هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
🔰سید احمد علوی، عضو شوراي شهر تهران با اشاره به اينکه انتخاب زاکاني مشکل قانوني ندارد، گفت: براي تأييد حکم شهردار تهران نيازي به تغيير قانون نيست.
از سال ۹۷ که هيات وزيران، تعيين مصاديق رشته هاي تحصيلي براي تصدي سمت شهرداري را در به عهده وزير کشور گذاشت تا به امروز در سه مقطع زماني سه اصلاح و رفع نقص صورت گرفته است.
خرداد ۹۸ رشته هاي حقوق، جغرافيا، اقتصاد و مديريت و... اضافه و در آ ذر ۹۸ رشته هاي کشاورزي، آمار، گرايش هاي برق و در نهايت در تير ۱۴۰۰ علوم کامپيوتر اضافه شده است.
در انتخاب زاکاني، قانون مجلس، آيين نامه هيات وزيران و بخشنامه وزير کشور تغيير نمي کند،صرفا مانند سه مورد گذشته در سال هاي قبل نواقص با صدور بخشنامه چهارم رفع مي شود.
معاون وزير کشور اختيار دارد مانند سه بخشنامه قبلي، نواقص را با صدور بخشنامه چهارم رفع کند.اين رفع نقص نه رانت است و نه اختصاص به فرد خاصي دارد و امکان دارد براي شهرداران آينده نيز اين رفع نقص انجام شود.
چطور مي شود شهرداري که هزاران برابر از دولت در اجرا کوچکتر است نسبت به مدرک ايشان مشکل داشته باشد، اين نشان از کمي و کاستي در خصوص مقررات تصدي سمت شهرداري است و حتما بايد اصلاح و اين نقص مرتفع شود.
http://eitaa.com/jebhetse
مسخره نیست کسی که برای ریاست جمهوری یک مملکت احراز صلاحیت شده،طبق یک #آیین_نامه صلاحیت شهرداری یک شهر رو نداشته باشه؟
مسخره تَر اونایی که،#محمودشون انتخابات رو قبول نداشت مگر با حضور خودش،مسخره تَرتَر اونایی که شهردارشون،#زَن_کُش بودو مسخره تَرتَرتَر،#صدرالساداتی و ایران اینترنشنال!
#حسین_کمیل
@hosseinkomail1404
هدایت شده از زمانه
🔍ماجرای جنجال شهرداری زاکانی چیه؟ واقعا زاکانی کار غیرقانونی انجام میده؟!
❗️ماجرا از کجا شروع میشه؟
طبق قانونه «تشکیلات، وظایف و اختیارات شورای اسلامی» از هیئت دولت خواسته شده یه آیین نامه برای احراز شرایط شهردار نوشته شود.اولین بار سال ۷۷ و آخرین بار سال ۹۷ این آیین نامه نوشته شده است.
🔸این آیین نامه چی میگه؟ آیین نامه میگه شهردار در سطح شهر تهران باید ۹ سال سابقه مدیریت ارشد داشته باشه و مدرک تحصیلی مرتبط با شهرداری داشته باشه
📌مدیریت ارشد یعنی چی؟ این آیین نامه میگه طبق قانون مدیریت خدمات کشوری. مدیری که سابقه «سیاست گذاری، خط مشی گذاری، برنامه ریزی کلان، هدایت و نظارت عالیه بر عملکرد دستگاه ها و...» داشته باشه.طبق این تعریف کاملا بر وظایف و اختیارات نماینده مجلس منطبق هست و قانونا نماینده مجلس مصداق مدیر ارشد تلقی می شود.
✳️زاکانی ۱۳ سال سابقه مدیریت ارشد داره.
🔸خب مشکل دوم چیه؟ مدرک تحصیلی! آیا در این آیین نامه مدارک تحصیلی نوشته شده؟ خیر! به وزیر کشور اختیار داده شد بعدا یه بخشنامه بنویسد و رشته های مرتبط را مشخص کند.وزیرکشور سال ۹۷ چندین رشته تحصیلی رو اعلام کرد و نوشته که بعدا معاون وزیر میتونه رشته های دیگه ای رو هم اضافه کنه.
🔸چندماه بعد در خرداد ۹۸ دوباره چندتا رشته مثل حقوق و جغرافیا به این بخش نامه اضافه شده و برای بار دوم آذرماه سال ۹۸ مهندسی کشاورزی و آمار و... اضافه شده. همین یک ماه قبل هم در بخشنامه ای جدید، علوم کامپیوتری به بخشنامه های قبلی اضافه شده!
📌سوال اینجاست؛ آیا زاکانی برای شهردار شدن نیاز به تغییر قانون داره؟ خیر! طبق آیین نامه فعلی آقای زاکانی مشکلی برای شهرداری ندارد و نیازی به تغییر آیین نامه نیست.
📌آیا رئیسی میخواد برای زاکانی تو جلسه هیئت دولت این آیین نامه رو اصلاح کنه؟ اصلاح آیین نامه در دستور کار هیئت دولت بوده و موارد موردنظر برای تغییر آیین نامه ارتباطی به بخش مدرک تحصیلی و تعریف مدیریت ارشد نداره
🔻زاکانی چطور میتونه شهردار بشه؟
در جواب باید گفت: رشته پزشکی هم باید به بخشنامه وزارت کشور اضافه بشه. همینطور که قبلا آمار و علوم کامپیوتری اضافه شده است.
آیا این کار خلاف قانون و بی حرمت کردن قانونه؟ خیر.در بخشنامه اصلی به دلیل موارد تحصیلی متنوع به معاون وزیر اجازه داده شده که در هر زمانی امکان اضافه کردن رشته تحصیلی رو داشته باشه و این بخشنامه تکمیل رشته های تحصیلی رو پیش بینی کرده بود.
🔻آیا صرفا قراره رشته پزشکی اضافه بشه؟ خیر
🔸توجه کنید که آخرین انتخابات شوراها و شهرداران سال ۹۶ بوده و این اییننامه و بخشنامه سال ۹۷ ابلاغ شده. یعنی اولین بار است که در سطح کشور به صورت گسترده اجرا میشود و در این سالها شهرهایی که دچار مشکل شدند رشتهها را اضافه کردند.
🔸بسیاری از شهرهای دیگه مثل تبریز و مشهد و ... چنین مشکلی دارند و به زودی معاون وزیر جدید تغییرات را طبق بخشنامه سال ۹۷ ابلاغ خواهد کرد.
✍️صادق نیکو
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
نگرانند شهرداری احیا شود
🔹در نقد تصمیم شورای شهر تهران برای معرفی دکتر زاکانی به عنوان شهردار، به "آیین نامه اجرایی دولت" استناد شدکه می گوید شهرداران شهرهای بالای یک میلیون جمعیت باید دارای مدرک کارشناسی در برخی رشته های "مهندسی، علوم تجربی، یا علوم انسانی" و "دارای 9 سال سابقۀ مدیریت ارشد" باشند.
♦️اولا "مدیر و مدبر بودن"، جزو شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری است و صلاحیت آقای زاکانی برای ریاست جمهوری که مسئولیتی به مراتب بالاتر می باشد، تایید شده است.
🔹ثانیا او در کنار تخصص پزشکی و عضویت در هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، سه دوره نماینده مجلس بوده و مسئولیت دبيرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادي را در مجالس هفتم و هشتم بر عهده داشته است؛
♦️هم مردم تهران و قم، را برای سه دوره نمایندگی کرده و مشکلات پایتخت را می شناسد، و هم تجربه مبارزه پیگیر با مفاسد اقتصادی را -که شهرداری یکی از گلوگاه های آن است- در کارنامه خود دارد.
🔹او همچنین از بانیان تحقيق و تفحص از نظام آموزش عالي کشور، آزمون دستياري و قوه و قضائيه بوده و ضمنا با نظر نمایندگان، کمیسیون مهم رسیدگی به برجام در مجلس نهم را اداره کرده است.
♦️ثالثا شهرداری، آن هم شهرداری پایتخت، منحصرا یک مسئولیت فنی و عمرانی نیست. شهردار، مسئولیت های مهم فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را هم بر عهده دارد؛ نمونه کوچک تر ریاست جمهوری در مقیاس یک شهر.
🔹رئیس جمهور هم متخصص یک یا دو رشته بیشتر نیست و حال آن که طیفی از مدیریت های تخصصی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و عمرانی، زیر نظر او فعالیت می کنند.
♦️همان گونه که رئیس جمهور لازم نیست مثلا متخصص نیرو و نفت و انرژی و مهندسی و پزشکی یا جامع همه این تخصص ها باشد، به طریق اولی و در مقیاسی به مراتب کوچک تر، دلیلی ندارد شهردار متخصص چند رشته خاص باشد؛
🔹از این جهت، آئین نامه دولت روحانی، حصر و انحصاری غیر قانونی وضع کرده است. ضمن این که، با عنایت به احراز صلاحیت آقای زاکانی برای یک سمت ملی اجرایی در تراز ریاست جمهوری، به طریق اولی صلاحیت شهرداری پایتخت را دارد.
♦️اما بحث مهم تر، علت فضا سازی مدعیان اصلاح طلبی است. آنها کارنامه مردودی در مدیریت شورای شهر و شهرداری تهران دارند: از یقه بگیری منجر به انحلال شورای شهر اول توسط وزارت کشور و دولت اصلاحات؛
🔹 تا گماشتن سه شهردار در سه سال اخیر؛ که فارغ از مشکلات شخصی دو تن از این سه نفر، خاطره ای جز گرفتاری شهر در برف، دوچرخه سواری فانتزی شهردار و "سه شنبه های بدون خودرو" بر جا نگذاشته اند.
♦️یادمان نرفته که محسن هاشمی رئیس شورا چند بار گفت "در این دوره حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشد" و "طرح دوچرخه سواری (بی دود)، طرحی شکست خورده و نمایشی بود"،
🔹هاشمی همچنین گفته بود «قالیباف در بحث BRT جسارت داشت و اتوبوس ها را وارد کرد. حناچی بیش از اندازه میترسد... با وجود اینکه 6- 7 سال از دولت روحانی گذشته، در این مدت یک اتوبوس هم تزریق نشده است".
♦️جالب این که وزارت اطلاعات با شهردار شدن حناچی مخالف کرده بود. به گفته محسن هاشمی "وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف برخوردند، روحانی مستقیما ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت". اما روحانی مدتی بعد با شهردار چپ افتاد و دستور داد او را به جلسات دولت راه ندهند؛ چون با طبقات اضافی ساختمانی که نهاد ریاست جمهوری در جماران در حال احداث بود، مخالفت کرده بود.
🔹اکنون که آقای رئیسی رئیس جمهور، وعده داده شهردار پایتخت به جلسات دولت برگردد و دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود، متولیان سوء مدیریت چند سال اخیر می کوشند اذهان مردم را منحرف کنند؛ درد اصلی آنها این است که منطق "شهرداری برای خدمتگزاری" احیا شود و مردم، کارکردها را مقایسه کنند.
@IMANI_mohammad
سلآم
🔴 این 👇متن رایکی اساتید فرستاده که درکانال قرار دهم در پاسخ به یکی از شبهات وارده بر شهردارشدن دکتر زاکانی
براستی چرا برخی رفقا با کم اطلاعی مجاهدی خستگی ناپذیر مانند #زاکانی رامتهم به قانون شکنی وقدرت طلبی میکنند؟!
🔺جهت اطلاع عرض میکنم که ما یک سیاستهای کلی و قانون اساسی داریم.
بعد یک سلسلهمراتبی برای قوانین وجود دارد که بهترتیب عبارتند از : قانون مجلس، آییننامه اجرایی هیأت وزیران، بخشنامه وزرا، بخشنامههای معاونان وزیر.
لذا هرگاه یک معاون وزیر هم بخشنامه بدهد، عین مُرّ قانون است.
برای نحوه انتخاب شهردار که معضلات زیادی داشته، از سال هفتاد و پنج قوانین و شرایطی گذاشته شدهاست که چندینبار اصلاح شد و چندینبار تفویض اختیار صورتگرفته.
معاون وزیر کشور که الآن مسئول انتخاب شهردار هست، سهتا بخشنامه جدید دارد. خرداد ۹۸ رشتههای حقوق، جغرافیا، اقتصاد و مدیریت ررو به شرائط شهردار اضافه کرد.
آذر ۹۸، کشاورزی، آمار و گرایشهای مختلف برق رو اضافه کرد و در تیرماه ۱۴۰۰، علوم کامپیوتر رو هم اضافه کرد.
یعنی تعیین مصادیق رشتههای مورد نیاز شهرداری، در مجلس بسته نشده بلکه تفویضشده به معاون وزیر. یعنی معاون وزیر میتواند در صورت نقص قانون، بخش نامه ی جدید صادر کند تا مشکل حل گردد.
شوراهای شهر بعد از تأیید صلاحیت یک فرد برای شهرداری به جهت برطرف کردن نقص قانون، از معاون وزیر کشور درخواست اصلاح میکنن و او هم اصلاح میکند. تا الان هم این رویه بوده و هیچکسی صدایش درنیامد.
لذا انتخاب آقای زاکانی به عنوان شهردار خلاف قانون نبوده.
ای کاش تقوا محوری رو ملاک و معیارِ اظهار نظرهامون قرار بدیم. اقتضای تقوا این است که قبل از تهمت و برچسب زدن به افراد، لااقل ۵ دقیقه وقت بزاریم و مطالعه و تحقیقی داشته باشیم.
اگه اینها شما رو قانع نکنه، احتمالا یه جای کارتون می لنگه و نیاز به چاره اندیشی جدی داره.🌹
هوالصادق
استقبال نمایندگان تهران در شورا برای دعوت و لزوم حضور #علیرضا_زاکانی در شهرداری پایتخت، نهتنها صدای اپوزیسیون و جریان برانداز خارجی را در آورده، بلکه جریانهای ناکامِ ورشکستهٔ داخلیِ اصلاحطلب، اعتدالیون، گروه لاریجانی و حلقه احمدینژاد را هم به تکاپو انداخته است. قدر مشترک همهٔ این جیغهای بنفش با اغراض متفاوت هم «فسادستیزیِ زاکانی» است.
دشمن بیش از آنکه نگران «مدیریتِ زاکانی» باشد، با حاکم شدن «مدیریت انقلابی و جهادی» و تبدیل آن به یک الگو مشکل دارد.
او در سالهای اخیر با غفلت و همراهی جریان غربگرا در داخل کشور عزم جدیای در تولید نارضایتی مردم داشته و متأسفانه در برخی نقاط بهویژه تهران هم تا حدودی موفق بوده است.
بیشک بیشترین نارضایتی از شهرداری تهران و خدمات شهری آن، علاوه بر سوء مدیریت، شیوع ویروس فساد است. ویروسی که پزشک معالج آن بیش از هر چیزی به پاکدستی نیاز دارد و دشمن بهخوبی میداند زاکانی همان پزشک پاکدستی است که با مدیریت انقلابی بر شهرداری پایتختِ نظام اسلامی، بر رضایت مردم و تقویت نظام، اثرگذار است.
اما غرض مخالفت ورشکستههای سیاسی چیست؟
جریان رقیب #جبههانقلاب هم با دو هدف برآشفته شده است:
اول؛ جلوگیری از حاکم شدن روحیه انقلابی و تحقق خدمترسانی شایسته در تهران
و دوم؛ ورود زاکانی با سابقه بیملاحظه بودن او در برخورد با فساد و مفسدین و رو شدن پروندههای نور چشمیهای آنها
ذکر این نکته هم ضروریاست که برخی دوستان هماندیش در جبههانقلاب هم اگر منتقد این انتخاب هستند؛ بهدلیل بیاطلاعی از ابعاد این انتخاب است که باید تلاش شود به تبیین آن بپردازیم، هرچند معتقدم نقدهای دلسوزانه با نیت خیر خالی از اجر نیست.
تکلیف حسودانِ اندک هم که مشخص است و برای دل آنها و خودمان باید دعا کرد.
اما چند شبهه و پاسخ آن پیرامون این موضوع:
۱- گفته میشود زاکانی خلاف توصیه رهبر انقلاب از مجلس راهی دولت شده است، در حالیکه توصیه رهبری؛ کلی و برای جلوگیری از جو حاکم در مجلس برای رایزنی و نقشههای برخی نمایندگان بود، در آن زمان هم زاکانی خود کاندیدای مورد تأیید شوراینگهبان برای ریاست بر دولت بود و آنچه مهم است تفاوت دعوت به خدمت از سوی بزرگان و سران نظام با رایزنی و تلاش برای گرفتن مسئولیت است که برای زاکانی مورد دوم صدق نمیکند.
۲- میگویند زاکانی وکالت مردم قم را عهدهدار شده و خروجش از مجلس، خیانت به این مردم است، در حالیکه خروج از نمایندگی برای مصالح بالاتر در نظام اسلامی یک امر معمول است، گاهی این مصلحت مانند نمایندهٔ شهید؛ شاهآبادی، حضور در جبههٔ جنگ سخت و جزیره مجنون است و گاهی چون زاکانی در جنگ نرمِ امروز که بهگفته خودش اگر حجتی برای اینکار نداشته باشد؛ فردای قیامت پاسخ یک رأی از دویستهزار رأی قمیها هم نمیتواند بدهد.
موسوی، حاجیبابایی، نوبخت و... هم نمونههای متعدد حضور نمایندگان در مسئولیتهای دیگر است.
۳- پله کردن قم برای رسیدن به مسئولیت از دیگر شبهاتی است که مطرح میکنند و هر انسان منصفی ولو مخالف زاکانی؛ او را چهره گمنام مطرح شده در مجلس فعلی و نمایندگی قم نمیداند و نیاز به توضیح نیست او با نمایندگی سه دوره پایتخت در مجلس و... از چهرههای شناخته شده کشور در داخل و خارج است.
۴- و در نهایت گفتهاند ایشان تخصص لازم برای شهرداری ندارند!
چند نکته در این رابطه:
یک: شهرداری تهران علاوه بر ۱۱ معاونت و ۲۲ شهردار مناطق، ۳۸ سازمان تخصصی دارد، چهکسی ۳۸ تخصص دارد؟!
دو: مگر شهردارِ هفتتیر کشِ اصلاحطلبان ریاضی نخوانده بود؟ یا الویری و کرباسچی؛ درس برق و حوزه نخوانده بودند؟ اگر مشکل تخصص است چرا کسی نگفت کرباسچی طلبه است؟
سه: فرماندهی دفاع مقدس و ریاست بسیجدانشجویی بهکنار، سیزده سال حضور در مجلس و ریاست بالاترین مرکز تخصصی و کارشناسی کشور [مرکز پژوهشهای مجلس] در کنار تأیید شورای نگهبان برای اداره امور کشور بهعنوان یک رجال سیاسی را چرا نمیبینند؟ چهطور کسی برای مدیریت کشور صلاحیت دارد اما برای مدیریت یک شهر ندارد؟!
چهار: حضور بیستسالهٔ یک دامپزشک در دبیری شورایعالی انقلاب فرهنگی، حضور استاندار ژنتیک خوانده و شهردار عربی خوانده؛ تنها نمونههایی از مدیران با تحصیلات غیرمرتبط در کشور بوده و هست، فارغ از عملکرد آنها، هیچکس اما معترض نشد، همین نشان میدهد تحصیلات بهانه است و حتی خودیها هم کاتولیکتر از پاپ شدهاند!
آخر اینکه؛ اشکال قانونی را شورای شهر پاسخ داده است اما تأمل بر این موارد برای درک پیشداوریها و هجمههای اخیر؛ لازم است:
۱- استناد مخالفان به آییننامه داخلی است نه قانون ۲- این آییننامه در سه سال گذشته سه بار تغییر کرده و رشتههایی اضافه شده است ۳- بند ۲ همین آییننامه به شورا حق میدهد روی گزینه انتخابی خود اصرار کند و پرونده را به شورای حل اختلاف ببرد.
بهزاد زارع
@BehzadZare
هدایت شده از حوزه انقلابی
به نقل از خبرگزاری فارس
بیانیه بیش از ۴۰۰ حقوقدان: شهردار شدن زاکانی هیچ اشکال قانونی ندارد
🔹حقوقدانان و وکلای بسیج حقوقدانان تهران و همچنین حقوقدانان و وکلای شبکه مدافعان عدالت کشور اعلام کردند: انتخاب شهردار براساس قانون تشکیلات وظایف و انتخابات شوراهای کشور به عهده شوراهای اسلامی است. بیان برخی از گرایشهای علمی دارای اولویت و بخشنامهها و آییننامههای صادره از مقامات ذیربط وزارت کشور برای این سمت دارای شأن تأسیسی نیست بلکه تکمیلی است، بنابراین آییننامهها وصف آمره ندارند.
🔹از دیگر سو معیار صلاحیت در خصوص انتخاب شهردار به عهده اعضای شوراهاست و شوراها شخصیتی را برگزیدند، که دارای وجه ملی است. شخصی که برای احراز بالاترین مقام اجرایی کشور صلاحیتش توسط شورای نگهبان احراز گردیده است؛ آیا میشود دارای صلاحیت به عنوان شهردار تهران نباشد؟
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
✅در جلسه دانشجویان بسیجی با زاکانی چه گذشت؟ ❓ 21مرداد1400
🔹از سؤالات صریح دانشجویان تا پاسخگویی شفاف شهردار جدید پایتخت/ زاکانی: هفت گروه به انتخاب بنده منتقد هستند/ با رفتن بنده به شهرداری منافع خیلیها به خطر میافتد/ بخشنامه وزارت کشور خلاف نص صریح قانون اساسی است/ دنبال هیچ مسئولیتی نبوده و نیستم.
🔸دسترسی به توضیحات مطالب: https://b2n.ir/u23999
💐 @BehzadZare
✅پاسخ به چهار شبهه اصلی درباره شهردار شدن زاکانی/ مثالهای نقضی که نباید بازخوانی شود.
توضیحات در : https://b2n.ir/g55176
💐 @BehzadZare
فقط یکی از دروغها و خیانت های #هویدا
و
#پهلوی
قابل توجه آریایی های وطن پرست
دخترخودمان بود ، شوهرش دادیم!!
میدونستید بحرین در سال گذشته یک میدان نفتی بزرگ با ذخیره تقریبی ۸۰ میلیارد بشکه نفت پیدا کرد؟ یعنی بیش از یک سوم ذخایر نفتی پارس جنوبی که بین ایران و قطر مشترکا استفاده میشه.
اما نکته اینجاست که بحرین در سال ۱۳۵۰، توسط محمدرضا شاه آریایی! از ایران جدا شد. هویدا بعد از این خیانت گفته بود: به هیچ کس مربوط نیست، بحرین دختر خودمان بود، شوهرش دادیم!
🗓سالروز جدایی بحرین از ایران
هوالحکیم
🔴 معنای رای اعتماد مجلس به اولین عضو هیات دولت رئیسی
🔹️چند نکته مهم درباره قبول استعفای زاکانی در مجلس.
🔹️استعفای دکتر زاکانی با رای اکثریت مجلس پذیرفته شد. از آنجایی که شهردار جدید تهران عضوی از هیات دولت محسوب می شود، می توان گفت مجلس شورای اسلامی عملا به اولین عضو جدید هیات دولت رای اعتماد داده است. شهرداران قبلی در تهران عملا با انتخاب شورای شهر تهران وارد هیات دولت می شدند ولی اینبار مجلس نیز به نوعی به شهردار جدید تهران رای اعتماد و مجوز حضور در هیات دولت داده است.
🔹️رای مجلس به زاکانی در حالی اتفاق افتاد که طی چند روز گذشته هجمه انبوه و کم سابقه ای برای انتخاب یک چهره انقلابی برای اداره پایتخت جمهوری اسلامی، از طرف فعالین ضدانقلاب خارج از کشور و غرب گرایان داخلی و نهایتا اصلاح طلبان و اعتدالی ها دور رانده شده از مدیریت شهرداری تهران، صورت گرفت. در این میان شبهات متعددی نیز در فضای مجازی مطرح شد که برخی از سرنا آگاهی و حتی دلسوزی بود و بخش قابل توجهی نیز با شواهد مستدل می توان اثبات کرد که از طریق برخی اتاق فکرهای سیاسی مخالف جریان و مدیریت انقلابی تولید شده است. اتفاقات و فضای سیاسی تولید شده در این چند روز عملا مجلس را در موقعیت ارزیابی مجدد شهردار جدید تهران قرار داد و همانند رای اعتماد به یک وزیر در مجلس امروز نمایندگان، نظرات کارشناسی موافقین ومخالفین را شنیدند و نهایتا رای خود را دادند.
🔹️دکتر زاکانی با وجود حداقل سی رقیب پرقدرت و برجسته برای رفتن به شهرداری تهران، علاوه بر کسب رای بالا در شورای شهر تهران اینک از اکثریت مجلس شورای اسلامی نیز برای اداره پایتخت جمهوری اسلامی رای اعتماد گرفته است. این مسیر نشان می دهد که شهردار جدید پایتخت برخلاف بسیاری از دوره های قبل از گردنه های تایید صلاحیت مهمی عبور کرده و خود این گردنه های مهم و سخت، نشانه میزان بالای صلاحیت زاکانی برای اداره پایتخت محسوب می شود. انتخاب این دوره شهردار تهران، صرفا در گذرگاه های سیاسی انتخاب نشده و مسیر کارشناسی سختی را پشت سرگذاشته و این نشانه بسیار خوبی برای آینده پایتخت است.
🔹️به صورت خلاصه می توان راه رسیدن زاکانی به شهرداری تهران تا این لحظه را به صورت ذیل خلاصه کرد:
1️⃣ رقابت علمی با سی چهره شاخض برای شهرداری تهران و نهایتا ارائه بهترین برنامه اقناع کننده برای اکثریت اعضای شورای شهر تهران.
2️⃣ تولید صدها محتوای هدفمند علیه انتخاب شهردار جدید تهران توسط اصلی ترین اتاق فکرهای اپوزسیون خارج نشین و پمپاژ آن به داخل ایران.
3️⃣ مواجه مومنانه و انقلابی و با متانت با انبوهی از شبهات تولید شده که به نوعی ظرفیت و تحمل سیاسی شهردار جدید تهران را هم نشان داد.
4️⃣ رای اعتماد از اکثریت مجلس انقلابی یازدهم.
🔹️جمع بندی نهایی اینکه تاییدیه دو نهاد مهم مردمی یعنی شورای شهر و مجلس شورای اسلامی، در کنار تایید و اعلام حمایت و همکاری صدها نخبه دانشگاهی و حوزوی که این روزها از شهردار شدن زاکانی صورت گرفته، پشتوانه منحصر به فرد شهردار جدید پایتخت است که نسبت به بسیاری از شهرداران قبلی پایتخت او را در موقعیت ممتاز و ویژه ای قرار داده است.
🔹️ضمن اینکه عقلانیتی که امروز مجلس یازدهم در مواجه با استعفای دکتر زاکانی از خود نشان داد می تواند نوید بخش و نشانه خوبی در نوع مواجه و عقلانیت حاکم بر مجلس برای رای اعتماد به کابینه دولت رئیسی نیز باشد./مهدی جهان تیغی
#اخبار_جبهه_انقلاب_اسلامی
🇮🇷اخبار جبهه انقلاب اسلامی
@News_Revolution 📡
.✍️سلام بردوستان گرامی :
عزیزان رفتن دکتر زاکانی به شهرداری تهران نه به خواست و نه به اراده خود بوده.
تصمیمی درقامت حاکمیت کشور برای نجات تهران بوده است. تهرانی که روزی پیشانی انقلاب ودفاع ازنظام بود وامروز بیش از ۲۰درصد رای برای حفظ انقلاب ندارد.
چرابعضی ازدوستان دغدغه مند ساز تخریب سرمایه های انسانی انقلاب را کوک میکنند.مگر آقای زاکانی آنروز که با داشتن شرایط اول یا دوم شدن رای تهران به قم آمد وباجان کندن بچه انقلابیها نفر سوم قم شد به خواست خودش آمد؟
مگروقتی درانتخابات ریاست جمهوری یکروزه به صحنه مبارزات انتخابات آمد به خواست خودش بود؟
وامروز اگر درپست شهرداری تهران آمده مگر به مانند برخی نمایندگان مجلس که آسمان وزمین را به هم میبافند تا به دولت بروند،به درخواست خودش بوده؟
حتی آنروز که دکترزاکانی باصاحبان گردن کلفت پرونده های فساد به مبارزه برخاست ویک به یک به زندان راهیشان کرد به خواست نفسش نبود
برای حفظ انقلاب بود.
مگر نمیدانست تهدید به مرگ میشود؟
مگرنخواستندتطمیعش کنند؟مگرخسارات متعدد به خود وخانواده اش وارد نکردند؟
کجای سابقه دکتر زاکانی ذره ای منفعت برای خودش یا خانواده اش یا اطرافیانش داشته که اینک مستحق این همه هجمه از دوست و دشمن شده؟
دکتر زاکانی از جوانی هرچه داشت بااخلاص برای رشد واعتلای انقلاب اسلامی گذاشته است و احدی دراین کشور نمیتواند کوچکترین سندی بیاورد که ایشان درزندگی بدون در نظر گرفتن مصالح نظام ومنافع مردم تصمیمی گرفته باشد چه رسد به اینکه برای خود یا وابستگان گرفته باشد.
دکترزاکانی فداکاری دلاور برای نظام بوده وهست.
عده ای زخم خورده از این مرد، دراین موقعیت حساس انقلاب هجمه ها را شروع کردندومتاسفانه دوستان انقلابی هم بدون توجه به ریشه این حملات با آنها همراهی کردند.
کلمه حقی را بهزبان آوردند وباطل خودشان راحق جلوه دادند.دوستان انقلابی! شمارا چه شده که جانبرکفی مثل دکتر زاکانی که خود را فدای پایداری انقلاب کرده سیبل مشترک با دشمن داخلی وخارجی شده است.صبرو تحمل داشته باشید ودر گرداب گل آلود تولیدی دشمن قرار نگیرید وبی اختیار بااین گرداب نچرخید.
والله دکترنه برای دنیایش شهردارتهران شده نه حزب وگروهی دارد که مشغولشان کند.آیا کسی دراین کشور میتواند یک نمونه بیاوردکه به سفارش ایشان درمنصبی یا جایگاهی قرارگرفته یاامتیازی را کسب کرده باشد.حاشا اگرتقوا وتبعیت محض ایشان از رهبری را فراموش کنیم.
البته گلایه مندم از دوستان سهل انگاری که خودراازارادتمندان دکتر زاکانی میدانند ونتوانستندبه موقع روشنگری نموده و این جریان رامدیریت کنند وعرصه را با بیتدبیری به دیگران سپرده یادآوری می کنم که از عدم تطبیق مدرک تحصیلی ایشان با پست شهرداری مطلب می نویسند ولی به مدرک آقای شریعتمداری وزیر در وزارتخانه های مختلف که با مدرک فوق دیپلم برق می باشد اشاره ای نمی کنند ...
⭕️ اسطورههای شهرداری تهران برای اصلاحطلبها، کرباسچی با تحصیلات حوزوی، الویری با مدرک مهندسی برق، ملکمدنی با کاردانی نساجی و نجفی با فوق لیسانس ریاضی بودهاند. حالا باید باور کنیم دغدغه این جماعت برای تحصیلات مرتبط شهردار را؟!
چرند و پرندتر از اینها تاریخ به خود ندیده!