6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پوتین خطاب به رئیسی: سلام مرا به آقای خامنهای، رهبر معنوی ایران برسانید
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه در دیدار با همتای ایرانیاش خطاب به ابراهیم رئیسی گفت: «در ابتدای گفتگو مایلم از جنابعالی بخواهم که بهترین آرزوهای مرا به آقای خامنهای، رهبر معنوی ایران برسانید.»
❇️ بنام خدا
اجلاس دریای خزر نمایش ورود ایران به تمدنی نو
✍🏻 به قلم محمد مهدی بابایی
قسمت اول : تحلیل درباره حواشی اجلاس دریای خزر و جایگاه ایران در آن
🟤 مقدمه : این مقاله در 5 قسمت سعی در ارائه تحلیلی دقیق از حواشی پیش آمده در اجلاس دریای خزر دارد . در این مقاله حتی جزئیات ریزی مانند روانشناسی از روی حالات چهره نیز قید شده . این مقاله به مسایلی مانند نگاه کشورهای مختلف به ایران و بلعکس و همچنین جایگاه واقعی ایران در بین جامعه جهانی میپردازد . موارد ذکر شده در این 5 قسمت عبارتند از : 1 . نبرد کریدور قفقاز و تلاش علیف برای جلب نظر ایران 2 . کریدورهای ایران و نفع ترکیه 3 . جنگ سرد خاورمیانه 4. رقابت بین چین و روسیه 5 . نیاز چین و روسیه به ایران 6 . جنگ سرد جدید بین روسیه و غرب 7 . ایران به عنوان دروازه تمدن جهانی 8 . راه ایران برای تبدیل به یک ابرقدرت 9 . پیشبینی چهار آینده متفاوت برای ایران .
- همچنین لازم به ذکر است که روزی 1 قسمت از این مقاله به انتشار خواهد شد
🔺جایگاه ایران در اجلاس خزر
🔹 ششمین اجلاس کشورهای حاشیه دریای خزر پر بود از حاشیه هایی بسیار جالب که میتوان از هرکدام آنها ده ها تحلیل تهیه کرد . از مهمترین این حواشی میتوان به دیدار رئیسی با پوتین اشاره نمود . بر خلاف دفعات قبل کانون توجهات این اجلاس با وجود حضور یکی از کاریزما ترین رهبران دنیا یعنی پوتین ، کسی نبود جز آیت الله رئیسی . موضوعی که برای کارشناسان و افراد پیگیر مناسبات سیاسی دنیا کلی تفسیر دارد زیرا ولادیمیر پوتین شخصیتی بود که کاریزمای خود را حتی در اجلاس های غربی به دیگران تحمیل کرده و با رفتارهایش جایی برای هم سطح دیده شدن بقیه سیاستمداران دنیا با خود را نمیگذاشت . اما همین شخص در این اجلاس نه تنها نتوانست این تکنیکها را بر روی آیت الله رئیسی پیاده کند بلکه جایگاه خود به عنوان سلبریتی این اجلاس را ناخودآگاه به نفع ایشان از دست داد .
🔹با کمی مکث برروی چهره ها میتوان یافت که لبخند پوتین به رئیسی با لبخند چند ماه قبلش در کرملین تفاوت بسیاری داشت و در یک کلام دیگر مصنوعی و از روی سیاست نبود . گویا بعد از وقایع اوکراین و انزوای سیاسی پوتین ، نگاه این کشور به ایران از یک متفق یا شریک راهبردی به یک پشتیبان همه جانبه تغییر یافته . پوتینی که به جدیت معروف است ، نتوانست جلوی خوشحالی خود را پس از مواجهه با رئیسی بگیرد که این نشان از لحظه شماری وی برای ملاقات مجدد داشت البته علل آنرا در قسمتهای بعدی به صورت تخصصی بررسی خواهیم کرد .
🔺 علیف ، تافته ی جدا بافته این اجلاس
🔹 صحبت از لبخند مصنوعی شد . درکنار وقایع مهم این اجلاس برخی تصاویر با محتوایی طنز از الهام علیف در رسانه ها انتشار یافت که خود گویای جایگاه امروز جمهوری آذربایجان و انتظارات علیف از این اجلاس بود . گویا تیر علیفی که انتظار داشت به عنوان یک فاتح با او رفتار شود به سنگ خورد . علیف پیشتر نیز نشان داده بود که شخصیتی احساساتی دارد .
🔹با کمی توجه به تصاویر و کلیپ های منتشر شده از علیف میبینیم که رنگ چهره وی به سرعت در اثر بی توجهی حضار تغییر کرده و با لبخند مصنوعی سعی در پنهان نمودن شرمساری خود دارد .
🔹 احتمال میرود که علیف دیگر مانند قبل نگاه تک بعدی به ایدئولوژی ترک ملیتی اردوغان ندارد . درحالی که دول آسیای میانه از جمله ترکمنستان که روزگاری خود را تکه ای از پازل اردوغان قرار داده بودند بیش 1 سال است که بی میلی خود را به آن نشان میدهند . زیرا در قرنی که هر قدرت امتیازات خاصی را برای دوست و متحد خود در نظر میگیرد ، تکیه به ترکیه چیزی جز بی عقلی محض نیست ( که البته این موضوع نیز در قسمت های بعدی به صورت دقیق بررسی خواهد شد )
🔺 آیا رئیسی کانون توجهات این اجلاس بود ؟
🔹 همانطور که از تصاویر اجلاس برمیاید برخی سیاسیون نسبت به یکدیگر بی میلی نشان میداند اما درمقابل رئیس جمهور ایران اوضاع فرق داشت که علت آنرا میتوان حدس زد . بگو بخند اضافه بر سازمان با پوتینی که تحت شدید ترین هجمه های رسانه ای قرار دارد چیزی جز دید منفی تاثیر پذیران رسانه نخواهد داشت . از آنطرف شخصی مانند پوتین علاقه ای به نشان دادن روی خوش یک شخص مانند علیف را ندارد درحالی که روسای دول کشورهای حاشیه دریای خزر به نوعی جهت گشایش های تجاری و اقتصادی خود برای نزدیک شدن به ایران تلاش میکنند . بخاطر همین موضوع آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور ایران ناخواسته در مرکزیت توجه این اجلاس قرار گرفت .
پایان قسمت اول
محمد مهدی بابایی
🔰
به نام خدا
✅ اجلاس دریای خزر نمایش ورود ایران به تمدنی نو
✍🏻 به قلم محمد مهدی بابایی
قسمت دوم : چرایی تمایل کشورهای آسیای میانه به ایران
🔹 با توجه به مسایل جنگ اوکراین میتوان گفت که هجمه های روانی علیه پوتین و نزدیکان حتی فراتر از چیزیست که بر ضد صدام اجرا شد . هر کس با کوچیک ترین مطالعه بر تاریخ معاصر میداند که عاقبت کسی مثل لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس چیزی جز محاکمه یا حتی اعدام در صورت سقوط دولتش نخواهد بود . پوتین هم که قرار نیست تا آخر عمر بر قدرت بماند . پس وابستگی تمام و کمال به چنین فردی که تحت شدید ترین هجمه های رسانه ای قرار دارد چیزی جز خودکشی سیاسی مخصوصا برای اعضای سازمان امنیت جمعی تلقی نمیگردد .
🔺 چه کشوری جز روسیه ؟
🔹 نزدیکی کشورهای آسیای میانه ( حیات خلوت روسیه ) به چین ، غضب روسیه ای که برای حفاظت از منافع خود جنگی را با غرب به راه انداخت به همراه خواهد داشت .هرچند چین تلاش بسیاری در این راستا دارد که همانطور که ذکر شد موجبات تنشی نامحسوس میان دوکشور را فراهم آورد که صد البته زاییده ی جنگ چین - شوروی در دهه 60 میلادیست . چین از لحاظ امکانات اقتصادی ، سیاسی و صنعتی دستی بالاتر از روسیه دارد و نفوذ کاملش در این کشورها باعث میشود ایشان بی توجه به روسیه دنبال روی چین گردند .
🔹 علاوه بر غضب روسیه ، نزدیکی به چین ممکن است به تیرگی میان روابطشان با غرب بیانجامد ( هرچند نه به اندازه نزدیکی به پوتین ) و همچنین آنطور که باید از حمایت هندوستان به عنوان رقیب چین برخوردار نخواهند شد . اگر هم بخواهند مانند اوکراین به غرب نزدیک شوند وضع مشخص خواهد بود .
🔺 پس کدام کشور میماند ؟
🔹 نزدیکی کشورهای مذکور به ایران هرچند نارضایتی غرب را به همراه خواهد داشت اما تنها مخالف فقط غرب است نه بیشتر ( که خواهیم گفت چرا غرب در اینجا اهمیت ندارد ) . از نگاه پوتین اگر نفوذ سیاسی چین به شمال آسیای میانه " مرگ " تعبیر شود نزدیکیشان به ایران " تب " است . زیرا تلاش ایران برای نفوذ به این کشورها صرفا به دلیل ایجاد راه تنفس اقتصادیست و نه سیاسی امنیتی . از آن گذشته ایران و روسیه در برخی مسایل باهم متفق هستند و پوتین به حمایت از ایران برای حفاظت از پایگاه خود واقع در سواحل مدیترانه نیاز دارد . هندوستان نیز روابط اقتصادی خوبی با ایران داشته و خود چین هم در پی نزدیکی این کشورها به ایران به عنوان شریک تجاری خود منافع اقتصادی خود را به اندازه تمایل تمام و کمال ایشان به روسیه در خطر نمیبینند . پس مطلوب این کشورها نزدیکی به ایران در پوشش و بهانه اجلاس همکاری شانگهای است حتی اگر درصد زیادی از این رد و بدلهای سیاسی به صورت پنهان باشد .
پایان قسمت دوم
( در قسمت بعدی تاثیر کریدور هارا بر تصمیم کشورهای آسیای میانه برای نزدیکی به ایران بررسی خواهیم نمود )
محمد مهدی بابایی
سید جلال حسینی امروز از فوتبال خداحافظی کرد
او درباره این که چرا عکس شهدا را بر روی پیراهن خود هک میکرد گفته بود:
این موضوع نذری است که برای همسرم هست و من آن را میپوشم. برای من بحث شهدا با همه مسائل دیگر فرق میکند. احترام آنها به همه مردم ایران واجب است و من هم تلاش کردم با این کار یاد و خاطره شهدا را زنده نگه دارم. این تصمیمی است که من و همسرم با هم گرفتیم و تا زمانی که بتوانم این کار را انجام میدهم. امیدوارم با این کار توانسته باشم ادای دینی هر چند کم به شهدای شامخ ایران و خانوادههای آنان کرده باشم.
💢عاقبت کیمیا علیزاده برای علیرضا فیروزجا هم تکرار شد/ نتیجه پشت کردن به وطن
🔹🔸علیرضا فیروزجا شطرنج باز ایرانی که در کشورمان افتخارات زیادی کسب کرد، به بهانه اعتراض به بازی نکردن با صهیونیستها، تابعیت فرانسوی گرفت.
♦اما بعد از پشت کردن به وطن، فرانسه او را از بازی با روسها که بهترین شطرنج بازها هستند محروم کرد!
♦فیروزجا همچنین با شکستهای مکرر در رقابتهای مادرید (۶ تساوی و ۴ باخت)
در حال تجربه تلخ محو شدن از عرصه قهرمانی شطرنج است.
♦کیمیا علیزاده هم در ایران پس از اینکه اولین مدال المپیکی را در پوشش حجاب اسلامی برای ایران کسب کرد، در آلمان با شکستهای مکرر عملا از صحنه ورزش حذف شد و با حسرت، قهرمانی هفته گذشته تیم ملی تکواندو بانوان محجبه ایرانی را از دور تماشا کرد.
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿🌸•°
#ببینید
و چه قشنگ گفت:
#فاطمه تمام علی بود و علی تمام فاطمه ✨
#حاج_مهدی_رسولی
#ازدواج
#امام_زمان
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک نظریه متفاوت درباره ساخت اهرام مصر!
مصریان بلوکها را جا به جا نکردهاند،
بلکه بلوکها را همان جا با ریختن ملات در قالبهای چوبی ساختند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بهترین آب
🔴 انواع آب
✍حکیم حسین خیراندیش
18.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #بدون_تعارف با زندانی ایرانی ابوغریب که تصاویر شکنجه شدنهایش معروف شده بود اما تاکنون مصاحبهای نکرده بود