11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موزش را میخورد و بیانیه تراوش میکند...
درباب بیانیهی میرِ فتنه و مصائب اصلاح طلبان🤪
.
*آخرین خبر از فرایند توافق برجام:*
"جوزپ بورل" نماینده اتحادیه اروپا، دیشب در نشست خبری اعلام کرد: مذاکره کننده ارشد ایران در آخرین بسته پیشنهادی عبارتی را به سند برجام اضافه نموده است که تاکنون برجسته ترین حقوقدانان بینالمللی نتوانستهاند به مفهوم پیچیده این عبارت دست یابند.
عبارت مزبور بدین شرح به سند برجام افزوده شده:
*"اسقاط کافه خیارات و خصوصا خیار غبن، ولو فاحش یا افحش، از طرفین بعمل آمد."*
بورل افزود، موضوع هم اکنون در کمیسیون تفاسیر حقوقی سازمان مللمتحد در دست بررسی میباشد و نتیجه به وزیر امور خارجه روسیه اعلام خواهد شد...!!
😀😘😀😘😀😘
#محرمانه_شبهه
📍پاسخ به یک سوال تکراری
@secret_file
🔻جناب صادق زیباکلام و رسانههای اصلاحطلب چندسالی است مکرراً یک سوال را میپرسند و اذهان را درگیر میکنند و البته کمتر دیدهام پاسخی اقناعی یا جدلی به ایشان داده شود.
🔻سوال این است:
"آیا مردم راضی هستند عوارضی که به شهرداری برای خدمات شهری میپردازند، صرف تبلیغات ایدئولوژیک نظام شود؟ اگر راضی نباشند، این هزینهها از نظر شرعی چه وجهی پیدا میکنند؟"
🔹آقای زیباکلام؛ این سوال را میتوان در خیلی از مسائل پرسید. اگر وظایف دولت، شهرداری و دستگاهها را به خدماتی چون جادهسازی، پلسازی، جدولسازی و.. محدود کنیم، نه تنها معنویات و مناسک دینی که بساط هر چیزی مرتبط به فرهنگ، علوم انسانی، فکر، روح و روان جامعه را باید جمع کنیم.
🔸بطور مثال، مردم میتوانند بپرسند سودِ علوم انسانی، فلسفه، تاریخ، ادبیات، جامعه شناسی، علوم سیاسی، روانشناسی و ... چیست که باید سالانه هزاران میلیارد تومان از بیتالمال برای دانشکدههای علوم انسانی و حقوق اساتیدی چون زیباکلام و ... هزینه شود؟
🔹یا برای فوتبال؛ مکرراً مردم سوال میکنند چرا بیت المال به پای فوتبال و فوتبالیستهایی ریخته میشود که حتی افتخار آسیایی هم برای ایران کسب نکردند؟
🔸جناب زیباکلام؛ با این استدلال شما، تولید و نشر کتاب، تولید سریال و فیلم سینمایی و ... نیز از بودجه بیت المال خطاست و مردم فقط پل و جاده و جدول و آسفالت و.. میخواهند! چرا باید پول بیتالمال پای #فرهنگ، هدر برود؟
🔹کمی دایره سوالات را اگر کمی افزایش دهید مردم شمال تهران شاید بگویند که بیشتر عوارض شهرداری را ما بالانشینها میدهیم و راضی نیستیم خدمات پایین شهر از جیب ما باشد! یا مردم خوزستان بگویند ما راضی نیستیم پول نفتمان برای شهرداری تهران هزینه شود در حالیکه خودمان آسفالت و آب و ... نداریم! (ارزش افزودهای که دولت از بودجه عمومی به شهرداری تهران پرداخت می کند از محل پول نفت است!)
🔸واضح است که کسی به این سوالات بدیهی پاسخی نمیدهد؛ عقلا میگویند هم باید برای اقتصاد هزینه کرد، هم عمران و آبادی کشور، هم نیازهای اولیه انسانها، هم شادی و نشاط، هم سلامت و بهداشت، هم آموزش و پرورش، هم برای جامعه پذیری سیاسی و ترویج ارزشها و فرهنگ ناب و هنجارها و زدودن زشتیهای اخلاقی از جامعه. مثل مبارزه مواد مخدر، مبارزه با فساد و فحشای جنسی و غیره.
🔹اگر نگران #شرع هستید که نظر شرع چیست؟ نظر فقهای بزرگی چون امام خمینی(ره) و سایر علما را بگیرید. نظرشان همین است که مالیاتی که مردم به دولت میدهند و عوارضی که به شهرداری میدهند باید طبق قانون در حوزه های مختلف برای مصالح کشور هزینه شود. علاوه بر عمران و آبادی، یک عرصه آن حوزه فرهنگی و اجتماعی است!
🔸دولت و شهرداریها طبق قوانین موجود، در عرصه #فرهنگ_عمومی وظایفی دارند. طبق چارت سازمانی، برخی قسمتها وظایفشان در حوزه فرهنگ و ترویج ارزشهاست.
🔹نه در ایران که در اکثر کشورها، خاصه کشورهای اروپایی، شهرداریها وظایفی را در حوزه اجتماعی و فرهنگی برعهده دارند و غالباً حدود ۲۰ درصد از بودجه سالانه خود را برای فعالیتهای اجتماعی و حدود ۵ درصد را برای حوزه فرهنگ تخصیص میدهند.
🔸در تهران و ایران، این عدد بسیار پایینتر است. نگاه به عرصه فرهنگ در شهرداریهای ایران کمرنگ است. ولی در کل، وظایف شهرداریها علاوه بر خدمات شهری، فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی را در بر میگیرد و نمیتوان اصل را انکار کرد. اگرچه وظایف اصلی و بزرگ شهرداریها، خدمات شهری است اما طبق قانون، وظایفی در حوزه فرهنگی اجتماعی هم دارند و باید در راستای ترویج ارزشهای دینی و انسانی بکوشند و فرهنگ عمومی را طبق این ارزشها، بالا بیاورند.
🔹یادم میآید روزهای اول انتخاب محمدعلی نجفی بعنوان شهردار تهران، وی گفته بود که در تهران، مشکل زیرساختی و عمرانی نداریم ما از الان باید به فکر فرهنگ و کار فرهنگی اجتماعی باشیم! آقای حناچی شهردار سابق تهران هم از اصل تخصیص بودجه برای فعالیتهای فرهنگی اجتماعی دفاع کرده و دنبال افزایش بودجه آن بود./داود مدرسیان
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولی عالی عاقبت مصی پولینژاد رو توصیف کرد👌😁
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
17.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️«قاتی پاتی» را حتما ببینید!!!
😂😜😳
✋
گزارش ضعف جریان انقلابی در فضای مجازی
🔺طبق آمار های جمع آوری شده، حجم فعالیت کاربران انقلابی نسبت جریان معارض بسیار کم بوده و در بخش تولید محتوا، ضعف رسانهای بشدت مشهود است.
🔹طبق تحلیلهای آماری بدست آمده، تولید محتوای رسانه ها و کاربران معارض در عرصه اجتماعی نسبت به سایر گفتمان ها برتری دارد. با مقایسه سه بستر تلگرام، توییتر و اینستاگرام مشخص می شود که محتواهای عرصه اجتماعی فضای مجازی جامعه ایران با ظرفیت بسیار بالا و قابل توجی تحت تاثیر القائات معارضین و معاندین است.
🔹در حالی که با یک کمپین ساده و اخباری که احساسات مردم جریحه دار میکند، می توان در فضای مجازی رویکرد و بینش جامعه را به سمت مورد دلخواه سوق داد، این فرصت استثنایی و غنیمت، به راحتی در اختیار رسانه دشمن و معارض است.
🔹با بررسی آمار یکی از موثر ترین رسانه ها بر ایران یعنی توییتر، مشخص می شود که جریان همسو و انقلابی تمرکز خود را روی کامنت و ریتوییت و بازتاب توییت های دیگران گذاشته است و تعداد بسیار کمی مشغول تولید محتوا هستند. این ضعف مشهود در تولید محتوا موجب شده تا جریان مقابل یعنی معارض، به راحتی دست بر روی هر موضوع دلخواه اجتماعی گذاشته و آن را ترند و موج اعتراضی قرار دهد.
🔹مثال آسیب پذیری آن را می توان اینگونه بیان کرد که درحالی که نیاز مبرم مردم به مسائل اقتصادی و معیشت می باشد، با کمپین های متنوع و محتواهای حساسیت برانگیز احساسات جامعه، دغدغه ها را عوض کرده و مسائل پیش و پا افتاده تر را مطرح کنند.
🔹یا بر سر هر همکاری و توافقنامه با کشور های شرقی و همسو، یک موج اعتراضی و تخریبی برای جامعه تولید می شود و اقدام به بی اعتبار سازی و ناامیدی می کنند.
🔻آمار تولید محتوای معارض:
اینستاگرام: ۱۴ درصد توییتر: ۶۱ درصد تلگرام: ۱۴
🔻آمارتولید محتوای انقلابی و همسو:
اینستاگرام: زیر ۱ درصد توییتر: ۲ تلگرام: زیر ۱ درصد
🔸مطابق آمار بالا ، نتیجه گیری می شود که کاربران و رسانه های انقلابی باید هرچه سریع تر وارد بستر سازی و تولید محتوا در فضای مجازی شده و تمرکز خود را بیشتر از پاسخگویی و بررسی فعالیت های معاندین و معارضین، بر افزایش فعالیت های خود بگذارند که البته خود این حضور و فعالیت با رویکرد های نادرست، بهانه فضاسازی و خوراک رسانه ای برای تخریب جریان خودی نشود.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرثیهخوانی عربی میثم مطیعی در حسینیه داوود العاشور بصره
✍مداحی ترکیبی مطیعی در بصره عراق، حسینیه «ابوالخصیف» آمیخته ای از ولیّ شناسی و حماسه آفرینی است که دل جوانان عراق را متلاطم و دگرگون کرده است. درود بر مطیعی و سلام بر روضه علی اصغر ع که جماعت حاضر را بی تاب کرده است.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺صفحه اینستاگرام رهبری منتشر کرد
🔹درک ناصحیح از امر به معروف
👈 حتما ببینید
✅ کانال هیئت لیلة القدر 👇
https://eitaa.com/LaylatulQadrinfo
⭕️ بازی غیرقانونی بودن شهردار تهران تمام شد؟!
✔️ خسارت بزرگ مدعیان به جبهه انقلاب با فریاد دروغین واقانونا
✍️ جریان انقلاب دو سال قبل ابتدا مجلس یازدهم را پس گرفت و سال گذشته هم پس از هشت سال التهاب آفرینی سیاسی و اقتصادی دولت غربگراها، دولت به دست انقلابیون افتاد. اتفاق مهم سوم نیز پیروزی جریان انقلاب در شورای شهر در پایتخت و انتخاب یکی از چهره های موثر انقلاب به عنوان شهردار بود. جریان غرب گرا که با شراکت جریان اصلاح طلب و اعتدالی شکل گرفته بود با توجه به کارنامه ضعیف خود هیچ راهی جز سکوت عامدانه برای گذر زمان نداشت تا فرصتهایی را برای احیا و طرح مجدد خود بدست بیاورد. همچنانکه مثلا در طرح صیانت مجلس فرصت را مناسب دید و عملیات رسانه ای کرد. یا در ایام اصلاح یارانهها فرصت را مناسب دید و حملات گستردهای را بر علیه دولت تدارک دید. از این دست مثالها فراوان است و هر کدام میتوانیم مقاطع زیادی را به یاد بیاوریم. اما این تلاشها هم البته یک نقطه هدف را دنبال میکند و آن نشان دادن ناکارآمدی جبهه انقلاب در اداره کشور به امید بازگشت دوباره جریان غربگرا به قدرت است.
درباره شهرداری اما فرصت تخریب کمی زودتر فرآهم شد. جریان غربگرا که بر اساس برنامهریزی اولیه مجبور به سکوت در ماه های اول شهرداری تهران بود از همان روزهای اول سوژهای را ناخواسته در مرکز عملیات رسانهای خود دید که اتفاقا خود تولیدگر آن نبود و توسط برخی جریانات و فعالین سیاسی با روکش عدالتخواهی و انقلابی اتفاق افتاده بود. هدیهای ناخواسته ولی شیرین که جریان غربگرا به خوبی از آن بهره مند شد. از همان ساعات اول زمزمه انتخاب دکتر زاکانی به عنوان شهردار تهران، برخی جریانات و افراد مدعی انقلابیگری با روکش عدالتخواهی و قانونگرایی بحث غیرقانونی بودن انتصاب دکتر زاکانی را مطرح کردند. موضوعی که چنان پر سر و صدا در پوشش عدالتخواهی و فریاد قانونخواهی گفته شد که حتی تا مدت ها برخی از فعالین جبهه انقلاب را نیز تحت تاثیر قرار داد. اما جریان غربگرا از فرصت ایجاد شده تلاش کرد کمال استفاده را ببرد و بحث غیرقانونی بودن شهردار تهران را در افکار عمومی پمپاژ کند. طبیعی بود طرح غیرقانونی بودن شهردار تهران برای جریان اصلاحات فرصتی بود که مشروعیت جریان انقلاب در اداره شهر را هدف قرار دهد و زیرساختی در افکار عمومی بسازد که دیگر هیچ کارنامه و عملکردی مشروعیت نداشته باشد. ضمن اینکه این زیرساخت می توانست در اثرگذاری شایعات بعدی همچون استعفا، برکناری، جابجایی شهردار و یا رفتن به دولت و... کمک بزرگی به آنها بکند.
در این میان دولت، هیات وزیران، وزارت کشور و پاسخهای دیوان عدالت اداری با تایید قانونی بودن انتخاب شهردار تهران در مراحل اولیه، تا حدی توانستند جلوی این القای غلط را بگیرد، ولی جریان مدعی روند خود را ادامه داد. همچنانکه رنگ مطالبه گری با ظاهر عدالتخواهانه جای خودش را به لجبازی بیشتر با وجود لو رفتن نیات سیاسی داد. آنها همچنان بر طبل دروغین و توخالی غیرقانونی بودن شهردار تهران کوبیدند و دیگر از تیتر یک شدن بیبی سی فارسی و رسانه های ضدانقلاب نه تنها ابایی نداشتند بلکه شاید برخی از آنها این تیترها را در راستای تولید فشار مناسب هم میدیدند!
در پایان نیز کار را به شکایتهای متعدد به دیوان عدالت اداری رساندند و افکار عمومی را همچنان مورد عملیات رسانهای خود قرار دادند. در روزهای اخیر رای نهایی و قطعی دیوان عدالت اداری برای همه شکایتهای تو خالی با ظاهر قانون و عدالتخواهی صادر و همه رد شدند. حال بیشتر معلوم شد تمام نزدیک به یکسال جنجال آفرینی فقط بازی سیاسی بوده و مدعیان هیچ استدلال قانونی واقعی نداشتهاند.
اما آنچه بر جبهه انقلاب تحمیل شد، خسارتی نابخشودنی است. اینکه بخشی از بدنه مدیریتی جبهه انقلاب که اتفاقا نقش مستقیم و پررنگی در ارائه خدمات زودبازده به مردم و ترمیم سرمایه اجتماعی نظام را دارد، مشروعیتش را با ادعای غیرقانونی بودن زیرآبش را بزنند و مردم را بدبین و دچار شبهه کنند، ظلمی آشکار و یک خسارت بزرگ نیست؟ هرچند مدعیان اگر دلسوزی برای جبهه انقلاب برایشان اولویت داشت، بسیاری از این روندهای سیاسی و رسانهای را مدتها قبل تعطیل میکردند.
در این میان ظلم بزرگی هم به افکار عمومی شد. بخش وسیعی از آنها فریاد واقانونا را شنیدند ولی این روزها اکثریت مطلق از رای نهایی دادگاه و نادرستی ادعاها خبردار نشدند.
مدعیان اما در ادامه چه خواهند کرد؟! آیا عذرخواهی خواهند کرد؟! آیا جبران خواهند کرد؟ آیا حاضرند در همان رسانهها و توییترهای شخصی خود که از غیرقانونی بودن شهردار میگفتند، احکام نهایی دیوان عدالت اداری را در معرض دید و قضاوت مخاطبینشان بگذارند؟ آیا حاضرند حداقل به همان قانونی که مدعی آن بودند تمکین ظاهری کنند؟!
*مهدی جهان تیغی
تلگرام:
https://t.me/joinchat/O_wgT4ssrxyYuea6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍پاسخ دندانشکنِ شاه #پهلوی به سیلی در فرودگاه جده
🔹ماجرایی که شاید هرگز نشنیده باشید...
🔸در سال ۱۳۳۸ یک شرطه در فرودگاه جده به یک ایرانی سیلی زد؛ و اما بشنوید از واکنش کوبنده محمدرضا پهلوی به این جریان که منجر به عذرخواهی #عربستان شد.../محمدصادق سلطانزاده بشرویه
عزیزان من و جوانان دوست داشتنی دیدید!؛ دنیای فضای مجازی پر است از این مونواکسیدکربنهای سمی که اگر اندکی ساده اندیش و زودباور باشیم به همین سادگی و راحتی مسموم و قربانی خواهیم شد. از ویژگیهای دروغ های گوبلزی که موجب باورپذیری شود دو موضوع است:
1⃣ دروغ بزرگ باشد
2⃣ دروغ با جزئیات باشد