چگونه میتوان مشکل کودکی را که از خوردن غذا امتناع میکند حل نمود؟
غذا خوردن کودکان
در چنین مواردی باید قاطعانه و به دور از خشم با کودک رفتار کرد و برای کودک جای مشخصی در نظر گرفت و با لحن قاطع به کودک گفته شود که این صندلی برای توست و از او بخواهیم که برای غذا خوردن در آنجا بنشیند و هم چنین نیم ساعت هنگام غذا خوردن و نیم ساعت بعد از غذا خوردن به کودک فرصت دهیم یعنی بعد از اتمام غذای خودمان ظرف غذای کودک را جمع نکنیم چون احتمال دارد کودک برای خوردن غذا برگردد.و نکته دیگری که باید رعایت گردد این است که نباید از زور و اجبار برای خوراندن غذا به کودک استفاده کرد و اگر کودک امتناع نمود اجازه بدهیم که گرسنه بماند و از خوردن خوراکیها و تنقلاتی مانند شکلات و شیرینی و.... اجتناب کنیم تا بتوان کودک را از آغاز با غذا خوردن سالم آشنا و عادت داد.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
🔴با کودکی که می خواهد همه چیز را با جیغ و گریه به دست آورد، چگونه رفتار کنیم؟
🌷در برخورد با این رفتار کودک، به هیچ وجه نباید به جیغهای او اعتنا کرد. وقتی یک کودک با جیغ زدن یا پرخاشگری به خواستههای خود میرسد، میآموزد که این رفتار را تکرار کند. اگر پدر و مادر به جیغزدن فرزندان خود توجه کنند، این رفتار را در او تقویت میکنند.
🌷در چنین وضعیتی باید از تکنیک نادیده گرفتن، استفاده کرد. یعنی در کنار او هستیم ولی نه به او نگاه میکنیم نه با او حرف میزنیم، فقط خودمان را مشغول می کنیم. این طوری کودک متوجه می شود بدون ارتباط با پدر و مادر، هیچ لذتی برایش وجود نخواهد داشت و باید قاطع باشیم بدون هیچ گونه خشونت در رفتار و کلاممان.
🌷البته در کنار نادیده گرفتن، باید به تقویت رفتارهای مثبت کودک هم توجه کنیم تا میزان پرخاشگری کم شود. باید کاری کنیم که کودک حس کند راه دیگری نیز وجود دارد که می تواند به پدر و مادرش نزدیک شود و با داد و فریاد به هیچ نتیجهای نمی رسد.
🌷همراه ما باشید
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
استقلال و مسئولیت داشتن به رشد تابآوری در فرزندان کمک میکند.
به کودکتان مطابق با سنش مسئولیت بدهید و او را برای انجام درست مسئولیتهایش تشویق کنید. به فرزندانتان سرویس بیش از حد ندهید و اجازه دهید تا آنجا که میتواند در انجام کار هایش استقلال داشته باشد.
حمایت افراطی از کودکان، آنان را ضعیف و شکننده خواهد کرد. یک مهارت اساسی که به رشد تابآوری در فرزندان کمک میکند، حل مسئله است و از همان دورهٔ کودکی، وقتی فرزندانتان با مشکلات حتی جزئی مواجه میشوند، به جای اینکه سریع مشکل را برای او حل کنید، سعی کنید با او گفتگو کنید و از او بخواهید در مورد روشهای حل مسئلهای که به ذهنش میرسد، صحبت کند.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
⭕️اگر قصدبارداری دارید بعداز نزدیکی تا7روز از خوردن شیر،سرکه،گشنیزو سیب ترش پرهیز نمایید
✅زمان اولین نزدیکی برای بارداری تا7 روز بعداز آخرین عمل نزدیکی جهت بارداری رعایت شود
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
♦️پایان عجیبترین سال تحصیلی مدارس/٣ میلیون دانش آموز ترک تحصیل کردند
🔹اگرچه کرونا باعث شد آموزشوپرورش بالاخره از قالبها و ساختارهای رسمی و غیرمنعطف خود خارج شود و روشهای آموزشی دیگر را هم تجربه کند اما قسمت تلخ این داستان، خارجشدن ۳میلیون دانشآموزان از گردونه تحصیل بود.
🔹با برگزاری آخرین امتحان نهایی، سال تحصیلی کرونایی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به پایان رسید.
🔹 مهمترین ویژگی سال تحصیلی که روز گذشته به پایان رسید، جایگزینی بلامنازع اینترنت بهجای فضای فیزیکی مدرسه بود.
🔹قسمت تلخ این داستان، خارج شدن دانشآموزان زیادی (حدود ۳میلیون نفر) از گردونه تحصیل بود. بین استانهای کشور، خراسان رضوی بیشترین آمار ترک تحصیل را دارد
👶🏻@behtarinmadar👶🏻
⭕️ کودکان باید برای بازگشایی مدارس واکسینه شوند؟
🔸سوری، رئیس کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹کودکان اگرچه احتمال ابتلا به کرونا دارند و میتوانند عامل بیماری را به دیگران منتقل کنند ولی احتمال شدت بیماری در آنها بسیار پایین است.
🔹از طرفی اغلب شرکت های تولیدکننده واکسن، حداقل سن را ۱۸ سال و تعداد کمی هم ۱۲ سال عنوان کرده اند. در کل ضرورتی ندارد که کودکان سالم که بیماریهای زمینه ای خاص ندارند قبل از بازگشت به مدرسه واکسینه شوند و اگر پوشش واکسیناسیون در بالغین به حد لازم برسد، شانس ابتلا به کودکان بسیار پایین می آید.
🔹البته تولیدکنندگان واکسن در تلاش برای تهیه واکسنهایی هستند تا کودکان را نیز شامل شود. تا کنون هیچ واکسنی بر علیه کرونا برای کودکان تایید نشده و هیچ کشوری هم تزریق نداشته است.
🆔
👶🏻@behtarinmadar👶🏻
هدایت شده از قاصدک
🍖غذا که همش گوشت و مرغ نمیشه
🥗🍕بیا اینجا یکم زن بودنتو با سیب زمینی به رخ بکش
☕️ببین منو هر شب واسه همسری یه نوع غذای سبک و #ارزون و #فوری درست میکنم 😍
🍷 کلی قربون صدقه ام میره 😁
😍🥪 انواع غذاهای نونی🌯و مقرون به صرفه
♨️🥩🧆 انواع کباب ها #کوفته و #دلمه
😌🥘 فن #لعاب دار کردن خورشت ها
بگما من همه هنرامو مدیون اینجام 👇🙈😁
http://eitaa.com/joinchat/1871708160C78988e4b43
🔺مراحل رشد زبانی کودک⁉️⁉️
🔹تلفظ کردن حرف صدادار (0-3 ماهگی)
🔹تکرار کردن حروف- تکرار کردن صداهای مشابه مثل با با با (4-6 ماهگی)
🔹افزایش دامنه حروف - شامل ترکب صداها (6-9 ماهگی)
🔹 ساختن صداهای بیمعنی- گویا کودک به زبان خودش سخن میگوید (10-12 ماهگی)
🔹گفتن لغات واقعی (10-18 ماهگی)
🔺پیشرفتهای کودکان نوپا (18 ماهگی)👇👇
🔹معمولا میتواند لغات ساده را به زبان بیاورد.
🔹میتواند بگوید «نه» و سرش را تکان دهد.
🔹میتواند به چیزهایی که دوست دارد اشاره کند.
🔺(2 سالگی)👇👇
🔹میتواند به اشیایی که نامشان را میشنود، اشاره کند.
🔹اسامی آشنایان را میشناسد
🔹قادری به ساختن جمله با 2 تا 4 لغت است.
🔹میتواند لغات را تکرار کند.
🔹شما نقش مهمی در پیشرفت زبانی کودکتان دارید. بنابراین با تکرار صداها او را در این کار یاری کنید. پیشرفت او را در آخر هر مرحله بررسی کنید. پزشک متخصص کودکتان میتوان به شما در آگاهی از این پیشرفت کمک کند و به شما بگوید باید در مرحله بعدی چه انتظاری از او داشته باشید
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
🔻به کودکان خود بیاموزید قبل از صحبت فكر كنند
🔹همیشه در حین حرف زدن با فرزندانتان از آنها بپرسید منظور تو دقیقا چیست؟ چقدر راجع به این حرف فكر كردهای؟ فکر می کنی خواسته تو چه نتیجه ای در بر دارد؟ به چه روش های دیگری می توانی عمل کنی؟ از او بخواهید كه همیشه حرفهایش را بسنجد بعد بزند؛ اگر به این روش عمل كرد برای ثابتقدم بودنش به او پاداش دهید.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻
برای استقلال کودک، بگذارید او خودش مالک بدنش باشد.
از کنار زدن مداوم موهایش، تکاندن خاک لباسش، بستن دگمه و مرتب کردن مداوم لباسش و بالا کشیدن شلوارش خودداری کنید.
کودکان این وسواس بیش از حد را تجاوز به خلوت جسم خود تلقی میکند.
👶🏻 @behtarinmadar 👶🏻