🔴وزیر اقتصاد لبنان پس از پایان جلسه شورای دفاع عالی لبنان عنوان داشته که انفجار خسارتهای بزرگی به دنبال داشته و آذوقه گندم بر اثر این انفجار از بین رفته است.
‼️شورای دفاع عالی لبنان هم پس از پایان جلسه خود، بیروت را شهری فاجعهزده توصیف کرده و به دولت توصیه کرده تا حالت فوقالعاده اعلام کند.
✍ کسانی که میخواهند ایران را با واردات گندم وابسته استعمار کنند خائن هستن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهیدان را کجا ما میشناسیم
شهیدان را شهیدان میشناسند
عجب غمی دارد رفتنت سردار 🖤
سردار عشق حاج #قاسم_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 ویدئویی هولناک از موج انفجار بیروت از خودرویی که در جاده کنار بندر بیروت رانندگی می کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅پروفسور اونال استاد دانشگاه Maltepe استانبول:
📍ایران لقمه ای بسیار بسیار بزرگتر از دهان آمریکا است که آسیب خواهد زد...
🔻چرا آمریکا به دنبال حذف متحدین منطقه ای ایران است؟
✳️ شهید عباس بابائی/سالروز شهادت
از او پرسیدند:
عباس چخبر چکار میکنی!؟
گفت: به نگهبانی دل مشغولیم
تا کسی جز خدا وارد نشود.
🔸عباس بابایی چگنی، زاده ۱۴ آذر ۱۳۲۹ و درگذشته ۱۵ مرداد ۱۳۶۶
🔸 سرلشکر و خلبان جنگنده نیروی هوایی ارتش. در خانوادهای مذهبی در قزوین متولد شد. در سال ۱۳۴۸ در رشتهٔ پزشکی پذیرفته شد، اما به دلیل علاقه به خلبانی، داوطلب تحصیل در رشته خلبانی نیروی هوایی شد و پس از دوره مقدماتی برای تکمیل تحصیلاتش در سال ۱۳۴۹ به آمریکا اعزام گشت. در سال ۱۳۶۰ ضمن ارتقاء به درجهٔ سرهنگ دومی به عنوان فرمانده «پایگاه هوایی هشتم شکاری اصفهان» منصوب شد.
🔸۹ آذر ۱۳۶۲ به درجه سرهنگ تمامی ارتقاء یافت و به سمت معاونت عملیات فرماندهی نیروی هوایی منصوب شد و در ۸ اردیبهشت ۱۳۶۶ به درجه «سرتیپی» ارتقاء یافت.
🔸او پس از ۶۰ مأموریت جنگی موفق در صبح روز پانزدهم مرداد سال ۱۳۶۶ مصادف با روز عید قربان همراه با سرهنگ علی محمد نادری مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسیدند. پیکر وی در گلزار شهدا در جنوب شاهزاده حسین قزوین به خاک سپرده شد.
🥀 روح بلندش شاد.
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی این انفجار اقتصاد لبنان را هدف قرار داده
۹۰ درصد ذخیره دارویی بیماران خاص از بین رفته
نیمی از ادارات بیروت به کلی نابود شده اند
این بندر شریان اقتصادی مهم لبنان بود
سیلوهای غلات هم در همین بندر بود
در کل لبنان روزهای سختی خواهد داشت
برای لبنان (شریک مقاومت ما) دعا کنید...
🔥انفجار بیروت و دشمن سیلی نخورده
🔻سخن ترامپ را در روز ۲۷ جولای(۲۷ تیرماه) فراموش نکنید: «می خواهم بگویم چیزهای مهیجی در #هشت_هفته آینده، پیش رو داریم، چیزهایی که هیچکس حتی فکرش را هم نمی کنید!»
🔻گویا بنا بوده با ساقط شدن #هواپیمای_ماهان ایران را دچار آشوب کند و انفجار #بیروت، لبنان را نابود کند.
🔻شاید اگر ترور فرودگاه بغداد و رهگیری هواپیما پاسخ مناسب گرفته بود امروز لبنان زیر چنگال امثال BBC به تحلیل نمی رفت و فردا بخش دیگر جبهه مقاومت در معرض ترور و انفجار نبود.
#من_قلبی_سلام_لبیروت
✍️حمیدرضا ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی جدید از لحظه انفجار بیروت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 تصویر ماهوارهای از بندر بیروت قبل و بعد از انفجار مهیب روز گذشته که حجم تخریبها به وضوح میشود دید!
▪️قدرت انفجار #بیروت حدود یک پنجم حمله اتمی آمریکا به هیروشیما بوده.
مواد منفجرهای که بنا بود به دست شورشیان سوری برسد و همین بلا را بر سر شهروندانش بیاورد.
خلاصه اینکه نمیتوانی کشورت را از اتفاقات خاورمیانه جدا کنی و امنیت داشته باشی.نفوذ منطقه ای تنها راه حفاظت از شهروندانت است.
✳️ شهری که خاکستر شد!
🔹صبح ۶ آگوست ۱۹۴۵ جهان برای همیشه تغییر کرد و اولین بمب اتمی جهان توسط #آمریکا بر سر شهر ژاپنی #هیروشیما انداخته شد.
🔸شدت انفجار برابر با انفجار پانزده هزار تن TNT بود. حداقل ۷۵۰۰۰ نفر در همان ساعات ابتدایی پس از انفجار بمب جان خود را از دست دادند و در حدود ۱۴۰/۰۰۰ نفر تا دسامبر ۱۹۴۵ جان باختند. در سال ۱۹۵۰ تخمین زده شد که ۲۰۰/۰۰۰ انسان بیگناه کشته شدند.
🗯 چگونه ممکن است دولتی در ۱ ثانیه جان دهها هزار انسان بیگناه را بگیرد بدون آنکه ذرهای نهادهای به اصطلاح #حقوق_بشری خم به ابرو بیاورند؟ چگونه این حجم دیوصفتی و درندهخویی را باور کنیم؟
📌به مناسبت سالروز حمله اتمی آمریکا به هیروشیما
#حقوق_بشر_آمریکایی
▪️شهید #سجاد_شاهسنایی را همه به مردمداری میشناختیم. لحظهای که قلبش هدف تیر مستقیم قرار گرفت در کنار دو رفیق دیگرم در حال دعوت معترضین به آرامش بود. آنان که بدنبال لشگر فیک تروریستهای ضدانقلاب برای قاتلش هشتگ میزنند تا جای شهید و جانی را عوض کنند هیچ بویی از انسانیت نبردهاند.
💬 محمد قادری
🌄 وقتی صحبت از مجازات جاسوسان و خائنین میشود،
وطنفروشان در دفاع از آنها صف میکشند که:
اینها فرزند دارند و مادر دارند و ....!
ولی
وقتی زمان احقاق حقی میشود؛
دیگر کسی نه پدر است و نه فرزندی دارد ...!
آیا این شهید بزرگوار، فرزند مادری دلسوخته نبود؟
آیا پدر نبود ...؟
#مجازات_اشرار
⭕️بنیاد مستضعفان جهیزیه تمام نوعروسان یتیم تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی کشور را تأمین کرد.
🔻فتاح خبر داد: همزمان با عید غدیر بنیاد مستضعفان تامین جهیزیه ٨٧٠٠ دختر یتیم تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که در آستانه ازدواج قرار دارند را بر عهده گرفت.
🔻علاوه بر این رقم، بنیاد مستضعفان حدود ١٣٠٠ سری جهیزیه را برای دختران فاقد پوشش حمایتی در مناطق محروم هدف بنیاد در نظر گرفت.
🔻بنیاد مستضعفان مبلغ ١١٠ میلیارد تومان را برای تامین این ١٠ هزار جهیزیه اختصاص داده است.
🔻هر سری جهیزیه شامل ١۶ قلم کالای ایرانی از جمله تلویزیون، فرش، یخچال، گاز، بخاری، جارو برقی، ماشین لباسشویی و ... است
🔴️خسارت ده بمب اتم بیشتر است یا خسارت روحانی؟!!
🔹بندر اصلی بیروت و قسمتی از شهر تخریب شده، میگن خسارتش حدود ۵ میلیارد دلار هست؛
فقط تو این یک ماه خبر گم شدن ۲۲ میلیارد دلار ارز جهانگیری و فساد ۶.۶ میلیارد یورویی داماد نعمتزاده در دولت روحانی منتشر شده! دقت کنید فقط در یک ماه از این دولت!
🔹به عبارتی خسارت روحانی و اصلاحطلبان به کشور از چندین بمب اتم هم بیشتره!
بعد روحانی خوشحال بود که وقتی رای آورده، آمریکا بیخیال حمله به ایران شده (البته آمریکا قمپز در کرده!)؛ ولی خب خودشون فهمیدن روحانی چه بلایی سر ایران میاره!
🔴 توییت استاد #رائفی_پور
فتنه غذایی صهیونیست ها
اصرار لیبرالهای داخلی بر واردات گندم بجای کاشت در داخل و مزخرف خواندن خود کفایی
افشای نقش این جماعت از جمله سعید حجاریان و پسرش در واردات گندم
انفجار سیلوهای اصلی گندم در بندر بیروت
آتش سوزی ده ها انبار مواد غذایی در عراق
افزایش قیمت مواد خوراکی در سوریه
🔴 شورای شهر تهران گفته :
‼️ فاجعه ای بدتر از بیروت در کمین تهران
رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران:
🔹️ به واسطه وجود انبار نفت در داخل بافت مسکونی شهران، فاجعه ای دهشتناک تر از بیروت در کمین تهران است.
✍ این گرا دادن نیست چیه؟
♦️سید حسن نصرالله دبیر کل مقاومت اسلامی حزب الله لبنان فردا عصر ساعت ۱۷:۳۰ به وقت بیروت (۱۹ به وقت تهران) سخنرانی خواهد کرد.
♦️از جمله فرماندهان مدافع حرم که در تامین امنیت سامرا نقش کلیدی داشت، شهید حسین قمی معروف به فرمانده حسین است.
✍ شهید مرتضی حسینپور شلمانی معروف به «حسین قمی» متولد ۳۰ شهریور سال ۶۴ بود. او سال ۸۳ وارد سپاه شد. جزو اولین افرادی بود که با حاج قاسم در پدافند بغداد - سامرا مشارکت داشت و فرمانده پدافند سامرا بود. نبوغ و مجاهدتهای او به گونهای بود که فرماندهان به او لقب حسن باقری زمان را دادند. مرتضی حسین پور فرمانده عملیات قرارگاه حیدریون در سوریه و فرمانده شهید محسن حججی بود. این فرمانده زبده نظامی در همان معرکهای که شهید حججی به اسارت درآمد به شهادت رسید.
🔸️شهید حسین قمی از سال ۱۳۹۲ تا لحظه شهادت بیش از ۲۰ بار به مناطق درگیری در عراق و سوریه اعزام شد. او از فرماندهان محورهای عملیاتی «غوطه شرقی» دمشق در سال ۹۲ بود. ا و همچنین از فرماندهان محور در عملیات آزادسازی جاده بلد، اسحاقی، سامرا، الدور، علم، تکریت، بیجی، ارتفاعات مکحول در عراق بود. در «عملیات محرم» در منطقه «حلب» (سال ۹۴) بسیار موثر بود. از دی ماه سال ۹۵ در سمت فرماندهی عملیات حیدریون ایفای نقش میکرد.
🔹️حسین آنقدر گمنام بود که پدرش هم نمیدانست کجا کار میکند و بعد از شهادتش فهمید او فرمانده بوده است. وقتی خانواده و پدرش فرماندهان عراقی را در مراسم تشییعش دیدند متعجب شدند. شهید مهدی نوروزی که شیر سامرا لقب گرفت یکی از نیروهای او بود، نیرویی که ۴۰ روز است آمده سامرا و شهید شده. حسین نزدیک دو سال در سامرا بود، اما وقتی به او میگفتند: «بیا برویم با حاج قاسم موقع سرکشی کنار گنبد امامان معصوم (ع) یک عکس در سامرا بگیر.»، نمیرفت. دوست نداشت از ارزش گمنامی و تواضعش کم شود
🔸️در آزادسازی سامرا نقش کلیدی داشت، میگفت: «اگر یک ساعت دیرتر آنجا بودیم چیزی از حرم نمیماند». یک ماه در کانکس نزدیک حرمین زندگی کرده بود، وقتی به سامرا حمله شد، منطقه بهفرماندهی مرتضی پاکسازی شد، فرماندهاش میگفت: «وقتی مرتضی را برای عملیاتی میفرستادیم، خیالمان راحت بود. میدانستیم که بهبهترین شکل ممکن از پس آن برمیآید». در مدتی که در سامرا حضور داشت، چندین عملیات را فرماندهی کرد؛ در این عملیاتها از تجربیات دیگران هم بهنحو احسن بهره میبرد. همیشه سعی میکرد دانش خود را همراه با تجربه دیگران در میدان جنگ بهکار گیرد، معمولاً هم بهترین نتیجه را میگرفت.
🔹️مدتی که در سامرا حضور داشت، مدام با تبلتش نقشههای هوایی منطقه را جست و جو میکرد. تا جایی که بیش از بومیهای عراق به منطقه اشراف داشت. نیروهای محلی از این شناخت او نسبت به منطقه تعجب میکردند. حتی مناطق تحت کنترل داعش را به خوبی میشناخت. سامرا را مانند فرزندش میدانست. به مناطق مختلف آن سر میزد و به نیروها درباره اندازه خاکریزها و محل استقرار نیروها مشورت میداد. کمربند دفاعی سامرا را در مدت کوتاهی طراحی کرد و آن را به عنوان یک فرمانده تحت کنترل داشت. در مدت حضور مرتضی در سامرا امنیت منطقه به خوبی تامین شده بود.
🔸️یکی از خادمان و معماران حرم مطهر امامین عسکریین (ع) میگفت از جمله نیروهایی که در زمان درگیری داعش در سامرا کارهای مستشاری انجام میداد. حسین بود. همیشه دیر وقت از ماموریت برمیگشت و گاهی هم چند روزی اصلا نمیدیدمش. آن موقع به دلیل کمبود جا همه خدمه و کارکنان حرم و بعضی از نیروهای نظامی سر یک سفره غذا میخوردیم. به خاطر اینکه بچه محل بودیم با هم زود رفیق شدیم. راستش آمار من را خوب داشت، ولی من یکبار هم در محل ندیده بودمش. هیچی از او نمیدانستم. فقط یک روزی به من گفت: «هم محلمهای هستیم.» خیلی برام جالب بود چیزهایی از من میدانست که کمتر کسی خبر داشت. به همه بچههای آنجا توجه داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال ۱۹۴۵ ساعت ۸:۱۵ در چنین روزی بمباران اتمی هیروشیما توسط آمریکا...
این فیلم شبیهسازی کوتاه از این اتفاقه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خودروهای نظامی ساخت جمهوری اسلامی ایران است...
آیا وقت آن نرسیده این افراد به خط تولید سایپا و ایرانخودرو ورود کنند؟
وبرای مرزبانان ما
👆حالا باز بگید تمام قطعات خارجیه اینا مونتاژ میکنند🤔
#دانستنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویر هوایی از ویرانه بندر بیروت
#انفجاربیروت
🔴 هویدا: بشینید تو خونههاتون
🔹هنگامی که هویدا توانایی کنترل تورم را نداشت، از مردم خواست در جنبش ضدگرانفروشی شرکت کنند از خرید اجناس خودداری کنند. ظاهرا تنها راه درمان ویروس گرانی از نظر رژیم پهلوی این بود که مردم خودشون رو قرنطینه کنن و بشینن توی خونههاشون!
🔹 دقت کنید که این گرانیها در دورانی بود که با جمعیت 35میلیونی، روزانه شش میلیون بشکه نفت میفروختیم، تحریم نبودیم و تهدید نظامی هم متوجه کشور نبود!
📗روزنامه آیندگان - ۲۴ تیر ۱۳۵۴