رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) :
🍀روز قيامت فردى را مى آورند و او را در پيشگاه خدا نگه مى دارند و كارنامه اش را به او مى دهند، اما حسنات خود را در آن نمى بيند.
عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من در آن طاعات خود را نمى بينم! به او گفته مى شود: پروردگار تو نه خطا مى كند و نه فراموش. عمل تو به سبب غيبت كردن از مردم بر باد رفت.
☘سپس مرد ديگرى را مى آورند و كارنامه اش را به او مى دهند. در آن طاعت بسيارى را مشاهده مى كند.
عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من اين طاعات را بجا نياورده ام! گفته مى شود: فلانى از تو غيبت كرد و من حسنات او را به تو دادم.
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
🌸داستان حضرت یونس(ع)🌸
نام مبارك حضرت يونس(عليهالسلام) چهار بار در قرآن مجيد ذكر شده است،[1] به علاوه در چند آيه ديگر، درباره اوصاف و سرگذشت وي بدون ذكر نامش سخن به ميان آمده،[2] و يك سوره قرآن (سوره دهم) به نام اوست.
حضرت يونس(عليهالسلام) يكي از پيامبران بني اسرائيل است،[3] كه چهار هزار و هفتصد و بيست و هشت سال بعد از هبوط آدم(عليهالسلام) متولد شد.
نام پدرش «متي» از عالمان و زاهدان وارسته و شاكر بود، به همين جهت خداوند به حضرت داوود (عليهالسلام) وحي كرد كه همسايه تو در بهشت،۶ متي پدر يونس(عليهالسلام) است[4] و نام مادرش «تنجيس» بود.[5]
وي از ناحيه پدر از نوادههاي حضرت هود(عليهالسلام) و از ناحيه مادر از بني اسرائيل بود.[6] به خاطر اينكه در شكم ماهي قرار گرفت با لقب «ذوالنون و صاحب الحوت» از او ياد شده. [7]
ابن بابويه گفته است: يونس(عليهالسلام) را براي آن يونس (عليهالسلام) گفتهاند، كه چون بر قومش غضب كرد و از ميان ايشان بيرون رفت، به پروردگار خود انس گرفت، و چون به سوي قوم برگشت مونس ايشان گرديد.[8]
قبر وي هم اكنون در نزديك كوفه، در كنار شط، به نام مرقد يونس معروف است.[9]
رسالت حضرت يونس(عليهالسلام)[10]
شهر نينوا در منطقه موصل (در عراق كنوني) پايتخت دولت آشوريان به شمار ميرفت، اين دولت قدرت و استيلاي خود را بر بيشتر كشورهاي اسيا گسترش داد. نينوا در آن دوران، از غنيترين و بزرگترين شهرهاي مشرق زمين محسوب ميگشت و داراي جمعيتي بيش از صد هزار نفر بود.[11]
فراوني نعمت و ثروت بي حد و حصر، مردم آن سامان را به وسيله انجام كارهاي ناروا و گناهانشان به ورطه گمراهي كشاند، از طرفي مردم نينوا بت پرست بوده و به خداي متعال ايمان نميآوردند.
خداوند يونس(عليهالسلام) را به سوي آنان فرستاد. يونس(عليهالسلام) در سي سالگي به نينوا رفته و دعوتش را آغاز نمود. آنها را به ايمان به خدا و توبه و بازگشت از گناهانشان دعوت ميفرمود: ولي آنان بر انجام كارهاي خود پافشاري كرده و دعوت وي را نميپذيرفتند، سي و سه سال از آغاز دعوتش گذشت، اما هيچكس جز دو نفر به او ايمان نياوردند، يكي از آن دو نفر دوست قديمي يونس(عليهالسلام) و از دانشمندان و خاندان علم و نبوت به نام «روبيل» و ديگري عابد و زاهدي به نام «مليخا» بود.
هنگامي كه دعوت يونس(عليهالسلام) در مورد قومش به هدف دلخواه نرسيد و آنها همچنان بر بيايماني خود پافشاري كردند، آن حضرت كاسه صبرش لبريز شد و تصميم گرفت مردمش را مورد نفرين خويش قرار دهد.
«روبيل» به آن حضرت ميگفت: قومت را نفرين مكن، زيرا كه خداوند هلاكت آنها را نميپسندد، ولي «مليخاي» عابد با تصميم يونس(عليهالسلام) هم عقيده بود، و ميگفت: نفرين كن بر ايشان. آن حضرت سخن «مليخا» را قبول كرد و آنها را نفرين نمود.
حق تعالي وحي فرستاد به سوي او كه عذاب خواهم فرستاد بر ايشان، در فلان سال و فلان ماه و فلان روز، چون وقت آن وعده نزديك شد، يونس(عليهالسلام) با «مليخا» از شهر خارج شدند، ولي «روبيل» در ميان مردم شهرش ماند، چون روز نزول عذاب شد، به مردم گفت: فزع و استغاثه كنيد به سوي خدا، شايد كه بر شما رحم فرموده و عذاب را از شما برگرداند.
گفتند: چگونه فزع كنيم، گفت: بيرون رويد به سوي بيابان و فرزندان را از زنان جدا كنيد و ميان شترها و گاوها و گوسفندان و فرزندان آنها جدايي بيندازيد و گريه كنيد و دعا كنيد، همه از شهر بيرون رفتند و چنين كردند، خداوند نزول عذاب قطعي را از آنان مرتفع ساخت.
كمي بعد از ساعت موعود، يونس(عليهالسلام) به ميان شهر بازگشت كه نحوه هلاكت مردم را بنگرد، اما با كمال تعجب مشاهده كرد كشاورزان در مزارع خويش مشغول كار هستند و اوضاع و احوال شهر بسيار عادي به نظر ميرسد.
يونس(عليهالسلام) از آنها پرسيد كه چگونه شد احوال قوم يونس(عليهالسلام)؟ (ايشان نشناختند او را) يكي از افراد قوم كه يونس(عليهالسلام) را شناخته بود به او گفت: يونس(عليهالسلام) قومش را نفرين كرد دعاي او مستجاب شد، عذاب بر آنها نازل شد، پس ايشان جمع شدند و گريستند و دعا كردند و خدا رحم كرد ايشان را، و عذاب را از ايشان برگردانيد و بركوهها متفرق كرد، اكنون ايشان به دنبال يونس(عليهالسلام) هستند، كه او را پيدا كنند، تا به او ايمان آورند.
قرار گرفتن يونس(عليهالسلام) در شكم ماهي
يونس(عليهالسلام) با شنيدن اين سخن خشمگين شد و بدون اذن پروردگارش شهر را ترك كرد و رفت تا به كنار دريايي رسيد، كشتياي را ديد كه پر از مسافر و بار است و ميخواهد برود، پس يونس(عليهالسلام) تقاضا كرد كه او را سوار كشتي كنند، به او جا دادند، او سوار كشتي شد.[12]
كشتي حركت كرد، در وسط دريا ناگاه ماهي بزرگي سر راه كشتي را گرفت، در حالي كه دهان باز كرده بود، گويي غذايي ميطلبيد، چون آن حضرت ماهي را ديد ترسيد، به عقب كشتي آمد، ماهي نيز به جانب عقب
كشتي آمد، تا اينكه كار بر
اهل كشتي تنگ شد.
سرنشينان كشتي گفتند: به نظر مي رسد گناهكاري در ميان ما باشد كه بايد طعمه ماهي گردد، سپس آنها تصميم گرفتند ميان خود قرعه كشيده، تا به نام هر كس اصابت نمود، او را از كشتي بيرون اندازند. قرعه به نام يونس(عليهالسلام) درآمد.[13]
حتي سه بار قرعه زدند، هر سه بار به نام يونس(عليهالسلام) اصابت نمود. يونس را به دريا افكندند، آن ماهي بزرگ او را بلعيد.
زماني كه ماهي يونس(عليهالسلام) را در كام خود فرو برد، خداوند به آن حيوان الهام فرمود، كه به يونس(عليهالسلام) آسيبي نرساند، يونس(عليهالسلام) در شكم ماهي كه جاي گرفت پنداشت از دنيا رفته است، لذا اعضاي بدنش را حركت داد، دانست كه زنده است. از اين رو به سجده افتاد و عرضه داشت: پروردگارا! جايگاهي براي پرستشت برگزيدم، كه كسي در چنين جايي تو را ستايش نكرده است.
سپس چند روز همچنان در شكم ماهي به سر برد و پيوسته به ذكر و ستايش پروردگار ميپرداخت، پس از آنبه عظمت الهي اعتراف كرد، و اقرار نمود در كاري كه از او سر زده به خود ستم روا داشته است.
خداوند دعايش را مستجاب كرد و توبهاش را پذيرفت.[14] و به ماهي فرمان داد تا يونس(عليه السلام) را به ساحل ببرد و او را به بيرن دريا بيفكند. يونس(عليهالسلام) در حالتي از بيماري و خستگي، از شكم ماهي خارج شد.
خداوند درختي با سايه گسترده از نوع كدو بالاي سرش رويانيد، كه آن را ميمكيد مانند شير از پستان، و در سايه آن به سر ميبرد.
موهايش، همه ريخته بود و پوستش نازك شده بود و تسبيح خدا ميگفت و ذكر خدا ميكرد در شب و روز.
چون بدنش قوت يافت و محكم شد و سلامتي خود را باز يافت، خدا كرمي را فرستاد كه ريشه درخت كدو را بخورد و آن درخت خشك شد. خشك شدن آن درخت براي يونس( عليه السلام) بسيار سخت و رنج آور بود و او را محزون نمود.
خداوند به او وحي كرد: چرا محزون هستي؟
او عرض كرد: اين درخت براي من سايه تشكيل ميداد كرمي را بر آن مسلط كردي، ريشهاش را خورد و خشك گرديد.
خداوند فرمود: تو از خشك شدن يك درختي كه، نه آن را كاشتي و نه به آن آب دادي غمگين شدي، ولي از نزول عذاب بر صد هزار نفر يا بيشتر محزون نشدي، اكنون بدان كه اهل نينوا ايمان آوردهاند و راه تقوي پيش گرفتند و عذاب از آنها رفع گرديد، به سوي آنها برو.
يونس(عليهالسلام) متوجه خطاي خود شد و عرض كرد: «يا رب عفوك عفوك»، سپس به سوي نينوا حركت كرد، وقتي به نزديك نينوا رسيد، خجالت كشيد كه وارد شهر شود، چوپاني را ديد نزد او رفت و به او فرمود: برو نزد مردم نينوا و به آنها خبر بده كه يونس(عليهالسلام) به سوي شما ميآيد.
چوپان به يونس(عليهالسلام) گفت: آيا دروغ ميگويي؟ آيا حيا نميكني؟ يونس(عليهالسلام) در دريا غرق شد و از بين رفت.
به درخواست يونس(عليهالسلام) گوسفندي بازبان گويا گواهي داد كه او يونس(عليه السلام) است.
چوپان يقين پيدا كرد، با شتاب به نينوا رفت، و ورود يونس(عليهالسلام) را به مردم خبر داد، مردم كه هرگز چنين خبري را باور نميكردند، چوپان را دستگير كرده و تصميم گرفتند تا او را بزنند.
او گفت: من براي صدق خبري كه آوردم برهان دارم. گفتند: برهان تو چيست؟ جواب داد: برهان من اين است كه اين گوسفند گواهي ميدهد. همان گوسفند با زبان گويا گواهي داد، مردم به راستي آن خبر اطمينان يافتند.
به استقبال حضرت يونس(عليهالسلام) آمدند و آن حضرت را با احترام وارد نينوا نمودند و به او ايمان آوردند و در راه ايمان به خوبي استوار ماندند و سالها تحت رهبري و راهنماييهاي حضرت يونس(عليهالسلام) به زندگي خود ادامه دادند.
مدت غيبت يونس(عليهالسلام) از ميان قومش
حضرت يونس(عليهالسلام) چهار هفته (بيست و هشت روز) از قوم خود غايب گرديد، هفت روز هنگام رفتن به سوي دريا به طول انجاميد، همچنين مدت يك هفته را در ميان شكم ماهي سپري كرد و يك هفته را نيز در بيابان زير سايه كدو گذرانيد و يك هفته را هم صرف بازگشت مجدد به شهرش نمود.[15]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1] - قاموس قرآن: ج 7، ص 275 – سور و آياتي كه نام يونس در آنها ذكر شده است عبارتند از:
نساء، آيه 163 – انعام، آيه 86 – يونس، آيه 98 – صافات، آيه 139.
[2] - سوره انبياء: آيه 87 – سوره قلم: آيه 48 – سوره صافات، آيه 142.
[3] - دائرة المعارف: ج 10، ص 1055 (ماده يونس).
[4] - ارشاد القلوب: ج 1، ص 312 – حيوة القلوب: ج 1، ص 465 – تنبيه الخواطر: ج 1، ص 18.
[5] - قصص قرآن يا تاريخ انبياء سلف: ج 3، ص 397.
[6] - تاريخ انبياء: ص 686
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوح مقدس حضرت سلیمان👆
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اطلاعات دینی خودمان را افزایش دهیم
🎤استاد دانشمند
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
🌷آیت الله بهجت (ره) :
پدر و مادرتان را خشنود کنید ؛
اگر زنده نیستند برای آنها صدقه بدهید ،
چون مردگان زنده هستند
و ما توانایی دیدن آنها را نداریم
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
🌸 امام موسی بن جعفر (علیه السلام) :
🍀 بلائی نیست که بر مومن وارد شود مگر آن که به وسیله دعا سریع بر طرف می گردد ؛
☘ و چنانچه دعا نکند طولانی خواهد شد
🍁 پس هنگامی که مصیبتی و بلائی وارد شد ، به درگاه خداوند دعا و تضرع کنید.
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سامی یوسف (محمدرسوالله)
اللهم صلی علی محمدوآل محمد
پیشنهاد دانلود☺️
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
🔴🔷 امام على (ع):
✍ اگر نمازگزار می دانست تا چه حد مشمول رحمت الهی است، هرگز سر خود را از سجده بر نمی داشت.
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
امام حسین(ع):هرگز با دو كس به گفتگو و مجادله مپرداز: يكي با افراد حليم و بردبار، ديگري با افراد نادان و سفيه،زيرا افرادحليم با حلم و بردباري بر تو چيره گردند و افراد سفیه آزارت خواهند داد .
🌸یک حدیث یک درس🌸
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
🌸آیاتی زیبا از کلام الله مجید🌸
هر کس ، سربلندی می خواهد ، سربلندی یکسره از آن خداست ؛ سخنان پاکیزه به سوی او بالا می رود ، و کار شایسته به آن رفعت میبخشد . و کسانی که با حیله و مکر ، کارهای بد میکنند ؛ عذاب سخت خواهند داشت ، و نیرنگشان خود تباه است .
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
ای مردم ؛ شما به خدا فقیر و نیازمندید ، و خداست که ، بی نیاز ستوده صفات است .
اگر بخواهد شما را میبرد و خلقی نو می آورد .
و این برای خدا دشوار نیست .
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
و اگر خدا مردم را به سزای آنچه انجام داده اند مواخذه می کرد ؛
((هیچ جنبنده ای )) بر پشت زمین باقی نمی گذاشت ؛ ولی "" تا مدتی معین "" مهلتشان می دهد ، و چون اجلشان فرا رسد ، خداوند به بندگان خود بیناست
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
صدق الله العلی العظیم
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
✅ گفتگوی صریح شیطان با پیروانش در آخرت(ابراهیم ۲۲):
وَقَالَ الشَّيْطَانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدتُّكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ وَمَا كَانَ لِيَ عَلَيْكُم مِّن سُلْطَانٍ إِلَّا أَن دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِي فَلَا تَلُومُونِي وَلُومُوا أَنفُسَكُم مَّا أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَمَا أَنتُم بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي كَفَرْتُ بِمَا أَشْرَكْتُمُونِ مِن قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمِينَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ
و شیطان، هنگامی که کار تمام میشود، میگوید: «خداوند به شما وعده حق داد؛ و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف کردم! من بر شما تسلّطی نداشتم، جز اینکه دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذیرفتید! بنابر این، مرا سرزنش نکنید؛ خود را سرزنش کنید! نه من فریادرس شما هستم، و نه شما فریادرس من! من نسبت به شرک شما درباره خود، که از قبل داشتید، (و اطاعت مرا همردیف اطاعت خدا قرار دادید) بیزار و کافرم!» مسلّماً ستمکاران عذاب دردناکی دارند!(ابراهیم آیه 22)
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
آدم و حوا
اراده ي خداوند بر اين قرار گرفت كه پس از آفرينش آسمانها و زمين و خلقت فرشتگان و جِنها و حيوانات و گياهان و بعد از انقراض انسانهاي اوّليّه ، نماينده اي را در زمين بيافريد كه اشرف مخلوقات باشد . با وجود اعتراض فرشتـــگان ، پروردگار عالميان « آدم » را از گِل آفريد و از روُح خود در آن دميد و به فرشتگان دستور داد به او سجده كنند ، همه ي فرشتگان فرمان خدا را اجراء كردند به جُز« ابليس » كه البته از گروه جنّ بود و به دليل كثرت عبادت مهمان ملائكه بود . ابليس كه از آن به بعد شيطان نام گرفت با خود خواهي به خدا گفت : ' من از آدم بهتــرم چون مرا از آتــش آفـريده اي و او را از خاك خـــلق كرده اي ' به همين علّت شيطان از درگاه خداوند و از جمع فرشتگان اخراج شد و كينه ي آدم و فرزندان او را در دل گرفت و از خُداوند تا روز قيامت مُهلت خواست . خُداوند از اضافه ي گِل آدم ، همسري براي او آفريد و « حوّا » نيز همانند آدم خلقتش كامل گرديد . سپس براي اين دو منزلگاهي در يك باغ زيباي آسماني كه شبيه بهشت بود قرار داد و به آنها براي خطر فريب شيطان هُشدار داد و براي امتحان آنها ، خوردن ميوه ي درختي را در آن باغ بهشتي ممنوع كرد امّا انواع و اقسام نعمتها و لذّتهاي مادّي و معنوي را در اختيارشان قرار داد . شيــطان با ظاهري فريبنده به آن باغ بهشــتي وارد شد و خود را بصـورت دوست دلسوز آدم و حوّا نشـان داد و با اين نيـرنگ كه ' اگر از آن ميوه بُخوريد تبديل به دو فرشته مي شويد و هميشه در اين بهشت زيبا مي مانيد ' آن دو را فريب داد .آدم و حوّا پس از خوردن ميوه ي آن درخت ، از بهشت آسماني اخراج شدند و براي ادامه ي زندگي به زمين فرود آمدند . آنها از كار خود توبه كردند و خداوند به واسطه ي نام مبارك پنج نور مقدّس ( پيامبر(صلي الله عليه و آله)، علي(عليه السلام) ، فاطمه ( عليها السلام ) ، حسن و حسين (عليهما السلام) كه نورآنها قبل از آفرينش همه ي موجودات خلق شُده بود توبه ي آنها را پذيرفت . زندگي جديد اوّلين زن و مرد از آخرين نوع بشر در زمين خاكي شروع شُد و تلاش براي گذران زندگي و تأمين مسكن و معاش آغاز گرديد . خداوند فرزنداني را به آدم و حوّا عطا فرمود كه از بين دُختران و پسران ، سه پسر به نامهاي : هابيل ، قابيل و شيث از همه مشهُورترند . آدم به فرمان خدا هابيل را كه از جهت ايمان و اعتقاد شايسته تر بود به جانشيني خود برگُُزيد و نشانه ي آن را پذيرش قُرباني يكي از پسران آدم از طرف خُداوند اعلام كرد . با قبولي قُرباني هابيل ، قابيل كه برادر بُزرگتر بود با فريب شيطان برادرش را كُشت و اوّلين قتل در نسل آدم به خاطر حسادت اتّفاق اُفتاد . البته قابيل به آرزويش نرسيد و خداوند فرزند ديگري بنام شيث به آدم داد كه او جانشين پدر شُد . حضرت آدم به اختلاف روايات بين 930 تا 1040 سال عمر كرد ، مدفن اين پيامبر خُدا در نجف و در كنار مرقد مطهّر حضرت علي است.
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرگ از دید گاه ایت الله بهجت(رحمه الله علیه)
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
عجب سخن تامل برانگیزی ازمرحوم آیت الله بهجت👆👆
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله بهجت(ره)؛
دعایی که خیلی مختصر باشد
و کار مفصل بکند،
صلوات بر محمّد و آل محمّد است
🌛اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم🌜
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
چرا خداوند به بعضی ستمگران وگناهکاران عمر طولانی می دهد...
جواب قرآن کریم :
آنها که کافر شدند، (و راه طغیان در پیش گرفتند،) تصور نکنند اگر به آنان مهلت میدهیم ، به سودشان است!
ما به آنان مهلت میدهیم (تا بیشتر زنده بمانند) فقط برای اینکه بر گناهان خود بیفزایند؛ و(آنگاه پس از مرگشان) برای آنها، عذاب خوارکنندهای (آماده شده) است!
قرآن کریم - آل عمران - آیه ۱۷۸
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتفاقی عجیب هنگام ظهور!!
🎥حجتالاسلام سیدعلی علوی
🌹دنیای مرگ و آخرت👇
🍃🌸{@margo_akherat}🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینیدعظمت خداوندی را
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
دشمنی دیرینه شیطان باآدمی که خداوند مکرراًدرقرآن به انسان هشدار داده.
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ «میخواهند ظهور، عاشورا شود»
👤 استاد #رائفی_پور
💻 امروز رسانه غرب و صهیونیسم میخواهند پشت سر امام زمانتان را خالی کنید و اگر ظهوری هم شکل گرفت، عاشورا باشد...
📥 دانلود با کیفیت بالا
#محرم
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠اینو از خدا بخواهید👆
🎤حاج اسماعیل دولابی
#نشر_حداکثرث_باشما🌹
⪻#بهشت و #جهنم⪼
╔✯══๑ღ🌺ღ๑══✭╗
@behesht_jahanam
╚✮══๑ღ🌺ღ๑══✬╝