطبین سرچشمه بسیاری از موج های رسانه ای، اتفاقات تلخ و شبکه های نفوذ و فساد مشخص شود.
🔳 این متن ادامه دارد...
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
🔻 قسمت پنجم 🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران 🔸گروه اقدام آمریکا علیه ایران، ستاد هماهنگی کلیه اقداما
🔻 قسمت ششم
🔹 گروه اقدام آمریکا علیه ایران
1️⃣ شبهه سازی، مسئله سازی و بی اعتبار سازی برای افراد انقلابی
🔹 گروههای هدف عملیاتی:
🔸 مقام معظم رهبری
🔸 مسئولین و شخصیت های تراز اول نظام
🔸 مسئولین اجرائی و مدیران ارشد سازمانها و نهادها و دولتی
🔸 مراجع، علما، اساتید حوزه و دانشگاه
🔸 سخنرانان و مداحان برجسته و مشهور
🔸 فعالین رسانه ای و شخصیت های مردمی و محبوب
🔹 تکنیکهای عملیاتی:
🔸 تقطیع سازی و کانالیزه کردن سخنان
🔸 تفسیر و تشریح واژگونه سخنان
🔸 شبهه سازی نسبت به اقدامات، عملکرد، سخنان و منویات
🔸 برچسب زنی
🔸 تخریب شخصیت
🔸 مچ گیری و افشاگری
🔸 دسیسه چینی و در دام قرار دان و سپس افشاگری
🔸 آلوده کردن و فاسد کردن و افشاگری
🔸 برنامه ریزی روی خانواده شخصیت در جهت افشاگری و تضعیف شخصیت
🔸 تامیم جزء به کل
🔸 برجسته سازی نیروهای مسئله دار و افشاگری
🔸نفوذ نیروهای انحرافی، بولد کردن و سپس افشاگری
🔹 اهداف تاکتیکی جزء:
🔸 بمباران رسانه ای در جهت کل نگری افکار عمومی از مسئولین مسئله دار
🔸 جایگزینی مسئولین انقلابی نما با نیروهای انقلابی در افکار عمومی
🔸شیف دادن نگاه مردم به سمت نیروهای متمایل به غرب
🔸ناکارآمد نشان دادن کلیت نظام در رسیدن به آرمانها و اهداف
🔸بی اعتماد کردن مردم به تصمیمات و اقدامات مسئولین
🔹 اهداف راهبردی کل:
🔸 تغییر در رفتار سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مردم از انقلابیگری به لیبرالیزم
🔸 تغییر نظام جمهوری اسلامی ( رژیم چنج )
🔳 این متن ادامه دارد...
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#تفاوت_را_احساس_کنید
رئیسی: نگرانیها درباره ذخایر کالاهای اساسی رفع شده است.
یه زمونی رییس کدام جمهور داشتیم که همه چیز رو حتی آب خوردن رو به توافق در خارج گره زده بود!!! و مدام حرف از نداریم و نیست و تحریمیم! می زد اما...
... اما حالا رییس جمهوری داریم که هم خبرهای خوب می ده هم امیدوار می کنه و هم کار کردن و رفع مشکل مردم و معیشتشون رو به خارج گره نمی زنه...
بنشینید خبرهای خوش در راه است #تفاوت_را_احساس_کنید.
✍ محمود باقری
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#رصد
💢 کشتیهای سوخت برسند یا نرسند حزبالله نجات دهنده لبنان خواهد بود
🔰 یادداشت «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه الکترونیکی رای الیوم در رابطه با واردات سوخت توسط حزبالله از ایران:
◾️ اطلاعات رسیده به منابع روزنامه رایالیوم نشان میدهد که یک اتاق عملیات مشترک میان لبنان و ایران وجود دارد که برنامههایی برای مقابله با هرگونه تعرض به کشتیهای ایرانی طراحی شده است.
◾️ پیش از این نیز ائتلاف آمریکایی- صهیونیستی نتوانستند به نفتکش ایرانی در راه بندر بانیاس سوریه و چهار نفتکش ایرانی سوخت به ونزوئلا تعرض کنند.
◾️ احتمال هرگونه تعرض به نفتکشهای ایرانی به معنای کشاندن حزب الله و ایران به جنگ کشتیهاست که قطعا ائتلاف آمریکایی -صهیونیستی بازنده آن خواهد بود.
◾️ البته در سایه شکست تحقیر آمیز آمریکا در افغانستان و جنون و دیوانگی که آمریکا و اسرائیل دچار آن شدهاند، نمیتوان هیچ احتمالی را رد کرد.
◾️ واقعیت این است که چه کشتیهای سوخت به مقصد برسد و چه مورد تعرض قرار گیرند حزبالله و سید حسن نصرالله به عنوان نجات دهنده لبنان معرفی خواهند شد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه در باره ما میگویند!
پشت پرده حمله به عراق؛افغانستان؛لیبی؛سوریه؛لبنان و...!
این اسرار را از زبان یک ژنرال امریکایی بشنوید!
اومیهمان گزارش تحلیلی شبکه دو جمهوری اسلامی نیست!
خود شبکه های غرب پخش میکنند!
ایا بازهم به خیرخواهی شیطان صفتی از نوع دموکراسی امپریالیسمی دل بسته اند؟؟!
#امریکا_جنایتکار_قرن
#امریکا_عامل_اوارگی_ملتها
#علی_سبحانی
@bache_kavir
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
⭕️ استراتژی «مرگ با هزاران جراحت» در برابر ایران چیست؟!
✔️ مناسبات جدید راهبردی ایران با اسرائیل نفتالی و آمریکا بایدن
✍️ پس از اینکه جو بایدن موفق شد دونالد ترامپ را در آمریکا شکست بدهد، نتانیاهو نیز پس از سالها از نخست وزیری رژیم صهیونیستی کنار گذاشته شد و به جای او نفتالی بنت سرکار آمد و در ایران نیز تقریبا همزمان یک دولت انقلابی با ریاست آیت الله رئیسی سرکار آمده است. این سه تحول بزرگ بی شک دوران جدیدی از مناسبات ایران، اسرائیل و آمریکا نیز محسوب می شود. درباره چشم انداز مناسبات ایران و آمریکای دوران بایدن تاکنون اظهارات و تحلیل های جامع و زیادی صورت گرفته است، اما اسرائیل جدید در برابر ایران چگونه خواهد بود؟! «نفتالی بنت»، نخستوزیر اسرائیل گرچه در بُعد داخلی ناهمگن ترین دولت ائتلاف تاریخ این رژیم را اداره می کند ولی از چند هفته قبل خبر داد که بازبینی سیاستهای این رژیم در قبال ایران را آغاز کرده و اولین دیدار اخیر وی با جو بایدن به منزله آغازی برای اجرایی کردن برنامه خروجی این بازبینی استراتژیک است. آنچه تاکنون از مختصات این بازبینی استراتژیک و چالش های پیش روی آن می توان فهمید به شرح ذیل است:
1️⃣ برجام
اسرائیل برخلاف دوره نتانیاهو مخالفت علنی با برجام را در برابر مقامات آمریکا کنار می گذارد. محاسبات دولت جدید اسرائیل صرفا متمرکز بر عدم توافق یا تلاش برای بدست آمدن یک توافق مطلوب برای منافع اسرائیل نیست بلکه بازگشت فوری ایران به مذاکرات نیز برایشان موضوعیت پیدا کرده و ایران فعلی را از ایران سرگرم به مذاکرات جدید برای خود خطرناک تر می دانند. پیش بینی می شود که خط قرمز هسته ای اسرائیل در برابر ایران نیز با یک عقب نشینی علنیتر رو به رو شود. براساس این عقب نشینی، اسرائیل نیز مانند آمریکا خواهد پذیرفت که میان ایران دارای ظرفیت تولید بمب هسته ای با ایران در حال ساخت بمب هسته ای تفاوت عملی و علنی تر قایل شود.
2️⃣ جنگ نظامی
واقعیت این است که دولت جدید اسرائیل با بی تمایل ترین آمریکای تاریخ برای جنگدین نظامی مواجه هست. آمریکا همه ننگ فرار از افغانستان را پذیرفته و به اسرائیلی که فراتر از انهدام تجهیزات نظامی و غیرنظامی، در حوزه انسانی نیز از طرف ایران کشته روی دست خود دارد، می گوید خودت به تنهایی سراغ ایران برو. نفتالی بیش از همه در روزهای پس از حمله به نفتکش «مرسر استریت» این موضوع را متوجه شده است. به نظر می رسد نفتالی پس از دیدار اخیر با جو بایدن تنها به تهدید تبلیغاتی گزینه نظامی از آمریکا رضایت داده است. اما او مصمم است که ائتلاف سازی نظامی علیه ایران را به سطح کشورهای عربی با سرعت ویژه تری سوق بدهد. در همین حال علائمی از کاهش اجباری تنش جنگ دریایی با ایران را نیز در محاسبات اسرائیل دیده می شود و به دنبال تغییر زمین بازی هستند.
3️⃣ عملیات اطلاعاتی
نفتالی تلاش می کند که فعالیت اطلاعاتی علیه ایران وارد مراحل بالاتری بکند. دوران جدید عملیات اطلاعاتی علیه ایران، لزوما عمق بیشتری نخواهد داشت بلکه تعدد و نقاط آن را می خواهند افزایش بدهند. در این استراتژی که صهیونیست ها از آن به عنوان «مرگ با هزاران جراحت» یاد می کنند، ایران به جای یک زخم کاری باید صدها زخم کوچک ترکیب شده نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک دریافت کند تا ضعف نهایی بر او غالب شود. اما اسرائیل در فرآیند عملیات اطلاعاتی نیز خود را به نوعی تنها می بیند. آمریکایی ها نه تنها در جنگ اطلاعاتی فرآیند شبکه سازی خود را دچار خدشه می بینند بلکه برخی بی میلی ها درباره جنگ نظامی در آمریکا به حوزه کاهش تنش عملیات های پنهان مستقیم و بزرگ با ایران نیز کشیده شده است. ضمن اینکه با رفتن دولت غرب گرا در ایران، زمینه های سیاسی و اجتماعی شبکه سازی در ایران با خلل جدی روبه رو شده است.
4️⃣ نفوذ منطقه ای ایران
نفتالی بزرگترین ماموریت خود را این می داند که روند خروج آمریکا از منطقه و به خصوص کشورهای همچون عراق و افغانستان و سوریه را به تاخیر بیاندازد. آنها ماندن در منطقه را بدون حضور آمریکا را کاتالیزور پایان خود می دانند. ایران در حضور هزاران سرباز و ده ها پایگاه نظامی امریکا معدل نفوذ خود را سال به سال ارتقا داده و قطعا با خروج تدریجی آمریکا این معدل به طرز چشم گیری به نمره بیست! نزدیک خواهد شد.
*مهدی جهان تیغی
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#یمن #فوری
انصارالله موفق به آزادسازی شهرک رحبه الکوله، مرکز مدیریت رحبه از سیطره ائتلاف سعودی شد.
#تحولات_جهان_اسلام
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz