💢 آقای بی بی سی بالاخره کدام؟!
⬅️بی بی سی ۴ آبان: فرد شماره دوم القاعده در غزنی کشته شد.
⬅️بی بی سی ۲۴ آبان: اسرائیل مرد شماره دو القاعده را به نیابت از آمریکا در تهران کشته است.
این اطلاع رسانی صدای حبیب بابایی _ فعال رسانه ای خارج از کشور را هم در آورده است. او گفته: اگر بی بی سی بخواهد می تواند یکبار مرگ نفر دوم القاعده ابومحمد المصری را در افغانستان تایید کند و می توانند آدم مرده را زنده کند و در ایران توسط اسرائیل ترور کنند و #خبر_دروغ مرگ آن را با آب و تاب بیشتری پخش کند و به #شعور_بینندگان خود توهین کند؛ همان که دروغگو حافظه ندارد زبان هم استخوان ندارد.
💠حتی در عصر رسانه و شفافیت اطلاع رسانی هم می توان یک فرد را در فاصله ۲۰ روز دو بار کُشت! و ژست احترام به مخاطب و بی طرفی گرفت.
✍️معصومه نصیری
@asrehooshmandi
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ جو بایدن و مأموریتی شاید ناممکن
حبیب حسینی فرد
دونالد ترامپ اولین رهبر یک کشور دارای نظامی دمکراسی نیست که پس از اعلام نتایج انتخابات از قبول شکست خود سرباز میزند. یکی از موارد برجسته در این زمینه به انتخابات سال ۲۰۰۶ ایتالیا برمیگردد. در آن سال، نخستوزیر ایتالیا، سیلویو برلوسکونی، مردی که به لحاظ رویکردهای اخلاقی و سیاسی و نسبتش با دمکراسی و زنان و ... شباهتهای زیادی با ترامپ دارد حاضر نشد پیروزی رقیب، رمانو پرودی را در انتخابات مجلس ملی بپذیرید و ۲۵ هزار رای بیشتر پرودی را حاصل تقلب میدانست. پس از بازشماریها و رای دیوان عالی کشور نهایتا برلسکونی به نتیجه آرا تمکین کرد. در تاریخ انتخابات آمریکا اما وضعیتی مشابه این روزها تقریبا سابقه نداشته است.
آخرین رئیس جمهوری در آمریکا که یک دورهای شد جرج بوش بود که انتخابات سال ۱۹۹۲ را به بیل کلینتون باخت. و طرفه این که گرچه بوش هم از حزب جمهوریخواه بود، ولی رفتار و رویکردش در قبول شکست خود و در کل سیاستها شباهتی با رفتار کنونی ترامپ نداشت.
جرج بوش گرچه به کارنامه ۴ سالهاش انتقادهای متفاوتی مطرح است، ولی او در دورهای رئیس جمهور بود که شوروی در هم شکست و عبور از جنگ سرد و دنیای دو قطبی در دستور کار قرار گرفت. و بوش نقش محوری آمریکا را در این میدان جدی گرفت، با اکتورهای مختلف بینالمللی از در گفتوگو و تفاهم و توافق درآمد، مدیریت گذار به دوران پساشوروی کم و بیش خوب انجام شد. و او در عین حال حامی مناسبات اقتصادی و تجارت گسترده بینالمللی با جهان هم بود و ...
و روزی که هم که در نوامبر ۱۹۹۰ بازی را ۴۳ به ۳۷ درصد به کلینتون باخت، نه پیشاپیش شکست احتمالی خود را صرفا نتیجه تقلب تبلیغ کرد و نه زمانی که نتایج اعلام شدند از قبول آبرومندانه آن سرباز زد. او انتقال آرام و توام با شان و احترام قدرت به رقیب پیروز را در همان سنت قدیمی دمکراسیها و بخشی مهم از ارزشهای آن دید و در پیامی که برای کلینتون فرستاد، نوشت: «ما به شان و اقتدار نظام دموکراتیک کشورمان احترام میگذاریم و همگی پشت سر رئیس جمهور منتخب میایستیم و برای او همه چیزهای نیک را آرزو میکنیم.» و دو رئیس جمهور در دوران بعد هم بر بستر درکی که از "منافع آمریکا" داشتند، به رغم اختلافات حزبی رابطهای مبتنی بر احترام برقرار کردند و تا آنجا که میتوانستند بر نمایندگان احزاب خود در کنگره در راستای رسیدن به اجماع و توافق اثرگذار میشدند.
شاید تصور شود که رفتار و رویکرد به شدت متفاوت ترامپ در عدم قبول شکست خود به اختلاف کمش با رقیب (۶۹ میلیون در برابر ۷۴ میلیون رای بایدن) و میزان آرایی برمیگردد که کمتر نامزد شکستخوردهای در تاریخ دمکراسی آمریکا از آن خود کرده است. بوش در برابر ۴۴ میلیون رای کلینتون به ۳۹ میلیون رای دست یافت.
ولی رای رقیب پیروز (بایدن) هم در تاریخ دمکراسی آمریکا بی سابقه است.
به عبارتی مشکل ترامپ این است که اصولا با قبول شکست میانهای ندارد. حتی در معاملات تجاری شرکتش هم دائم با پروندههای مختلف پای دادگاهها را به میان کشیده و اغلب هم قبول رای دادگاهها را با اکراه پذیرفته است.
این که جامعه آمریکا و حزب جمهوریخواهی هم در تاثیر و تاثر از یکدیگر در این سالها به شدت متفاوت و قطبی شدهاند و تلفیقی از تندروی تی پارتی و پوپولیسم و ملیگرایی مبتنی بر آرای هسته سفیدپوست جامعه آمریکا در حزب دست بالا را پیدا کرده نیز در تبیین تفاوت رویکرد جرج بوش پدر و ترامپ قابل تاکید و مکث هستند.
حدود ۷۰ میلیون نفر از جمعیت آمریکا دوباره به کسی رای دادند که در تحریف واقعیات کم نمیآورد، در هجمه به دوست و دشمن ملاحظه و شرمی نداشت و سیاستورزی را از بسیاری از جنبههای مدنی که در دوران معاصر جا افتاده بود تهی کرد. همین رفتار و رویکردها شاید علت آن بود که هیچگاه محبوبیت ترامپ بر خلاف اسلافش از ۵۰ درصد بالاتر نرود. ولی همان پایگاه رای او که حالا بسی فزونتر شده، به حرف و حدیث او در هماوردی با "الیت فاسد" در واشینگتن که آمریکا را به روندهای گلوبالیزاسیون و به چین و به جریان مهاجرت فروخته است باور داشت و حالا بیش ازپیش به او وفادار شدهاند.
نابرابریهای اجتماعی و از دسترفتن فرصتهای شغلی در پیامد جهانیشدن و لختی خود اقتصاد آمریکا در دمسازکردن خود با روندهای نوین به گونهای که رشتههای با امکانات اشتغال کمتر مثلا در آی تی و حوزه سایبر شاخص آن شدهاند، ترس از دسترفتن فرادستی فرهنگی و سیاسی سفیدپوستان مسیحی در جامعه آمریکا با تغییرات در ترکیب جمعیتی کشور به سود مهاجران، و نیز شماری عوامل کوچک و بزرگ دیگر بخشی از جامعه را که روزگاری پایگاه رای دمکراتها بود حالا به مرید ترامپ و تندروترین گرایش درون حزب جمهوریخواه بدل کرده است، گرایشی که برای مشکلات گلوبال راهحلهای ملی و انزواجویانه
👇👇👇👇
ادامه در پس بعدی
🇮🇷بدون مرز
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
⭕️ جو بایدن و مأموریتی شاید ناممکن حبیب حسینی فرد دونالد ترامپ اولین رهبر یک کشور دارای نظامی دمک
ارائه می دهد و هواداران خود را تشویق میکند که در شهروندان آمریکایی با رنگ پوست و مذهب و فکر متفاوت یا کسانی که به انعطاف و رواداری درگستره فرهنگی و اجتماعی و دخالت بیشتر دولت در تامین اجتماعی یا در اتخاذ سیاستی پییشروتر در عرصه خارجی باور دارند به دیده "غیرخودی" بنگرد.
دانا میلبنک، ستوننویس معروف روزنامه واشینگتن پست روزی که در نوامبر ۲۰۱۶ به طرز غیرمترقبهای پیروزی دونالد ترامپ بر هیلاری کلینتون اعلام شد، نامهای به دخترش که نگران دمکراسی در آمریکا شده بود، نوشت
https://www.washingtonpost.com/opinions/to-my-daughter-you-are-going-to-be-okay/2016/11/09/2508487e-a6af-11e6-ba59-a7d93165c6d4_story.html
و به او امید داد که «انسانهای بسیاری وجود دارند، در میان خود جمهوریخواهان هم، که با هرگونه رویکرد اقتدارگرایانه دونالد ترامپ از در مقابله درخواهند آمد.»
۴ سال بعدمیلبنک امیدواریش را از دست نداده، ولی در نامهای جدی به دخترش
https://www.washingtonpost.com/opinions/2020/11/04/my-daughter-ill-keep-fighting-no-matter-what/
مینویسد که ۶۹ میلیون رای ترامپ برایش قابل تصور نبوده. قابل تصور نبوده که یک سوم لاتینو (مهاجران و مهاجرتباران آمده از آمریکای جنوبی و مرکزی) به رغم سیاستهای ضدمهاجرتی ترامپ به او رای بدهند، برایش قابل تصور نبوده که ترامپ به رغم گرایشهای زنستیزانه و اظهاراتی در این راستا که در دهه ۱۹۵۰ ممکن بود از سیاستمداری بشنوی رای قابل اعتنایی در میان زنان به دست آورده است.
او در ادامه مینویسد: «ترامپ شاید ازصحنه سیاسی حذف شود، ولی ترامپیسم باقی خواهد ماند. در برابر آمریکا کوهی از مشکلات و کار وجود دارد تا بتوان دوباره توان گفتمان مدنی، همحسی، سازش و همکاری را احیا کرد.»
آیا بایدن آدم این میدان است؟ و آیا او در انجام بخشی از کارهای مورد اشاره میلبنک موفق خواهد بود؟ و آیا اقدامات او در آن حد تاثیرگذار خواهند بود که آمریکا در سال ۲۰۲۴ با ورژن جدید و تهاجمیتر از ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری و در کنگره و مجالس ایالات روبرو نباشد؟ در ادامه در این باره خواهم نوشت.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
❌ سلبریتیها پیادهنظامِ سیاسیون
🇱🇷در هفته اخیر، بازار انتخابات آمریکا در بین برخی سلبریتیها داغ بود! خانم کارگردانی که از پیروزی بایدن که از دیدگاه او نویدِ شکست پوپولیستهاست کِیفش کوک شده، با استناد به حرف زیباکلامِ آمریکاپرست، نتایج آمریکا را نشان از قدرت قانون و نه قدرت حاکمیت میخواند. از آنسو، عموی برنامه کودکونوجوان، با مادرش کلیپی بازی میکند که پیروزی بایدن را برابر با ارزانی و مهیاشدن شرایط ازدواج میداند.
❌ چرا؟ چون برخی از مسئولین حل مشکلات را به ″مذاکره″ گره زدهاند و بایدن نویدِ بازگشت به میز مذاکره است.
و برخی از سلبریتیها دانسته یا ندانسته پیادهنظامِ القای ″طلبِ مذاکره″ در بین عموم مردم هستند.
⛔️ نگرانی آنجا شدت میگیرد که در گفتههای رییس انجمن داروسازان ایران درمورد واکسن کرونا، بوی کاسبی بلند میشود و چندین سلبریتی آگاهانه یا ناآگاهانه آن را پخش میکند! "واکسن کرونا اگر به تولید انبوه برسد ابتدا در کشور سازنده و بعد کشورهایی که رابطه نزدیکتری با آمریکا دارند پخش میشود و در نهایت به ایران میرسد!!!!"
💢 آرزو برای پیروزی بایدن و خوشحالی از قانونمداری کشور متخاصم و بعد دریافت واکسن را منوط به رابطه نزدیک با کشور سازنده بیان کردن یک اتفاق است؟! حضور ″پررنگ و اطلاعرسانی″ سلبریتیها در بین عموم نیز اتفاقی است؟!
📡 وایپ
@irwipe
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
مانکن زنده پشت ویترین فروشگاه در مشهد الرضا!!!
نهادهای نظارتی کجایند تا جلوی این قبح شکنی ها بایستند واز هویت پایتخت معنوی ایران و کرامت لگد مال شده زنان فریب خورده پاسداری کنند؟!
فمینیست های دولتی و مدنی الان هویت و جایگاه زن به لجن کشیده نشده که خفه خون گرفتید؟ این استفاده ابزاری و کالایی از زنان نیست؟ یا استانداردهای دوگانه و ادعاهای دروغین شماها با این مورد مشکلی ندارد...
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🚨 سراب دلار بایدن #بدتر از سراب دلار جهانگیری است
✍تحلیلی از وقایع این روزهای جریان تحریف درکشور درقبال انتخابات دولت #تروریست امریکا👇👇👇
▪️ #به_راستی چرا بایدن نیامده قیمت دلار را بازار ارز ایران پایین میآورد و یا چگونه یکشبه و بدون هیچ اقدام و تدبیری و در رکود شدید بازار، قیمت انواع خودرو با کاهش اسمی جدی مواجه میشود!
▪️بیشک ربط دادن این تحولات به مسافر از #راه_نرسیده کاخ سفید، سطحیترین برداشت از رویدادهای اخیر است. مردم نیز میدانند که نوسانات کنونی بازار و تنگناهای اقتصادی فعلی، #ماحصل سوءمدیریتها و شاید استراتژیهای پنهان سیاسی است.
▪️چگونه است که همزمان با انتخابات ایالات متحده #ناگهان محدودیتهای موثر جهت کنترل کرونا در کشور اعمال میشود و ماهها اصرار کارشناسان جهت تحدید ترددهای جادهای و ... با نسیم آمدن بایدن محقق میشود و همزمان با نتایج تقریبا نهایی انتخابات ایالات متحده، فضای مجازی لبریز از خبر بازگشت آمریکا به برجام و به دنبال آن حضور ظریف به عنوات منجی ملت و ققنوس انتخابات ۱۴۰۰ میشود!
👌اینها سوالاتی است که پاسخ آن را در فضایی به دور از هیجان به سادگی میتوان یافت.
🧷شکستن بهای خودرو پس از ماهها تشنه نگه داشتن مردم در صفهای #قرعهکشی_مضحک ایرانخودرو و سایپا، سقوط اسمی قیمت دلار پس از ماهها نوسان و افزایش غیرمنطقی نرخ ارز همه به دنبال انتشار یک پیام است:
🧷" بایدن ظرفیت و امکان مذاکره را محقق میسازد"
🧷و این طرحی برای تحریک ناخودآگاه مردم و آماده ساختن افکار عمومی برای از سرگیری مذاکراتی است که قهرا، #پهلوان_پنبهی آن ظریف خواهد بود.
🧷از قدیم مشهور است که عاقل از یک سوراخ #دوبار گزیده نمیشود.
🔺اگر #امروز روزنامهها و رسانههای اصلاحطلب طلایهدار جشن پیروزی بایدن را پیشتر از خود او برپا کردهاند #مقدمات_فشار برای اعتماد مجدد به ایالات متحده برای کسب صندلی پاستور در بهار ۱۴۰۰ است.
❌دروغ تدبیر و حقه کلید و فریب برجام در این کشور تکرار نخواهد شد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢 مال خودمه !
( گفت و شنود )
گفت : در واشنگتن هواداران مسلح ترامپ به خیابانها ریختهاند و شعار میدهند در انتخابات تقلب شده و ترامپ رئیسجمهور واقعی است !
گفتم : هواداران بایدن هم قرار است برای زد و خورد با هواداران ترامپ به خیابانها بیایند !
گفت : یعنی هواداران بایدن و ترامپ هم مثل برخی مدعیان اصلاحات هنوز نفهمیدهاند که سگ زرد برادر شغال است ؟!
گفتم : چه عرض کنم ؟!
بازرس از صاحب یک گاوداری پرسید ، به این گاوها چه غذایی میدهی؟
گفت ؛ به گاوهای سفید یا سیاه ؟
گفت ؛ سفیدها. دامدار گفت ؛ به آنها علف خشک میدهم.
پرسید به گاوهای سیاه چی؟
گفت ؛ به آنها هم علف خشک میدهم. بازرس پرسید گاوها را کجا نگهداری میکنی؟
دامدار پرسید سفیدها یا سیاهها ؟
بازرس گفت ؛ سفیدها و طرف گفت ؛ در همین سوله روبهرو.
پرسید سیاهها چی؟
گفت ؛ همانجا !
بازرس با عصبانیت گفت ؛ مرا مسخره کردهای؟
دامدار گفت ؛ آخه گاوهای سیاه مال خودمه.
بازرس گفت ؛ خب از اول بگو !
سفیدها مال کیه و دامدار گفت ؛ آنها هم مال خودم هستند !
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 ویژه/چرا ضدانقلاب خارج نشین و داخلی ها فتیله ایجاد آشوب در آبانماه را پایین کشیدند؟
طبق شواهد و قرائن قرار بود با افزایش نارضایتی ها و گرانی ها اعم از ریزش دستوری #بورس تا #گروگان_گیری_معیشت مردم توسط مدیران غربگرا و احتکار سازماندهی شده کالاهای اساسی در گمرک ها فشار را بر جامعه زیاد بکنند تا در آستانه سالگرد فتنه بنزینی سال گذشته دوباره آشوبها در کشور کلید زده شود.
اما به یکباره شاهد تغییر معادلات و پایین کشیدن فتیله نارضایتی تراشی در جامعه هستیم و در آستانه سالگرد فتنه بنزینی آبانماه شاهد کمترین تحرکی برای ایجاد آشوب در کشور هستیم.
دو دلیل عمده برای این تغییر رفتار دشمنان داخلی و خارجی بیان شده است .
⏪دلیل اول پیروزی بایدن در آمریکا و تغییر راهبرد جریان غربگرا از اقدامات سخت و خیابانی به اقدامات نرم و فریب افکار عمومی در بستر اجتماعی و فرهنگی و سیاسی برای تغییر معادلات نظام است.
⏪دلیل دوم حفظ زیرساخت مدیریت افکار عمومی توسط شبکه های نفوذ: فضای مجازی کشور با مختصات فعلی کاملا در اختیار دشمنان است و به راحتی در این بستر در حال مدیریت افکار عمومی ایرانیان هستند . لذا ایجاد هرگونه شورش و آشوب در کشور باعث اقدام اساسی نظام برای کنترل و مهار مدیریت دشمنان در فضای مجازی خواهد شد خصوصا که این روزها در مجلس شورای اسلامی طرحی برای صیانت فضای مجازی کشور در دست بررسی است.
شبکه نفوذ دشمن بشدت پیگیر است تا طرح ساماندهی فضای مجازی در مجلس به نتیجه نرسد و در چرخه بروکراسی اداری مشمول گذشت زمان بشود . لذا ایجاد هرگونه آشوب در کشور باعث تسریع در تصویب این طرح و خروج مدیریت فضای مجازی کشورمان از دست دشمنان خواهدشد .
در این خصوص لازم است مراجع حکومتی از نمایندگان مجلس پیگیر باشند و فریب برخی تحلیل های غلط را نخورند و هرچه سریعتر برای آزادسازی فضای مجازی از اشغال دشمنان اقدام نمایند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴تحریف دوباره واقعیت موضعگیری خلاف مواضع ولایت
🔹روحانی در جلسه هیئت دولت: ملت ایران ثمره «مذاکره با دنیا» را در سال ٩٥ و ٩٦ دید؛ شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ٤٠ سال اخیر بود. هر دولتی در آمریکا روی کار آید سیاست ما تغییری نمی کند.
🔸دولت در عمل و اقداماتی که در بازار انجام داده است، اقتصاد کشور را نسبت به انتخابات آمریکا شرطی کرده است و با این مواضع صریح پالس مثبت مذاکره به آمریکا می دهد.
🔹با عدم انجام وظایف قانونی سایر دستگاهها و چک سفید امضاء در قبال هر اقدام خلاف اصول و قوانین، منتظر توهینها و زیر پا گذاشتن بیشتر اصول مسلم کشور از ناحیه دولت هستیم.
🔸اما در طیف مقابل مهدیزاده دبیر سیاسی روزنامه کارگر آنقدر جرات پیدا می کند که به بهانه توهین به ظریف با توهینی صریح عکسالعملهای مسلمانان، مراجع و علمای اسلام و حتی رهبر عزیزمان در مقابل توهین مکرون را «#غیرتیشدن_عدهای_الاغ» میخواند و با توهین به ملت افغانستان، نماینده مجلس را «#افغانی_بوگندو» مینامد و باز هم کسی صدایش در نمیآید.
🔹اف بر مصلحتسنجی که نتیجهاش سکوت و بیعملی در مقابل توهین به ولی خدا باشد.
✍کانال دکترجاویدنیا
#سواد_رسانه
# غرب_پرستان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz