📊 درآمد بیش از ۲ میلیون روستانشین کشور ماهانه کمتر از ۵۰۰ هزار تومان است/این درآمد معادل حقوق نصف روز مسئولین دولتی است + نمودار
🔹براساس آمارهای مرکز آمار ایران طی سال گذشته میانگین درآمد روستاییان کشور سالانه ۲۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یا به عبارتی ماهانه نزدیک به ۲/۵ میلیون تومان بوده است.
🔸براین اساس از آنجاییکه مجموع درآمدهای افراد در دهکهای مختلف شامل همه کمکهای دولتی، یارانهها، درآمدهای پولی و غیرپولی خانوار است، پرواضح است که بیش از دو میلیون نفری که در دهک اول قرار دارند، در بدترین شرایط معیشتی هستند.
🔹براساس گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۷، سقف خالص پرداختی ماهانه به مدیران و کارکنان مشمول قانون خدمات مدیریت کشوری حدود ۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در سال ۱۳۹۷ بوده است. با فرض اینکه این حقوق و مزایای مسئولین دولتی تاکنون به حدود ۳۰ میلیون تومان در ماه رسیده باشد، درآمد ماهانه بیش از ۲ میلیون روستایی معادل نصف روز برخی از مسئولین دولتی و غیردولتی خواهد بود./نود اقتصادی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 عیار انقلابیگری در میدان مسئولیتهای نانوشته
🔸️عثمان بن حُنَیف، والی بصره به مهمانی یکی از اشراف رفت و چون محرومین را راهی به آن مهمانی نبود، مورد توبیخ امیرالمؤمنین (ع) قرار گرفت. همان امیرالمؤمنینی که ردای خلافت، آنقدر دست و پا گیرش نشد که از به دوش کشیدن انبان غذا برای مستمندان در تاریکی شب صرفنظر کند. علیالظاهر نه شرکت در مهمانی اشراف جرم بود و نه کمکرسانیِ انفرادی به مستمندان وظیفهی حاکم اسلامی.
🔸️در حکمرانی اسلامی، مسئولیتهای نانوشتهای به دوش زمامداران است که در سایر حکومتهای کلاسیک، خبری از آنها نیست. توجه ویژه به محرومین و حشر و نشر با آنها، زندگی در سطح متوسط طبقات اجتماعی، برخورد با مظاهر اشرافیگری و... از آن دستهاند.
🔸️جلوههایی از این سبک اسلامی زمامداری را در سلوک رهبر انقلاب و یاران راستینش چون شهید سلیمانی شاهد بودهایم. فرمانده سپاه قدس که طبیعتا مأموریتش برونمرزی است، در بحرانهای طبیعیِ داخلی برای کمک و ایجاد انگیزهی خدمت کفِ میدان حضور داشت و حقیقتا به مردمِ بحران زده دلگرمی میداد. با قرائت لیبرالی از حکمرانی، مردمداریِ حاج قاسم ورای شرح مسئولیتهای او بود اما در قاموس زمامداری اسلامی، این عین مسئولیتش بود.
🔻جای تأسف است که در جمهوری اسلامی مسئولینی داشته و داریم که در بحرانهای حوزهی مسئولیتشان در جهت کمک به محرومین، کَکِشان هم نگزیده، چه رسد به آنکه بخواهند در حوزهی مسئولیتهای نانوشته اقدامی انجام دهند. آن آقای لیبرال، مسکن مهر را طرحی مزخرف میدانست و آجری روی آجر نگذاشت تا امروز شاهد بحران مسکن برای محرومین باشیم. آن خانمِ محیط زیستی در بحران ریزگردهای خوزستان برای همدردی با مردم هم که شده حاضر نشد به این استان سفر کند و معتقد بود مردم باید با ریزگردها کنار بیایند!
🔺️در مقابل، حضور اخیر چند نمایندهی مجلس از حوزههای انتخابی سایر استانها در میان #کارگران_هفت_تپه و نشستن پای درد دلهای آنها و بازگرداندن امید به دل خانوادههاشان، اقدامی قابل تحسین و در راستای ادای مسئولیتهای نانوشتهی صاحبمنصبان قلمداد میشود. البته روسیاهیاش بماند برای برخی نمایندگان خوزستان و سایر مسئولین منطقهای که حدود ۵۰ روز تحصن کارگران مظلوم را در حوزهی جغرافیایی مسئولیتشان دیدند و خم به ابرو نیاوردند.
✍زهرا محسنی فر
@bedonimarz
@bedonimarz
📸 فرانسیس فوکویاما متفکر آمریکایی:
👈 ممنوعیت هواوی از زیرساخت 5G یک تصمیم ضروری است و صرفاً یک وسواس مربوط به ترامپ نیست.
🔹اهمیت فناوری 5G در رقابتهای آتی مابین دو ابرقدرت آمریکا و چین جایگاه بالا و حیاتی خواهد داشت و در صورتیکه هر یک از طرفین در این نبرد فناوری دست پیش را بدست بیاورد قادر خواهد بود که رهبریت جریان تولید علم و به تبع آن راه تاثیرگذاری بیشتر بر جهان را بدست بیاورد.
🔸بنابراین ازین روی است که اقدامات تقابل جویانه ترامپ در برابر چین من جمله ممنوعیتهای ایجاد شده بر شرکت هوآوی تنها بیانگر سلیقه شخصی وی نبوده بلکه بازتابی از رقابتهای ژئوپولیتیکی دو ابرقدرت میباشد.
✍قابل توجه مسئولین ما
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 #بدون_تعارف‼️ | برای این خلأ بزرگ فکری کنیم و گرنه ول معطلیم!
🔻ما در یک جنگ اقتصادی تمامعیار قرار داریم؛ این را دیگر همه یقین دارند. مسأله اینجاست که جبهههای مختلف این جنگ کدام است و بهترین شیوه دفاع در هر جبهه چیست.
🔹رهبر انقلاب جبهه اهالی رسانه را خیلی صریح مشخص کردند: «شکستِ جریان تحریف». رسانهها و فعالان شبکههای اجتماعی باید حقیقت موضوعات را برای جامعه روشن کنند و نگذارند تحریف حقایق باعث سستشدن اراده عمومی در مقابل جریان تحریم شود.
🔹اما در تمام سالهایی که جریان انقلاب اهمیت رسانه را فهمیده، یک جای خالی بزرگ در فعالیت رسانهایاش وجود داشته: «ضعف در ارتباط با عموم مردم»؛ چه در فرم محتوا و چه در کانال ارتباطی.
🔹 تجربه نشان داده رسانهها و فعالان شبکههای اجتماعی اگر دوباره صرفا به تکرار و تحلیل این جملات کلیدی بسنده نکنند، در بهترین حالت شروع به تولید محتواها با قالبهای همیشگی و برای مخاطب همیشگی خواهند کرد. کلیشههای رجزخوان، فرم تکراری و محتواهای عصاقورتداده و رسمی. همه اینها هم در یک حلقه محدود از خودیها میچرخد. ازین رسانه و کانال به رسانه و کانال دیگر با مخاطبان مشترک که اغلب همفکر خودمان هستند.
🔹 این خلأ بزرگ ،حالا و در این عرصهای که رهبرانقلاب مورد تأکید قرار دادهاند، بیشتر و جدیتر خودش را نشان خواهد داد. چون مخاطب اصلی جریان تحریف، ذهن و اراده عامّه مردم است و اتفاقا در تمام این سالها، جبهه رسانهای جریان ضدانقلاب و غربگراها توانستهاند با افکار عمومی ارتباط موثرتری را با افکار عمومی برقرار کنند.
🔹 یک مثال روشن آن را در ماجرای تفاهمنامه ایران و چین همه به چشم دیدیم؛ وزارت امورخارجه آمریکا مستقیما وارد عرصه رسانهای شد و دروغ «واگذاری کیش به چین» را طرح کرد. همزمان تمام رسانههای رسمی و بازوهای عملیات روانی ضد انقلاب در شبکههای اجتماعی وارد عرصه شدند و این دروغ را با تولید محتواهای مختلف به افکار «عمومی» جامعه تزریق کرد. در عرض چند روز، حتی یک فرد عادی در روستایی دورافتاده هم نسبت به واگذاری کیش به چین، پر از نگرانی شده بود. در این سمت اما تنها رسانههای رسمی به گرفتن مصاحبه از مسئولین و صحبت با کارشناسان بسنده کردند و محتواهایی که در شبکههای اجتماعی تولید شد نیز در یک حلقه بسته از مخاطبین چرخید.
🔹 تعارف را کنار بگذاریم؛ برخلاف مخاطبینِ ثابت ما، بخش اعظم ذهنیت «عموم مردم» را کانالهایی با محتوای غیررسمی جهتدهی میکند؛ آن هم با قالبهایی مثل سرگرمی و عکسنوشت و پیامهای ساده فورواردی در شبکههای اجتماعی.
به همین خاطر محدودشدنِ ما به متنهای سیاسی و رسمی، فکر و حرف ما را در یک حلقه بسته نگه میدارد؛ حتی اگر به بهترین ادبیات تبیین کرده باشیم و بزرگترین ابهامات و شایعات را پاسخ داده باشیم.
✅ باید به فکر شناخت کانالهای موثر ارتباط با «عموم مردم» باشیم؛ وگرنه دوباره ولمعطیم.
🖌 #سیده_راضیه_حسینی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
♨️رذالت و پستی یعنی اینکه روسیه در یک Non-Paper مسائلی رو در مورد FATF مطرح کنه و پیشنهاداتی هم ارائه کنه، بعد شما چون چند ساله که به مردم دروغ گفتی و نمیتونی خلاف اون دروغهات رفتار کنی، بیای مفاد نامه روسیه رو کاملا برعکس رسانهای کنی!
و حتی چین رو هم بهش اضافه کنی!
برای همچین کاری، فقط باید به مقدار لازم، بیشرف بود و پست!
اما به مردم نگی مشکل چین از اونجایی شروع شد که CNPC رو از میدان آزادگان و سایر میدانهای نفتی بخاطر #سراب_برجام و #توتال اخراج کردید و وقتی توتال قالتون گذاشت، به دروغ به CNPC گفتید مناقصه برگزار میکنید و سرکارشون گذاشتید و آخرشم پروژه رو دادید به رفقاتون و چینیها هم وقتی دیدن سرکارشون گذاشتید، یه بیگ لایک بزرگ بهتون نشون دادن و از اونجایی که CNPC سهامدار عمده کنلن بانک بود، در کنلن بانک رو براتون گل گرفتن و مشکلات تجار از اینجا شروع شد!
البته قطعا شما به ملت نمیگید که روسیه توی نامهش گفته خودتون گند زدید به پرونده FATF با اون اکشن پلن احمقانهای که بخاطر برجام قبول کردید! و صد البته که پیشنهاداتشم مطرح نمیکنید چون ۵ سال به مردم درباره این موضوع دروغ گفتید و الان اگه دروغتون برملا بشه، رسوای عالم میشید...
من مامورم به وظیفه؛ واسه همین این حرفا رو اینجا میزنم و همه هزینهش رو هم میدم، هر قدر هم که بخواد سنگین باشه چون نمیتونم ببینم توی چشم ملت نگاه میکنید و با رسانههای زنجیری و اجارهایتون به همه دروغ میگید!
📌آقای مجلس شورای اسلامی! به این پرونده ورود کن که پای حداقل ۳ تا وزیر توش گیره!
از وزیر نفت گرفته تا وزیر اسبق اقتصاد و عره و اوره و شمسی کوره!
"احمد جانجان"
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
آژیر قرمز و هشدار در شهرکهای حاشیه نوار #غزه
🔸لحظاتی پیش چند راکت از نوار غزه به سمت شهرک های صهیونسیتی شلیک شد
🔸رسانههای اسرائیلی از رهگیری دو راکت توسط سامانههای پدافندی اسراییل خبر میدهند
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
🔻مظلومیتِ ادامه دار شیخ شهید
🔹در خیابان بهشت تهران، خانهای قدیمی، مخروبه و تقریباً درحال محو شدن از روی زمین است. خانهای که در مقام مقایسه، به لحاظ تاریخی که به همراه دارد، مهمتر از خانه موزههای فلان شاعر و فلان نویسنده و فلان بازیگر است. این خانهای که اکنون فقط نامش باقی مانده، خانه شیخ شهیدی است که از پیشگامان نهضت تحریم تنباکو و از رهبران مشروطه اصیل بود.
🔹خانهای که یک قرن پیش، شیخ فضل الله نوری در آن ترور شد و هجده ماه مدفن او بود، سالهاست که به فراموشی سپرده شده و روز به روز وضعیتش بدتر میشود. شاکله اصلی خانه در حال ریزش است، در هایش گل گرفته شده و کسی نمیتواند واردش شود. در فهرست میراث ملی ایران ثبت نشده! و از آنجایی که مکانی مخروبه به حساب میآید، امکان بازدید عموم از آن نیز وجود ندارد.
🔹در مظلومیت شیخ شهید همین بس که پس از یک صد سال، خانهاش که روزگاری میزبان او بوده و نماد مشروطه اصیل است، اینطور در سایه بی توجهی مسئولین ذیربط رو به نابودی کامل است.
🔹از آخرین باری که مسئولین قول مرمت خانه و تبدیل کردنش به موزه را دادند، شش سالی میگذرد و تاکنون هیچ یک از وعدهها عملی نشده. حالا این عملی نشدن وعدهها یا از روی بی دغدغگی مسئولین مربوطه بوده و یا ناشی از عنادشان با شیخ شهید است.
🔹البته مظلومیت شیخ فضل الله به همینجا ختم نمیشود. رفتار دوگانه متولیان امور در حفظ و نگهداری از بناهای تاریخی، خصوصاً خانههای اشخاص مهم و نامدار تاریخ معاصر، مظلومیت شیخ شهید را بیشتر نمایان میکند.
🔹بهعنوان مثال، خانه شیخ فضل الله در حالی به خرابهای ویران بدل شده و زمزمه احداث پاساژ تجاری بجای این بنا مطرح است که خانه مرحوم مصدق از رهبران جبهه ملی، از سال ۱۳۷۹ و با شماره ۲۹۴۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است و سال قبل نیز اعلام شد که به زودی قرار است خانه مصدق به موزه تبدیل شود.
🔹به اینکه چرا خانه مصدق به ثبت ملی میرسد، مرمت میشود و قرار است به موزه تبدیل شود، انقلتی وارد نیست. بحث این است که چه به لحاظ اهمیت تاریخی، چه به لحاظ تعلق به یک شخصیت تأثیرگذار در تاریخ، خانه شیخ فضل الله برای ثبت ملی شدن، موزه شدن و حداقل مراقبت و مرمت، به مراتب سزاوارتر از خانه افرادی است که نقش چندان مهمی در حواث اتفاقات مهمی که در گذشته رخ داده، نداشتهاند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz