eitaa logo
یاوران شهید بهزادی عرشلو
57 دنبال‌کننده
3هزار عکس
2.5هزار ویدیو
547 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🚩ما سینه زنان غم عظمای حسینیم ما زائر دلخسته ی بین الحرمینینم 🚩یا فاطمه من عاشق بین الحرمینم من نوکر عشاق و محبین حسینم 🚩این سینه زدن را زتو دارم زتو دارم ای عشق تو و ذریه ات دار و ندارم 🚩مادر کرمی کن که به راه تو فداشم من همسفر خیل عظیم شهداشم 🚩یاد شهدایی که چه بی واهمه بودند دلداده ی عشق علی و فاطمه بودند 🚩باید که مسلح بشود اسلحه ی دین تا روز رها گشتن لبنان و فلسطین 🚩باید که ادامه بدهیم راه شهیدان تا روز عیان گشتن آن دلبر پنهان 🚩باید که بمانیم همه با شور حسینی دلداده سید علی و یار خمینی
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 🎬 قطب نما ✅موضوع: حقوق بشر به سبک آمریکایی 🍃🌻🍃 🌀 ۲۵ مه سال ۲۰۲۰ بود که "جورج پري فلويد جونيور" به اتهام تلاش براي خريد سيگار با يک ۲۰ دلاري جعلي در يک فروشگاه مواد غذايي در محله Powderhorn Park در مينياپوليس دستگير شد. به گفته فروشنده فلويد در مقابل اعتراض از بازگرداني سيگارهاي خريداري شده امتناع کرده‌است و به اين دليل با پليس تماس گرفته مي‌شود.
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 💢 موضوع: راه کارهای کليدی برای مدیریت مصرف برق ‼️ 🍃🌻🍃
روزمان را با آغاز کنیم 🌹یک انقلابی همیشه در 《وسط میدان》 است سورة العاديات وَ الْعَادِيَاتِ ضَبْحًا(1) فَالْمُورِيَاتِ قَدْحًا(2) فَالمُْغِيرَاتِ صُبْحًا(3) فَأَثَرْنَ بِهِ نَقْعًا(4) فَوَسَطْنَ بِهِ جَمْعًا(5)ترجمه سوگند به اسبان دونده كه (در میدان جهاد) نفسشان به شماره افتاد. و (به هنگام تاختن، از برخورد نعل اسبان با سنگهاى بیابان) به شدّت برق افروزند. و صبحگاهان بر دشمن هجوم برند. و گرد و غبار برانگیزند. و در میان معركه و جمع دشمنان در آمدهاند. 🌹پیامها: 1- جهاد و انقلابیگری به قدرى ارزش دارد كه خداوند به نفس اسبهاى زیر پاى مجاهدان انقلابی سوگند یاد مىكند. «و العادیات ضَبحا» 2- مومن انقلابی باید چابك ؛ فعال و کوشا باشند. «و العادیات ضَبحا» 4- در جهاد با دشمن، سرعت عمل یك ارزش است. «و العادیات ضَبحا» 5 – مومن انقلابی از غفلت دشمن براى حمله استفاده می کند یعنی موقعیت شناسی . «فالمغیرات صُبحا» 6- مومن انقلابی باید در وسط میدان باشد تا فضیلتها وارزشهای انقلاب زنده بماند. «فوسطن به جمعًا»
⁉️انتقال نظامیان آمریکا از قطر به اردن با چه هدفی؟ 🔸منابع خبری رسمی آمریکا از تخلیه پایگاه السیلیه قطر و انتقال نیروها و تجهیزات آن به اردن خبر می دهند . 🔸این اتفاق که در رسانه های ایران بازتاب زیادی نیافته به باور راقم این سطور بسیار با اهمیت است و در راستای تغییر اولویت های آمریکا در روابط خارجی خود ارزیابی می شود . 🔸در خصوص مکانی که اخیرا تخلیه شده باید گفت این مرکز مهم نظامی ، بزرگترین پایگاه آمریکا در سطح جهان بود که در جنوب غرب دوحه قرار داشت و از لحاظ زیرساخت و تجهیزات می توانست پذیرای استراحت ۲۰۰ هزار نظامی باشد و یک سر پل مهم برای حمله به کشورهای دیگر بود و در همین زمینه در تهاجم نظامی به افغانستان و عراق از آن بهره برداری شد. 🔸تغییر مکان نیروهای سنتکام همزمان با تخلیه آمریکا از افغانستان اتفاق می افتد که حاکی از جدی بودن ایالات متحده برای تمرکز بر شرق آسیاست و در همین راستا نسبت به تعهداتش برای حفاظت از دول عربی خلیج فارس چندان پایبند نخواهد بود لکن با حضور در اردن و استقرار نیروهایش در مجاورت فلسطین اشغالی ، نشان می دهد که به تامین امنیت اسرائیل هنوز هم متعهد است. 🔸از طرفی نگارنده این یادداشت معتقد است از جمله استراتژی های اعلامی آمریکا ، حضور نظامی در نقاط مهم و استراتژیک بوده و حضور نظامی گسترده در اردن علاوه بر این که اشراف واشنگتن به شرق مدیترانه و کشورهای فلسطین ، لبنان ، سوریه ، مصر و عراق را بیشتر می کند ، می تواند بر کریدور تجاری بسیار مهم شرق به غرب نیز اثر بگذارد. 🔸این مسیر که بناست از چین تا مدیترانه برقرار شود تاثیر تجاری بسیار مهمی بر شرق و غرب آسیا خواهد داشت و اقتصاد کشورهای اروپایی را دستخوش انفعال جدی می کند. 🔸نباید فراموش کرد ایجاد پایگاه تِنِف ( منطقه مرزی سوریه و عراق ) در راستای جلوگیری از ایجاد کریدور تهران - بغداد- دمشق -بیروت بود. 🔸 نکته دیگر این که انتقال نظامیان امریکایی به اردن ، برخلاف تحلیل عده ای از تحلیلگران غربی ، آنان را از تیررس ایران و حتی گروههای مقاومت خارج نمی کند؛ بنابراین بعید است این نقل و انتقال گسترده با هدف رفع تهدید از نیروهای آمریکایی در خلیج فارس و مذاکرات وین مرتبط باشد و حفاظت بیشتر از رژیم صهیونیستی (با عطف به شکست های اخیر و تردید جدی در خصوص توانایی های ارتش این رژیم در حفاظت از شهروندانش ) را به ذهن متبادر می کند. 🔸 در نهایت باید گفت پیام این جابجایی نظامی برای دول عربی خلیج فارس این خواهدبود که آمریکا تا ابد نمی تواند از آنان محافظت کند و آنان برای بقا و امنیت خود باید به اصل خودیاری برسند و یا از طریق ایجاد پیمان های منطقه ای با همسایگان بر اساس منافع مشترک و موازی اقدام نمایند. 🔸جمهوری اسلامی اما پیروز اصلی این عقب نشینی است زیرا اولا مهم ترین و بزرگترین پایگاه در اطراف مرزهایش تخلیه شده و دوم این که هژمونی اش در خلیج فارس به اثبات رسیده و شیخ نشین های عربی پس از این رخداد با احتیاط بیشتری در خصوص ایران عمل می کنند زیرا دیگر از حمایت قاطع آمریکا اطمینان ندارند. سومین دستاورد تهران این خواهد بود که می تواند امیال خودش را با قابلیت اثرگذاری بیشتری در سواحل جنوبی اش اعمال نماید و یحتمل کشورهای حاشیه خلیج فارس هم به فکر ایجاد ابتکاری پایدار برای حل مشکلاتشان با همسایه بزرگتر خواهند اندیشید‌.
📌 اجرای ۹۵ درصدی FATF چه دستاوردی داشت؟! 🔸روزنامه شرق در مطلبی نوشت: «"وقتی FATF را اجرا نمی‌کنیم، یعنی نمی‌توانیم با بانک‌ها مرتبط باشیم"؛ این بخشی از سخنان دیروز حسن روحانی بود که از بلاتکلیفی لوایح FATF گله‌مند بود. دو لایحه از لوایح چهارگانه FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام ماه‌هاست در انتظار بررسی و تعیین تکلیف هستند. این در حالی است که یکی از لوایح تصویب مجلس و شورای نگهبان را دارد و فقط لایحه CFT به تأیید شورای نگهبان نرسیده بود که انتظار می‌رفت در مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین تکلیف شود اما یکباره لایحه پالرمو که مراحل قانونی خود را طی کرده و باید توسط دولت ابلاغ می‌شد نیز سر از مجمع تشخیص مصلحت نظام درآورد و اصولگرایان مخالف پیوستن ایران به FATF با کمک مجلس ‌یازدهم که همه اصولگرا هستند، تلاش خود را در مجمع به کار بستند تا این لوایح به سرانجام نرسند».🔸 🔍نکته و نظر: 🔖دولت روحانی از ۴۱ دستور FATF به ۳۹ دستور کاملا عمل کرده است. دو مورد باقیمانده، پالرمو و سی اف تی است. نکته قابل توجه اینجاست که سازمان اف ای تی اف اعلام کرده که با اجرای این دو مورد هم انتظارات از ایران پایان نمی یابد و تازه وارد گام های بعدی، خارج از «اکشن پلان» این سازمان می شویم. 🔖پیش از این کره شمالی هم به سی اف تی پیوست و هم به پالرمو، اما اف ای تی اف اعلام کرد که باید در مرحل بعد وارد حوزه موشکی شویم. 🔖کارشناسان معتقدند که اگر ایران پیوستن به پالرمو و سی اف تی را هم تایید کند، FATF در گام بعدی سراغ حوزه موشکی خواهد رفت. اگر ایران اصلاحات حوزه موشکی را هم بپذیرد، FATF به حوزه حقوق بشر ورود می کند، حتی اگر ایران اصلاحات حوزه حقوق بشر را هم بپذیرد، اف ای تی اف در گام بعد سراغ قانون اساسی ایران خواهد رفت و...این داستان سرِ دراز دارد و بهانه های FATF هیچگاه تمام نمی شود. 📌 مسئله اصلی در تبادلات بانکی ایران، تحریم های آمریکاست و این تبادلات هیچ ارتباطی به FATF ندارد. اتفاقا FATF اهرمی برای وزارت خزانه داری آمریکا در هوشمندسازی تحریم است.
[In reply to معیار] 🇮🇷🌸 🍀 💢 ✅ موضوع: برخی موانع، در مسیرِ دولت انقلابی ✍️علی‌اکبر صیدی 🍃🌻🍃 🔻 دولت سیزدهم، به ریاست آیت‌الله دکتر رئیسی، با یک سری چالش‌های جدی در زمینه‌های مختلف، مواجه است که خاستگاهِ آن‌ها، دولتِ غرب‌گرای قبلی است نظیر: 1️⃣ مشکلات اقتصادی (خزانه خالی، بدهکاری دولت و کسری بودجه بالا و...) 2️⃣ روشن شدن جرقۀ ناآرامی مدنی به بهانه قطعی آب و برق و سایر مشکلات 3️⃣ حراج معادن و شرکت‌های دولتی توسط آقای روحانی (دولت تدبیر!) 4️⃣ معاهداتِ دست و پاگیر بین‌المللی که توسط دولت روحانی امضاشده در حوزه‌های محیط‌زیست، و... 5️⃣ کارشکنی جدی مخالفان: جریان غیرانقلابی(غرب گدایان، منحرفین، منافقین و...) با جدیت در تلاش‌اند که لای چرخ دولتِ مردمی، موانعی در حوزه‌های متعددِ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و...، قرار داده از سرعت آن بکاهند. 🔹 این در حالی است که انقلابیون، - در کنار انتقاد سازنده- عصای دستِ دولتِ غرب‌گرای روحانی بودند، نهادهای مردمی، نیروهای مسلح و بسیج، در بخش‌های مختلف دستِ روحانی را گرفتند تا زمین نخورد. پروژه‌های مهم عمرانی- صنعتی و... توسط جریان انقلابی مثل قرارگاه خاتم‌الانبیاء آماده می‌شد و آقای روحانی فقط«» می‌گفت و افتتاح می‌کرد و بنام خود ثبت می‌نمود. 6️⃣ و... 🔺 بنابراین لازم است روشنگری گردد تا در مدت کوتاه، مردم از دولت سیزدهم، انتظارِمعجزه، نداشته باشند.
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 💢 موضوع: تفسیر غلط از مشارکت مردمی! ✍️ فتح‌الله پریشان 🍃🌻🍃 🔻 به‌رغم سپری شدن قریب به یک ماه از انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همچنان معنایابی‌ها و تفسیرها از نتیجه انتخابات، نوع رأی و مشارکت مردم، آسیب‌شناسی رفتارهای جریانی و نامزدهای انتخاباتی ادامه دارد. دیروز فائزه هاشمی با روزنامه آرمان ملی در خصوص همین موضوعات مصاحبه‌ای کرد و تفسیر خود را از انتخابات 28 خرداد سال جاری با تأکید بر آسیب‌شناسی درون‌گروهی اصلاحات ارائه نمود. نگاه تفسیرگرانه خانم هاشمی در خصوص مشارکت و چرایی عدم حضور بیش از نیمی از مردم به‌گونه‌ای منحصربه‌فرد وی است که تطبیق آن با واقعیت‌های صحنه پیچیده انتخابات و حتی اظهار نظرات دیگر تحلیل‌گران هم‌حزبی و جریانی وی و تحلیل دشمنان انقلاب و مفسرین خارجی نیز بسیار فاصله فاحشی دارد. وی در فرازی از مصاحبه‌‌ی خود گفت: «بیش از 51 درصدی که در انتخابات شرکت نکردند به‌علاوه 14 درصد آرای باطله با نگاه‌های متفاوت به خیلی چیزها نه گفتند. نه به نداشتن رابطه با آمریکا، عربستان و سایر کشورها، نه به سیاست خارجی تهاجمی، نه به تسلط میدان بر دیپلماسی، نه به هرگونه تبعیض اعم از اعتقادی و جنسیتی، ... نه به بی‌توجهی به شایسته‌سالاری، نه به رانت و فساد و ...». 💢 نکات تحلیلی: 1️⃣ خانم هاشمی در حالی این انتقادها را پیام انتخابات می‌نامد که اگر فرض را بر صحت تحلیل وی نیز بگذاریم، باید سؤال کرد چه کسی مسبب این کاستی‌ها و نقایص بوده است؟ مگر هشت سال دولت در دستان روحانی و اصلاح‌طلبان موردحمایت خاندان هاشمی نبوده است؟! 2️⃣ کجا آرای باطله را این‌گونه تفسیر می‌کنند؟ اتفاقاً آرای باطله آرای کسانی است که به‌شدت منتقد وضعیتی بودند که دولت موردحمایت شما به وجود آورده بود؛ اما ازآنجاکه به نظام اسلامی علاقه‌مند بودند و حجتی برای عدم حضور در پای صندوق‌های رأی نداشتند و آن را موجب سوءاستفاده دشمنان انقلاب و اسلام می‌دانستند در رأی‌گیری حاضر شدند و سفید رأی دادند! 3️⃣ طبق بررسی‌های جهانی، در همه انتخابات‌های دنیا و مطالعه بیش از 38 انتخابات جمهوری اسلامی ایران متوسط از 25 تا 30 درصد مردم رأی نمی‌دهند. لذا با کسر این رقم از 51 درصد، نادرستی استدلال و تفسیر خانم هاشمی روشن می‌شود. 🔺 نکته راهبردی: تفسیر و تأمل در پیام‌ها و پیامدهای رفتار انتخاباتی حزبی و جریانی لازم است و زمانی منجر به نتیجه می‌شود که آسیب‌شناسی درست و مبتنی بر واقعیات صحنه تحلیل شود و از اشتباهات درس گرفته شود و الا در اشتباهات بر همان پاشنه خواهد چرخید! 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 💢 موضوع: لبنان در پرتگاه اقتصادی و سیاسی ✍️ محمدرضا فرهادی 🍃🌻🍃 🔻 لبنان با جمعیتی حدود ۸ و نیم میلیونی، مدت‌هاست درگیر اعتراض‌های خیابانی شده است. اعتراض‌هایی که رنگ و بوی اقتصادی دارد و مسائلی همچون، افزايش قيمت ارز، تورم 145 درصدی و کمبود سوخت دامن این کشور کوچک را گرفته است. 🌀گزاره‌های خبری: 1⃣ مشکلات کنونی لبنان به سیاست‌های اقتصادی رفیق حریری برمی‌گردد که سیاست گرفتن وام با بهره بالا را در دستور کار قرار داد و اکنون بازپرداخت این وام‌ها به چالش اصلی دولت لبنان تبدیل شده‌اند. 2⃣ طی چند وقت اخیر و به خاطر کرونا، صنعت گردشگری لبنان که مهم‌ترین منبع درآمدی این کشور است، با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده است. اکنون لبنان بدهی خارجی ۸۰ میلیارد دلاری دارد که چیزی نزدیک به ۱۵۰ برابر تولید ناخالص داخلی این کشور است. البته در این میان بانک‌های لبنان به عامل تسریع‌کننده در بحران‌ها تبدیل شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که از سال ۹۸ و با شروع اعتراض‌های اقتصادی، مبالغ هنگفتی را از منابع خود به خارج از لبنان منتقل کرده‌اند. 3⃣ با توجه به اینکه دولت در لبنان، ائتلافی و تشکیل یافته از احزاب مختلف است، وزیر دارایی از بین شیعیان انتخاب می‌شود. بسیاری بر این اعتقادند که دولت غرب‌گرایی حریری و جریان‌های همسو، اقدام به کارشکنی علیه این وزارتخانه‌ها، جهت تضعیف حزب‌الله می‌کنند. 🔺 گزاره تحلیلی: با توجه به مشکلات لبنان، اخیراً دبیرکل حزب‌الله طرحی را برای حل بحران سوخت در لبنان پیشنهاد داده است (اکنون بیشتر اعتراض‌های لبنان به دلیل کمبود سوخت است). سید حسن نصرالله پیشنهاد داد که سوخت تأمینی لبنان را از ایران وارد کنند و اعلام کرد که زیرساخت‌های آن نیز فراهم شده است. این سخنان دبیرکل حزب‌الله با واکنش سفیر آمریکا در لبنان مواجه شد و وی اعلام کرد که واردات سوخت از ایران راه‌حل مشکلات کنونی لبنان نیست. آمریکا از این واهمه دارد که با تأمین سوخت لبنان توسط ایران، حوزه نفوذ تهران و گروه‌های مقاومت در داخل این کشور گسترده‌تر شود؛ زیرا آمریکا با تحریم دلاری لبنان و اقدامات دیگر به دنبال جا انداختن این گزاره در میان افکار عمومی لبنان است که مشکلات کنونی کشورشان نشئت‌گرفته از حزب‌الله و گروه‌های همسو با ایران است. حال با این اوصاف، اگر ایران و حزب‌الله در زمینه تأمین سوخت نقش‌آفرینی کنند، آنچه را که آمریکا در طی دو سال گذشته رشته کرده، پنبه خواهد شد؛ اما در صورت وقوع چنین اتفاقی، این امر برای ایران ازهرجهت برد خواهد بود؛ از یک‌سو یک ‌تأمین مالی جدیدی صورت خواهد گرفت که حتی اگر لبنان توان پرداخت نقدی را نداشته باشد، از طریق تهاتر امکان‌پذیر است و از سوی دیگر منجر به خنثی‌سازی طرح‌های آمریکایی که همان فروپاشی اقتصادی و سیاسی لبنان است، خواهد شد. 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
🇮🇷🌸 🍀 موضوع: خاستگاه (منشأ) چادر مشکی خانم‌ها در قرآن کریم ✍️علی اکبر صیدی 🍃🌻🍃 🔻 از جمله آموزه‌های اسلامی، برای جلوگیری از مفاسدِ اجتماعی، الزام به پوششِ ظاهری برای زنان است. 🔹 قرآن کریم (سوره احزاب، آیه ۵۹) با اصطلاحِ «» (پوشش سرتاسری خانم‌ها)، به این امر تأکید می‌نماید. 🔸 به‌رغم وجود اختلاف در تفسیر معنای جلباب، این واژه در اصل لغت به معنای پوشش گسترده و فراگیر است که ظاهر و روی همه بدن را می‌پوشاند. در کتب لغت، مانند النهایه ابن اثیرج ۳ ص ۳۵۲ و پاره‌ای متون روایی عامه، متون تاریخی بر این نکته تأکید شده که این پوشش جامع زنان در عصر پیامبر (ص) به رنگ مشکی بود. 🔹پس بنا بر قول اکثریت علما و محققین، پوششِ «جلباب» که در قرآن دستور داده‌شده ازنظر رنگ و اندازه- شبیه چادر مشکی امروزی است. 🔺 : يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنينَ يُدْنينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ * جَلاَبِيبِهِنَ‏ *ذلِكَ أَدْنى‏ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحيماً، اى پيامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران كسانى كه مؤمن هستند بگو: چادرهايشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرايش و زيورهايشان در برابر ديد نامحرمان قرار نگيرد.] اين [پوشش‏] به اينكه [به عفت و پاكدامنى‏] شناخته شوند نزديك‏تر است و در نتيجه [از سوى اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسيار آمرزنده و مهربان است‏. (سوره احزاب، آیه ۵۹) 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 🌀 ✅ موضوع: حجاب و عفاف 🍃🌻🍃 📺 روایت تاریخی دلیل نام گذاری ۲۱ تیرماه به عنوان روز عفاف و حجاب چه بود؟ 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا