💕☘
#خوبه_بدونیم
✅توهين كردن به پدر بچه ها در حضور آنها ممنوع❌
خانم هایی که بچه دارن، حواسشون باشه یه خانم با سیاست هیچ وقت جلوي بچه به پدر بچه بي احترامي نمي کنه.
اينجوري کمترين ضررش اينه که روي بچه به روي باباش باز مي شه و اونم به خودش اجازه ميده که يه وقتي به باباش بي احترامي کنه.
ضرر اصليش اينه که همسرتون اون احساس قدرتي که به عنوان پدر خانواده توي خونه بايد داشته باشه رو از دست ميده و فکر ميکنه که شما بچه رو به اون ترجيح ميدين.
هميشه مخصوصا جلو بچه ها بهش بگین:
"شما بهترین بابای دنیایی"
✅✅والدين عزيز هرگز فراموش
نكنيد که؛
«فرزندان شما هیچوقت شجاع نمیشوند اگر صدمه نبینند،
هیچ وقت یاد نمیگیرند اگر
اشتباه نکنند
و هیچگاه موفق نمیشوند
اگر شکست نخورند.»
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
🎶 قصه امشب
"داستان دست مامان رو محکم بگیر"
✅هدف از قصه امشب مواظب بودن هست.
شروع داستان دست مامان رو محکم بگیر:
رامین خیلی كوچولو بود و تازه میتونست دستش رو به دیوار بگیره و چند قدم برداره. یه كمی كه می ایستاد ، تعادلش رو از دست میداد و به زمین میخورد. مامان و باباش خوشحال بودن كه بچه شون بزرگ شده و میتونه روی پاهای خودش بایسته.
یه روز بابای رامین یه جفت كفش سفید كوچولوی خیلی خوشگل كه عكس خرگوش روی اون بود رو برای رامین خرید. كفشهارو پای رامین كردن و رامین هم شروع كرد به راه رفتن و زمین خوردن. از پاهاش مرتب صدای سوت به گوش میرسید و بابا و مامان خوشحال میشدن و میخندیدن. یه روز عصر که اواخر ماه مرداد بود كه هوا خیلی خوب بود ، مامان و بابا كفشها رو پای رامین كردن و لباس و كلاه سبزرنگی هم تنش كردن و اون رو به پارک بردن. رامین كوچولو با خوشحالی دست تو دست مامان و باباش تو پارک قدم میزد و صدای كفشهاش توجه مردم رو به خودش جلب میكرد و هركس صدای كفشهاش رو میشنید ، می ایستاد و رامین رو نگاه میكرد و لبخند میزد. بعضیها هم جلو میومدن و با محبت بهش نگاه میکردن و رامین رو نازش میكردن. چند دقیقه ای كه راه رفتن ، مامان رامین گفت: بچه ام خسته میشه ، بیا یه كمی بنشینیم. بابای رامین هم قبول كرد و رفتن روی یه نیمكتی نشستن اما رامین دلش نمیخواست بشینه و بلند شد و جلوی اونا ایستاد و شروع كرد به دست زدن که یعنی پاشید راه بریم.
مامان و بابا هم اطاعت كردن و دنبالش راه افتادن و یه ساعتی گذشت. مامان و بابا خسته شدن اما رامین خسته نمیشد و راه میرفت و زمین میخورد و كفشهاش سوت میزدن. بابا رفت تا از گیشه روبروی پارک خوراكی بخره و مامان و رامین تو پارک موندن. همون موقع چند تا از دوستای مامان اون رو دیدن و به سمتش اومدن و شروع كردن به احوالپرسی و اونقدر سرگرم خوش و بش و احوالپرسی بودن كه ندیدن رامین كوچولو از كنار مادرش دور شده. مامان هم كه فكر می پكرد رامین همونجا كنارش ایستاده و توجهی نكرد و به گفتگو با دوستاش ادامه داد. یه دفعه یكی از دوستاش پرسید: راستی رامین كجاست؟ نمیبینمش. مامان سرش رو برگردوند ولی رامین رو ندید. دوستای اون عجله داشتن و خداحافظی كردن و رفتن و مامان با دلواپسی دنبال رامین گشت.
همون موقع بابا كه خوراكی خریده بود برگشت و وقتی ماجرا رو فهمید ، اونم شروع به گشتن كرد. اونا چندبار دور و برشون رو نگاه كردن و از رهگذرا پرسیدن: شما یه پسر كوچولو با لباس و كلاه سبز ندیدین؟ و… كسی ندیده بود. نگران شدن چون خیال میکردند بچه رو دزدیده باشن که یه دفعه صدای جیک جیكی به گوش مامان رسید ، خوب گوش داد و صدا از پشت شمشادها میومد. مامان به سوی شمشادها رفت و رامین كوچولو دستش رو به برگهای شمشاد گرفته بود و داشت راه میرفت. مامان با خوشحالی به طرفش دوید و اون رو بغل كرد ، لباس رامین خاكی و كثیف شده بود و معلوم بود كه روی زمین نشسته و بازی كرده است. بابا كه از دور رامین رو تو آغوش مامان دید به طرفشون اومد و پرسید: كجا رفته بودی؟ و مامان با لحن كودكانه به جای رامین جواب داد: رفته بودم دور بزنم. رامین كوچولو پشت شمشادهای بلند نشسته بود و با برگهای اون بازی میكرد و چون لباسش درست همرنگ برگهای شمشاد بود ، بابا و مامان او رو نمیدیدن اما وقتی صدای كفشهای اون به گوش مادرش رسید ، خیلی زود پیداش كرد. بابا و مامان دست و صورت رامین رو شستن و بعد از خوردن خوراكی هاشون به خونه برگشتن.
️ولی بچه های گل ، شما یادتون باشه که هیچوقت دست مامان و باباتون رو رها نکنین.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
چله ی بزرگ و کوچک.mp3
2.15M
🎶 قصه امشب
"چله ی بزرگ و کوچک"
❣با صدای پگاه رضوی
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سـ🌸ـلام
🌼صبح جمعه تون
🌸بخیر و شادی
🌼یه روز پر نشاط
🌸یه روز خوب و با برکت
🌼یه دنیا لبخند و آرامش
🌸یه زندگی پراز دلخوشی
🌼و خوشبختی بی پایان
🌸بـرای تک تک تون آرزومندم
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
ميخواهيد بدانيد چقدر در تربيت فرزندتان موفق هستید؟
کارشناسان اين چهار سوال را از والدين پرسيده و خواسته اند از يك تا ده به خود نمره دهند.
🔴 فرزند من بايد آگاه باشد كه چقدر براي او زحمت كشيده ام.
🔴 وقتي كودكم بدرفتاري ميكند به او نشان ميدهم چقدر نااميد و شرمسار شده ام.
🔴 فرزندم بايد بداند چقدر براي او فداكاري كرده ام.
🔴 فرزندم بايد قدردان و سپاسگزار امكاناتي در اختيار او گذاشته ام باشد.
هر قدر نمراتی كه والدين به خود دادند بالاتر بوده، كودكان اسيب بيشتري خورده اند و آنها نمره رياضي كمتري دارند ، جالب اينجاست كه چنين والديني (با نمره بالا در سوالات فوق) اگر به فرزندانشان محبت كنند نمره رياضي كودكان پايينتر خواهد بود زيرا آنها دچار احساس گناه بيشتري خواهند بود.
اين كودكان بيشتر افسرده خواهند بود و روابط اجتماعي محدودتري خواهند داشت. آنها مضطربتر و خجالتي تر خواهند بود.
كنترل رواني كودك يعني:
دادن احساس گناه و خجالت به كودك براي نشان دادن كار بد او. تنها كتك زدن نيست كه به كودك اسيب شديد ميزند، زماني كه با دادن احساس خجالت و گناه كودك را كنترل ميكنيد در واقع به روان او تجاوز ميكنيد.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
🔴دلایل شیر نخوردن نوزاد
🔹دندان درآوردن، تبخال یا یک عفونت مانند برفک دهان که باعث درد در دهان میشود.
🔹عفونت گوش که ممکن است هنگام شیردهی باعث فشار یا درد شود.
🔹گرفتگی بینی که میتواند در حین شیردهی تنفس را مشکل کند.
🔹کاهش مقدار شیر یا کند بودن جریان شیر مادر نیز ممکن است در بروز این امتناع مؤثر باشد.
🔹اگر کودک در حال دندان درآوردن است و شما را گاز گرفته و واکنش شما او را ترسانده، ممکن است پس از آن از شیر خوردن بترسد.
🔹مصرف یک ویتامین یا دارو توسط مادر نیز ممکن است باعث تغییر در مزۀ شیر شود.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
فرزندم براي تمام خواسته هايش گريه ميكند، چه كنم؟
✅گريه زبان نوزادان است. تا زماني كه كودك توان حرف زدن ندارد بسيار طبيعي است كه گريه كند يا جيغ بزند. اما والدين بايد سعي كنند زندگي فرزندشان روي برنامه باشد تا كودك براي نيازهايش هر بار گريه نكند. مادر بعد از مدتي متوجه نشانه هاي رفتاري نوزادش خواهد شد و كم كم ميتواند زندگي نوزادش را بر اساس نيازهايش برنامه ريزي كند. به مرور نوزاد مي آموزد قرار نيست براي همه چي گريه كند، او به والدينش اعتماد پيدا ميكند.
✅اما اگر والدين معتقد باشند كه نوزاد بايد گريه كند، مثلا به مرور بچه خوش خلقي نخواهند داشت. به مرور كه نوزاد بزرگتر ميشود مي آموزد براي خواسته هايش هم گريه كند. موبايل ميخواهد، نميدهيد و او گريه ميكند.
✅اگر به فرزندتان نه ميگوييد و او گريه ميكند قرار نيست توجه ويژه يي به او بدهيد. به ياد داشته باشيد توجه به كار كودك آن را تقويت ميكند. و بدترين رفتار اين است به خاطر گريه كودك، كوتاه بياييد.
✅فراموش نكنيد رمز موفقيت اين است كه تا جاي ممكن نه نگوييد اما زماني كه گفتيد قرار نيست با مانور فرزندتان كوتاه بياييد. اولين بار كه كوتاه آمديد فرزندتان را خراب كرده ايد. و همينجاست كه گفته ميشود فلاني به بچه هاش توجه و آزادي و محبت داده اما بچه ش لوس شده، توجه و محبت و احترام كودك را لوس نميكند، اما تقويت رفتار منفي كودك، باعث لوس شدنش خواهد شد و كودك ياد ميگيرد انقدر گريه كند، خودش را زمين بياندازد، گاز بگيرد، سرش را به زمين بكوبد تا به هدفش برسد. اگر فرزندتان چنين كاري ميكنند تا زماني كه آسيبي ندارد كاملا به رفتارش بي توجهي كنيد. نه نصيحت نه بغل كردن نه داد زدن نه كوتاه آمدن كمك نخواهد كرد بلكه به او مياموزد قدرت دست اوست.
✅تا دو سالگي نيازهاي فرزندتان بايد در كوتاه ترين زمان ممكن انجام شود. اگر نه ميگويد قرار نيست كوتاه بياييد.
✅از دو سالگي به كودك صبر آموخته ميشود. اگر فرزندتان گريه كردن براي رسيدن به خواسته هايش را آموخته بهترين روش بي اعتنايي به رفتار اوست. اگر فرزندتان جملات شما رو ميفهمد به
او بگوييد ميدونم ناراحتي اما وقتي گريه ميكني نميفهمم چي ميگي گريه هات كه تموم شد حرف ميزنيم. رمز موفقيت اينجاست كه كوتاه نياييد.
✅يادتان باشد زماني كه خسته شديد، كلافه شديد، دلتان سوخت و كوتاه امديد؛ چه داد بزنيد چه تنبيه كنيد چه او را به خواسته اش برسانيد تنها رفتار اشتباه او را تقويت كرده ايد.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
💕💕
سه روش ایجاد صمیمیت با کودک:
در طول روز تماس فيزيكی (بوسيدن ،بغل کردن)داشته باشيد.
البته اين موضوع با توافق او باشد.
روزانه،يك گفتگوی دوستانه همراه با تماس چشمی داشته باشيد.
سه زمان موثر روز را با او باشيد:
لحظات اولی كه از خواب بيدارمیشود.
لحظات اولی كه از مهدكودک يا مدرسه بر میگردد.
لحظات اولی كه دارد به خواب ميرود
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
🔸#مهد_کودک یا مادربزرگ و پدربزرگ؟
🔸اگر از همان سنین بسیار پایین در شرایطی قرار گرفتهاید که مجبور هستید فرزندتان را به مهد یا اقوام بسیار نزدیک مانند مادربزرگ یا پدربزرگ بسپارید قبل از هشت ماهگی این کار را انجام دهید. چون در این سن کودک هنوز شناختی از محیط پیرامون خود و غریبهها ندارد و دچار اضطراب نخواهد شد. غیر از این مورد بهترین زمان برای مهدکودک بین سن 3 تا 6 سالگی است.
🔸در بهترین حالت بهتر است هم از مزایای ماندن کودک در خانه مادربزرگ و پدربزرگ استفاده کنید و هم برای رشد مهارتهای اجتماعی فرزندتان، او را در هفته 2 الی 3 بار به مهد بفرستید.
🔸در کنار مهد باقی روزهای هفته مسئولیت فرزندتان را به کانون گرم مادربزرگ و پدربزرگ بسپرید.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
🔸بررسی ارتباط کمبود خواب و خواب نامنظم با هوش #کودک:
🔸خواب منظم یکی از تاثیر گذار ترین عوامل در تقویت هوش کودکان است.
🔸اگر کودکتان برنامه منظمی برای به خواب رفتن ندارد و هر شب در ساعات متفاوتی به رختخواب میرود، بهتر است فکری برای تنظیم برنامه خواب او بکنید. چون محققان به تازگی اعلام کردهاند برنامه نامنظم خواب توانایی مغز کودک را تحلیل میبرد.
🔸 متخصصان معتقدند سن 3سالگی مرحله حساسی در تکامل مغز و مهارتهای فکری است و بینظمی خواب در این سن مهم است. طبق تحقیقات گروهی از کودکان که در تمام سنین خواب نامنظمی داشتند به شکل واضحی نمرات کمتری در آزمونهای فکری گرفتند.
🔸خواب نامنظم میتواند ریتم طبیعی بدن را مختل کرده و موجب اختلال در خواب و آسیب به توانایی کسب و ذخیره اطلاعات در کودک شود. به همین علت متخصصان میگویند اگر بینظمی خواب تکرار شود و بخصوص اگر در سنین تکامل مغز کودک باشد میتواند اثرات مهمی در سلامت آینده مغز او بگذارد.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
وقتی فرزندم در جمع حرف بد میزند چگونه رفتار کنم؟
🔷 در مورد ناسزا گفتن فرزندتان در جمع ،نکته کلیدی این است که او را به خاطر رفتارش جلوی دیگران مورد سرزنش قرار ندهید تا احساس شرمندگی و تحقیر شدن نکند.
🔶 در این مواقع بهتر است او را به کناری برده و خیلی جدی به او تذکر بدهید که این طرز صحبت کردن اصلا شایسته ی جمع نیست و نباید تکرار شود .همچنین می توانید به فرزندتان یاد بدهید که از کسی که در جمع به او فحش داده ،معذرت خواهی کند.حتی شاید لازم باشد قبل از مهمانی هم از روش های تشویقی استفاده کرده و به فرزندتان گوشزد کنید که از این الفاظ استفاده نکند .
⭐️ البته توجه داشته باشید که روش های تشویقی باید تاحد امکان کلامی و غیر مادی باشد ،تا فرزندتان شرطی نشود.به عنوان مثال یک لبخند محبت آمیز یا آفرین گفتن و نهایتا دادن جایزه مختصری به فرزندتان کافی است .در نهایت در صورتی که فرزندتان به این روش توجه نداشت و رفتار خود را تکرار کرد ،به همراه او محیط را ترک کنید .
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻