⭕️ #فوری
🔴 انگلستان، سپاه پاسداران را به عنوان یک گروهک تروریستی اعلام کرد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ادامه اعتراضات در اقلیم کردستان و افشاگری عجیب نماینده کرد پارلمان عراق:
📍فکر میکنید چرا مشکل داریم و پولی نیست؟! مسئولين اقلیم کردستان طی قراردادی برای 50 سال نفت اقلیم را بشکه ای 10 دلار به ترکیه فروخته اند یعنی ارزان تر از آب....!
کاوش مدیا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 اَظهرُ مِن الشَّمس
۱- طبق اسناد معتبر و شواهد و قرائن فراوان ، سازمان بهداشت جهانی WHO ، مجری سیاست های امپریالیستی آمریکا و نقشه های شیطانی صهیونیست هاست.
۲- طبق اعلام کارشناسان و اعتراف مسئولین ، ایران جزو کشورهایی است که بیشترین همکاری در جهت اجرای سیاست های ابلاغی سازمان بهداشت جهانی درباره کرونا را داشته است.
۳- پیدا کنید پرتغال فروش را ...
✍"قاسم اکبری"
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وقتی یه گاو بره بالا، پایین آوردنش هم سخته. ما باید تلاش کنیم گاو نره بالا، اگر گاو رفت بالا دیگه اینجوری میشه. 😅😅
اگرچه گاو و الاغ یکی نیستن، ولی بد نیست داستان #ملانصرالدین و الاغش رو بخونید😅:
یک روز ملا نصر الدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد، مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد. الاغ هم به سختی از پله ها بالا رفت . ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت کرد.
ملا نمی دانست که …
خر از پله بالا می رود، ولی به هیچ وجه از پله پایین نمی آید. هر کاری کرد الاغ از پله پایین نیآمد. ملا الاغ را رها کرد و به خانه آمد که استراحت کند. در همین موقع دید الاغ دارد روی پشت بام بالا و پایین می پرد. وقتی که دوباره به پشت بام رفت، می خواست الاغ را آرام کند که دید الاغ به هیچ وجه آرام نمی شود. برگشت.
بعد از مدتی متوجه شد که سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده، و سرانجام الاغ از سقف به زمین افتاد و مرد!
ملا نصر الدین با خود گفت لعنت بر من که نمی دانستم اگر خر به جایگاه رفیع و بالایی برسد هم آنجا را خراب می کند و هم خودش را از بین می برد.
خلاصه فرقی بین خر و گاو نیست و در مثل مناقشه نیست 😅😅
#داود_مدرسی_یان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
📰 روحانی سال ۹۳: همه مسئولیت مذاکرات با من است
👈ارگان دولت، امروز: بیانصافی است که همه مسئولیت برجام را بر عهده دولت بگذاریم!
🔻 روزنامه «ایران» امروز طی یادداشتی مدعی شد:
🔹اینکه مسئولیت هر یک از نتایج برجام، چه توفیقات و چه ناکامیها را به تنهایی برعهده دولت بگذاریم نهایت بیانصافی و سیاست یک بام و دو هواست. در موضوع برجام، هم دولت و هم مجلس و هم نهادهای حاکمیتی مانند شورای عالی امنیت ملی دخیل بودند.
🔺 این ادعا در حالی است که روحانی- شهریور ۹۳- در در چهارمین نشست خبری خود گفته بود: «دولت و رئیسجمهور مسئول مذاکرات است و امروز هم گفتم که من مسئولیت تمام کارها را برعهده میگیرم»./ مپتا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
⭕️ #فوری 🔴 انگلستان، سپاه پاسداران را به عنوان یک گروهک تروریستی اعلام کرد. 🇮🇷بدون مرز @bedonim
#تکمیلی
🔻تصمیم پارلمان انگلیس برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران!
💢اینترنشنال به نقل از منابع انگلیسی: کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا در روزهای آینده طرحی را به دولت ارايه خواهد کرد که بر اساس آن، دولت بریتانیا کلیت سپاه پاسداران جمهوری اسلامی را به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی میکند!
🔸این کمیته در پیشنهاد خود به دولت بریتانیا نوشته «ما متقاعد شدهایم که اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با معیارهایی که در قانون مبارزه با تروریسم، مصوب سال ۲۰۰۰ بریتانیا تعیین شده مطابقت کامل دارد.»
💠 گروه رسانهای تیمورا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⛔ بسیار متاسفم. دشمنان ایران همه آنچه را که انتظار داشتند از زبان #روحانی شنیدند: اینکه بلوف جنگ را جدی گرفته، بنای پاسخ به جنایات غرب را ندارد، نمی خواهد با دست پر آنها را وادار به کنار گذاشتن تحریم بکند، و از بایدن هم فقط یک کاغذ می خواهد بدون هیچ تضمینی برای لغو واقعی تحریم.
▪️پالسی که روحانی به آمریکا مخابره کرد
سراسر ضعف،سراسر ذلت و سراسر خفت بود
اگر در اقیانوس ماهی با انتشار بوی خون توانست جلوی درندگی کوسه را بگیرد
روحانی هم خواهد توانست با پالس ضعف دل بایدن را به دست بیاورد
به وقتش خواهید فهمید بایدن چقدر از ترامپ هولناک تر است.
▪️در واکاوی و تحلیل نواخت کلمات امروز #روحانی (در سخنان خود و پاسخ خبرنگاران)متوجه میشوید که بیش از ده بار اسم ترامپ را آورده و شش بار اسم بایدن را اما در همه مورد ترامپ را"#ترامپ" نامید اما بایدن"#آقای_بایدن"نامید. البته ناخودآگاه گفته اند ان شاالله و قصدشان تمایز گذاری نبوده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔺دیدار اردوغان با انجمن یهودیان آمریکا در واشنگتن. برندا شیفر نیز در قالب هیات یهودی در جلسه حضور دارد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
هدی عمید و نجمه واحدی: کاسبان حقوق زنان/پروژه بگیران موسسات آمریکایی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
هدی عمید و نجمه واحدی: کاسبان حقوق زنان/پروژه بگیران موسسات آمریکایی 🇮🇷بدون مرز @bedonimarz @bedoni
هدی عمید و نجمه واحدی: کاسبان حقوق زنان/پروژه بگیران از موسسات برانداز
در روزهای اخیر خبر محکومیت دو فعال فمینسیتی درسایت های بیگانه و رسانه های جریان فمینیست به صورت گسترده منتشر شد و با الاتفاق همه این رسانه ها به صورت هماهنگ تاکید داشتند که اقدامات این دو مجرم امنیتی در چارچوب قانون!! و برگزاری کارگاههای شروط ضمن عقد بوده است!!!.
🔻خبرگزاری مشرق گزارشی هر چند مبهم و مختصر منتشر کرده که حکایت از دلالی و کاسبی این دو نفر به اسم حقوق زنان و اجرای پروژه موسسات برانداز آمریکایی در قبال دریافت دلار و سفرهای تفریحی مجلل و لاکچری به کشورهای ترکیه و گرجستان بوده است.
🔻بر اساس این گزارش نجمه واحدی که از او به عنوان یک فرد آرام و متین و متفکر در رسانه های فمینیستی یاد می شود در قبال دریافت مبالغی طی امضای قرارداد با موسسه آمریکایی و ضد ایرانی خانه آزادی متعهد میشود در راستای زیر سئوال بردن قوانین اسلام در زمینه زنان و خانواده با همراهی ۵ نفر از اعضای شبکه داخلی مرتبطین خود در ایران از طریق راه اندازی و مدیریت چندین گروه و کانال در شبکه های اجتماعی پروژه خانه آزادی را اجرا نماید.
♐️همچنین بر اساس این گزارش هدی عمید نیز از سالهای دور در موسسه جاسوسی راهی با شادی صدر همکاری داشته است و در دوره های متعدد فمینیستی در خارج از کشور آموزش های هدفمند دیده است و طی ارتباط با کمیسیون حقوق بشر مردان و زنان همجنسباز منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در پروژه ای در راستای ترویج و حمایت از همجنس بازی مشارکت داشته است.
🔻در عکسی که در گزارش مشرق منتشر شده نجمه واحدی و هدی عمید در جمعی صمیمانه و خندان با حضور برخی از فعاالین فمینیست خارجی مثل محسن فرشیدی (مدیر کانال برابری زن ومرد)، سولماز شریف(خبرنگار فمینیست حوزه ورزش زنان) فاطمه مسجدی (از فعالین کمپین یک میلیون امضا و فعال فمینیست ساکن آلمان) و محوریت مهر انگیز کار(از فمینیست های فسیل و ما قبل تاریخ) دیده می شوند که با توجه به وضعیت ظاهری و پوشش نامناسب هدی عمید و نجمه واحدی مشخص است که یکی ازهمان سفرهای مجلل و لاکچری است که با هزینه کامل خانه آزادی در ترکیه یا گرجستان برگزار شده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
چرا استفاده از تحریم های ترامپ علیه ایران توسط جو بایدن به عنوان "اهرم فشار" فاقد کارایی است؟ راه حل امتیازات بیشتر در برابر امتیازات بیشتر و امنیت جمعی منطقه ای است
پل پیلار، عضو ارشد سابق سازمان سیا
ریسپانسیبل استیت کرفت
با شکست چندجانبه سیاست «اعمال فشار حداکثری» دولت دونالد ترامپ، انتظار می رود دولت منتخب جو بایدن رویکرد موثرتر ایالات متحده در قبال ایران را امکان پذیر کند. بازگشت طرفین به تعهدات برجامی کاهش ذخایر اورانیوم غنی شده ایران که در واکنش به سیاست های ترامپ به ۱۲ برابر بیشتر از حد مجاز در توافق رسیده را ممکن می سازد. اگر ایالات متحده تلاشی برای نابود کردن تجارت ایران نداشته باشد، ایران هم تمایلی به اقدامات تحریک آمیز نخواهد داشت. و روند از بین بردن اعتبار میانه روهای ایران و تقویت محافظه کاران و تندروهای این کشور در پی سیاست های آمریکا پایان خواهد یافت.
برخی در ایالات متحده از جمله حامیان و موافقان با رئیس جمهوری منتخب بایدن می گویند از آنجایی که دولت ترامپ همه تحریم ها علیه ایران را اعمال کرده، دولت جدید باید سعی کند از آنها به عنوان اهرم فشار استفاده و ایران را به موافقت با توافقی مطلوب تر از برجام برای ایالات متحده وادار کند. برخی اظهارنظرها مبنی بر این است که جهان «در چهار سال گذشته» تغییر کرده است و بایدن نباید سعی کند «آنچه باراک اوباما ساخته و ترامپ خراب کرده» را بازسازی کند. این مشاهدات کاملا بی اعتبار نیستند. گاها می شود در یک سیاست شکست خورده برخی عناصر مفید یافت. اینکه ترامپ کاری را انجام داده نباید تنها دلیل بازگشت از آن کار باشد؛ در آن صورت، دولت بایدن هم به نسخه ای از دولت ترامپ تبدیل می شود که به دنبال نابود کردن دستاوردهای اوباما بود. با این حال، پیشنهادات درباره استفاده بایدن از تحریم ها به عنوان اهرم فشار علیه ایران اساسا با شرایط خاص این کشور و عملکرد نفوذ و تاثیرگذاری بین المللی مغایرت دارد.
*شرایط لازم اهرم فشار: اهرم فشار در روابط بین الملل مستلزم آن است که با هدف اهرم به صورت مشروط برخورد شود؛ رفتار کشور استفاده کننده از اهرم باید به آنچه کشور هدف انجام می دهد بستگی داشته باشد. رفتار مطلوب با پاداش یا دست کم تسهیل مجازات همراه می شود و رفتار نامطلوب با مجازات. مجازات یک کشور بدون در نظر گرفتن رفتار آن اهرم فشار ایجاد نمی کند بلکه اهرم را از بین می برد. برخورد ترامپ در قبال ایران در شرایطی که این کشور به تعهدات برجامی خود و قطعنامه ۲۲۳۱1 شورای امنیت سازمان ملل متحد متعهد بود، از نمونه همین رفتارهای اشتباه است. ایران تا یک سال پس از خروج ترامپ از توافق و اعمال تحریم ها به تعهدات خود ادامه داد، اما ترامپ مجازات بیشتری علیه آن اعمال و یک جنگ اقتصادی همه جانبه آغاز کرد. سران ایران که دیدند بدون در نظر گرفته شدن برخوردشان مجازات شده اند، انگیزه خود برای پیروی از توافق را از دست دادند و در صدد یافتن راه هایی برای اعمال فشار برآمدند. آنها به این نتیجه رسیدند که هدف واقعی وزیر خارجه مایک پومپئو و سایر شکل دهندگان به سیاست دولت ترامپ در قبال ایران تغییر نظام بوده است.
هر دو طرف معادله اهرم فشار یعنی مجازات و پاداش به یک اندازه اهمیت دارند. چشم انداز مجازات در برابر رفتار نامطلوب باید با چشم انداز پاداش رفتار مطلوب همخوانی داشته باشد. در حال حاضر سیاست دولت ترامپ در قبال ایران فاقد چنین تعادلی است و دولت جدید بایدن باید برای راضی کردن تهران به توافق جدید با واشنگتن، اعتبار را به سیاست گذاری ها بازگرداند. میانه رو های ایران اعتبار خود را در داخل این کشور به دلیل انتقاد و خروج ترامپ از برجام از دست داده اند و حتی زمانی که چهره ها در کاخ سفید عوض می شوند، نمی توانند مجددا همان راه گذشته را بروند. در همین حال، محافظه کاران و تندروها قدرتمندتر شده اند.
*تعهد به توافق های گذشته: مقامات ایران اعلام کرده اند که در فرصت و شرایط مناسب حاضرند درباره موضوعات خارج از برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ مذاکره کنند، اما در رد هرگونه مذاکره مجدد بر سر برجام قاطع هستند. این رویکرد ایران عجیب و غیرقابل درک نیست، اما آمریکایی ها نمی خواهند منطق پشت رویکرد ایران را بپذیرند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
چرا استفاده از تحریم های ترامپ علیه ایران توسط جو بایدن به عنوان "اهرم فشار" فاقد کارایی است؟ راه حل
بخش دوم مقاله «چرا استفاده از تحریم های ترامپ علیه ایران توسط جو بایدن به عنوان "اهرم فشار" فاقد کارایی است؟ راه حل امتیازات بیشتر در برابر امتیازات بیشتر و امنیت جمعی منطقه ای است.»
برجام محصول مذاکراتی طولانی و دشوار بود. همه طرفین مذاکره هر چه در توان داشتند روی میز گذاشتند. روند مذاکرات دو محدودیت اساسی را آشکار کرد: اول اینکه اگر هر طرف بر سر خواسته های خود اصرار کند، توافقی وجود نخواهد داشت؛ و دوم، ایالات متحده نمی تواند بر سر خواسته خود درباره غنی سازی صفر اصرار بورزد.
در چهل سال گذشته تصور و سیاست آمریکا همواره این بوده که اگر برای مدت بیشتری به اعمال فشار ادامه دهد، ایران در برابر خواسته های آن تسلیم خواهد شد. پیشنهادات درباره استفاده دولت بایدن از تحریم های اعمال شده توسط ترامپ هم مبتنی بر همین تصور است. اما این رویکرد نه در چهل سال گذشته و به ویژه نه در چهار سال گذشته موثر واقع نشده است و دلیلی هم برای امیدواری به موثر بودن آن در چهار سال آینده وجود ندارد.
ایالات متحده اگر به دنبال فضا و فرصت مناسب برای گفت و گو بر سر موضوعات گسترده تر با ایران است، باید دو واقعیت را درک کند: اول، برای اینکه چیزهای بیشتری به دست آورد، باید چیزهای بیشتری بدهد؛ دوم، توافق درباره برخی موضوعات مانند محدودیت در برنامه موشکی ایران تنها در صورت پرداختن به موضوع در چارچوب منطقه ای میسر می شود. اما به هر حال، ایالات متحده برای رسیدن به چنین موقعیتی برای مذاکرات گسترده تر باید به جای تلاش برای استفاده از مزایای یک سیاست شکست خورده، به تعهدات خود در توافقی که به آن پشت کرده عمل کند.
https://responsiblestatecraft.org/2020/12/10/why-using-trumps-sanctions-as-leverage-to-get-more-from-iran-wont-work/
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz