✳️ جمهوری اسلامی و مربع تهاجم
الف) در یکی دو ماه اخیر؛ آمریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان و امارات، رشته اقدامات هماهنگ نظامی علیه منافع ملی ایران در سطح منطقه را آغاز کرده و به تدریج گسترش داده اند.
این اقدامات متوجه تأسیسات و اموال جمهوری اسلامی در منطقه غرب آسیا ( دریای مدیترانه، دریای سرخ و خلیج فارس) بوده است.
ب) رشته اقدامات # مربع تهاجم عليه جمهوری اسلامی در زمان و فضایی شکل گرفت که بواسطه عملکرد مخرب و هدفمند دولت روحانی، همه توجهات در داخل کشور معطوف به مسائل معیشتی، قیمت ارز و سکه، گرانی و تورم فاجعه بار و در نهایت انتخابات آمریکا بود و همین موارد موجبات غفلت نیروهای خودی و متولیان امر از مسائل منطقه و صف آرایی و اقدامات « مربع تهاجم» را فراهم آورد.
ج) همه اینها در حالی است که سال گذشته، پس از سرنگونی پهپاد فوق سنگین آمریکایی و برقراری توازن قدرت میان ج. ا. ا و انگليس در جریان بحران نفتکش ها، کفه ترازوی قدرت در خلیج فارس و مناطق پیرامونی، به نفع ج. ا. ا سنگینی می کرد!
د) در این حالت بود که حرکتهای ساختارشکن دولت روحانی در زمینه اقتصاد و معيشت، به کمک # مربع تهاجم آمد و کشورمان را در موضع انفعال قرار داد.
* باقی ماندن در این انفعال تحمیلی ، نه تنها برتریهای بدست آمده در گذشته را به باد خواهد داد بلکه می تواند در صورت تداوم ما را در حد هدف # مربع تهاجم، تنزل دهد. مربعی که یک ضلع آن را موجود حقیری به نام «امارات» تشکیل می دهد!
دکتر کوشکی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ کسینجر به نیکسون در باره آلنده چه گفت؟
حبیب حسینی فرد
(اسناد تازه انتشاریافته در باره جلسه مهم کاخ سفید همزمان با تحلیف سالوادر آلنده به عنوان رئیس جمهور شیلی و دیدار قبل از این جلسه میان نیکسون و کیسینجر، چه میگویند؟)
سوم نوامبر امسال (۱۳ آبان) پنجاهمین سالگرد ورود سالوادور آلنده به کاخ ریاست جمهوری شیلی در پی پیروزی جبهه مردمی در انتخابات سال ۱۹۷۰ بود.
چند روزی پس از تحلیف آلنده جلسهای مهم در کاخ سفید برگزار شد که موضوعش رویکرد دولت آمریکا در قبال آلنده و جبهه اتحاد مردمی به قدرت رسیده او بود، و خب در این جلسه بسیاری هم خبر نداشتند که سیا چند هفته پیش تلاش ناکامی را برای کودتای نظامی و ممانعت از ورود آلنده به کاخ ریاست جمهوری سازماندهی کرده بوده. کسینجر، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در نامه محرنامه روزانهاش در ۱۸ اکتبر ۱۹۷۰ (۱۵ روز قبل از تحلیف آلنده) به نیکسون مینویسد که ناکامی کودتا در شیلی نشان داد که امکانات ما برای ممانعت از به قدرت رسیدن آلنده محدود است و حالا باید تمرکز را بر بیثباتسازی آن قرار دهیم. او مینویسد: «باید این موضوع را در دستور کار قرار دهیم که آیا ما میتوانیم با مجموع اقداماتی دولت آلنده را به سوی فروپاشی یا سقوط (کودتا) رهنمون شویم.»
این نامه کسینجر و کل اسناد جلسه مهم کاخ سفید در روزهای پس ازبه قدرت رسیدن آلنده و پروتکل مربوط به چگونگی اجرای مصوبات جلسه، حالا در پنجاه سالگی از محرمانگی خارج شده و از سوی آرشیو اسناد ملی دانشگاه جرج واشینگتن در اختیار عموم قرار گرفته است.
https://nsarchive.gwu.edu/briefing-book/chile/2020-11-06/allende-inauguration-50th-anniversary?eType=EmailBlastContent&eId=2290b9c9-3892-4cc2-bcc3-5ccd08e791f8
بنا بر این اسناد، جلسه یادشده قبل از این که برگزار شود به درخواست کسینجر برای یک روز عقب میافتد، ظاهرا با این انگیزه که رئیس جمهور نیکسون پایش به سوی جناحی در کاخ سفید به رهبری ویلیام راجرز، وزیر خارجه که سیاست بیثباتساز نرمتر و غیرمستقیمتر و غیرعلنیتر را در قبال دولت آلنده پیشنهاد میکند نلغزد و در مدار کسانی مثل کسینجر (مشاور امنیت ملی) بماند که تدابیر و تلاشهای تندروانهتری را در دستور کار داشتهاند.
منتهی از مضمون سخنان و اسناد برمیآید که نگرانی همه جناحها در برابر دولت آلنده نگرانی واحدی است و آن این که نکند که این دولت موفق بشود و الگوی کامیابی از دولت پایبند به دمکراسی و تحولات اجتماعی را در منطقه نفوذ آمریکا و در جهان جا بیاندازد. نیکسون میگوید: «محور نگرانیهای ما این است که آلنده از قدرت خود خوب استفاده کند و نمونهای موفق و قابل اعتنا در سطح بینالمللی به نمایش بگذارد.» او به نهادهای حکومتی دستور تهیه برنامهای حسابشده، غیرسراسیمه و پایدار در راستای بیثباتسازی دولت آلنده میدهد تا هم پیامی برای این دولت وهمه طرفهای دیگر باشد.
پتر کورنبلوه که مدیریت انتشار اسناد یادشده را به عهده داشته در مقدمهای مینویسد که این اسناد جای شکی باقی نمیگذارند که قصد فلجسازی دولت آلنده بوده است. به نوشته او هدف دولت وقت آمریکا این بوده که آلنده نتواند مدلی موفق و قابل تاسی از تحولات ساختاری اجتماعی را متحقق کند که برای کشورهای دیگر سرمشق شود.
طرفه این که سال ۱۹۷۴ قبل از آن که دولت نیکسون جای خود را به دولت جرالد فورد بدهد، با افشای شماری از اقدامات سیا در شیلی در فاصله ۱۹۶۷ تا ۱۹۷۳ توسط سیمور هرش، روزنامهنگار معروف، کمیته ویژهای درسنای آمریکا مسئول بررسی این اقدامات "فراقانونی" سیا میشود. کینسنجر در جریان سوال و جواب کمیته، میگوید که دولت آمریکا صرفا قصد حمایت دمکراسی درشیلی را داشته و هیچ برنامهای برای بیثباتسازی دولت آلنده وجود نداشته و ما صرفا بر انتخابات سال ۱۹۷۶ (ممانعت احتمالی از دور دیگری ازریاست جمهوری آلنده) متمرکز بودهایم و خبر و قصدی برای کودتا (پینوشه) نداشتهایم.
اسناد تازه انتشاریافته از آن جلسه مهم نوامبر ۱۹۷۰ (چند روز پس از ورود النده به کاخ ریاست جمهوری) در کاخ سفید و اقدامات بعدی آمریکا در شیلی اما حکایت و روایت دیگری دارند و حتی وزارت خارجه آمریکا در این اسناد نگران آن است که اقدامات مخفی برای بیثباتسازی دولت آلنده لو برود یا در مورد آن افشاگری صورت گیرد. البته بد نیست اشاره شود که بنا بر این اسناد تازه انتشاریافته، شماری از مقامهای ارشد وزارت خارجه واقعاً هم بر تاثیرگذاری بر صحنه سیاسی شیلی در راستای شکست النده در انتخابات ۱۹۷۶ تبلیغ و تمرکز داشتهاند، ولی کسینجر از همان ابتدا بر به کارگیری موثرترین ابزارها در جهت بیثبات سازی دولت آلنده تاکید داشته است.
کسینجر در راستای سوق رئیس جمهور به برنامه خود برای از پادرآوردن هر چه سریعتر دولت آلنده، در نامهای که به عنوان سند بحث دو
👇👇👇👇
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
⭕️ کسینجر به نیکسون در باره آلنده چه گفت؟ حبیب حسینی فرد (اسناد تازه انتشاریافته در باره جلسه مهم
نفره با نیکسون قبل از جلسه مهم یادشده به او نوشته، از
جمله آورده است: «به قدرت رسیدن آلنده در شیلی بزرگترین چالش برای جهان غرب است و آنچه که شما (نیکسون) اینک علیه این دولت تصمیم بگیرید و به اجرا بگذارید شاید دشوارترین و تاریخیترین تصمیمات در سیاست خارجی آمریکا باشند، چرا که آنچه که در ۶ ماه تا یک سال آینده در شیلی اتفاق میافتد تاثیری ورای مرزهای آمریکا و شیلی خواهد داشت.»
کار البته به ۶ ماه و یک سال محدود نشد و سه سال لازم بود که پروژه بیثباتسازی با کودتای پینوشه به نتیجه کامل برسد.
اسناد این کودتا و چگونگی ارتباط آمریکا با آن گرچه اینجا و آنجا به صورت غیرکامل منتشر شده، ولی سه سال دیگر که ۵۰ سالگی آن کودتاست، این اسناد هم به صورت جامع از محرمانهبودن خارج میشوند. حالا که اسناد تصمیمات سال ۱۹۷۰ آمریکا علیه دولت وقت شیلی منتشر شدهاند در شیلی تحرک و فعالیت برای تشکیل مجلس موسسان در راستای گذار از قانون اساسی دوران پینوشه در جریان است. سه سال دیگر، زمانی که اسناد کودتا به روایت آمریکا منتشر شوند، احتمالا شیلی با داشتن یک قانون اساسی جدید کل آن کودتا و میراث آن را هم پشت سر گذاشته، ولو که زخمهایی هنوز باز باشند.
پ.ن:تو خود حدیث مفصل بخوان زین مجمل
#نفوذ
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اگر ایران بود
🔹آنچه ملاحظه میکنید تجاوز گروهی 30 مرد به یک دختر 16 ساله در هتل دریای سرخ ایلات اسرائیل در تابستان امسال است که با بیشترین سانسور رسانهای مواجه شد اما به موازات در همان ایام و در ایران هشتگ #قتل_ناموسی درصدر ترندهای دنیا قرار گرفت!
🔸این است معنی امپراطوری کثیف رابرت مورداک و شرکایش بررسانههای جهانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️فوری | اوباما :
کسب ۷۰ میلیون رای توسط هر یک از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نشان از شکاف شدید در جامعه آمریکاست.
#افول_آمریکا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️دموکرات ها و بازگشت به استراتژی قورباغه آب پز
✍سید علیرضا آل داود
⭕️استراتژی غورباقه آب پز یا Frog strategy را بارها شنیده اید.
⭕️دموکرات ها استاد جنگ نرم، شناختی و روانی هستند و عمدتا از این نوع استراتژی های نرم، نامحسوس و نانرئی برای غلبه بر حریفشان استفاده میکنند بخصوص وقتی پای فضای مجازی و سرویس ها و خدماتش هم در میان باشد.
⭕️نخستین عملیات هدفمند آنها پس از انتخاب جو بایدن(طراح داعش در کنار مک کین، اوباما و هیلاری کلینتون) شایعه ایرانی بودن بایدن است.
⭕️معمولا دستگاه های امنیتی آمریکا با بهره گیری از نفوذ بسیار بالای سرویس های اینترنتی آمریکا در دنیا اقدام به ساختن فیک نیوز هایی هدفمند میکنند تا با بهره گیری از تکنیک های همراهی و اعتماد سازی افکار عمومی را با خود همراه کرده و در مواقع مقتضی با دستکاری ذهن، ادراک، احساسات و هیجاناتشان، آنها را برای نیل به اهدافشان تحت تاثیر قرار دهند.
⭕️در خصوص اوباما هم از همین تکنیک ها استفاده کردند و در مقاطع مختلف مانند تصویب خسارت محض برجام یا موضوعات دیگر توانستند با دست چدنیشان که با پارچه مخملی مخفی کرده بودند به مردم ما خسارت هایی را وارد کنند.
🔶اینکه تاکید میکنیم برای مقابله با جنگ شناختی ادراکی هیبریدی باید علاوه بر بومی سازی سرویس ها و خدمات در حوزه فضای مجازی، در حوزه تربیت رسانه ای مردم هم تلاش کنیم برای مقابله هوشمندانه با موضوعات مهندسی شده اینچنینی است.
📛☢بزودی شاهد بمباران رسانه ای-شناختی افکار عمومی ایرانیان با بستر این فضای مجازی یله و رها توسط آمریکایی های دموکرات، این عقرب های زیر قالی خواهیم بود.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۱
«این چه اقتداری است که جمهوری اسلامی در منطقه ادعای پیروزی داشته باشد، اما نتواند برخی مشکلات اقتصادی را حل کند؟ این عدم توازن، نشانه تناقض و ناکارآمدی است. در جنگ هم میگویند باید تا حدی پیشروی کرد که بتوان لجستیکش را تامین کرد». این جملات، اظهارات یکی از افراطیون مدعی اصلاحات است که بیست سال قبل، مدعی بیاختیاری دولت و ضرورت خروج از حاکمیت شد؛ اما در طول این دو دهه، هر وقت انتخاباتی برگزار شد، در حد تبلیغاتچی ستاد انتخاباتی مدعیان اصلاحات و اعتدال رفتار کرد. از شخص که بگذریم، ظاهرا گفتهاش قابل تامل است. ولو از نوع «كَلِمَهًْ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا الْبَاطِل» باشد.
1- اگر جمهوری اسلامی را در مصاف با مشکلات، به مثابه یک خط گسترده دفاعی یا تهاجمی تصور کنیم، این خط، چندین محور را شامل میشود. هر کدام از یگانهای عملکننده در این محورها، کارکرد خود را دارند. اگر مسئولیت خود را درست به انجام برسانند، خط از سمت آنها شکسته نمیشود، بلکه میتوانند خط «دشمن/ مشکلات» را بشکنند و به دیگر نیروها در آفند یا پدافند ملحق شوند. اما اگر قصور و تقصیر یا خیانتی در برخی محورها اتفاق بیفتد، عملیات کامل نمیشود، بلکه حتی ممکن است هزینه کوتاهی برخی نیروها را نیروهای پاکباخته و مسئولیتشناس بپردازند. ما از زمان دولت موقت و بنیصدر و ماجرای دفاع مقدس، دو نمونه متفاوت مدیریت را در طول چهار دهه تجربه کردهایم. اکنون این دو مدل، به بلوغ رسیدهاند. یکی مدیریت حاج قاسم سلیمانیهاست که توانمندی خود را با پیروزی در مصاف با دشمن به نمایش گذاشتند و با دست خالی حماسه آفریدند؛ مدیریتی که پالایشگاه ستاره خلیج فارس (خودکفایی بنزین)، برنامه هستهای و سوخت بیست درصد، خدمت به مناطق محروم و مهار خسارتهای سیل و زلزله، گوشهای از کارنامه درخشان اوست. و مدیریتی که به جای همت و تدبیر درونزا، آدرس غرب را داده، یا در برابر خصومت و نفوذطلبی دشمن، منفعل عمل کرده؛ اگر در نقشه او بازی نکرده باشد.
2- سردار سلیمانی چرا ترور شد و چه کسانی دشمن را تشجیع کردند؟ منطق و مکتب خلّاق او، مستکبران را به خشم میآورد. آن مجاهد پرکار و پیروز، حتی اگر هیچ کاری در میانه میدان فرماندهی انجام نداده و پروژه هفت هزار میلیاردی آمریکا در منطقه را نابود نکرده بود، همین یک عبارت پرمغز او برای اینکه کینهاش در دل مستکبران جا کند، کافی بود: «من با تجربه میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست. اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.» نفس این سخن، تمدنساز و قدرتآفرین است و میتواند باطلالسحر طاغوتها باشد؛ چه رسد به اینکه سیره چهلساله او، امضای پای ادعایش شود. با این منطق، سوخت بیست درصد رآکتور تهران و پالایشگاه تولید بنزین و موشکهای دوربرد نقطهزن و ماهوارههای پیشرفته ساخته شد. و بیاعتنایی به همین منطق موجب شد دولت در برخی حوزهها دچار عقبگرد شود.
3- مدیرانی هم هستند که به جای تبدیل تهدید دشمن به فرصت، بگویند «نباید فرصت دوباره مذاکره با آمریکا را از دست بدهیم.» آنها هفت سال قبل نیز همین حرف را زدند که کشور را گرفتار مشکلاتی کردند که با مختصری همت و تدبیر در داخل قابل حل بود. فهرست برخی بیتدبیرها را مرور کنید: «شش برابر کردن نقدینگی که از عوامل اصلی تورم است، شکستن رکورد 49 درصدی تورم در دولت هاشمی (کارگزاران) و رساندن آن به 52 درصد (در برخی اقلام بالای 100 درصد)، شش تا نُه برابر کردن قیمت مسکن و خودرو و سکه و ارز و بسیاری از اقلام دیگر. سه برابر کردن ناگهانی قیمت بنزین و بهانه دادن دست دشمن برای ایجاد بیثباتی و ایراد خسارت، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) از رقم کاهشی شده 365. در سال 92 به رقم 409. در سال 97، نابودی 18 میلیارد دلار و 60 تن طلا از ذخایر استراتژیک ظرف دو ماه، واگذاری پرفساد نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و... در دوره ریاست یکی از روسای ستاد انتخاباتی در سازمان خصوصیسازی، گماردن وزیر اشرافی بر بخش مسکن و تحمیل فشار سنگین به اقشار پایین، اصرار بر امضای توافقی که ظرف دو ماه، 95 درصد برنامه هستهای را واگذار یا نابود کرد و انفعال و معطلی در پنج سال بعدی در قبال عهدشکنی غرب، سپردن 41 تعهد مخفیانه (خودتحریمی) به FATF، ضعیفنمایی کشور برخلاف واقعیتهای قدرت و جرئت دادن به دشمن برای اقدامات ضدامنیتی مانند فتنه آبان 98 و ترور سردار سلیمانی، تهییج مردم به اینکه همه چیز خود را به بورس بسپارند (ایجاد انتظار مافوق واقعیت) و شوکهای ناشی از تصمیمات متناقض و ناراضی کردن سهامداران، معطلی 8 میلیون و 300 هزار تن کالا در گمرک به خاطر پنج ماه بیوزیر گذاشتن وزارت صمت.» نوع این بیتدبیریها منشأ داخلی دارد.
♦️ادامه دارد♦️
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۱ «این چه اقتداری است که جمهوری اسلامی در منطقه ادعای پیروزی داشته
هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۲
4- اهتمام مدیران غیرانقلابی به چیست؟ و برای پیشبرد امیال خود، حاضرند چه مقدار هزینه به مردم و کشور تحمیل کنند؟ رفتار آنها فرصتسازی است یا فرصتسوزی؟ فرصت را باید خودمان بسازیم یا باید منتظر بمانیم تا دشمن در مذاکره، برای ما فرصت بسازد؟! بگذارید قضاوت را به برخی از نزدیکترین همراهان دولت بسپاریم. این هفت روایت، گزیدهای از دهها روایت مشابه است؛
1/4- خبرگزاری خبر آنلاین (تیم انتظامی و معزی، دو مدیر ارشد دولت) 19 بهمن 1392 (چند روز پس از ماجرای مشکوک و شرمآور توزیع سبد کالا) در تحلیلی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» نوشت: «توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین اتفاق- ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا- را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت[!] روحانی به یک نمایش داخلی برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود. نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعه توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته.» این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته، اینکه تحریمها روی مردم تاثیر مستقیم و انکارناپذیر داشته؛ اینکه اوضاع اقتصادی مردم نه تنها رو به راه نیست بلکه حاضرند برای چند عدد مرغ و چند کیلو برنج با یکدیگر درگیر شوند. درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید»!
2/4- سعید لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران: «اگر اختیارات گسترده فعلی را که به دولت داده شده، به چوب خشک داده بودند، وضعیت اقتصادی به مراتب بهتر از وضعیت فعلی بود.»
3/4- بیانیه کارگزاران پس از قانع نشدن نمایندگان مجلس دهم از چهار پاسخ روحانی به پنج سؤال اقتصادی: «پاسخهای روحانی، نه مجلس را قانع، نه ملت را راضی ساخت. دولت، فاقد استراتژی اقتصادی روشن است. اوج این سرگشتگی را میتوان در سیاست ارزی دید که در بهار 97 بستر ویژهخواری اخلالگران را فراهم ساخت. متأسفانه با وجود نقدها بر سازمان برنامه و بودجه، در دولت دوم روحانی اصلاحی صورت نگرفت. فقدان استراتژی، دولت را به مجمعی از بوروکراتهای بیانگیزه بدل ساخته که دولت را نه به عنوان مغز متفکر توسعه ملی بلکه به یک اداره کاغذی تقلیل میدهند.»
4/4- عبدالله ناصری (مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان): «این اولین بار نیست که روحانی نه به کارشناسی بیرون از دولت توجه میکند، نه به کارشناسی درون دولت. ما همان آبانماه - قبل از اعلام گرانی بنزین- خبرهایی داشتیم که دولت و روحانی تصمیم گرفتهاند، اما وزارت اطلاعات و دستگاههای امنیتی مخالف این اقدام بودهاند. مشکل اصلی او این بوده که اساساً به حوزههای کارشناسی خیلی توجهی نداشت. هر طور که نگاه کنیم، تصمیم افزایش قیمت بنزین، نقطه آغازش با وزارت نفت و دولت بوده و روحانی مسئول است.»
♦️ادامه دارد♦️
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۲ 4- اهتمام مدیران غیرانقلابی به چیست؟ و برای پیشبرد امیال خود، حاض
هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۳
5/4- محمدجواد روح سردبیر نشریه حزب اتحاد ملت: «چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین، آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده پایبند است؛ همه اینها، یعنی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین، تصمیم غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاعنرسانی- درست بوده، تا جامعه بیشتر عصبانی شود. روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجه چه میشود. اما به نظر من، مقام رهبری هم پاسخ رئیسجمهور را دادند. ایشان، مسئولیت تصمیم گرانی بنزین را پذیرفتند... در ماجرای بنزین، روحانی قمار کرد و رهبری هم ایستاد.»
6/4- صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات): «حقیقتا در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند.»
7/4- علی مطهری نایب رئیس مجلس دهم: «حوادث آبان 98 که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در سر تندروهای آمریکا پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، جرئت این کار را به خود نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه پیکر آن عزیز، واقعیت را دریافتند.» آقای مطهری درست میگوید. حاج قاسم سلیمانی، به خاطر شجاعت و درایت و اخلاص کمنظیرش، به محبوبترین چهرهها در میان ملت ایران تبدیل شد و حماسه تاریخی تشییع او چنان طوفانی را برانگیخت که بَری مک کافری ژنرال چهار ستاره آمریکایی به «اماسانبیسی» گفت «ترامپ از عظمت تشییع ژنرال سلیمانی، تا سرحد مرگ ترسید.»
5- این روایت دقیق و درست آخر، بسیار قابل تامل است. آیا خون به ناحق ریخته شده قهرمان مقاومت و امنیت منطقه، برخی مدیران خوابزده را بیدار میکند تا بیش از این، به دشمن اعتماد نکنند و مرتکب خیانت شکافافکنی دوباره در جامعه نشوند؟ شهید سلیمانی به درستی میگفت «در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است... ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است.»
#محمد_ایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
📣 ابراهیم حاتمی کیا سریال حضرت موسی را میسازد/ نهادهای امنیتی حفاظت از او را جدی بگیرند
💢 قرار است ابراهیم حاتمی کیا سریال 50 قسمتی زندگی حضرت موسی (ع) را که پیش از این به مرحوم فرج الله سلحشور و جمال شورجه سپرده شده بود و هریک به دلیل ابتلاء ناگهانی به بیماری های سخت، قادر به انجام آن نبودند، تولید کند.
💢 با توجه به اتفاقات خاص پذیرفتن پروژههای مربوط به قوم یهود و صهیونیستها، دستگاههای امنیتی باید نظارت و مراقبت جدی برای عبور ابراهیم حاتمیکیا از این پروژه حساس و چه بسا خطرناک داشته باشند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ از سالانه ۳۶۳۳۶کشته ؛۲۲۲۷۲ نفر در درگیریهای مسلحانه،۱۲۸۳۰ اقدام به خودکشی؛۴۹۶ توسط نیرویهای نظامی،۴۸۷ در درگیریهای تیراندازیهای غیرعمدی کشته شدند!
پ ن:
این آمار کشته ها مربوط به بنگلادش نیست!
اینها آمار کشته های نایس ترین و امن ترین کشور جهان یعنی #آمریکا ست!
عکس تزئینی است
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
وقتی کفگیر ارتش خروبزدزد اسقاطیل برای خرید تسلیحات جدید از امریکا به منظور رعایت برتری در غرب اسیا به ته دیگ خورده و توی تامین بودجهاش مونده
دیگه امریکا هم پیش خور نمیکنه و میگه وام بگیرید
پیشنهاد وام از طرف وزارت غاصب دارایی رد شده و پیشنهاد شده از بودجه وزارتخانه های مختلف پولش تامین بشه
حالا خوب میشه فهمید که دوتا موشک ترشپاله حلبی که شلیک میشه چقدر برای #زندگی_سگی_اسرائیلیها تو این بی پولی دردناکه
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz