فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنه ای:
4 سال است خنثی سازی تحریم عقب افتاده و تحریم ها بیشتر شده است...
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
▪️بازم سلبریتی های سینما رفتن کمک
چرا یه بار مداح ها نمیرن اینجور جا ها کمک کنن؟
💬 علی رنجبر
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
این آقا به نام #راتکلیف، سرپرست ۱۷ سازمان اطلاعاتی [آمریکا] است و به قول خودشون، به محرمانهترین اطلاعات تحت اختیار دولت ایالات متحده دسترسی دارد.
دیشب به سیبیاس نیوز گفت که دخالتهای خارجی توسط چین، ایران و روسیه در [انتخابات] نوامبر امسال وجود داشته است.
خب
حالا جای بحث فراوان هست و نمیخوایم به اثبات یا رد این حرف بپردازیم. هر چند رد این سخنان در کلمات بزرگان دیده نمیشه و اگر صحت داشته باشه، جای خوشبختی داره.
ولی
همین یک کلمه حرف ینی چنگ انداختن با سه تا تیغ بسیار تیز به صورت قلدر دنیا.
کلا حال آدم خوب میشه وقتی میفهمه اینا حالشون بده.
این حال خوب صبحگاهی صد ها بار تقدیم شما باد☺️🌺
صبحتونم بخیر🌷🌸
#حدادپور_جهرمی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✳️ جانشین نیما زم کیست؟
اگر تصور می کنید خالقان «پدیده نیما زم» بیکار نشسته یا عزا گرفته اند، سخت در اشتباهید.
آنها، پس از بازداشت زم، جانشینش را پیدا کرده و با همکاری بعضی آشناها نصب و راه اندازی کرده اند.
جانشین زم همانی است که پس از دو به هم زنی میان علمای انقلابی قم، پروژه ایجاد اختلاف میان تولیت آستان قدس و بچه های انقلابی مشهد را انجام داد و فعلا مشغول انجام همان پروژه در میان مرجعیت و بچه های انقلابی عراق است!
❇️ رونوشت به :
- بچه های گمنام جهت استحضار
- نامبرده جهت عبرت گرفتن از سرنوشت نیما زم
دکتر کوشکی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
تحولات #عراق، ۲۶ آذر ۹۹
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” یک کاروان لجستیکی تروریستهای آمریکایی در نزدیکی بغداد مورد هدف قرار گرفت. گروه قاصم الجبارین مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.
– منابع خبری از دستگیری حامد الجزائری و علی الیاسری فرماندهان سرایا الخراسانی خبر میدهند. گفته میشود نیروهای امنیتی حشدالشعبی اقدام به بستن نزدیک به ۱۰ مقر و دستگیری چندین تن از نیروهای سرایا الخراسانی کردهاند.
– در ادامه حملات هوایی جنگندههای ترکیه در شمال عراق، ۳ غیرنظامی در استان دهوک جان خود را از دست دادند.
– حیدر العبادی: هواپیماهای آمریکایی که قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار دادند، موافقت عراق را گرفته بودند.
– در عملیات نیروهای ضد تروریسم در شمال غرب عراق، ۴۲ نفر از اعضای داعش در جنوب موصل به هلاکت رسیدند.
– گروه قاصم الجبارین: آمریکا توسط یک هواپیمای باری ۳۲ موشک انداز را از پایگاه علی السالم کویت به پایگاه عین الاسد عراق منتقل کرده است.
– رسانه الصابرین ویدئویی از لحظه ورود هواپیمای حامل شهید قاسم سلیمانی به فرودگاه بغداد و تصاویری از لحظه ورود شهیدان محمد الشیبانی و حسن مقاومه برای استقبال از حاج قاسم را منتشر کرد.
– درگیری مسلحین پیشمرگه وابسته به حزب دمکرات کردستان (PDK) با مسلحین YPG در جاده سحیله-ربیعه.
به گفته مسئولین PDK، نیروهای YPG که تعداد آنها بین ۵۰ تا ۶۰ نفر بود قصد داشتند از سوریه وارد عراق بشوند. این درگیریها چند ساعت به طول انجامید.
– برگزاری مراسم گرامیداشت شهید فخریزاده در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد و حضور سران قبایل و شخصیتهای مختلف سیاسی و دینی.
– پرواز مشکوک و بی سابقه هواپیماهای آمریکا در آسمان شهر اربیل با ارتفاع کم برای دو روز متوالی
– سفیر انگلستان از مرقد امام کاظم (ع) دیدن کرد.
– خبرگزاری رسمی سوریه سانا: نیروهای آمریکایی یک کاروان از تانکرهای حامل نفت سوریه با حمایت ۱۶ خودروی زرهی را از منطقه حسکه و از طریق گذرگاه الولید به عراق منتقل کردند.
– محمد حلبوسی رئیس پارلمان عراق جلسهای غیر علنی با تعدادی از شخصیتهای استان نینوی و انبار برای تشکیل اقلیم سنی برگزار کرد.
– اعتراضات استان سلیمانیه با دستگیری تعداد زیادی از معترضین از سوی نیروهای امنیتی وابسته به حزب اتحادیه میهنی به اتمام رسید. استان سلیمانیه عراق در کنترل حزب اتحادیه میهنی قرار دارد.
– حشد عتبات وابسته به مرجعیت عالی عراق در نامهای به شیخ الخزعلی دبیر کل جنبش عصائب اهل حق که گفته بود حشد عتبات یک پروژه آمریکایی-اسرائیلی است، اعتراض خود را اعلام کرد.
– دولت عراق اعلام کرد، مصطفیکاظمی نخست وزیر عراق فردا پنجشنبه و بعد از دعوت رجب طیب اردوغان به ترکیه سفر خواهد کرد.
– آژیر خطر سفارت آمریکا در بغداد به صدا در آمد. منابع خبری از مانور تروریستهای آمریکایی در داخل این سفارتخانه خبر میدهند.
– یک کاروان لجستیکی تروریستهای آمریکایی در نزدیکی بغداد مورد هدف قرار گرفت. گروه قاصم الجبارین مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.
#تحولات_جهان_اسلام
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ آخرین طراحی ایران برای «انتقام سخت» از زبان فرمانده کل قوا
✔️«زمان ممکن» عملیات انتقام از عوامل ترور شهید سلیمانی کی هست؟
✔️تفاوت «زمان ممکن» آقا با «زمان مناسب» برخی سیاسیون درباره انتقام گرفتن
✍️ از نزدیک به یک سال گذشته تاکنون، انتقام خون شهید سلیمانی تبدیل به یکی از سرفصل مهم سیاسی، نظامی و حتی اجتماعی در ایران شد. اما جو روانی ایجاد شده بعد از ترور شهید فخریزاده سبب طرح مباحث جدید و حتی شبهات و ابهاماتی درباه چارچوب و معتبر بودم انتقام سخت ایران شد.
👈با این وجود، سخنان اخیر رهبر انقلاب در دیدار با خانواده شهید سلیمانی را میتوان چارچوب شفاف «انتقام سخت» و حتی به نوعی آخرین طراحی ایران برای انتقام خون شهید سلیمانی نامید.
1️⃣ رهبر معظم انقلاب درباره انتقام از عوامل و آمران شهادت سردار سلیمانی، به دو نوع انتقام اشاره کردند؛ انتقام نرم و انتقام سخت. بدیهی است که هر دونوع این انتقام مهم است ولی باید در نظر داشت که انتقام سختتر همان انتقام نرم افزاری است که جوشش خون شهید سلیمانی باید سبب «اخراج امریکا از منطقه» و نهایتا «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» شود. طبیعی است که تحقق هر دو هدف بزرگ «سیلی سخت» مدنظر رهبری باید با مکملهای نرم افزاری از جنس فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و دیپلماتیک همراه شود و صرفا بر پایه روشهای سخت افزاری نیست. غلبه نرمافزاری بر هیمنه پوچ استکبار بار اصلی آن بر عهده نخبگان علمی انقلابی در داخل ایران است و پیش شرط «اخراج آمریکا از منطقه» نیز ایجاد انگیزه، همت و اجماع در میان ملتهای منطقه و تقویت سیاستهای جبهه مقاومت از طریق دیپلماسی فعال انقلابی است.
2️⃣ اما نکته جدید رهبری درباره آمران و قاتلان سردار سلیمانی این جمله مهم بود: « انتقام در هر زمانی که ممکن باشد قطعی است». «زمان ممکن» معنای شفافی دارد ولی تفاوتی هم با کلید واژه «زمان مناسب» ی است که بعد از تررور شهید فخری زاده توسط برخی از مسئولین کشور بیان شد، دارد. برداشت از کلید واژه «زمان مناسب» برخی سیاسیون، بیشتر ناظر به مدت زمان سیاسی مناسب است ولی کلید واژه «زمان ممکن» رهبری به نظر میرسد ناظر به فرآهم شدن هر زمانی است که امکانات عملیات انتقام فرآهم شود! ساده تر آنکه در درون «زمان ممکن» خبر از آغاز فعالیت ها، طراحیها، جمع آوری امکانات، کمین کردن و در انتظار فرآهم شدن شرایط امکان عملیات و... وجود دارد ولی در کلید واژه «زمان مناسب» نوعی بی عملی، وعده بدون پشتوانه معتبر، لفاظی سیاسی، ایجاد تاخیر زمانی و سیاسی در پروسه انتقام و... دیده میشود.
🔸در کلید واژه «زمان ممکن» نوعی اختیار درونی برای تحقق عملیات انتقام دیده میشود ولی در کلید واژه «زمان مناسب» برخی سیاسیون نوعی تصمیم گیری با تاثیرپذیری از القائات دشمن و یا ناظر به محاسبات و تحولات قدرت در جبهه دشمن است.
🔸در درون کلید واژه «زمان ممکن» البته نوعی ابهام معنادار نیز وجود دارد و آن اینکه ایران در حال نوعی طراحی از انتقام است که احتمال دارد از مجموع انتقامهای که تاکنون اجرایی کرده، در روش و چه بسا در ماهیت تفاوتهای داشته باشد.
🔸از سوی دیگر، امتیاز جالب واژه «زمان ممکن» بر خلاف کلید واژه سیاسی «زمان مناسب»، غیرقابل پیش بینی کردن ساعت دقیق اجرای عملیات است. همچنین «زمان ممکن» چون ریشه اصلی آن اتکایش به درون و به فرآهم شدن امکانات داخلی است، اولا یعنی زمان و کیفیت عملیات انتقام در اختیار خود ایران است و دوم اینکه هر لحظه شرایط فرآهم شد، اجرای آن قطعی است.
🔸با مقدماتی که گفته شد، در کلید واژه «زمان ممکن» قطعی بودن «انتقام سخت» بسیار معتبر است ولی در واژه «زمان مناسب» برخی چهرههای غربگرای داخلی کمترین اعتبار برای قطعی بودن عملیات انتقام ایران دیده میشود.
🔻🔻طبیعی است که دشمن بر حفاظت خاص از عوامل و آمرین ترور سردار سلیمانی تاکید دارد و تلاش میکند در برابر پروسه انتقام ایران موانع سیاسی و امنیتی ایجاد کند. اما کلید واژه «زمان ممکن» رهبری به نوعی این مطلب را تداعی میکند که ایران در حال فرآهم کردن «امکاناتی» است که بتواند موانع سیاسی و امنیتی ایجاد شده دشمن را نیز خنثی و برطرف کند. از این منظر تاخیر موقت به معنای غیرقابل قطعی بودن انتقام نیست بلکه اتفاقا پروسه انتقام کاملا در حال طی کردن یک روند فعال و در حال اجرا است.
#مهدی_جهان_تیغی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محرمانه
📡 انتشار برای اولین بار/ ترکیه مدعی ویدیوهایی شده که در آن دوربینهای امنیتی نحوه دستگیری #حبیب_اسیود را نشان می دهد.
🔹رسانههای ترکیه میگویند ایران "اسیود" را برای قرار با یک زن که به او علاقه داشت، به ترکیه کشیدند. سپس او را بیهوش کردند، با یک وَن سفید در همراهی یک اتومبیل سواری به خانهای منتقل کردند و آنگاه به ایران بردند.
🔹 نیروهای اطلاعاتی ترکیه معتقدند این عملیات که توسط تیم های اطلاعاتی ایران بدون هماهنگی قبلی و مجوز در ترکیه صورت گرفته، باعث تحقیر نهادهای اطلاعاتی-امنیتی ترکیه شده و از این بابت خشمگین هستند.
✍هنوز هیچ مقامی در ایران این ادعاها را رد یا تایید نکرده است.
#تروریست
#الاهوازیه
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢سر نوشت مبهم
🔗سبهاش چاندرا بوس مشهورترین رهبر ناسیونالیستهای جداییطلب هند بود که به ریاست کنگره ملی رسید؛ آنچه او را در تاریخ هند و بلکه آسیا پرآوازه کرد، مبارزه مسلحانهاش علیه نیروهای بریتانیا بود که نقش وی را در پایان استعمار برجسته کرد.
🔘اما بوس برای هندیها نه فقط یک قهرمان، که یک معما شد؛ در ۱۸ آگوست ۱۹۴۵ اعلام شد در حالی که عازم شوروی بود در اثر سقوط هواپیما در تایوان جان باخته؛ جسدش هرگز پیدا نشد و این خود بازار شایعات را داغ کرد؛ اینکه او از تایلند عازم ژاپن بود و یا برعکس از ژاپن به شوروی رفت و همانجا بازداشت شد و در سیبری درگذشت و…تلاشهای دولت هند برای یافتن سرنخی از سرنوشت بوس بینتیجه بود؛ روابط دیپلماتیک هند با تایوان ضعیف بود و امکان هر نوع پیگیری جدی این موضوع را کاهش میداد. ۱۱ سال بعد کارشناسانی از هند راهی ژاپن شدند تا مگر ردی از بوس پیدا کنند که آن هم به پاسخ مقبولی منجر نشد.
🔹آنچه در این ۷۰ سال به طور قطعی معلوم شده نتایج تحقیقات جدی از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۵ است که مشخص شده در آن تاریخ هیچ هواپیمایی در تایوان سقوط نکرده است. در ۱۶ جولای ۲۰۱۷ روزنامه تایمزآوایندیا گزارشی را به نقل از تحقیقات محرمانه در فرانسه منتشر کرد که تأکید داشت نتاجی (لقب بوس به معنای رهبر مورد احترام) در سانحه هوایی کشته نشده و حداقل تا سال ۱۹۴۷ زنده بوده است
🔸سید موسی صدر؛ در ۹ شهریور ۱۳۵۷، طی سفری رسمی به لیبی به دعوت معمر قذافی، ربوده شد. در حالی که بسیاری گزارشها حاکی از قتل او در همان زمان توسط قذافی است، برخی گزارشها حاکی از وجود او در زندانهای لیبی بودهاست. احمد رمضان یکی از نزدیکان معمر قذافی روز چهارشنبه ۱۳۹۰/۸/۱۸ طی مصاحبهای با یک شبکه خبری در دبی باز گو کرد.
🔺وی معتقد است که سید موسی صدر در سفرش به لیبی در سال ۱۳۵۷ بعد از ملاقاتش با قذافی، به دستور قذافی شهید شدهاست.البته خانوادهٔ صدر هرگز این ادعا را نپذیرفتند و همچنان به پیگیری حقوقی و قانونی خود ادامه میدهند.
🔸بوس همچنان در فهرست ناپدیدشدگان سرشناس جهان ماندگار شد و در کنار امام موسی صدر، روحانی برجسته ایرانی، سناریوهای مختلفی درباره سرنوشتشان مطرح شده است.
▫️هندیها تا امروز ماجرای چاندرا بوس را رها نکردهاند و تا سالهای اخیر هم از اعزام تیم کارشناس یا پیگیری در اسناد درباره سرنوشت او مضایقه نکردهاند تا به اسرار معما برسند. چنین عزمی آیا درباره امام موسی صدر و دو همراهش هست؟ عزمی فراتر از خانواده و دولت ایران یا لبنان یا مجلس اعلای شیعیان لبنان. آیا با ابزارهای دیپلماتیک یا حقوقی میتوان دولت لیبی حتی پس از سقوط قذافی را به تکمیل تحقیقات درباره یکی از مهمترین پروندههای ناپدیدشدگان قهری واداشت؟
#امام_موسی_صدر
#دیپلماسی_ذلت
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بودجه ۱۴۰۰ مردم را فقیر خواهد کرد
🔹به گفته مرکز پژوهشهای مجلس لایحه بودجه حداقل ۳۲۰ هزار میلیارد تومان کسری درآمد دارد
🔹این کسری بودجه به افزایش پایه پولی و نقدینگی منجر خواهد شد و تورمهای شدیدی در سال آینده ایجاد میکند
🔹با وجود نقدهای کارشناسانه از سوی مجلس و متخصصان، هنوز جوابی منطقی به این اشکالات داده نشده و بعضیها تا مجلس بهشان نقدی میکند به دنبال پاسخ سیاسی هستند
‼️ مسئولین محترم! سیاسی بازی نکنید؛ پاسخ بدهید
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله فاطمی نیا :
در محضر خدا می گویم ، امروز گناهی بالاتر از تضعیف رهبر نیست
#امام_خامنه_ای
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 توییت جالب بن نورتون، روزنامهنگار آمریکایی:
🔹عکسسمت چپ متروی تهران، ایران در شرایط تحریم های وحشیانه و مجرمانه اقتصادی توسط امپراتوری آمریکاست.
🔸عکس سمت راست اما متروی نیویورک در ثروتمندترین کشور جهان بر روی زمین است. و من می توانم تصدیق کنم که از این جا بارها رد شده ام و این ایستگاه واقعا همین شکلی است!
#خود_تحقیری
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 اهانت شهرداری تهران به پرچم مقدس ایران!
🔹 شهرداری تهران در توهینی آشکار و اقدامی بیشرمانه، رنگ قرمز پرچم مقدس کشورمان را که نماد خون مطهر شهدا است با طرح هندوانه در معابر شهر به نمایش گذاشته است!
#سرطان_اصلاحات
#نفوذ
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz