#پوشش_انتخابات_آمریکا
آخرین نتیجه تا این لحظه
#ترامپ:50%
#بایدن:48%
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
#پوشش_انتخابات_آمریکا آخرین نتیجه تا این لحظه #ترامپ:50% #بایدن:48% 🇮🇷بدون مرز @bedonimarz @bedo
#پوشش_انتخابات_آمریکا
یک نکته باید خدمت همراهان گرامی عرض کنم و اون اینکه متاسفانه در خود آمریکا و مراجع اعلام نتیجه آراء یک آمار واحد ندارند و هرکدام از شبکه ها آمار متفاوتی با دیگران داره ارائه میده لذا این تفاوت در شمارش باعث اختلاف در اخبار ارسالی میشه لطفا صبور باشید.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
#پوشش_انتخابات_آمریکا
✅ وضعیت آرای الکترال بایدن و ترامپ تا این لحظه، طبق برآورد خبرگزاری آسوشیتدپرس
🔹️بایدن ۱۳۱
🔹️ترامپ ۹۲
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
📣 همه سناریوهای احتمالی بعد از انتخابات آمریکا
🔺خبرگزاری فرانسه در گزارشی سناریوهای احتمالی بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که امروز صبح به وقت آمریکا آغاز شد را تیتروار بررسی کرد.
1- برنده انتخابات ریاست جمهوری به شکل فوری اعلام نمی شود(نتایج رسمی چند روز یا هفته یا حتی بعد از یک ماه از شمارش آرای تأخیری یا به دلیل مشکلات دیگر مشخص می شود).
2- مشکلات در خدمات پستی(شمارش آرای تأخیری از طریق ایمیل).
3- سراسیمگی و آشفتگی درباره نتایج انتخابات منجر به وقوع خشونت ها می شود.
4- دو کاندیدا مدعی پیروزی زودهنگام شوند.
5- ترامپ پیروز شود و بایدن نتیجه را به رسمیت بشناسد.
6- بایدن پیروز شود و ترامپ نتیجه را به رسمیت بشناسد.
7- بایدن پیروز شود اما ترامپ حاضر به پذیرش نتیجه انتخابات نشود.
8- کاندیدایی که در ابتدا پیشتاز بود پیروز نشود.
9- در صورت برابر شدن آرای الکترال، مجلس نمایندگان آمریکا رئیس جمهور را انتخاب کند و مجلس سنا معاون وی را انتخاب کند.
10- اگر رقم ها نزدیک باشد بسیاری پیش بینی می کنند که نبردهای حقوقی به دیوان عالی آمریکا کشیده شود.
11- اختلافات بر سر شمارش آرا یا قانونی بودن انتخابات.
12- تلبنار شدن شکایت ها در دادگاه ها درباره گمانه زنی در زمینه تقلب،مشروعیت برگه های رای و ترساندن رای دهندگان.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢برندهی قطعی، برنده قطعیِ انتخابات آمریکا با نسبت آراء بالا، اینجانب هستم!😐😐
🔴اخبار ویژه
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
40.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوشش_انتخابات_آمریکا
واشنگتن، کاخ سفید
مخالفان ترامپ از همین حالا جلوی کاخ سفید جمع شدن!
(ترامپ فلوریدا رو برده و تو تگزاس و اوهایو هم جلو افتاد. اینطور که از آمار بر میاد، نتیجه داره به سمت ترامپ میل میکنه ولی اختلاف زیاد نیست)
گورکن
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💠 حدیث روز 💠
💎 گناه بنده مؤمن اینگونه پاک میشود
🔻امـام صـادق (علیه السلام):
اِنَّ العَبْدَ إذا كَثُرَتْ ذُنُوبُهُ وَ لَمْ يكُنْ عِندَهُ مايُكَفِّرُها إبتـَلاهُ اللّهُ تَعالى بِالحُزْنِ فَيُكَفِّرُ عَنهُ ذُنُوبَهُ
💡چون گناه بنده فراوان شود و عمل صالحى نداشته باشد كه جبران آن گناهان كند، خـداوند او را به غـم و انـدوه گرفتار مىسازد تا گناهانش را پاك كند.
📚 أمالى مفيد، مجلس سوم، ح ۷، ص ۳۶
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واشنگتن؛ کاخ سفید 2020.11.03
اولین پرچم آمریکا بعد از روز انتخابات، جلوی کاخ سفید آتش زده شد!
(تعداد زیادی از معترضین با لباسهای سیاه جلوی کاخ سفید جمع شدن)
(هم ترامپ و هم بایدن میخوان سخنرانی کنن، احتمالا تا نیم ساعت دیگه. شاید هم زودتر. معلوم نیست چی میخوان بگن! )
گورکن
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
#پوشش_انتخابات_آمریکا
مجموع آرا الکترال بایدن: ۲۳۸ رای
مجموع آرا الکترال ترامپ: ۲۱۳ رای
تا الان ۱۱۲ میلیون رای شمرده شده. بایدن ۴۹/۸٪ و ترامپ ۴۸/۶٪ آرا رو بدست آورده.
🔷تا اینجا نقشه انتخابات خیلی شبیه نقشه انتخابات ۲۰۱۶ هست، با یک استثنا و اون هم ایالت آریزوناست که اگرچه ۴ سال پیش ترامپ پیروز شد، اما به احتمال زیاد امسال بایدن پیروز میشه.
🔷اگه از بین سه ایالت پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین، یا پنسیلوانیا دموکرات بشه، یا دو تای دیگه، بایدن رییس جمهوره. اما در غیر اینصورت ترامپ رییس جمهور میشه. این سه ایالت، در سال ۲۰۱۶ نظرسنجها را غافلگیر کردند و جمهوری خواه رای دادند.
🔷ویسکانسین اعلام کرده ۶ ساعت دیگه نتایج نهایی رو اعلام میکنه. میشیگان هم اعلام کرده که احتمالا نتیجه آرا بین ۱۲ تا ۱۵ ساعت دیگه آماده میشه.
منتها پنسیلوانیا اعلام کرده که شمارش آرا جمعه تموم خواهد شد.
🔷پيش بینی میشود که نتیجه پنسیلوانیا اینقدر نزدیک باشه که تا شمارش رای آخر، نتیجه ایالت مشخص نشه. بخاطر اهمیت تک تک آرای پنسیلوانیا، حساسیت روش زیاد خواهد بود و به همین دلیل الان محتملترین سناریو اینه که کار به دادگاه بکشه. شاید حتی جمعه هم نتیجه مشخص نشود.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سخنگوی گروه تروریستی الاحوازیه:
📍قطر در این قضیه با ایران همکاری و به ما خیانت کرد...!
کاوش مدیا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️انتخابات آمریکا، نمونه یک جنگ شناختی ادراکی ترکیبی در ایران!
✍سید علیرضا آل داود
⭕️ دوستی به شوخی میگفت، آنقدر که انتخابات آمریکا برای مردم ما تا کف جامعه مهم است، برای خود مردم آمریکا اینقدر مهم نیست!
⭕️او درست میگفت، اما چه فرایندی اتفاق افتاده که همه چیز ما به انتخابات آمریکا گره خورده است؟ این موضوع دقیقا موضوع حکمرانی شبکه ای آمریکا با جهانی سازی اینترنت و استعمار فرانو ارتباط دارد که در این فضا جنگ شناختی ادراکی هیبریدی را بر ضد کشورهایی مثل ما که حکمرانی فضای مجازی و رسانه ای ندارند، تحمیل میکنند.
⭕️در زمانیکه #جریان_تحریف مانع تحقق منویات و دستورات رهبر حکیم انقلاب در حوزه حکمرانی فضای مجازی و رسانه در داخل کشور است، شاهد اتوبان کشی این جریان برای ابزار ها و ماشین های جنگی جنگ شناختی در داخل نظیر تلگرام، اینستاگرام، واتس اپ، لایکی و... هستیم و سربازان این جنگ بدون محدودیت وارد ذهن و قلب مردم ما شده و مرکز فرماندهی و کنترل آنها را تسخیر میکنند تا جائیکه کنش ها، رفتارها، ذائقه ها، آنها را اشغال میکنند و این مردم بی دفاع جزئی از پازل آنها می شود.
⭕️برای فهم این موضوع در کتاب the battle for hearts and minds که سالها قبل توسط پنتاگون منتشر شده است به طور واضح عنوان شده که تسخیر قلب و ذهن برای این جنگ شناختی همزمان انجام می شود.
⭕️در بحث انتخابات آمریکا به وضوح یکی از نتایج میان مدت جنگ شناختی را در کشور داریم مشاهده میکنیم که دقیقا #جریان_تحریف از آن به دنبال اهدافی است که در برجام های 2 و 3 نتوانسته به آن دست پیدا کند و آنها اینست:
1.تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی به سبک زندگی فاسد آمریکایی
2.مقابله با نظام الهی به نفع نظام شیطانی کدخدا آمریکا
3.براندازی نرم ارزش های ایرانی اسلامی و پیاده سازی لیبرالیسم در کشور
4.زمینه چینی برای پیوستن ایران به نظم نوین جهانی ذیل حکمرانی شبکه ای آمریکا
5.فساد گسترده و چپاول کشور
6.گره زدن آب و نان مردم به انتخابات آمریکا برای تسلیم شدن آنها که مردم عزیز با مقاومت جانانه تا الان آنها را نا امید کرده اند
7.ماموریت سران این جریان از سوی سازمان های اطلاعاتی غربی برای شرطی سازی مردم و فشارهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و هویتی و گره زدن آن به پیروزی کدخدا بایدن!
⭕️ در این شرایط تنها مقابله با این جنگ که نشانه های خطرناکش را داریم میبینیم، تدوین و پیاده سازی حکمرانی مجازی-رسانه ای انقلاب اسلامی و عمل به بند بند بیانیه گام دوم انقلاب است.
👊برای سربازی در مقابله با جنگ شناختی ادراکی هیبریدی دشمن، خود را به سلاح ایمان، صبر، نماز، توکل، توسل، سواد رسانه ای و موضوعات بصیرتی مجهز کنید، جنگ سختی در جریان است
بسم الله...
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🌎 آیا الکترالها رئیسجمهور آمریکا را انتخاب میکند یا مردم؟
✍ اسفندیار خدایی، دکترای مطالعات آمریکا
🌿 این روزها بسیاری مردم درباره نحوه شرکت مردم آمریکا در انتخابات سوال میکنند. برخی که خودشان مفهوم الکترال کالج را نمیدانند، قاطعانه انتخابات آمریکا را زیر سوال میبرند و در رسانههای مختلف میگویند: این که دموکراسی نیست، رای مردم آمریکا مهم نیست چون یک عده الکتور رئیسجمهور را انتخاب کنند. آنها گمان میکنند، سال ۲۰۱۶ الکتورها به هیلاری کلینتون خیانت کردند و رفتند سمت ترامپ! مگر آراء هیلاری کلینتون سه میلیون بیشتر از ترامپ نبود؟ پس این چه انتخاباتی است که رای مردم در آن مهم نیست؟ در حالیکه اصلاً اینطور نیست و اتفاقاً این سیستم از نظر مبانی دموکراسی مشکلی ندارد. هیلاری کلینتون به این علت رئیسجمهور نشد که آراء او پراکندگی لازم را در ایالات مختلف نداشت. در طرح استانی شدن انتخابات مجلس ایران، سیستم خاصی طراحی شده بود که لزوماً هر کس رای بالاتری در استان کسب میکرد، به مجلس راه نمییافت، بلکه باید درصد خاصی از رای فلان شهرستان کوچک استان را هم کسب کند. البته این با سیستم الکترال کالج آمریکا تفاوت دارد.
🌿 توضیح سیستم الکترال کالج مقداری پیچیده است. خواهشمندم چند دقیقه حوصله کنید و این متن را بخوانید. هر ایالت آمریکا با توجه به جمعیتی که دارد، سهمیه یا آراء الکترال مشخصی دارد که مساوی با تعداد نمایندگان آن ایالت در سنا و مجلس نمایندگان است. جهت سهولت با مثالی از کشور خودمان توضیح میدهم: تهران ۳۵ نماینده در مجلس دارد پس ۳۵ رای الکترال سهمیه دارد. لرستان ۹ نماینده در مجلس دارد پس ۹ سهمیه الکترال دارد به همین ترتیب یزد و ایلام هم هرکدام ۴ و ۳ سهمیه الکترال دارند. هر ایالت آمریکا هم با توجه به جمعیت خود تعداد مشخصی سهمیه رای الکترال دارد.
🌿 تمام ایالات آمریکا مجموعاً ۵۳۸ سهمیه الکترال دارند. بیشترین سهمیه را کالیفرنیا با ۵۵ رای الکترال دارد. آلاسکا، داکوتای جنوبی و شمالی و چند ایالت دیگر فقط سه سهمیه الکترال دارد. تگزاس ۳۸ و فلوریدا و نیویورک هرکدام ۲۹ سهمیه رای الکترال دارند. بقیه ایالات بین ۳ و ۲۰ سهمیه الکترال دارند.
🌿 نکته بسیار بسیار مهم در فهم انتخابات آمریکا این است که هرکدام از کاندیداها که در یک ایالت پیروز شوند، تمام سهمیه الکترال آن ایالت را از آن خود میکنند و کاندیدای شکست خورده هیچ سهمیهای از آراء الکتورال آن ایالت را کسب نمیکنند. تکرار میکنم هیچ! یعنی هر ایالت یا قرمز جمهوریخواه (ترامپ) میشود و یا آبی دموکرات (بایدن). این پاراگراف را دوباره بخوانید!
🌿 مردم آمریکا در برگه رای، نام ترامپ یا بایدن را مینویسند. پیچیدگی کار اینجاست که هر ایالت با توجه به جمعیت، سهمیه خاصی دارد که به آن سهمیه الکترال میگویند. مهم نیست که ترامپ یا بایدن ۵۱ درصد رای فلوریدا را کسب کند یا ۹۹ درصد آن را، همینکه نصف بعلاوه یک آراء کسب کرده باشد تمام آراء فلوریدا از آن شخص پیروز میشود و به شخص بازنده هیچ تعلق نمیگیرد. حالا معلوم شد که چرا هیلاری با وجود سه میلیون آراء بیشتر، رای الکترال کمتری کسب کرد؟ او در ایالاتی مثل کالیفرنیا که پیروز شده بود، میلیونها رای بیتاثیر کسب کرده بود و در ایالاتی که شکست خورده بود، بالای نزدیک به ۴۰ تا ۴۹ درصد آراء کسب کرده که این آراء هم تاثیری در الکتورالها او نداشت چون در آن ایالات شکست خورده بود.
🌿 در نهایت هر کس نصف بعلاوه یک، یعنی ۲۷۰ سهمیه الکترال از تمام ۵۳۸ رای الکترال را کسب کرد، رئیسجمهور میشود. در جلسهای نمادین و تشریفاتی به نام مجمع الکترال، حزب پیروز هر ایالت تعدادی افراد مساوی با سهمیه آن ایالت را به نمایندگی به این مجمع میفرستد و رئیسجمهور کسی خواهد بود که رای الکتورال بیشتری کسب کرده که از قبل مشخص است و این جلسه تشریفاتی است. اینکه گفته میشود آنها میتوانند خیانت کنند تاکنون در انتخابات آمریکا سرنوشتساز نبوده. گاهی بخصوص نمایندگان کاندیدای شکست خورده ممکنه جهت شوخی یا مسخرهبازی، رای خود را به فلان هنرپیشه یا سیاستمداری که اصلاً کاندیدا نیست بدهند که این پدیده چندان اهمیت ندارد چون قبل از این جلسه، کاندیدای پیروز و شکست خورده مشخص است؛ مخصوصاً آراء الکتورال کاندیدای شکست خورده که دیگر ارزشی ندارند.
🔹 الکتورها چه کسانی هستند؟
🌿 حزب پیروز هر ایالت تعدادی افراد مساوی با سهمیه الکتورالهای آن ایالت را به پایتخت میفرستد. این افراد شخصیتهای مهمی نیستند و اینکه بعضی گفتهاند آنها سناتورها یا نمایندگان آن ایالت هستند، درست نیست. مهم نیست این افراد کی هستند، نقش آنها هم مهم نیست و تشریفاتی است. آنها هم ممکن است دانشجو، استاد، بازاری و یا هر کس دیگری باشند که رئیس حزب پیروز (با پرداخت دستمزد! و کرایه!!) به مجمع الکترال کالج در پایتخت میفرستد
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
وزیر صنعت و معدن با وزیر جهاد کشاورزی جلسه فوق العاده گرفته و فرمودند؛
زین پس قرار است بازار کنترل شده و در راستای کاهش محسوسی قیمت ها حرکت خواهیم کرد!
فدوی که سخت دعاکرده و انشاالله خیر ببینی وزیر جان!
ایضا؛
وزیر پس از بیانات رهبری متوجه افسار گسیختگی و گرانی بی قاعده کالاها شدند؟
یعنی؛حتما باید رهبر معظم انقلاب تذکر دهند که این گرانی ها ربطی به تحریم ندارد و نشان از کم کاری دستگاههای داخل کشور است؟
وزیر و دولت و مدیر؛اوضاع نابسامان بازار و افزایش بی قاعده قیمتها را خبر ندارندکه پس از بیانات رهبری جلسه فوق العاده میگیرند؟!
#دولت_ناکارامد
#دولت_بی_تفاوت
#علی_سبحانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
بر کار عجله لعنت!
🔹دلت می خواهد به برخی مدیران دولتی و سیاستمداران و رسانه های حامی آنها بگویی؛ "خب! سیرک انتخابات آمریکا هم به سر آمد. اگر بهانه تان تمام شد، بفرمایید سر کارتان و به مشکلات رسیدگی کنید".
♦️اما یادت می افتد که بعضی از اینها، کار کردن شان هم گرفتاری و درد سر دارد. مثل آبان پارسال که آن بلای بنزینی را سر مملکت آوردند؛ یا همین هفت هشت ماهی که مدام دستور صادر کردند برای تنظیم بازار و هر دفعه، یک شوک جدید به قیمت ها دادند!
🔹یاد همان داستان طنزی می افتی که حاج حسین شریعتمداری چند بار بازگو کرده است:
💢میگویند شخصی نزد نجاری رفت و برای کودکش که تازه به دنیا آمده بود، سفارش ساخت یک گهواره را داد... نجّار اما در ساخت گهواره، امروز و فردا میکرد. کار آن قدر به درازا کشید که کودک بزرگ شد، ازدواج کرد و صاحب فرزند شد.
💢مرد جوان نزد نجار رفت و از او خواست که حالا دیگر گهواره را برای فرزندش بسازد! نجار با شرمندگی تیشه را برداشت که برای ساخت گهواره، بر تکه چوبی فرود آورد، تیشه از جا در رفت و به پای خودش اصابت کرد. حالا خون جاری شده بود و نجار با عصبانیت می گفت؛ پدران ما یک چیزی میدانستند که میگفتند؛ بر کار عجله لعنت!
🔹حالا حکایت مردم ماست و هفت سال خوف و رجا درباره برخی مدیران مدعی کاربلدی؛ که یا حال تیشه برداشتن ندارند و یا اگر هم بعد از مدتی طولانی اراده می کنند، تیشه را به جایی که نباید می کوبند؛ البته نه به پای خویش، بلکه بر معیشت مردم!
♦️مدیران غربگرا، هفت سال است منتظرند مذاکره سر پا شود، توافق به دست بیاید، توافق نقض شود، آمریکا خارج شود، اروپا بماند و وعده سر خرمن بدهد، نخست وزیر ژاپن بیاید، رئیس جمهور فرانسه وساطت کند، سرنوشت انتخابات آمریکا معلوم شود، ترامپ عشوه کند، بایدن کرشمه بیاید و... تا بجنبند، مرداد ۱۴۰۰ هم فرا رسیده و باید مدیریت هشت ساله را تحویل بدهند.
#محمدایمانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ تاملی در چرایی اهمیت یافتن انتخابات آمریکا برای مردم ایران
🔹«زمانى که ولیدبن عبدالملک خلیفه شد، چون خیلى اهل جمع کردن ثروت و جواهرات و اشیاء قیمتى بود، مردم کوچه و بازار وقتى به همدیگر می رسیدند، مکالماتشان از این قبیل بود:
🔹آقا! فلان لباس را آوردند، شما خریدید؟ آقا! فلان نگین را فلان کس آورده، شما خریدید؟ یعنى مردم همه اش راجع به خرید و فروش وسایل و اشیاء زینتى و امثال اینها حرف می زدند!
🔹بعد از ولید، سلیمان بن عبدالملک خلیفه شد. او اهل ساختمان سازى بود و به کاخ سازى و ساختمان سازى خیلى عشق می ورزید. مورخ می گوید مردم حتّى وقتى براى نماز به مسجد می آمدند، یکى می گفت: آقا! شما کار ساختمانىِ منزلتان را تمام کردید؟ دیگرى می گفت: آقا! شما فلان خانه یا زمین را خریدید؟ دیگرى می گفت: آقا! شما آن دو اتاق را اضافه کردید؟ حرفهایشان همه از این قبیل بود!
🔹بعد از این دو نفر، عمربن عبدالعزیز آمد. او اهل عبادت بود. مورخ می گوید مردمِ کوچه و بازار وقتى به هم می رسیدند، یکى می گفت: آقا! راستى شما دیروز دعاى ماه رجب را خواندید؟ دیگرى می گفت: آن دو رکعت نماز را خواندید؟!» اینها بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسؤولان نظام در سال 84 بود، حالا بنگرید به رفتارهای دولتمردان ما در مقابل کنش های جمعی و فرهنگ عمومی مردم.
🔹برای پاسخ به این سئوال و حل این مساله که چرا انتخابات 2020 آمریکا اینقدر برای مردم ایران مهم شده و به جرات می توان گفت در تاریخ انقلاب این حجم از پیگیری و تاثیر بی سابقه شده، تنها کافیست به رفتار دولتمردان کشور طی 7 سال گذشته تاملی داشته باشیم. آنچنان که سال 92 تمامی کاندیداها جز یکنفر در ابراز تمایل برای مذاکره از یکدیگر گوی سبقت می گرفتند و تنها راه حل مشکلات کشور را مذاکره با کدخدا دانستند و سپس رئیس جمهور منتخب تمامی مسائل کشور را حتی مشکل آب خوردن مردم را به مذاکره گرده زد. وقتی عراقچی امضا جان کری را تضمین دانست و ظریف در برابر هر تجاوزی به سند توافق و تحریم جدیدی لبخند زد و نمایندگان مجلس هم ذوق زده با نماینده خانم اروپایی سلفی گرفتند و حتی اخیرا رئیس جمهور سابق هم می گوید ایران و آمریکا می توانند محور وحدت باشند و بیایید باهم گفتگو کنیم و در یک کلام همه امورات کشور را به خارج از کشور گره می زنیم معلوم است مردم باید اینچنین منتظر نتایج انتخابات آمریکا باشند.
🔹اساسا این کنش و رفتار مردم در انتظار و پیگیری بی سابقه انتخابات آمریکا، بطوریکه بازار ارز و بورس و بقیه حوزه های اقتصادی و سیاسی کشور، همگی بطور غیرواقعی و مصنوعی منتظر و معطل نتیجه انتخابات آمریکا مانده اند، نتیجه طبیعی رفتارهای 7 سال گذشته دولتمردان و نخبگان سیاسی کشور است.
🔹بسیار دقیق فرمودند که، «النّاس على دین ملوکهم»، حال این منطق را تسری دهید به رفتارهای دولتمردان و ماجراهای حقوق های نجومی، وزرای هزار میلیاردی، مانور تجمل و اشرافیگری و امثالهم که این ها تا سال ها چه بلایی بر سر مردم و فرهنگ عمومی کشور خواهد آورد.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
رهبر انقلاب: بسیاری از گرانی های اخیر هیچ توجیهی ندارد... هیچ دلیلی ندارد. باید آنرا علاج کرد. قابل کنترل است.
این جملات به نظرتان آشنا نیست؟!
چرا برخی هنوز هم باور ندارند که درگیر #فتنه_اقتصادی شدهایم و کسانی قرارست با #گرانی_بیقاعده مردم را به خیابان بکشانند و کمر نظام را بشکنند...
🔺پ.ن: بماند که رهبر معظم انقلاب قبل از #انتخابات 92 به مردم گفته بود به گزینه ای با #همت_جهادی رأی بدهید اما مردم کسی را برگزیدند که خواست #مذاکره داشت!
مشکلات امروز اثر همان #رأی_بد است.
💬 مسعود یارضوی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 بنادر و گمرک؛ بزرگترین محتکرین!
🔻خلاءهای قانونی که مجلس باید پر کند!
1️⃣ احتکار و گرانی به اوج رسیده؛ اخیراً #روغن در فروشگاه ها یافت نمی شود، #لاستیک_ماشین ناپدید شده، قیمت #پوشک_بچه سر به فلک کشیده و اقلام، یک به یک بالا می کشند! واقعاً چرا؟ و چرا اقدامی نمی شود؟
2️⃣ یکی از دلایل جدی گرانیها، #احتکار کالاها در انبارهای بنادر و امور گمرک است. واردکنندهها کالاها را در انبارهای بنادر و گمرک دپو میکنند بعد به دنبال ثبت سفارش میروند! پولهای کلان به انبارداران میدهند؛ انبار را هر دوماه یکبار تمدید می کنند! هر وقت کالا کمیاب شد و قیمت ها سر به فلک کشید و بازار را آماده دیدند کالا را وارد کشور میکنند!
3️⃣ آنها حاضرند بخشی از کالا فاسد شود (اگر انقضا داشته باشد) اما وقتی قیمت چندبرابر شود، چندبرابر هم سود میکنند! امروز #بزرگترین_محتکرین، #سازمان_بنادر و #امور_گمرک و انبارهای خصوصی در بنادر و مرزها هستند که برای ماهها کالا را دپو میکنند! این مسئله هم بخاطر خلاء قانونی است هم رانت و ناکارآمدی و گاهی فساد دست اندرکاران! ولی بیشتر خلاء قانونی باعث این فساد می شود.
4️⃣ چه باید کرد؟ دولت، وزارتخانههای اقتصاد، صمت و راه و شهرسازی مسئول مستقیم این فاجعه هستند! اما میدانیم که ارادهای برای حل مشکل گرانی و احتکار ندارند بلکه منافع برخی از دولتمردان در همین است و اساساً از ناحیه دولت ناامیدیم!! اما وظیفهی دستگاه قضا و مجلس که ساقط نشده!
5️⃣ متأسفانه هر احتکاری کشف شود و وارد بوروکراسی تعزیرات شود هیچ سودی برای ملت ندارد و هیچ تأثیری در بازار ندارد! چون روند تعزیرات طولانی است و جرائم بازدارنده نیست و گاهی احکام هم اجرا نمی شود! مثل حکم #پرونده_36_هزار_کولر در خوزستان!
6️⃣ اما وظیفه مجلس چیست؟ مجلس می تواند با بررسی فوری مسئله، ساختارهای قانونی برای حل این مسئله ایجاد کند و با قانونگذاری و اصلاح برخی قوانین، این خلاء را پر کند تا دست سوءاستفاده چی ها و سرمایه داران زالو صفت و برخی دست اندرکاران فاسد قطع شود. متأسفانه نمایندگان ما انگار فعال توئیتری اند و فقط خبر می دهند!
7️⃣ مجلس باید نسبت به اصلاح ساختار سازمان بنادر و امور گمرک و حتی سیستم تعزیرات اقدام فوری نماید. امروز #گمرک_انبار_احتکار_کالا هست! توجیهات و دفاعیهها مدیرانش را باور نکنید! آقایان نماینده خلاء قانونی این ماجرا را پر کنید! امروز #سازمان_بنادر_محتکر هست! آقایان نماینده وارد شوید؛ وگرنه جناب آقای نماینده، شما فعال توییتری و خبرنگار نیستی! نمایندهای! متوجهی؟
✅ #داود_مدرسی_یان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✳️ همگناه با انتخابات آمریکا
الف) وقتی میگفتیم شر روحانی و دولتش فقط با استیضاح از سر ملت و مملکت کم میشود پدرخواندههای اصولگرایی متفکرانه و افلاطونوار نگاهمان میکردند و میگفتند: حرف غیر شرعی و غیرعلمی و غیر ... نزنید که با رفتن روحانی کشور «بدون سر» میشود! ما خودمان طرحهایی داریم که اگر شماها مزاحم نشوید مشکلات را حل میکنیم.
افلاطونهای اصولگرا! لطفا دستپختتان را ببینید! مردم ما به شکلی ثانیهای نتایج انتخابات شیطان بزرگ را دنبال میکنند که آمریکاییها انگشت به دهن ماندهاند! اگر مرداد یا شهریور استیضاح را کلید زده بودید امروز آمریکاییها دربه در به دنبال نتایج انتخابات ما بودند!
ب) برخورد حقوقی ناجا با سازندگان یک سریال مبتذل پخش شده در شبکه نمایش خانگی، قابل تقدیر است و ان شاءالله که این روند با جیغ و داد مروجان و حامیان فساد متوقف نشود و قوه قضائیه هم با مجازات جدی این جماعت، راه نشر عفونتهای فرهنگی به درون خانهها را محدودتر کند اما این سوال اساسی باقی میماند که چه کسی با مدیران وزارت ارشاد به عنوان کسانی که به چنین سریالهای متعفنی اجازه ساخت و پخش داده و میدهند برخورد خواهد کرد؟ از مجلس اصولگرا که در این موارد، بخاری برنمیخیزد! شاید در این مورد هم باید دست به دامان نیروی انتظامی بشویم!
ج) مسئولان وزارت صمت میگویند: «کشور کمبود کالا ندارد».
راست هم میگویند! ایران کشوری نیست که مشکل کالا داشته باشد! مشکل ایران «دولتی» است که برای شکستن کمر و طاقت مردم در زیر بار گرانی و بیثباتی اقتصادی، از هیچ حرکت و اقدامی دریغ نکرده و نخواهد کرد! دولتی که از ابتدا تا امروز منافع مردم و کشور را قربانی کرده تا ثروت معدودی از حامیان دولت چندین و چند برابر شود! دولتی که قسم خورده ج. ا. ا را در برابر کدخدا به زانو در بیاورد. مشکل ایران مجلسی است که آرزوهای پدرخواندههای اصولگرایی را بر منافع ملت و مصالح انقلاب ترجیح داده و هر شب خواب انتخابات ١۴٠٠ را میبیند!
د) چرا رهبر انقلاب «بسیج و سپاه» را برای مبارزه با گرانی فراخواندند و از «مجلس» نامی به میان نیاوردند؟
#دکترکوشکی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
#طنز_سیاسی
⛔ واکنش طنز کاربران فضای مجازی به اخبار انتخابات آمریکا
💬تنها راه نجات بایدن اینه که الان روحانی بیاد پیروزی ترامپ رو تبریک بگه😂
💬انتخابات امریکا تو سرنوشت من در این حد تاثیر داره که بابام گفته اگه ترامپ برنده شه دیگه نمیتونم خرجتو بدم باید جمع کنی از این خونه بری😂
💬اصلا فکرش رو نمیکردم یه روزی استرس رایهای کارولینای شمالی رو هم داشته باشم :)))
💬الان یه سری ایرانی فهمیدن الکترال مهمه، دنبال اینن الکترال بخرن انبار کنن گرون بشه بفروشن😢
💬اخلاق ترامپ یه جوریه تو اون ایالتهایی که رای نیاورده احتمالا از امشب اب رو میبنده روشون😁
💬تنها چیزی که ترامپ تا حالا از روحانی کپی نکرده این بوده که نگفته؛ شام نداشتیم میرفتیم ستاد بغلی😂
💬ولی واقعا پیشرفت کردیم الان بچه 16 ساله اینجا داره انتخابات امریکای جهانخوارو تحلیل میکنه، من 29 سالم بود تازه فرقِ اصلاحطلبا و اصولگراها رو فهميدم
💬انقد که انتخابات آمریکا تو سرنوشت ما تاثیر داره انتخابات خودمون نداره😐
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⛔آیا اگر ما در سال ۵۸ بودیم #سفارت_آمریکا را تسخیر می کردیم؟
🔹 وقتی می خواهیم به یک سوال تاریخی و بررسی عملکرد خود در یک تصمیم گیری گذشته بپردازیم باید خود را در ظرف و شرایط آن زمان دید و سپس اظهار نمود. اینکه ما بعد از سالها گذشت از رویداد و عدم فهم شرایط زمانی اقدام به قضاوت کنیم؛ دچار اشتباه فاحشی شده ایم.
🔸 متاسفانه این اشتباه بارها در مورد تسخیر سفارت آمریکا در سال ۵۸ روی داده و افراد بدون در نظر گرفتن شرایط موجود و علل تاریخی ماجرا به قضاوت پرداخته و اظهار نظر می کنند؛ از اینرو لازمست که شرایط حاکم بر زمان تسخیر سفارت آمریکا تشریح گردد تا بدانیم اگر ما بودیم چه می کردیم.
1️⃣ باید شرایط احساسی مردم را بعد از پیروزی انقلاب درک کرد؛ اینکه مردم سرشار از حس غرور انقلابی بوده و از هر کسیکه شاه و حکومت او را تایید و حمایت کرده بود بیزار بودند که در راس آنها آمریکا می باشد.
2️⃣ مردم و دانشجویان نگران انقلاب خود بودند که مبادا دچار سرنگونی و توطئه گردد که با توجه به تجربه تلخ کودتای ۲۸ مرداد و برکناری دکتر مصدق حق داشتند نگران باشند که نکند دوباره تجربه ۲۶ سال پیش تکرار شود.
✅ وقتی به تشابهات حوادث سال ۵۸ و سال ۳۲ نگاه می کنیم این دل نگرانی خود را بیشتر نشان می دهد. برای مثال اینبار نیز همچون گذشته شاه از کشور گریخته و در صدد است طی یک اتفاق کودتا مانند به کشور برگردد. چنانچه در سال ۳۲ برگشت.
3️⃣ همچون قبل از کودتای ۳۲ که روزولت به ایران آماده بود تا مقدمات کودتا را بچیند؛ در کوران قبل از انقلاب ژنرال هایزر در تهران حاضر می شود تا با کمک ارتش حکومت را نگه دارد و شاه پناهنده در آمریکا را به کشور برگرداند.
4️⃣ سفارت آمریکا همچون سال ۳۲ محل رفت و آمدهای مشکوکی است که نشان از خبرهایی می دهد که ممکن است باز دیپلمات ها مأمور کودتا شوند و انقلاب نوپای اسلامی را نابود کنند.
🔹 بر اساس آنچه بیان شد باید به جوانان دانشجوی اول انقلاب حق داد که نتوانند ساکت باشند و اضمحلال خویش را شاهد باشند. خصوصا اینکه برای مخالفت با معاون اول رئیس جمهور آمریکا در سال ۳۲ چند همکلاسی آنها در صحن دانشکده فنی تهران با گلوله شاه کشته شده بودند.
💢 حال اگر ما با این تجربه تلخ از آمریکاییها در ۲۶ سال پیش و تکرار تک تک همان سناریو های سال ۳۲ در زمان خود روبرو بودیم آیا تصمیم نمی گرفتیم برای جلوگیری از تکرار تاریخ؛ سفارت آمریکا را به عنوان لانه جاسوسی تسخیر کنیم؟
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
▪️حق اولاد ۱۴ هزار تومانی!
🔻ناهید حیدری مدیرکل مستمری بگیران تامین اجتماعی گفته هماکنون ماهیانه مبلغ ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان بهعنوان حق اولاد برای مستمریبگیران تأمین اجتماعی در نظر گرفته شده و از فرزند سوم به بعد هم حق اولاد به مستمریبگیران تعلق نمیگیرد! درحالیکه سازمان تأمین اجتماعی بزرگترین صندوق بیمهای کشور است که حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مستمریبگیر دارد.
▫️اگر موانع اقتصای فعلی و پیش روی زوجهایی که علاقه به پدر و مادر شدن را کنار بگذاریم، نرخ رشد زیر یک درصد جمعیت مملکت، نرخ باروری زیر ۲ فرزند و سالمندی ۳۰ درصد جمعیت تا سال ۱۴۳۰، ازجمله مواردی است که هرکدام به تنهایی برای درک اوضاع وخیم جمعیتی ایران کافی است!
❗️آیا دولت و نه مجلس دغدغهای برای حل این بحران وحشتناک مملکت ندارند./روشنگری
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✍توئیتهای جدید #ترامپ:
دیشب در بسیاری ایالات کلیدی جلو بودم، الان یکی یکی ناپدید میشوند!/ ترامپ بصورت تلویحی از دستکاری در انتخابات میگوید!
💬 ترامپ: شب گذشته من در بیشتر ایالتهای کلیدی که تقریباً همه آنها تحت کنترل دموکراتها هستند، با اختلاف پیشتاز بودم سپس با شمارش ناگهانی آرا [پستی] این برتریها یکی پس از دیگری غیب شدند!
💬ترامپ: چطور شده که هر بار آنها آراء پستی را می شمارند درصدها و قدرت تخریبشان بسیار ویرانگر است؟
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
بایدن: فعلا نمیخوابم!
💬جو بایدن، توییت کرده: «تا زمانیکه همه آرا را نشمردند، ستاد انتخاباتیام استراحت نمیکند»- او از مردم خواست برای آگاهی از شرایط با مسوولان ستادش پیوسته در ارتباط باشند.
کارزار انتخاباتی جو بایدن اعلام کرد نتایج نشان از «مسیر شفاف پیروزی» او دارد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واشنگتن،
گور پدر ترامپ و گور پدر بایدن!
(این شعار یعنی: نه دموکرات، نه جمهوری خواه، دیگه تمومه ماجرا!)
گورکن
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔰فقط چند گام تاپایان سروری دلار
✍#محمدی
🔶یکی از شاخص های ارزش گذاری دلار در خود آمریکا، نسبتِ بدهی امریکا بهgdp این کشور است.این نسبت؛ بر اساس استاندارد های جهانی می بایست۰/۷۷باشد.به این معنی که در شرایط عادی و مناسب باید برای کسب یک دلار،۰/۷۷یک دلار هزینه شود. وقتی این نسبت از عدد یک بالاتر می رود به شما نمایان میکند که برای کسب درآمد یک دلار، هزینه ای بیشتر از این یک دلار را باید خرج کنید. در این صورت نظام اقتصادی مجبور به چاپ اسکناس می باشد که در نهایت در یک چرخه دایره وار باعث کاهش مجدد ارزش دلار می شود.
🔸در نمودار بالا نسبت بدهی دولت امریکا به gdpاین کشور را در ده سال اخیر مشاهده می کنید.چنانچه می بینید این نسبت در سال۲۰۱۹ تقریبا معادل۱/۰۸ می باشد.جالب اینجاست که در ده سال اخیر این نسبت در حال افزایش است.البته حضور ترامپ در دولت فعلی امریکا (۲۰۱۶تا۲۰۲۰)و اتخاذ سیاستهای اقتصادی در قبال چین و اروپا باعث شده تا از سرعت رشد این نسبت،کاسته شود.
🔸اگر بخواهیم این نسبت را در سال ۲۰۲۰ برای امریکاحساب کنیم ( بر اساس تصویر زیر) عددی معادل ۱/۲۹ می شود که بیشتر از این نسبت در جنگ جهانی دوم برای همین کشور خواهد بود.
🔺این درحالی است که پیش بینی ها می گوید کرونا تاثیرات حادتری را در سال اینده میلادی بر اقتصاد امریکا خواهد گذاشت.
🔺اگر در این انتخابات، شرایط امنیتی نیز شکل بگیرید ریزش بازارهای جهانی امری حتمی خواهد بود که می تواند هم بر ارزش دلار و هم بر اقتصاد امریکا تاثیر منفی بگذارد. دراین صورت پیش بینی می شود که نسبت فوق به دوبرابر استانداردجهانی برسدوارزش دلارنصف شود.
@bedonimarz